Plantorama レビュー

6,398
TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Jeg har bestilt to lys på batteri. De er fine nok, men forsendelsen var ret speciel. Der var åbenbart ikke en kasse til rådighed som passede til produktet. Så varen blev pakket hvor noget af kassen va... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Varer kom meget hurtigt og fint nok pakket ind. Hvis man skulle ønske noget ville det være lidt flere oplysninger, når nu man ikke opsøgte en butik. Jeg købte vandplanter, jord til disse og nogle netk... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har igen købt No mess fuglefoder hos Plantorama - det er billigt, fuglene elsker det, der er intet spild og ikke mindst, det bringes ud hurtigt og uden problemer - love it!

5つ星のうち5の評価

i dag fik jeg flere skønne tulipanløg fra plantorama ,jeg glæder mig til at jeg skal lægge løg i krukker ,som jeg glæder mig til at se komme frem til foråret,iøvrigt blev min pakke leveret af en sød v... もっと見る

企業情報

1. ガーデン センター

さまざまな外部ソースから提供された情報

Oplevelsescenter med alt til havelivet, boligelivet og dyrelivet

まあまあ

過去12か月のレビュー数: 483件

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

Mangelfuld vare beskrivelse.

Jeg købte på websiden nogle Indianer Bananer. Da jeg har hentet og betalt disse, kan jeg ikke se hvilken sort de er. Ved kontakt til kundeservice oplyser de mig at de ikke er en sort men dyrket fra frø. Dette stå ingen steder hverken på planten eller på websiden. Frø planter vil tage mellem 7-10 år før de kan danne frugter og disse kan være uspiselige. Jeg har således købt et ikke brugbart produkt som heller ikke lever op til beskrivelsen på websiden. Plantorama vil ikke tage disse return, selvom jeg gerne ville have en tilgodeseddel og havde håbet på en mindelig løsnig

2026年6月6日

Kære Kim

Tak for din tilbagemelding. Vi er bekendt med din kontakt til vores kundeservice vedrørende de købte indianerbanan-planter. Da vores kundeservice ikke har plantefaglige rådgivere ansat, henviste vi dig til en af vores gartnere i centeret for at få nærmere information om planterne og deres egenskaber. Vi beklager, hvis oplysningerne om planterne ikke har levet op til dine forventninger, og at du ikke har oplevet at få den løsning, du havde håbet på. Vi tager din feedback med videre i vores arbejde med at forbedre vores produktinformation.

5つ星のうち1の評価

Kan ikke anbefale levering fra…

Kan ikke anbefale levering fra Plantorama. De glemte at medsende 4 varer, jeg havde betalt for. Jeg skulle bruge tid på at skrive og ringe til dem efterfølgende.
Håber de indfører noget kvalitetssikring af deres leveringer.

Kære Birgitte

Tak for din tilbagemelding. Vi beklager, at der manglede varer i din levering, og den ulejlighed det har medført. Vi håber, at sagen efterfølgende blev løst tilfredsstillende, og at du har modtaget den nødvendige hjælp fra vores kundeservice.

Top service i Plantorama Egå

Jeg var i dag forbi Plantorama i Egå og havde en rigtig god oplevelse. En meget sød og hjælpsom medarbejder tog sig tid til at vejlede mig om den rette jord til min nye plante. Det var tydeligt, at hun havde stor viden og gerne ville hjælpe.

5つ星のうち4の評価

God service, fint med transporten.

5 ud af 6 planter var fine, den sidste snakker vi ikke om, så derfor 4 ud af 5 stjerner 👍

5つ星のうち1の評価

Der står på jeres side i randers at i…

Der står på jeres side i randers at i har masser af agurk planter hjemme, men nej alt var væk, tyder på at i får folk til butikken lokker med det,det er bondefangeri.

2026年6月8日

Kære Hans Jørgen

Tak for din tilbagemelding. Vi beklager, at du er kørt forgæves efter agurk planter. Vores lagerstatus på hjemmesiden opdateres løbende, men da der kan være stor efterspørgsel på sæsonvarer, kan planterne desværre være blevet udsolgt i mellemtiden, inden du nåede frem til centeret. Det er naturligvis ikke vores intention at lokke kunder i butikken på et forkert grundlag, og vi beklager den skuffelse og frustration, det har medført.

Kan ikke anbefales

Plantorama har bedt mig dele min oplevelse, så det kommer her:
Jeg bestilte planter med udbringning.
Plantorama stillede planterne i en stor papkasse, så de har raslet rundt under kørslen.
Plantorama bruger firmaet Brink Transport til levering.
De hentede planterne i torsdags og lod dem stå på deres lager til i dag - mandag, selvom de skrev at planterne kom fredag senest 16.30.
Så jeg har lige modtaget 3 tørre rabarberplanter med flere knækkede stængler.
Ingen ulejliger sig med at orientere mig om at leveringen er forsinket - og kundeservice hos både Plantorama og Brink holdt weekendlukket.
Brink har lige opdateret deres track & trace med at planterne kommer i dag kl. 15.26, samtidig med at deres chauffør efterlod planterne ved døren lige før, altså kl. 09, så der er vist ikke helt hold på logistikken.
Umiddelbart efter fik jeg dog en mail om, at nu var planterne leveret.
Så jeg kan bestemt ikke anbefale at købe planter med levering hos Plantorama eller at bruge Brink Transport.
Mvh Heidi

2026年6月8日

Kære Heidi

Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af at høre, at hverken leveringen eller planternes stand ved modtagelsen har levet op til dine forventninger. Vi forstår din skuffelse over den forsinkede levering, den manglende information undervejs samt de skader, som planterne ser ud til at have fået. Vi vil meget gerne se nærmere på sagen og finde en løsning sammen med dig. Du er derfor velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 88 53 88 53 eller sende en mail til kundeservice@plantorama.dk. Vedhæft gerne billeder af planterne samt dit ordrenummer, så vi hurtigst muligt kan hjælpe dig.

5つ星のうち1の評価

Jeg havde skrevet at jeg ville have…

Jeg havde skrevet at jeg ville have leveret mine varer d. 11.6 eller d. 12.6. Men fik dem leveret d. 3.6. Og da det var en levering til mit sommerhus skal planterne nu stå ude ved vejen til jeg kommer derop d. 12.6.

2026年6月1日

Kære Christiane

Tak for din tilbagemelding. Vi beklager, at leveringen ikke er forløbet som forventet. Når der bestilles varer med levering, har vi op til 5 hverdages leveringstid. Derfor har vi desværre ikke mulighed for at garantere levering på en specifik dato, selvom der er angivet et kommentarfelt ved bestillingen. Din ordre blev derfor leveret inden for den gældende leveringstid, men vi har forståelse for, at det er uheldigt i dit tilfælde, når leveringen skulle ske til dit sommerhus. Vi beklager de gener, dette har medført.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。