Philips Danmark レビュー 634

TrustScore 5段階評価の1.5

1.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Vi har købt en Phillips fuldautomatisk espressomaskine januar 2024 til over 4000kr. Den lækker nu efter knap to år vand fra bunden trods vi har fulgt alle anbefalinger om løbende vedligehold. Det er f... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Utrolig arrogant servicemedarbejder, Christian. På venlig spørgsmål omkring ophæng til min Philips monitor svarer han med en meget ubehagelig tone - ufattelig Philips kan og vil bruge ham. Klart no... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Har for en måned siden købt en Philips 2716-10 luftfugter. Bedst i test dkrives der🙄 Fra første minut har ventilatorbladet lydt som et papstykke i et cykelhjul. Har prøvet at stille maskinen på a... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Philips kundeservice skulle have 5 stjerner for deres venlighed og hurtige betjening, men det trækker ned på stjerner med den elendige autoriseret service partner LetMeRepair Denmark ApS, nu går vi... もっと見る

企業情報

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Værste service og produkt

Værste service!
Vi har ventet over 6 måneder på at få repareret vores Tv fra Philips.
Vi har skrevet ind til dem flere gange, men der går lang tid før de sender en mand ud.
Kommer aldrig til at handle hos dem igen

2023年2月7日
5つ星のうち1の評価

Babyalarmer fra Philips virker ikke i barnevogn

Vi havde købt babyalarmer fra Philips Avent, som viser sig, at man ikke kan bruge til barnevogn da babyenheden altid skal være i stik - på trods af at de har batteri i sig. Philips kan nemlig sikkerhedsmæssigt ikke stå indenfor, at man bruger batteriet. Dette gælder alle Philips babyalarmer med batteri. Håber virkelig ikke nogle andre familier begår samme fejl som os, og køber en babyalarm derfra - hvis man altså ønsker at bruge den til barnevognen.

2023年1月31日

Tv dårlig service

Tv der ikke virker. Efter lang korrespondance tlf og pr mail nu godkendt til reparation. Der er gået lidt Over en måned at nå hertil. Nu skal tv så sendes i egnet emballage. Det er ikke på lager så nu afventer vi det.. køb aldrig philips tv! Mon vi nogensinde får et tv der virker... det er tabte mange penge

2023年1月15日

FORFÆRDELIG support

Har ALDRIG oplevet så dårlig service. købte et fjernsyn som var i stykker fra start, fik at vide af sælger jeg skulle tage kontakt til phillips support. Kom derfra ind i en endeløs kontakt hvor de ville have mig til at tjekke forskellige ting før de kunne sende en tekniker. Dette blev ved i næsten 2 måneder, hvor jeg tilsidst blev nød til at køre ud til forhandleren (power) for at de kunne sende den til tekniker. Det viste sig at tvet var helt i stykker hvorefter jeg fik et ny.... Sidste gang jeg køber phillips produkter ærgeligt at deres support ødelægger nogle ellers gode produkter.

2022年10月31日

Dårlig service

Aldrig har jeg fået så ringe en service. Min mor køber et Philips tv i november 2022. Der bliver spurgt ved forhandleren om det er Boxer klar (Norlys) det får vi af vide at det er det. Vi er nu i Januar 2023 og har endnu ikke kunne få kanaler frem. Har haft support siden vi købte det. Alt kontakt foregår over mail, dårlig stil. Vi bliver bedt om at gøre en masse ting, og lige lidt hjælper det. Vi har så gar købt ny antenne ingen effekt. Vi har prøvet forskellige kort og modul ingen effekt. Hendes kort har jeg haft med hjem for at se om det var det der var problemet. Det virker upåklageligt i mit tv. Jeg ber om at få teknikker ud uden beregning og ber om vi får ok til at levere tv’et tilbage. Men det undlader i at svare på.
Nu er der gået 2 mdr. jeg ligger og køre 30 km hver gang i Beder mig teste noget af som jeg har forklaret at det har vi gjort flere gange. Hvad er det i ikke forstår. Nok er nok nu. Aldrig mere Philips !!!
Hvis ikke jeg skulle give 1 stjerne så havde i fået 0.

2022年11月21日

Sikke et elendigt tv

Sikke et elendigt tv. Købte et 65” Oled tv som skulle være noget af det bedste. 16.000 lige ud af vinduet. 3 år efter er det ødelagt med burn-in og det har en fejl i interface modulet som hvert 5. Minut afgiver en høj hyletone. Har kontaktet Phillips Danmark og de lovede at se på det og ringe tilbage, hvilket de så aldrig gjorde. Nu må jeg så kassere tv’et og investere igen. Aldrig mere Phillips.

