Hotel PhÞnix HjÞrring レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Dejlige vÊrelser, hyggelig lÊkker morgenmad og super sÞde personaler. Smil hele vejen, selv da en gÊst måtte ringe vagten op sent aften fordi nÞglen var glemt på vÊrelset. Bare smil....

䌁業が回答したした

Extremely bad service. The staff is not friendly, welcoming and helpful. They do nothing to give you a good experience. Rules down to the smallest detail. This is a very ba... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det er sjÊldent, man finder et hotel som dette, hvor alt fÞles sÃ¥ Êgte og varmt. Ejernes passion og omsorg for stedet kan mÊrkes i hver eneste detalje, og det giver hotellet en helt unik sjÊl. VÊrelse... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi vil gerne give Hotel PhÞnix, og Birgitte & Henrik, vores varmeste anbefalinger. Vi har, for nyligt, holdt vores bryllup pÃ¥ hotellet og alt stod snorlige. Lige fra planlÊgningen, pynten, service... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル
  2. ブティック ホテル
  3. ビゞネス ホテル

圓該䌁業による蚘述

Oplev historisk charme og afslappet atmosfÊre på Hotel PhÞnix Hotel PhÞnix er et stemningsfuldt hotel i hjertet af HjÞrring og det perfekte udgangspunkt for en afslappende ferie i den nordjyske natur. Herfra er der kort vej til Vesterhavets brede strande, hyggelige kystbyer og enestående oplevelser på toppen af Danmark, blandt andet Skagen og Rubjerg Knude. Lige uden for hotellet finder du HjÞrrings hyggelige gågader, caféer, specialbutikker og det store shoppingcenter Metropol. Byen byder også på kultur og underholdning, blandt andet på Vendsyssel Teater og flere museer. Hotellets historie går helt tilbage til 1887, hvor det blev opfÞrt som byens smukkeste bygning. Gennem årene har det haft mange roller og navne, men i dag bÊrer det stolt navnet Hotel PhÞnix. Navnet er inspireret af den mytologiske fugl der genopstår af asken, og det passer perfekt til hotellets udvikling fra historisk vartegn til moderne og gÊstfrit hotel. I dag kombinerer vi historisk charme med nutidens komfort. Vores hyggelige vÊrelser, afslappede stemning og venlige personale danner rammen om et ophold hvor du kan lade op, nyde nÊrvÊr og gå på opdagelse i Nordjyllands smukke omgivelser. Vi glÊder os til at byde dig velkommen på Hotel PhÞnix i HjÞrring

ほが満足

nattesÞvn

god seng, venlig betjening

2026幎1月29日

Hej Bjarne
Tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du har sovet godt og oplevede både en komfortabel seng og venlig betjening under dit ophold.

Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Hotel PhÞnix HjÞrring

KÊmpe god atmosfÊre og omgivelser

KÊmpe god atmosfÊre og omgivelser. Rigtig god mad og betjening hele aftenen. LÊkkert med et sted hvor der er “varmt” og vÊre.

2026幎1月23日

Hej Kenny
Mange tak for din flotte anmeldelse.
Jeg er meget glad for at I havde en god aften.

Smil hele vejen

2026幎1月16日

Hej Morten
Mange tak for din anmeldelse :-) Jeg er glad for at du havde et godt ophold og at du kom ind på dit vÊrelse igen. Jeg håber at kunne byde dig velkommen igen.

Central beliggenhed - godt vÊrelse

Taget godt imod. Smooth ind- og udtjekning. Central beliggenhed, godt rummeligt vÊrelse. Ingen larm fra gaden. Fin morgenmad.

2026幎1月14日

Hej Marianne
Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at du havde et godt ophold. Jeg håber at kunne byde dig velkommen igen.
Hotel PhÞnix HjÞrring

Et fint hotel som både er pÊnt og rent

Et fint hotel som både er pÊnt og rent. Fine mÞde lokaler i gammel stil, jeg havde et fint dobbeltvÊrelse med god plads. God mad og sÊrdeles hÞflig betjening.

2026幎1月13日

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Jeg er rigtig glad for at du havde et godt ophold.

