Jeg fandt en Osprey rygsÊk hos PH-Outdoor.dk, som var ekstra nedsat pga. et restparti i en mindre populÊr farve. Et par timer senere blev jeg ringet op (vist nok af Lasse) fra PH-Outdoor. DesvÊrre var... ãã£ãšèŠã
Fantastisk service. Jeg fÃ¥r god betjening i butikken og vÊlger et par vandrestÞvler. Vil dog gerne have et andet par end det eneste butikken har stÃ¥ende i min stÞrrelse (pga. lÊderets struktur), sÃ¥ e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk service og god pris. Bestilte et par outdoorshorts en uge fÞr jeg skulle bruge dem. Pakken meldes pakket og parat til afhentning kun 20 min efter bestilling. Efter et par dage uden statuso... ãã£ãšèŠã
Jeg har lige kÞbt nogle vandresandaler fra PH outdoor.. ikke nok med at de var de billigste leverandÞrer, sÃ¥ modtog jeg pakken indenfor 2 dage sammen med en hÃ¥ndskreven note af Mette hvor hun skriver... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- ã¢ãŠããã¢è¡£æã»çšååº
- ãã£ã³ãçšååº
- ãããŒã·ã§ãã
- éŽå±
- ã¹ããŒãçšååº
PH-Outdoor.dk · PH Grej ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hele rejsen startede tilbage i 1992, hvor vores chef Peter Henriksen åbnede PH-Grej ovre i stuehuset. Dengang var butikken kun små 20m². Den dag i dag, er PH en forretning med personlighed - der sÊlger alt fra fiskeri til outdoor. En lille funfact her fra sidelinjen af - butikken ligger på den gamle mÞlle, som er over 500 år gammel. Selve ejendommen har vÊret i Peters familie de sidste 100 år.
Når du handler hos os stÞtter du en lokal butik, som vÊgter kundeservice hÞjere end de fleste steder. Vi er såmÊnd kendt for vores ekspertise og kundeservice i vores fysiske butik - og strÊber for at overfÞre dette til vores webshop.
Vi forhandler bl.a.: FjÀllrÀven, Haglöfs, Hanwag, Smartwool, Glerups, Teva, Hestra, Osprey, Stanley, Trangia, Primus, MSR, Sea to Summit, Therm-A-Rest,Simms, Savage Gear, Daiwa, Scott, Rapala, Shimano, Guideline, Scientific Anglers, Waterworks Lamson, Berkley og meget mere.
Vi håber at i får lysten til at kigge forbi vores fysiske butik, eller handle på vores webshop. I er også hjertelig velkommen til at ringe ind og forhÞre jer ad.
De bedste hilsner, Personalet hos PH-Outdoor - PH Grej.
NÞrremÞllevej 109, 8800, Viborg, ãã³ããŒã¯
- info@ph-outdoor.dk
- www.ph-outdoor.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Hurtig levering
Hurtig levering, kÞbt et par Hoka one one goretex stÞvler. Fin, fin vare og endda en lille gave med i kÞbet, tak for det!
Hurtig levering
Hurtig levering. BesvÊrlig og selvbetalt returnering. Ingen returlabel.
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering! ð
God information om ordre
Noget af de bestilte mad var godt nok lige blevet udsolgt i butikken, men så ringede en medarbejder og fortalte de havde lagt lidt kaffe i i stedet uden beregning.
SÃ¥ ingen klager herfra.
Super service
Jeg ringede til PH Outdoor fordi at jeg havde bestilt en ekstra ting, efter min fÞrste bestilling. Bare lige for at fortÊlle dem at de bare kunne pakke de to ordre i samme pakke.
De kunne bare have valgt at sige tak og så sende pakken. Så var den egentlig ikke lÊngere.
Men medarbejderen jeg talte med spurgte ind til hvad jeg skulle bruge det til osv. Han spurgte også ind til et par handsker jeg havde bestilt, der ikke matchede til min buks og skjorte stÞrrelse.
Det viste sig at det var en komplet forkert stÞrrelse handske jeg havde bestilt + de forkerte bukser i forhold til dem jeg troede jeg havde bestilt. Alt blev herefter rettet.
Det er sådan noget jeg forbinder med rigtig god service!
Jeg handler tit ved PH - og det fortsÊtter jeg med.
For nemt og slippe for ansvar!!
Jeg har fisket siden jeg var lille dreng og har haft mange fiskehjul gennem tiderne men nu skal man åbenbart vÊrer Expert i rengÞring af sit hjul fÞr det kan holde bare over et halvt år. Det vil sige at hvis man kÞber et dyrt fiskehjul (shimano substain) inde ved jer, og behandler fiskehjulet godt ved at skylde det efter brug og smÞrer det engang imellem, ikke er nok så ved jeg da ikke hvad man skal gÞrer. Så er det bare for nemt for jer at sige det kan vi ikke gÞre noget ved det er shimano. Så står jeg tilbage og kan ingenting gÞrer end at smide et halvt år gammel hjul ud. Så vidt jeg ved er det jer der har solgt mig hjulet og guided mig.
Quick delivery to Copenhagen suburbsâŠ
Quick delivery to Copenhagen suburbs and received exactly what I ordered for a good price. Am happy and will look them up again next time. I can recommend them.

