Køber en pære som skal tændes via en app! Men før jeg kan tænde den, skal jeg lige igennem 4-5 reklamer, det tager ca. 1 minut... 1 MINUT for at jeg kan tænde en pære 😵💫 men jeg kan jo så bare køb... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Bestilt nye hoveder. Betalingen via mobil kunne bruge noget usability. Betaling har ikke MobilePay. Dankort forsvinder hvis du klikker ved siden af, og ved scanning tager den kun kort nummere... もっと見る
Philips Oneblade. De virker fremragende de første par gange. Så bliver de sløvere og virker knapt så godt. Når du når 10-15 barberinger så virker de stort set ikke. Vi taler om et produkt som er op ti... もっと見る
Skal i dag ud og finde et nyt tv da jeg mistede tålmodigheden med mit phillips pus6162 tv og smed det ud i bilen til lossepladsen. Det var købt i nov. 2017 men gad det ikke mere,det lukkede ned mens... もっと見る
Dårlig service
Dårlig service. Useriøst reklamations behandling. Ingen løsning eller tilbage melding på henvendelser.
Have has a Phillips 3D TV for less then…
Have had a Phillips 3D TV for less then 2 years and already having problems with it. Our other TV lasted us over 12 years.
Havde købt et tv for fem år siden
Havde købt et tv for fem år siden. For at kunne bruge det som skærm på min pc, så skal jeg bruge noget software.
Noget software der fem år senere ikke er tilgængeligt. Det er ganske enkelt ikke i orden for et tv der kostede 10.000kr.
Tror jeg vælger er andet mærke næste gang.
Sørgeligt eller ringe
Sørgeligt eller ringe? - vælg selv.!!!!!!
Et stk. 60PLF8708 (holdt 15 mdr.) og et stk. 65PUS9109 (holdt i 30 mdr) klar til skrot på knapt 4 år.
Intet ændret,aldrig mer Phillips,Har været her før med et TV til sølle…
Har været her før med et TV til sølle 19 tusinde,3 år gammelt,kom aldrig til at virke igen,skrottet. Inden denne røvtur nåede jeg lige at købe deres dyreste saundbar der efter 3 mdr brændte sammen i strømfordeleren,brændte sort på gulvtæppet,men heldigvis sad børnene ikke alene og nød duften.Det tog kun 4 mdr.med krav om foto på tæppe og derefter yderligere 4 mdr.for ny. Nu efter ca.3 år er den død som TV-et..
Det er påfaldende og uanset hvad phillips måtte præsentere,Køber vi aldrig mere noget med det navn.
Excellent gas stations
Excellent gas stations. Reliable service. Clean and easy to locate stations throughout the west. Respect for the integrity of the customers values honored has been my experience. The one service station branded with Conoco you don't think you'll see smut for sale, and the one reason you won't go anywhere else when you have the choice, which of course, you do.
Dårlig og utroværdig Kundeservice
Dårlig og utroværdig Kundeservice
Har haft kontaktet phillips gennem et helt år for hjælp og intet er, der sket. De sender sagen videre og så strander den der. De har tilsyneladende ikke den Store viden om de uduelige apps på deres eget tv. Tvet er under 2 år, hvilket er sørgeligt. Ingen hjælp at hente fra phillips support.
Dårlig service fra Philips
Købte nyt Philips TV 55 pus 7502 d. 13-06-2017 efter 6 mdr. ville tv ikke tænde, kontaktede Philips kundeservice som ville sende det til rep.
Så langt så godt, Philips rekvirere et transport firma ( Icw Transport) til at hente vores tv og det gik faktisk hurtig med afhentning, så ventede vi ca 2 uger så kom der en besked på mail fra transport firma om at tv var blevet skadet under transport og de ville tilbyde et andet tv men ikke magen til det vi havde indleveret, jeg kontaktede så Philips da det var dem som havde stået for transporten ( Icw Transport ) og de sagde at vi skulle have det Tv tilbage som vi havde indleveret, da det som Icw Transport havde tilbudt os ikke havde de samme funktioner og var ringere.
Det skrev jeg så til Transport firmaet og hørte så ikke mere fra dem, har så haft kontaktet Philips op til flere gange om hvad der skal ske i sagen nu da der var sket en skade på Tv, fik så det svar at det ikke var deres problem men en sag mellem mig og transport firmaet hvilken jeg så ikke mente, da det er Philips som har rekvireret Icw Transport.
Jeg kontaktede så i dag d. 19-01-2018 igen Philips for at få en opdatering på hvor mit Tv er og hvornår vi får det tilbage, fik så igen samme svar som tidligere at Philips ikke kunne gøre mere i sagen men jeg kunne ringe til Sverige hvor Tv bliver lavet og om hvor langt de var med det og hvornår vi vil få det tilbage, de kunne ikke lige sige hvornår vi fik Tv tilbage men de ville sende mig en mail engang når de vidste noget.
