www.planteskoler.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

UndgÃ¥ at handle med dem Problemet med ordre annullering, ligesom andre skriver. Lang leveringstid. Levering uden besked at planterne bliver leveret. Meget dÃ¥rligt kvalitet vs. pris. Man kan fÃ¥ meg... もっず芋る

Mest vanvittige oplevelse! Bestilte planter d. 27/4 fortrÞd (efter at have lÊst anmeldelser) og annullerede min ordre d. 8/5 altsÃ¥ inden 14 dage. I nat 15/6 er der blevet stillet to kasser sÞlle u... もっず芋る

Vi havde bestilt forskellige planter til grunden ved sommerhuset. Planterne blev derfor bestilt til sommerhusets adresse. Da vi kommer ud i sommerhuset et par uger senere, viser det sig, at planterne... もっず芋る

Vi har efterhÃ¥nden kÞbt mange trÊer hos Planteskoler.dk, over flere bestillinger. Vores fÞrste oplevelse, var en trÊls oplevelse, da de 1800 trÊer vi havde bestilt, kom flere uger fÞr aftalt, og b... もっず芋る

期埅以䞋

通垞1週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 33ä»¶

レビュヌを曞く

Vi bestilte nogle forskellige grÊsser

Vi bestilte nogle forskellige grÊsser og 3 sommerfuglebuske i forÃ¥ret .. grÊsserne kom fint , ingen af sommerfuglebuskene var der derimod liv i .. efter mange mÃ¥neders snak frem og tilbage med planteskoler.dk afviste de pure at give os vores penge retur eller sende nye buske .. vi havde naturligvis tilbudt at sende de dÞdebuske retur som bevis for hÊndelsesforlÞbet.. Vi kan pÃ¥ Ingen mÃ¥de anbefale planteskoler.dk til andre .. 🙁

2025幎9月3日

Hej Esben Dahl
Ja den 09.06.2025 lovede vi dig 3 nye til september 2025 - uden beregning og så den 03.09.2025 sÊtter du denne Trustpilot ind?????
Her er den mail jeg sendte til dig: Jeg kan se at vi har skrevet lidt sammen og at du nu også har brugt nettes mafia TRUSTPILOT, fordi vi ikke Þnskede at sende dig 3 nye uden beregning. men vi vil stadig tilbyde dig dette, som skrevet til dig 21.08.2025
Vi har fÞrst opdaget dette da vi skulle til at klargÞre forsendelsen til nÊste uge..
Så vi lukker sagen og håber du har haft fornÞjelsen af at skrive på Trustpilot.
planteskoler.dk
11.09.2025
Du får 3 nye uden beregning til september når de nye er klar.
09.06.2025
Planteskoler.dk
Men efter at du har sat denne på Trustpilot - har vi annulleret vores aftale for ellers passer dit indslag jo ikke - Hvis du Þnsker 3 nye kan du jo kontakte os og vi sender dem til dig og du sletter denne Trustpilot eller retter den, så den stemmer overens med virkeligheden.

Svindel

Vi fik langt fra fra hvad vi bestilte og alt muligt vi ikke have bestilt. Og så blev vi hevet i retten da vi ikke ville betale fÞr det vi ikke havde bestilt blev krediteret.
Han er udprÊget en svindler og har ikke styr på sine ting.

2025幎5月20日

DÃ¥rligt service

Her fået tilsendt to planter med gls. De var Þdelagt og planteskoler.dk siger at det ikke er deres problemer også selv om de ikke var pakket i en passende emballage. Kun i plast og tape. Og vil ikke svare på mine henvendelser

2025幎7月16日

Hej Jesper
Vi har talt i telefon flere gange om din uheldige oplevelse med leveringen med GLS - Vi har bedt dig sende os nogle billeder og vi har modtaget noget fra dig der ikke kan Ã¥bnes. Men du har stadig ikke sendt nogle billeder vi kunne gÃ¥ videre med til GLS. Og som vi snakkede om den 23.06 skulle du skynde dig at sende dem da reklamationsperioden for en Þdelagt forsendelse skal ske omgÃ¥ende efter leveringen. SÃ¥ nu skriver du her pÃ¥ siden, hvilket jo ikke hjÊlper sÃ¥ meget nÃ¥r du ikke vil efterkomme vores mail og sende brugbare billeder. Vi har talt i telefon 7 gange og sendt 4 mails til dig. Du fik pakken den 13.06 kl. 9:18 og du pakker den fÞrst ud den 16.06 hvor du ringer kl. 9:30 - der gÃ¥r 3 dage. Pakken GLS leverede ser pÃ¥ leveringsbilledet rigtig pÊnt ud og helt uden en skrammer. (flot arbejde af GLS). Har du lyst til at se GLS’ levering, kan du finde billedet pÃ¥ vores hjemmeside - kundebilleder nr. 21148960. Vi kan ikke gÞre sÃ¥ meget, nÃ¥r en kunde ikke vil samarbejde om en reklamation.
Nu har kontant pÃ¥ DR1 igen taget Trustpilot op til diskussion – Vi stÞtter ikke Trustpilot med 3.000 kr. om mÃ¥neden for at fÃ¥ fjernet en del dÃ¥rlige anmeldelser – i stedet fÃ¥r vi fjernet mange gode anmeldelser og som en medarbejder sagde – ”i kan jo bare betale. Eller ogsÃ¥ mÃ¥ i lÊre det ved at det er os der bestemmer hvem og hvad der vises” Men det er jo godt for Trustpilot nÃ¥r kunderne sender dÃ¥rlige anmeldelser, sÃ¥ kan de bruges til reklame plads imellem for tilsvarende virksomheder.