PH-OUTDOOR VIBORG
PH-OUTDOOR VIBORG
Fantastisk service, kÞbte min fjÊlrÊven trÞje over nettet..
Efter et år begyndte trÞjen at gå op i nogle syninger.. jeg finder kvitten frem, og kontakter butikken, hvor jeg bliver mÞdt med en fantastisk service..
Vi snakkede kort om problemet, hvorefter medarb. Bad mig sende billeder, kort tid efter vender de tilbage og siger at det var helt klart en reklamation.. der gik ikke 2 dage, så havde jeg en ny trÞje, og en fin retur pose med lavel som jeg kunne sende retur..
Jeg er meget tilfreds

PH-Outdoor.dk · PH Grej ããã®åç
Fin butik med et godt udvalg
Fin butik med et godt udvalg. Overskuelig hjemmeside og ikke mindst en super god betjening.
Jeg kan klart anbefale PH-Outdoor, helt sikkert ikke sidste gang jeg har handlet der.

Nye Vandresko :-)
Bestilte et par Haglöfs vandresko i går onsdag, i dag kunne jeg hente dem i den lokale brugs. Superfin og hurtig service, og info omkring faktura og levering har også vÊret optimal.

Perfekt leverance til GrÞnland
10 dage efter jeg bestilte jagtudstyr, ankom det til GrÞnland. Det kan simpelthen ikke vÊre bedre.
Kundeservice er helt i top, jeg havde et enkelt indledende fragt spÞrgsmål, som blev besvaret med det samme, og firmaet sÞrger selv for at sende på billigst mulige måde.
Varerne var forsvarligt pakket ind. Priserne er generelt til den lave side, sammenlignet med deres konkurrenter
Det er helt sikkert en internet butik jeg vil bruge igen og anbefale til andre
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service. Levering kom hurtigere end jeg overhovedet havde regnet med.
Super service. Meget hjÊlpsomt personale.
Ringede torsdag og spurgte til et 3 pers. telt og sagde det hastede. Bestilte samme dag. Fredag have jeg telt sendt fra Jylland til SjÊlland. DesvÊrre hul i Footprint, men også der var servicen i top. Super service og meget hjÊlpsomt personale.
Bedste service
Venligt personale og varer i den hÞjeste kvalitet!
Hurtig service
Hver gang jeg har handlet hos PH outdoor har det vÊret en super oplevelse. KÊmpe anbefaling herfra :)
Super hurtig betjening
Super hurtig betjening. Det kan faktisk ikke gÞres bedre.
Har fÃ¥et den mest fantastiskeâŠ
Har fået den mest fantastiske betjening. De har en kÊmpe viden om produkterne. Det er en fornÞjelse at vÊre kunde derude.
Fantastisk service.
Fantastisk service.
Min ordre kom hurtigt, men desvÊrre var den ene beholder Þdelagt, og imprÊgneringsvÊsken jeg havde bestilt var rÞget ud i pakken, grundet Post Danmarks håndtering.
Da jeg ringede til PH-Outdoor, var de meget hjÊlpsomme og sendte en ny.
Altid en god oplevelse!
Hurtig ekspeditionstid og fantastisk kundeservice
Jeg bestilte en Trangia og to mealkits i webshoppen, som allerede dagen efter kunne afhentes i den pakkeshop jeg havde valgt.
Da jeg kom hjem med pakken erfarede jeg hurtigt, at der manglede en gryde i TrangiasÊttet. Jeg kontaktede butikken og fik i kÞbet af kort tid afklaret hvilken stÞrrelse jeg manglede, og butikken sendte den omgående.
Kan varmt anbefale at handle her, og vil selv gÞre det i fremtiden,