Ingen service

Ingen service, ingen rengÞring 4 dages ophold, mangelfuld TV kanaler, dårlig oplevelse. Hvilledelne betalingsoplysninger

2026幎1月8日

Hej Jan
Jeg forholder mig konkret til dine punkter.
RengÞring tilbydes hver dag. Som en del af vores bÊredygtighedstiltag gÞr vi kun rent, når det grÞnne skilt hÊnger på vÊrelsesdÞren. Det mindsker forbrug af vand, energi og rengÞringsmidler. HÊnger skiltet ikke på dÞren, springer vi rengÞring over.
Alle vÊrelser har 33 TV kanaler og Chromecast. Min kollega Mikkel har oplyst, at du nÊvnte at TV2 manglede. Han tilbÞd at ordne det med det samme, men du Þnskede ikke hjÊlp på det tidspunkt. Vi hjÊlper altid gerne, hvis noget driller.
Ved kortbetalingen var det din bank, som skulle godkende belÞbet, og godkendelsen kom fÞrst efter du var checket ud. Hvorfor der ikke kom en godkendelse fra din bank, er desvÊrre ikke noget vi er herre over, eller kan svare på.

KÊre hotel PhÞnix

KÊre hotel PhÞnix,
Nu har jeg vÊret gÊst hos Jer adskillige gange, jeg kan kun give Jer 5 velfortjente stjerner.
I har et fantastisk charmerende, dejligt og hyggeligt hotel. Morgenmaden var som altid utrolig lÊkker, der manglede intet.
Jeres personale er noget helt for sig selv, de går det ekstra skridt for at gÞre opholdet til noget sÊrligt, de har en evne til at få én til at fÞle sig så velkommen hver eneste gang.
Jeg glÊder mig allerede til nÊste ophold.

2025幎4月7日

Hej Henrik
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at besÞge os igen og igen.

Vi er glade for, at du sÊtter pris på både hotellets stemning, morgenmaden og ikke mindst vores personale. Det er prÊcis den oplevelse, vi Þnsker at give alle vores gÊster og det glÊder os at hÞre, at du fÞler dig velkommen hver gang.

Vi ser allerede frem til dit nÊste ophold.

Verdensklasse

Vi vil gerne give Hotel PhÞnix, og Birgitte & Henrik, vores varmeste anbefalinger. Vi har, for nyligt, holdt vores bryllup på hotellet og alt stod snorlige. Lige fra planlÊgningen, pynten, servicen, til forlÞbet på festen, maden mm.

Vi kan kun anbefale at holde fest på Hotel PhÞnix - vi kommer igen, det er helt sikkert.

Lasse & Mette

2025幎6月14日

KÊre Lasse og Mette
Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og for at vÊlge at fejre jeres bryllup hos os.

Det betyder utrolig meget for os, at I havde en god oplevelse hele vejen igennem, fra planlÊgning til pynt, service og fest.

Vi glÊder os allerede til at byde jer velkommen igen.

Birgitte, Henrik og resten af

Fantastisk ophold

Fantastisk ophold. De har stået på hoved for mig fra jeg kom til jeg gik

2025幎6月4日

Hej Frederik
Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at hÞre, at du har haft et fantastisk ophold, og at du har fÞlt dig godt taget imod fra start til slut.
Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Very lovely hotel!

The hotel offers everything one could wish for - very comfortable beds, super friendly hosts, located directly in the city with lots of restaurants nearby, delicious breakfast with fresh ginger-juice and a wafflemaker and a cozy bar. We are definitely coming back!

2025幎5月29日

Hotel PhÞnix HjÞrring からの回答

Thank you very much for the nice review, we really appreciate it. Hope to see you again another time.
Best regards from

Dejligt ophold

Dejlig stemning. Blev mÞdt af at smilene og venligt personale.
VÊrelserne var fine og hade en dejlig atmosfÊre
Fantastisk placering i midten af HjÞrring lige ved gå gaden.
Morgen buffeten var lÊkker til mig som bare vil have det lidt klassiske

5/5

2025幎4月23日

Hej Malthe
Tak for de pÊne ord, - vi er glade for at du havde et godt ophold. Håber at se dig igen en anden gang.