Bestilte en sommerfugleblomst fik 10l

Bestilte en sommerfugleblomst fik 10l sprÞjtevÊske.
Skulle efterfÞlgende bruge tid på at sende sp
rÞjtevÊsken retur.
EfterfÞlgende når man spÞrger om lidt kompensesation får man at vide det ikke er deres skyld men GLS.
Har handlet med planteskoler.dk 3 gange.
FÞrste eneste og sidste.
Poul Henning JÞrgensen.

2025幎8月5日

Den dårligste planteskoleoplevelse nogensinde

Jeg har ALDRIG fÞr lavet en anmeldelse pÃ¥ Trustpilot. Men jeg er nÞdt til at advare ALLE havemennesker om at kÞbe noget hos Planteskoler.dk - det er et scam. Jeg har lavet mange haver, jeg har lavet tv-programmer om have, podcast om have, jeg har skrevet 14 havebÞger, jeg har haft rigtig meget at gÞre med haver i tre Ã¥rtier og har ogsÃ¥ indkÞbt rigtig mange planter til forskellige formÃ¥l. DETTE ER DEN VÆRSTE OPLEVELSE NOGENSINDE. Jeg kÞber "stinkende nyserod" i januar, hÞrer intet, rykker, rykker igen, i marts er de stadig ikke kommet, jeg aflyser handlen. Det accepterer Kurt (vogt dig for ham). Jeg fÃ¥r sÃ¥ at vide at det SKULLE have vÊret skriftligt. Jeg aflyser handlen skriftligt. Jeg fÃ¥r pakken alligevel (1.april) og fÃ¥r at vide, at jeg bare skal returnere den (til afsender naturligvis). Det gÞr jeg. PÃ¥ min regning (400 kr). Kurt og co. vÊlger nu at lade vÊre med at afhente kassen. Og beskylder mig for at have returneret den til forkert adresse (jeg gjorde som jeg fik besked pÃ¥ - returnerede den). Den skulle have vÊret sendt til SÞnderjylland (?). Jeg har ikke kassen. Som var meget lille - planter for 1800 kr engros plejer at fylde og plejer at ankomme plantevogn - her var det meget meget smÃ¥ stilkinger, de mÃ¥ have vÊret dÞde ved ankomst. Kassen var meget let - kunne holdes med en hÃ¥nd. Kassen er ikke i min besiddelse fordi jeg jo returnerede kassen. Men jeg er blevet truet med inkasso osv. Jeg har betalt, fordi jeg ikke orker mere hetz fra firmaet. Men I mÃ¥ ikke komme i samme situation, sÃ¥ lad vÊre med at kÞbe noget fra Planteskoler.dk. Det ser professionelt ud, men er det overhovedet ikke... Mvh Signe Wenneberg

2025幎7月1日

KÞb ikke her fra.

KÞb ikke her fra.
Ud over at der hele tiden var problemer med at vejret ikke var til at grave alle planter op (sÃ¥ til sidst aflyste jeg resten af ordren og kÞbte fra Aldershvile, som er dyrere men der er kvaliteten i top), sÃ¥ var nogle af de planter der var kÞbt som “i potte med klump”, de var barrodsplanter der til dagen var sat i en potte.. fik bl.a. 2 paradisÊbletrÊer pÃ¥ ca. 1,5 m - de var 1 lang tynd pind

Betalte kassen for cedertrÊer pÃ¥ 2-2,5 m hÞje og glÊdede mig til nogle trÊer der ville fylde lidt i haven.. men sidegrenene var klippe af, sÃ¥ de kun stak 20 cm ud fra stammen - da jeg brokkede mig, fik jeg at vide hvordan de ellers skulle kunne transportere dem 😳
SÃ¥ tÊnker nogle at jeg skulle have nÊgtet modtagelse af planterne.. de blev leveret kl. 23.45, midt om natten som et andet lysky firma, og der sov vi

KÞbte ogsÃ¥ 2 birketrÊer, de er aldrig sprunget ud, de har nu skudt nede fra jorden af, men vi betalte for trÊer der var 2,5 m hÞje.. sÃ¥ kunne have sparet en masse penge ved at kÞbe nogle pÃ¥ 40 cm

Yderligere da jeg havde aflyst resten af ordren, gik der 3-4 måneder inden de overkom at sende en regning på de planter de kunne levere..
SÃ¥ hold jer LANGT vÊk fra dette firma

2025幎2月2日
自発的なレビュヌ

Overraskende godt produkt til prisen

Jeg bestilte 20 barrodstrÊer uden helt at vide hvad barrodstrÊer var. Blev derfor en smule overrasket over så lille pakken var, da trÊerne ankom.
Fakta her mange måneder efter er, at alle 20 trÊer er i formidabel vÊkst.
Jeg er superglad for mit kÞb; flotte flotte trÊer til en super god pris.

