Dette sted frarÃ¥det pÃ¥ det kraftigeste. For 5 Ã¥r siden bestilte jeg en hel del planter. Faktisk for 5000 kr. 25 smÃ¥ sitkatrÊner. 10 kÊmpegran. Godt 5 har overlevet. Resten gik ud. En masse kirsebÊrl... ãã£ãšèŠã
Vi havde bestilt forskellige planter til grunden ved sommerhuset. Planterne blev derfor bestilt til sommerhusets adresse. Da vi kommer ud i sommerhuset et par uger senere, viser det sig, at planterne... ãã£ãšèŠã
Mest vanvittige oplevelse! Bestilte planter d. 27/4 fortrÞd (efter at have lÊst anmeldelser) og annullerede min ordre d. 8/5 altsÃ¥ inden 14 dage. I nat 15/6 er der blevet stillet to kasser sÞlle u... ãã£ãšèŠã
UndgÃ¥ at handle med dem Problemet med ordre annullering, ligesom andre skriver. Lang leveringstid. Levering uden besked at planterne bliver leveret. Meget dÃ¥rligt kvalitet vs. pris. Man kan fÃ¥ meg... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 21ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Nem bestilling og fin vare tilsendt
Nemt at bestille. SÞgte på internettet efter specifik vare og fik en fin plante af den Þnskede. God plantevejledning fulgte med.
Hold jer langt vÊk! Lang leveringstid, dårlig kvalitet af planter!
Hold jer langt vÊk.
Planter af dårlig kvalitet, lang leveringstid, jeg modtog mine planter 1,5 måneder efter bestilling og de var i mine Þjne slet ikke salgsbare.
Jeg måtte i de halvanden månede rykke flere gange for et leverings status.
Jeg har sendt billede af de planter jeg modtog, klaget og kvaliteten.
Jeg har gjort insigelse mod fakturaen men alligevel sender de mig rykkere for betaling, den eneste respons jeg har modtaget fra planteskoler.dk er at mine planter nok skal â komme sig.. â
Jeg kÞber da ikke planter der nok skal blive noget efter tid!
Stor skuffelse!

www.planteskoler.dk ããã®åç
Hurtig og uhÞjtideligt levering af godeâŠ
Hurtig og uhÞjtideligt levering af gode og levedygtige planter. Vi fik en fin service undervejs
EnebÊr kommer flot
Jeg planter enebÊr på en skråning jeg har, som er meget sandet. Fik fra planteskoler .dk og fra nogle andre. Dem fra planteskoler .dk kom fantastisk flot. De andre står bare i stampe. I må gerne komme og se dem! Derfor total anbefaling til planteskoler .dk!
âŠPlanteskoler.dkâ© kan ikke anbefales.
Jeg kÞbte to trÊer som julegave, og planteskoler.dk forsikrede mig om, at de godt kunne skaffe dem hjem i tide. I januar havde jeg stadig ikke modtaget trÊerne og skrev en e-mail for at spÞrge, hvor de blev af. Den e-mail fik jeg aldrig svar på.
I marts â altsÃ¥ to mÃ¥neder senere â modtager jeg en besked om, at trÊerne vil ankomme inden for et par uger. Jeg svarer, at jeg ikke lÊngere Þnsker trÊerne, da jeg for lÊngst har givet en anden gave i stedet. Denne besked fÃ¥r jeg heller ikke svar pÃ¥.
I maj bliver jeg ringet op af planteskoler.dk, som i en ret aggressiv tone fortÊller, at jeg har to trÊer, der skal hentes. Jeg har dog aldrig fået besked om, at trÊerne var ankommet. Jeg forklarer, at jeg på grund af den lange ventetid og den dårlige kommunikation har afbestilt trÊerne tilbage i marts. planteskoler.dk påstår, at de aldrig har modtaget mine e-mails, og han har generelt en temmelig truende tone.
Jeg vÊlger at lade mine forÊldre hente trÊerne, fordi jeg er nervÞs for, hvad der vil ske, hvis jeg ikke betaler regningen. Min far aftaler med planteskoler.dk at trÊerne bliver stillet udenfor, så de kan afhentes efter lukketid. DesvÊrre viser det sig at trÊernes tilstand langtfra er hvad man må forvente fra en planteskole. IsÊr den ene var meget udtÞrret, og det, der var bestilt som et opstammet trÊ, mindede mest af alt om et tÞrt fastelavnsris.
Mine stÞrste problemer med âŠPlanteskoler.dkâ© er den mangelfulde kommunikation og den efterfÞlgende meget truende tone, nÃ¥r noget gÃ¥r galt.
Ordre annulerering på mail anerkendes ikke
Bestilte den 26. april planter og fik straks en systemgenereret ordrebekrÊftelse. Da vi ikke hÞrer mere omkring leveringstid, sendes den 1. maj mail med annulering af ordren. Den 4. juni ankommer så alligevel GLS pakke med planter. Ved telefonisk kontakt oplyser Planteskoler.dk, at de ikke anerkender annulering på mail og man ifÞlge "salgs og leveringsbetingelser" både skal sende mail og ringe i tilfÊlde af annulering. Virksomheden fastholder at den leverede ordre er betalingspligtig, selvom der er modtaget en annulering på mail mere end 1 måned fÞr levering.
Det virker som en helt bevidst strategi at mails med annuleringer ikke lÊses, selvom varerne fÞrst leveres 1 måned senere. KÞb jeres planter et andet sted.
âŠog i tillÊg mÞdes man sÃ¥ med svar og en attitude, som kan lÊses i virksomhedens respons herunder. Vi har aldrig modtaget nÊvnte mail fra virksomheden, men har med sikkerhed sendt en annullering. Der er tilsyneladende ikke styr pÃ¥ mailhÃ¥ndteringen hos Planteskoler.dk.