2022年11月14日

Dårlig kundeservice.

Købte et Philips TV 50PUS8057/12 ambilight smart tv den 28 november 2022.
Den 28 dec. Begyndte den at genstarte når jeg suppet rundt på Netflix.
Den 4 januar 2023 kontakte jeg Philips kundeservice på telefon, der efter begyndte cirkusset, de befalet hvad jeg skulle gøre, og jeg gjorde det de bad om, det hjalp ikke. Den 9 januar 2023 ville de så havde jeg skulle downloade en opdatering på pc. Lægge den på en usb pind, sætte den i mit tv og tvinge den til at opdater.
Har i 5 dage rendt rundt efter deres tunge, nu siger jeg stop.
Har gentagende gange sagt at de måtte bytte den, men det svare de ikke på.
Min tålmodighed er sluppet op.
Hvad skal man gøre? Kontakte Forbrugerrådet?

2023年1月8日
5つ星のうち1の評価

elendig service og produkt.

elendig service og produkt.
Jeg har nu over de sidste seks uger forsøgt, med "hjælp" fra philips, alt få min fars oled tv til at stoppe med at opdatere hver eneste dag i 20 min. Philipæs kan ikke hjælpe med en sk** og har gang på gang sagt at det skal nulstilles. Det er deres eneste bud på en løsning men det virker ikke. Alt hvad de har sagt har vi gjort og der sker bare INTET. De aner ikke hvad de skal gøre for de kan ikke ændre softwaren. elendigt tv der koster en formue. en formue fra min fars lave pension og det er det eneste han har i sit liv på plejehjemmet.

2023年1月8日

Vedr Philips TV 49PUS7803

Vedr Philips TV 49PUS7803, efter 5 år virker flere funktioner ikke. Efter opdatering kan man fortsat ikke styre via app, benytte tv2 PLAY, eller dele skærm fra tablets eller lign.
Skærmens kant viser farvefejl.
Det er bare ikke godt nok.

2022年12月28日
5つ星のうち1の評価

Another giant company that got money…

Another giant company that got money and now is providing lousy products with incompetent support.

Bought a vacuum cleaner 3 years ago. Battery starts to die out. It can't get fixed. Customer support not even addressing the issue, looooong response time. Gave up, waste of money. Don't buy from this giant corporation that didn't invest even 1 % of their money to devote a good customer support experience

2022年12月14日

Elendig service

Jeg forsøgte at bestille en Phillips kabel ved at skrive til Philips. Jeg blev herefter informeret at de skulle bruge et serienummer mv., hvortil jeg informerer dem om dette. De siger kabelet er bestilt men fortæller ikke nærmere om processen Jeg spørger ind ad flere omgange og jeg får på et tidspunkt af vide at den er bestilt til min adresse og at jeg vil modtage en faktura. Dernæst bliver jeg kontaktet af en anden mailadresse der siger de ikke har den alligevel og der er ventetid på 3mdr ca, hvilket jeg er meget uforstående overfor når de oplyste mig at kabelet var bestilt. Derudover synes jeg det er virkelig ringe at de ikke vender tilbage før man selv rykker for svar.

2022年10月31日
5つ星のうち1の評価

Er dybt frustreret over den service…

Er dybt frustreret over den service eller mangel på samme som Philips praktiserer!
Har et Philips 55PUS7803, som lige efter garantien får sort skærm. Det er et ambilight tv - og alt andet end skærmen fungerer. Har ringet til Philips service, som på papir lover, at de laver hjemmeservice på tv over 55". Da jeg ringede til dem - er det et udenlandsk callservice center, som henviser mig til letmerepair.dk i DK - som så viser sig, at være et svensk firma, som IKKE besvarer mails eller tager tlf, når man ringer... Jeg har været på hold i 45 min - hvorefter der bliver lagt på!!!!!!!! Det er under AL kritik, at man IKKE kan komme i kontakt med nogle kvalificeret medarbejdere eller få hjælp til et relativt nyt tv - som lidt over en mnd efter garantien går i stykker!!!!!! Ved godt det er elektronik, - men at det går i stykker lige efter garantiens udløb er mærkeligt. Før dette Philips fjernsyn havde jeg i 10 år mit Samsung fjernsyn - uden fejl overhovedet!!!! Da jeg så nu forsøgte at ringe til Philips Danmark - var det en svarer der henviser til det udenlandske callcenter... Hvad i alverden, skal man gøre for at komme i KONTAKT med Philips Danmark!!!!!!!!