Jeg syntes bestemt Philips ikke har påtaget dem deres ansvar i denne her sag da det er garanti på Tv og de rekvirerer transporten for at få det lavet og at jeg så selv skal slås med transport firmaet om hvad der skal ske.
De personer jeg talte med Philips var faktisk meget forstående og flinke, så det må være Philips politik som trænger til en fornyelse
Om jeg igen køber et Philips Tv nej det tror jeg ikke.
Dårlig Service og utroværdige …
Dårlig Service og utroværdige anmeldelser på eget website!
Har anmeldt en ny Espressomaskine til DKK 12.995,- som har været defekt 2 gange.
Til min store forundring tager de kun positive anmeldelser med på deres website!
Nedenstående er min anmeldelse:
Espressomaskine der ikke kører!
Vi har ultimo 2017 købt maskinen, efter udpakning blev maskinen ved med at skrive "close bean lit" selvom det naturligvis var lukket, ringede til kundeservice - ingen hjælp at hente, afhentning af helt ny maskine sat i værk, til rep. over julen 2017, Retur efter udpakning defekt igen - denne gang vil den ikke tage vand :(, opkald til kundeservice, ingen ombytning og faktisk en dårlig og flabet service - med kommentaren - vi kan ikke ombytte - OK? Venter på afhentning og rep. igen - ØV ØV
Besked fra Phillips:
Din anmeldelse blev afvist
Hej Linderoth,
Tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af Saeco GranBaristo Fuldautomatisk espressomaskine HD8975/01 18 drikke, integreret mælkekaraffel, rustfrit stål, AquaClean. Din feedback er meget vigtig for os og kommer til at hjælpe andre forbrugere. Din anmeldelse opfylder desværre ikke vores retningslinjer for offentliggørelse på vores hjemmeside.
Vi foreslår, at du læser Philips retningslinjer for anmeldelser > og indsender din anmeldelse af Saeco GranBaristo Fuldautomatisk espressomaskine HD8975/01 18 drikke, integreret mælkekaraffel, rustfrit stål, AquaClean >
Vi undskylder den ulejlighed, du har haft, og håber at høre fra dig en anden gang. Har du spørgsmål, bedes du kontakte Philips Care >
Med venlig hilsen,
Philips-teamet
Har haft 3 tv nu fra phillips
Har haft 3 tv nu fra phillips
Og de har været noget nær perfekte allesammen!!!
Havde problemer med mit forhv.android tv istedet for at gå til købstedet hendvendte jeg mig direkte til phillips kundeservice der var ingen problemer overhovedet...de sprang på sagen med det samme ...og det blev løst
Jeg køber ALTID phillips fremover
Ultra god service
Mit fjernsyn drillede ekstremt med smart-funkionen, men Phillips kundeservice var utroligt hjælpsomme og lige meget hvor meget det hele virkede umuligt gav de ikke op i kampen om at hjælpe mig!
Utrolig glad for hjælpen
Dårlig kundeservice fra Elgiganten og Philips kundeservice
Købte i december 2017 et Philips 32 smart tv på tilbud i Elgiganten til 2000 kr.
Vi fik fjernsynet hængt op i køkkenet i ca 2 meters højde i et hjørne og tv'et virkede perfekt.
I starten af maj oplevede vi så at fjernsynet virkede om aftenen, men den efterfølgende eftermiddag var skærmen fyldt med striber. Vi gik direkte til Elgiganten i Herning og spurgte dem hvad pokker det her var for noget. De sagde det var en fysisk skade som de ikke ville tage sig af.
Et par dage senere tog jeg kontakt til Philips kundeservice og forklarede dem situationen, den besked jeg fik var at det var beklageligt og de kunne ikke fortælle mig hvad der var sket. Endvidere tog de slet ikke fjernsyn ind hvis det var under 40 tommer 😨
Ringede igen senere og sagde at det var helt uacceptabelt og at jeg aldrig ville brokke mig over så billigt er fjernsyn over så lang tid hvis ikke der var fordi vi var helt uforstående.
I Philips support får vi så at vide at det kan have været en skade der er opstået fra da Elgiganten fik transporteret fjernsynet til butikken, men at skaden først kom til udtryk senere....kundeservice siger så til mig at det må jeg meget gerne gå til Elgiganten og genberette.
Jeg spørger så pænt om de i kundeservice ikke kunne tage kontakt til Elgiganten Herning og fortælle dem hvad Philips tekniker havde sagt. Men det ville Philips kundeservice ikke da det ikke var deres område. Samtidig står Elgiganten og siger de ikke vil hjælpe men at vi skal kontakte Philips 😱🙈😡
Elgiganten fralægger sig ethvert kundeansvar og henviser direkte til producenten.
Jeg kan kun anbefale ikke at købe Philips tv med mindre I køber over 40 tommer og affinder jer med ingen hjælp.
De er simpelhen for langsomme!
De er simpelhen for langsomme, anmeldte en garanti reparation på et 55'' TV. Med at der var Lyd og ambilight men intet billede Onsdag d. 28-04-17... har siden dette ringet gentagenden gange, hvor jeg har fået beskeden med at de ikke kan finde ordren/ anmeldelsen, eller at delene er bestilt... det som PISsSER mig mest af er at der stadig ikke er sket en skid!