www.planteskoler.dk ããã®åç
Planter og levering levede op til mineâŠ
Planter og levering levede op til mine forventninger
Manglende service
Opdateret:
SÊlger mener de har svaret 5 minutter efter jeg har ringet. Det er direkte lÞgn, da jeg ringede udenfor telefontid (desvÊrre) og de slet ikke svarede fÞr jeg skrev en mail, som direkte svar pÃ¥ fakturaen ð
Jeg har faktisk stadig ikke fået svar på min mail fra d. 21.
Desuden har de overhovedet ingen ide om, om jeg har plantet planterne, for det har vi aldrig talt om, så jeg ved ikke hvilken fantasiverden de lever i:
Resultat: -1 for endnu dårligere kundeservice
Oprindelig anmeldelse:
Udgangspunktet er 5 stjerner, hvis alt spiller.
-1 for ikke at besvare den mailadresse de oplyser på deres hjemmeside.
-1 for mug på nogle af planterne.
-1 for ringe og postulerende såkaldt kundeservice.

www.planteskoler.dk ããã®åç
Lang leveringstid og tvivlsomme planter
Fra jeg bestilte til jeg modtog planterne gik der over halvanden måned. Jeg ringede en måned efter bestilling for at vÊre sikker på, at min ordre ikke var faldet ned mellem to stole, men jeg blev forsikret om, at han stod og kiggede på min ordre, og den ville nok blive sendt i indevÊrende uge. Der blev ikke givet besked om forsendelse eller levering, da jeg to uger senere kom hjem til en "pakke" ved min dÞr. 12 planter, syv af tvivlsom kvalitet hvoraf to nu er dÞde, i Þdelagte potter mast ind i hinanden og viklet om med plast.
Manden jeg snakkede med var ganske flink, derfor to stjerner.
Meget useriÞst
Meget useriÞst. Har ventet i over 2 måneder på min bestilling og har endnu ikke modtaget eller hÞrt noget om hvornår jeg kan forvente levering, selvom jeg har rykket 3 gange.
Sikke en skuffelse.
altid gode planter ved tidligere kÞb
altid gode planter ved tidligere kÞb, dog ikke modtaget ordre endnu.
sÊrdeles langsommelig og mangelfuld levering
Den 19-9-24 bestiller jeg en del forskellige stauder. Udover ordrebekrÊftelsen hÞrer jeg intet, fÞrend der over 4 måneder senere d. 30-1-25 bliver leveret ca. halvdelen af stauderne.
Den 3-2-25 ringer jeg til planteskoler.dk og snakker med en medarbejder, som fortÊller, at de fÞrst kan levere resten af planterne om nogle måneder. Nu 7 måneder efter bestillingen har jeg stadig ikke hÞrt fra planteskoler.dk
Om ventetid skriver planteskoler dk:
" Ventetiden kan vÊre helt optil 2-3 måneder. Nogle sorter bliver kun lavet en gang om året, hvorved leveringstiden kan vÊre helt op til 1 år, da disse sorter kun laves i det tidlige forår og fÞrst er klar til levering, hvert år i marts måned. Så bestiller du den i april vil de fÞrst blive leveret året efter. Da mine varer blev bestilt i september burde jeg have fået mine varer for slet ikke at tale om en meddelelse, om at de vist slet ikke kommer.
Jeg vil ikke bruge dette sted igen, jeg sparede ikke engang penge, men har vÊret udsat for alt for meget ventetid og besvÊr.
GrÞnblomsterende kirsebÊr ag rigtig godâŠ
GrÞnblomsterende kirsebÊr ag rigtig god kvalitet.
Anbefales
Fine planter
Fine planter
Eneste minus, man ved ikke hvornår de bliver leveret.
Er meget tilfreds
Er meget tilfreds. Jeg kunne selv bestemme, hvor mange barrodsplanter jeg ville kÞbe. Det var rart, så man ikke skulle kÞbe et helt bundt. Ligeledes en god service.
Brug dine penge og tid et andet sted
Lad for Gud skyld vÊr med at spilde dine penge her. Dårligste kundeservice jeg har oplevet i mit liv.
Nul stjerner
Nul stjerner. Fik mange forkerte varer, varer der var syge/dÞd ved ankomst. Hold dig langt vÊk. Varerne sendes angiveligt fra Ãsteuropa uden manglende tilsyn.
DÃ¥rlig oplevelse
Dårlig oplevelse: Jeg kÞbte et ÊbletrÊ, som skulle vÊre et barrodstrÊ. Det betyder normalt, at trÊet er gravet lige op af jorden. BarrodstrÊer har normalt et meget stort og fint rodnet med fine og spredte rÞdder. Jeg fik dog et trÊ, hvor rÞdderne var grove, og det var tydeligt, at de havde vÊret most ned i en potte. Planteskoler lyver over for mig, og påstår, at trÊet er et barrodstrÊ. DesvÊrre tog jeg ikke et billede af rÞdderne, fÞr jeg plantede.
Desuden manglede plantepasset. det betyder, at jeg ikke kan vÊre sikker på at ÊbletrÊet er af den sort, jeg Þnskede mig. Planteskoler sendte mig et billede af et plantepas - men hÞrer det til trÊet? Det ved jeg fÞrst om fem år, når de fÞrste Êbler kommer. Skal jeg vente fem år? Eller skal jeg bare smide trÊet ud og kÞbe hos en bedre leverandÞr?