Extremely bad service.

Extremely bad service.
The staff is not friendly, welcoming and helpful.
They do nothing to give you a good experience.
Rules down to the smallest detail.

This is a very bad hotel, with a very low level of service.
And a staff that gives you incredibly bad service.

Do yourself a favor.
Choose another hotel.

Regards.
Flemming

Ekstrem dårlig service.
Personalet er ikke venlige imÞdekommen og hjÊlpsomme.
De gÞr intet for at give dig en god oplevelse.
Regelret til mindste detalje.

Dette er et meget dårligt hotel, med meget lavt serviceniveau.
Og et personale som giver dig utrolig dårlig service.

GÞr noget godt for dig selv.
VÊlg et andet hotel.

Mvh.
Flemming

2025幎5月22日

Hi Flemming

I would like to take this opportunity to respond to your review and your dissatisfaction with us.

Your complaint is solely based on the fact that you received a parking fine after attending a meeting here at the hotel.

You contacted us by email afterwards and asked us to cancel the fine. You stated that you had registered your car correctly in order to park for free. We asked for documentation of this, but unfortunately, you were unable to provide any. Therefore, we had no way of cancelling the fine.

We actually consider it a good service that our guests, whether staying overnight or just visiting, can park for free in our courtyard. However, this does require that the car is registered, as the area is monitored by automatic license plate recognition.

To describe our staff as “extremely poor” and to claim that we make no effort to give our guests a good experience seems both unfair and unfounded in this context.

We always accept honest criticism, but in this case, your review does not reflect the actual situation. We find it unfortunate that you chose to express yourself in this way.

Kind regards
Mikkel Messmann

Hej Flemming

Jeg vil hermed gerne kommentere din anmeldelse og din utilfredshed med os:

Din utilfredshed handler udelukkende om, at du modtog en parkeringsbÞde i forbindelse med et mÞde her på hotellet.

Du kontaktede os på mail efterfÞlgende og bad os om at annullere bÞden. Du skrev, at du havde registreret din bil korrekt for at kunne parkere gratis. Vi bad dig om dokumentation for dette, men det kunne du desvÊrre ikke fremlÊgge. Derfor havde vi ingen mulighed for at få bÞden annulleret.

Vi mener selv, at det er en god service, at vores gÊster, uanset om de overnatter her eller ej, kan parkere gratis i vores gård. Det krÊver dog, at bilen registreres, da området er overvåget med automatisk nummerpladescanner.

At kalde vores personale "ekstremt dårlige" og påstå, at vi ikke forsÞger at give vores gÊster en god oplevelse, fremstår derfor både uberettiget og urimeligt.

Vi står altid på mål for Êrlig kritik, men i dette tilfÊlde giver din anmeldelse ikke et retvisende billede. Vi synes, det er Êrgerligt, at du vÊlger at udtrykke dig på den måde.

Mikkel Messmann

Vi har afholdt to konfirmationer på

Vi har afholdt to konfirmationer på Hotel PhÞnix i HjÞrring. Begge gange var en stor succes. Mad og service var i top, og omgivelserne er helt fantastiske. Jeg kan klart anbefale familien Messmann og Hotel PhÞnix til selskaber.

2024幎4月28日

Hej Rasmus
Mange tak for din fine anmeldelse. Det har vÊret en stor fornÞjelse at stå for begge jeres konfirmationer og vi er glade for, at I har haft gode oplevelser hos os begge gange :-)
Tusind tak for tilliden og for de pÊne ord.

Hotel PhÞnix HjÞrring

Hotel med sjÊl og hjertevarme

Det er sjÊldent, man finder et hotel som dette, hvor alt fÞles så Êgte og varmt. Ejernes passion og omsorg for stedet kan mÊrkes i hver eneste detalje, og det giver hotellet en helt unik sjÊl. VÊrelserne er hyggelige, smagfuldt indrettede og oser af charme. Sengene er utrolig komfortable. Det velbevarede og autentiske prÊg på hotellet gÞr opholdet til noget helt sÊrligt. Hvis man sÞger en oplevelse ud over det sÊdvanlige, med Êgte gÊstfrihed og hjertevarme, er dette hotel det helt perfekte valg.