2025幎4月3日

go oplevelse

🌱 Fantastisk service og flotte planter! 🌱
Jeg har handlet hos Planteskoler.dk . Udvalget er godt og varieret.
Planterne ankom i super god stand, flot pakket med omtanke for, at de skulle klare forsendelsen.

Jeg anbefaler dem gerne til andre.

⭐⭐⭐⭐⭐ – fem store stjerner herfra!

2025幎4月19日

NUL STJERNER HERFRA

NUL STJERNER HERFRA.

Jeg kÞbte 25 barrods platantrÊer i oktober. Da planterne ankom var rÞdderne knastÞrre. Jeg plantede dem straks, men ud af de 25 trÊer er der kun 2 der er kommet tilfredsstillende og 12 er helt dÞde. Kurt siger at rÞdderne skal vÊre tÞrre, for ellers vil de fÃ¥ svamp og dÞ. Jeg er ikke enig
 Google heller ikke
 her stÃ¥r der:

“RÞdderne pÃ¥ barrodsplanter er meget fÞlsomme over for udtÞrring, og det kan skade eller endda drÊbe planten. Det er vigtigt at plante barrodsplanter hurtigst muligt efter kÞb og at holde rÞdderne fugtige under plantningen”

Kontordamen bad mig om at sende billeder af planterne, men dem kunne Kurt ikke åbne.

Selvom det hedder Planteskoler.dk kommer planterne fra Tyskland.

Kurt sagde at jeg da bare kunne have tegnet en forsikring, eller også skulle jeg have kÞbt den ved Jespers planteskole. Det eneste han ville tilbyde mig var at jeg kunne kÞbe 25 ny planter og så betale ekstra for en forsikring.

Jeg kÞber helt sikkert ikke planter her igen.

2025幎6月19日
自発的なレビュヌ

Hold jer langt vÊk! Lang leveringstid, dårlig kvalitet af planter!

Hold jer langt vÊk.
Planter af dårlig kvalitet, lang leveringstid, jeg modtog mine planter 1,5 måneder efter bestilling og de var i mine Þjne slet ikke salgsbare.
Jeg måtte i de halvanden månede rykke flere gange for et leverings status.
Jeg har sendt billede af de planter jeg modtog, klaget og kvaliteten.
Jeg har gjort insigelse mod fakturaen men alligevel sender de mig rykkere for betaling, den eneste respons jeg har modtaget fra planteskoler.dk er at mine planter nok skal “ komme sig.. “
Jeg kÞber da ikke planter der nok skal blive noget efter tid!
Stor skuffelse!

2025幎4月13日

www.planteskoler.dk からの回答

Vi er kede af at hÞre, at du er utilfreds med din oplevelse, men vi vil gerne prÊcisere nogle forhold, da din fremstilling ikke giver et retvisende billede af forlÞbet.

Du bestilte planter, som vi på forhånd oplyste kunne have forlÊnget leveringstid, da de var sÊsonvarer og ikke på lager ved bestilling. Dette fremgik tydeligt af ordrebekrÊftelsen. Vi holdt dig lÞbende opdateret, når der var nyt fra vores leverandÞr, og vi svarede på dine henvendelser så snart muligt.

Da planterne blev leveret, modtog vi din klage med billeder. Vi vurderede, at planterne var i naturlig og forventelig tilstand efter transport og sÊsonskifte, og derfor informerede vi dig om, at de med korrekt pleje ville komme sig – en vurdering vi stÃ¥r inde for fagligt. Det var pÃ¥ ingen mÃ¥de ment som en afvisning, men en professionel vurdering baseret pÃ¥ erfaring.

Siden da har vi forsÞgt at kontakte dig telefonisk tre gange for at finde en lÞsning, men uden held. Vi ville meget gerne have talt direkte med dig og fundet en vej videre – vi er altid Ã¥bne for dialog.

At du efter modtagelse af varerne nÊgter at betale fakturaen, uden at vi har haft mulighed for en reel dialog, har tvunget os til at sende rykkere i overensstemmelse med vores handelsbetingelser.

Vi vil dog gerne understrege, at hvis planterne mod forventning ikke kommer sig hen over sommeren, så tager vi naturligvis reklamationen op igen i efteråret, hvor det er muligt at vurdere deres tilstand mere retvisende.

Vi stÃ¥r fortsat klar med vejledning og hjÊlp – vores mÃ¥l er altid tilfredse kunder, men vi kan kun hjÊlpe, hvis vi har mulighed for at komme i kontakt.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。