Det PISsSER mig af at jeg hver dag ser på et TV som ikke fungere og bare står og intet gavn gør, ja de siger skam også at der kommer en teknikker.
men hvornår? og hvordan fandenn kan de bestille reservedele til fjernsynet uden at vide hvad der er galt!
hvor længe skal man vente yderligere?
Hvis bare der havde været et sted man kunne køre lortett hen, for så ville jeg da føle at der skete noget i processen.
Jeg Køber aldrig et Phillips TV igen.
Phillips tv går i dvale og vil ikke tænde :-(
Har købt et Phillips tv til tkr. 16 og det går i dvale konstant og man kan så ikke tænde tv'et. Jeg har snakket med Phillips om det flere gange og de virker ligeglade og er ikke behjælpelige - jeg er skuffet over dem og deres produkter. Ligeledes kan jeg læse på nettet, at der er andre som oplever lignende og har tilsvarende opfattelse af deres såkaldte kundeservice - utroligt når man har givet mange penge for et produkt som viser sig at være noget skrammel mvh mads mobil 23690670
Køber aldrig et Phillips tv igen! Dårligeste kundeservice.
Hold jer langt væk fra Phillips og hvad der repræsenterer og indebærer. Mangen til det værste kundeservice jeg længe har oplevet, desuden skulle de ta og holde op med at ansætte folk som lyder som om de ikke har sovet i 4 dage og prøve at i det mindste lyde mere interesseret i deres arbejde. Jeg købte mit Philips PUS 7600 48" Android TV Ultra HD den 16-01-2016. Cirka efter 8-9 måneders brug, hvor tv'et software brasede sammen og krævede genstart i ny og næ, da de vælger at smide software ud på market, som ikke er færdigudviklet opdager jeg at fjernsynet er begyndt at åbne sig i den samling imellem forside og bagside af enheden. Da jeg kan leve med buggede software, men jeg kan ikke leve med et produktet som anses for at være deres højere eksklusive modeller, som blandt andet kostede 8.999 kr da det var på tilbud, begynder fysisk at gå i stykker. Jeg kontakter så gerne kundeservice, og efter en måned frem og tilbage, hvor jeg blev nød til at ringe flere gange, oplyser de mig så at de ikke kan hjælpe da jeg skulle oplyse dem om fejlen straks efter køb. Det er bare desværre svært at oplyse om noget man ikke har kunne se eller langt mærke til, hvis det overhoved var der i starten. De mener at det er en produktions fejl men de vil ikke udbedre den! Så det jo latterligt, at de faktisk erkender at de har lavet en fejl, men vil intet gøre, selvom jeg har faktisk krav på 2 års reklamations ret. De prøver at undgå at dække deres skrammel. Det finder jeg hverken rimeligt eller fair for nogen. I min ariehed valgte jeg at oprette en bruger herinde, bare for at dele min historie. Det min første anmeldelse nogensinde. Jeg håber at phillips læser denne kommentar, her er sagen nummer #5804409 så kan selv komme med et forsvar. Desuden bliver i kontaktet af forbrugerstyrelsen, farvel og tak til en kunde der har købt jeres produkter i mange år.
Top betjening
Hurtig igennem og rigtig god betjening af Christina i support for husholdningsprodukter, kunne ikke være bedre :)
Kan slet ikke genkende de foreskrevende problemer
Har købt et Phillips tv med amblelight i Android delen, da jeg kom fra et Samsung tv var jeg en smule udfordret. Kontaktede kundeservice og fik yderst professionel hjælp til apps og programmering. Support to sin tid til og hjælpe ingen stress. Er yderst tilfreds tak
Køb slottet idag og få skrottet i morgen
I forbindelse med at Netflix lancerede i Danmark, købte jeg en BD5510, da det trods alt var billigere end at udskifte et ældre indkøbt (dyrt tv). Grundet Phillips prioteringer omkring software opdateringer kan jeg ikke længere bruge BD-en til Netflix. Og jeg har da også pænt fået at vide at det accepterede jeg da jeg tog apparatet i brug.
Ergo du accepterer du køber et produkt i dag og at i morgen når der sker en opdatering at det ikke længere kan bruges til det du reelt købte det til!
Egentlig også en smart politik; køb et produkt som virker i garanti perioden og du er så nødt til at købe et nyt produkt efter 2 år. Phillips' s garanti for salg!
P.S. Dette er en kritik af phillips koncernen ikke deres support
Phillips tv til dumpekarakter
Der er så mange ting jeg er utilfreds med vedr. mit Phillips tv, kundeservice der vil spise en af med en sofwareopdatering er en af dem. Apps der er der men ikke virker. At jeg er nød til at tage strømmen helt fra mindst en gang om dagen for overhovedet at få adgang til smart tv delen. Tv'et slukker ind imellem af sig selv.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。