2025幎3月29日

Hej Martin
Mange tak for din flotte anmeldelse.
Jeg håber at byde jer velkommen igen.

Fantastisk ophold

Vi har lige boet på hotel PhÞnix igen. Et dejligt gensyn, med dejlige nyrenoverede vÊrelser, en super oplevelse. Vi fik fÞrste klasses service fra vi checkede ind til vi checkede ud igen. Morgenmaden var helt fantastisk lÊkker og utrolig vel assorteret. Vi glÊder os til at komme igen til sommer. Kan varmt anbefales, dejlig familiÊrt hotel.

2025幎2月9日

Hej Bettina
Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at I havde et dejligt ophold hos os og nÞd vores nyrenoverede vÊrelse, den gode service og morgenmaden. Det betyder meget for os, at I fÞlte jer godt tilpas og oplevede den familiÊre atmosfÊre, vi Þnsker at skabe for vores gÊster.
Vi ser frem til at byde jer velkommen igen til sommer - vi glÊder os allerede!

Hotel PhÞnix HjÞrring

Pas på med at bruge hotellet ,hvis du har allergi

Vi havde fået lovet et allergivenligt vÊrelse, og fik ved ankomsten bekrÊftet at vÊrelset bl.a.var uden fjer i alle puder.
Dette var ikke tilfÊldet, og jeg kunne vÊre blevet alvorligt syg ,hvis vi ikke selv havde opdaget fejlen.
Jeg var meget skuffet over at personalet ikke tager gÊsternes helbred mere alvorligt.

2025幎1月31日

Hej Dorthe,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at hÞre, at dit ophold ikke levede op til forventningerne.

Vi bestrÊber os altid på at imÞdekomme vores gÊsters behov, herunder allergivenlige forhold. DesvÊrre var der en fejl med de to små pyntepuder på vÊrelset, da de indeholdt andefjer. Det var vi ikke klar over, da de er nye, men vi har nu bestilt nye puder uden fjer for at sikre, at dette ikke sker igen.

Endnu engang kan vi kun beklage, og har du yderligere spÞrgsmål eller input, er du meget velkommen til at kontakte mig direkte på telefon +45 9892 5455 eller e-mail hotel@phoenix-hjoerring.dk.

Med venlig hilsen,

Find et andet hotel!

Jeg vil stÊrkt fraråde nogen at overveje at bo på dette hotel!
Vores ophold var intet mindre end rÊdselsfuldt. SÃ¥ snart vi trÃ¥dte ind pÃ¥ vÊrelset, blev vi mÞdt af en kvalmende stank af gamle, sure cigaretter, som var sÃ¥ gennemtrÊngende, at det fÞltes som om, det sad i vÊggene. Det var ikke bare ubehageligt, men direkte ulÊkkert og det mindede om en indelukket, gammel bodega. Det fÞltes som om, vi sov i et skummelt baglokale i stedet for pÃ¥ et hotel. Lugten hang i alt – fra gardinerne til sengetÞjet – og det var umuligt at slippe vÊk fra den.
Vi klagede til receptionen (som godt var bekendt med problemet), men det eneste, de tilbÞd, var et nyt vÊrelse med samme ulidelige stank nu bare tilfÞjet billig kemisk luftfrisker, som selvfÞlgelig resulterede i en klam cocktail af cigaretrÞg og billig bordel.
Dette hotel er et mareridt for din lugtesans, og vi vil aldrig nogensinde sÊtte vores ben der igen.
Foruden stanken kan det tilfÞjes at sÊbedispenserene på badevÊrelset var tomme, bruseren var så lav at man skulle bukke sig 20cm for at komme ind under den og at sengetÞjet var gulligt og plettet.
Spar jer selv for en frygtelig oplevelse og find et andet sted at bo!