2022年12月19日
5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte en luftrenser, som jeg modtog 4 dage efter. Desværre er der en Ups medarbejder der har haft lange fingre på vejen og stjålet indholdet, så modtager bare en tom kasse.
Jeg kontakter kundeservice og han laver en sag med ups. 5 dage senere sender han en mail med pengene vil blive refunderet samt en rabatkode på 30% for besværet.
Torben fra kundeservice du er en vinder

2022年12月15日
5つ星のうち1の評価

Jeg skulle have lavet mit tv på…

Jeg skulle have lavet mit tv på garantien, men havde ikke en kasse hjemme til det, så for sendt en kasse her hjem til det, tog 6 uger før jeg modtog den, skrev og ringede til Philips flere gange for og høre hvor kassen blev af, og prøvede og forklare dem, jeg ikke er tryg ved og sende mit tv indtil dem når det tager dem så langtid for bare og sende en kasse ud. Jeg havde fået afvide af power der hvor jeg købte TVet, at pga det en 50 tommer tv kan de komme ud og lave den på stedet vis det muligt og lave den fejl, og drejer sig om en lille stribe på tværs af skærmen. Nå men efter 6 uger henter det mit tv, nogle dage efter for jeg en besked fra Philips at mit tv er gået i stykker under leveringen, så de skal søge erstatning ved FedEx som har leveret TVet for dem. Har selv arbejdet i service og reparation, så ved når en kundes ting går i stykker og det ikke er kundens skyld har kunden ret til et nyt produkt eller pengene tilbage, og gjorde vi med det samme også måtte vi finde ud af bagefter hvem der skal betale for det, men Philips vil ikke give mig et nyt tv før de ved FedEx betaler for det, nu det over en uge siden de sagt de kontakt FedEx, men sker ikke noget, ringet til Phillips flere gange og skrevet på mail til dem, og de svare det samme hver gang. Jeg har så selv taget kontakt til efter ca 10 dage, og de har ikke noget om Philips har søgt erstatning eller noget, jeg er far til 3 små drenge, og vi søger afslapning ved TVet når de kommer hjem da af de er diagnose børn og brugt for og koble af, og nu er det jul, og de for ikke set noget jule tv som de plejer, jeg ved ikke hvad jeg mere kan gøre som person. Hilsen en meget frustreret og skuffet kunde som altid har købt Phillips tv, os er 37 år sidste gang jeg køber noget ved Philips.

2022年12月8日
5つ星のうち1の評価

Dårligere hjemmeside skal man lede…

Dårligere hjemmeside skal man lede længe efter, noget overrasket da Philips har eksisteret så mange år, hjemmesiden er ikk til at finde rundt på, og hvis man ringer beklager de pga corona, denne undskyldning bruger de stadig, og når endelig der kommer en til telefonen bliver man kastet videre, og smidt a

2022年12月8日

Ambilight tv

Købte et Ambilight Philips tv for ca. et år siden. Siden da har jeg forsøgt mig med chromecast samt mobildeling for at kunne streame andet end Netflix og viaplay på mit tv. Begge dele uden held. Ville på det kraftigste fraråde alle at købe et Philips Ambrilight tv. Føler mig i særdeleshed snydt…

2022年11月30日

Elendig hjemmeside

Elendig hjemmeside. Langsom reaktion på når man navigerer rundt. Man får en velkomstrabat på 75 kr., anvender den, og skriver betalingsinfo ind, men ordren afvises ved "fejl", og nu virker rabatkoden ikke længere.

2022年11月25日

Vores trådløse støvsuger SpeedPro Max

Vores trådløse støvsuger SpeedPro Max, er gået i stykker af to omgange. Første gang, fik vi en ny, da den holdt sig inden for garantien. 2. gang, gik den lige præcis over garantien, inden den nye gik i stykker. Der er ingen hjælp, andet en repartitions tilbud, som er dyrere end selve støvsugeren. Sidste gang jeg køber produkter igennem Philips. Dårlig kundeservice og vil ikke stå til ansvar, for produkter der fejler af flere omgange.

2022年11月18日
5つ星のうち5の評価

Den bedste service!

Jeg har aldrig oplevet så god service før.
Min kaffemaskine gik i stykker og det virkede ikke at rense den. Jeg skrev til Philips og fik professionelt svar med det samme. Desværre skulle den til reparation, hvilket var enormt nemt, da Philips sørgede for nem fragt hvor de sendte en kasse til den. Det gik super hurtigt.

2022年11月17日

Trustpilot エクスペリエンス