Opdatering:
Efter at have skrevet min anmeldelse på Google blev jeg ringet op af en ekstremt nedladende og provokerende direktÞr der påstod jeg lÞg i min anmeldelse. Denne tilsvining pr telefon finder jeg mig ikke i og jeg kvitterede med at kalde hende en dum sÊk og smÊkkede rÞret på.
Jeg står ved min anmeldelse og vi havde desuden andre venner boende på samme hotel som også konkluderede at stanken af cigaretrÞg var ulidelig på vores vÊrelse og personalet bekrÊftede selv det var et problem på enkelte vÊrelser.
Når man som hotelejer ikke engang kan undskylde for at kunden har haft et dårligt ophold burde man skifte branche.
Jeg kan kun gentage - HOLD JER LANGT VÆK FRA HOTEL PHØNIX OG DERES PSYKOPAT AF EN DIREKTØR

2024幎8月31日

Hej Sebastian

Tak for din anmeldelse, som jeg selvfÞlgelig Þnsker at give en feedback på.

Du nÊvner en lugt af cigaretter på begge de tildelte vÊrelser, hvilket vi aldrig har hÞrt fÞr, og da selvklart slet ikke efter de i 2023 blev renoveret med bÊredygtige "Ege" gulvtÊpper - maling, nye mÞbler og selvfÞlgelig rengÞring efter hvert besÞg. Receptionisten tjekkede efterfÞlgende op på lugten og kunne selvfÞlgelig ikke lugte noget rÞg.

Du nÊvner at sÊbedispenseren var tom - dette skal jeg selvfÞlgelig beklage, men receptionisten gav jer en shampoo med, hvilket I takkede for og sagde: "Så lÊnge vi kan komme i bad i morgen, så er det så fint".

Mht. farven på sengetÞjet, så har vi valgt at gå med Hvidt og Champagne/Beige farvet sengelinned (Lagen + de 2 små puder er hvide, dynen og de 2 store hovedpuder er beige/Champagne farvede). Alt sengelinned vaskes selvfÞlgelig efter hver gÊsts afrejse, og vi har Vaskeriet Neptun fra Dybvad som leverandÞr.

Alt i alt gav I et indtryk af, at trods starten på opholdet havde vÊret lidt uheldigt, så havde I haft et skÞnt ophold. Jeg blev derfor noget overrasket over din reaktion, da jeg kontaktede dig telefonisk, for at forklare ovennÊvnte, - du hÊvede stemmen og brugte meget upassende sprogbrug, og afsluttede brat samtalen.

Hotel PhÞnix HjÞrring

Vi holdte vores datters konfirmation i

Vi holdte vores datters konfirmation i går på Hotel PhÞnix (21/4-2024).
Vi kan klart anbefale andre, at holde fest på PhÞnix. Vi havde den bedste oplevelse af personalet, som agerede meget imÞdekommende/venlige og de havde styr på alt og var derfor utrolige hjÊlpsomme gennem hele forlÞbet.
Hotellet har en utrolig hyggelig atmosfÊre, som er med til at gÞre festen perfekt og maden er helt fantastisk. Derfor giver jeg dem 5 stjerner.

2024幎4月21日

Hej Betina
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at vÊlge os til jeres datters konfirmation.
Det glÊder os virkelig at hÞre, at I havde en god oplevelse med både personalet, maden og atmosfÊren, det betyder meget for os.

Vi sÊtter stor pris på jeres anbefaling og håber at få lov til at byde jer velkommen igen en anden gang.

Hotel PhÞnix HjÞrring

Et fremragende hotel med en super

Et fremragende hotel med en super central placering og egen stor p-plads. Rigtigt pÊne vÊrelser, sÞdt og smilende personale og en morgenmadsbuffet med alt. Da det er et familiedrevet hotel, sÃ¥ book det direkte - de har skarpe priser, og sÃ¥ slipper de for at betale provision til diverse booking sider😉

2024幎1月30日

Hej Ole
Tusind tak for din flotte anmeldelse - hvor er det dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os.
Vi er glade for, at bÃ¥de vÊrelserne, morgenmaden og vores placering har levet op til forventningerne, og tak for opfordringen til at booke direkte - det sÊtter vi stor pris pÃ¥ 😉

Vi håber at få fornÞjelsen af at byde dig velkommen igen en anden gang.