Jeg vil opfordre jer til at hænge skilte op de områder hvor i holder dyr hvor i beder folk tage mere hensyn til dyrene. Oplever alt for tit børn der står og råber og skriger, de slår og banker på bure... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
Jeg har bestilt to lys på batteri. De er fine nok, men forsendelsen var ret speciel. Der var åbenbart ikke en kasse til rådighed som passede til produktet. Så varen blev pakket hvor noget af kassen va... もっと見る
Varer kom meget hurtigt og fint nok pakket ind. Hvis man skulle ønske noget ville det være lidt flere oplysninger, når nu man ikke opsøgte en butik. Jeg købte vandplanter, jord til disse og nogle netk... もっと見る
Har igen købt No mess fuglefoder hos Plantorama - det er billigt, fuglene elsker det, der er intet spild og ikke mindst, det bringes ud hurtigt og uden problemer - love it!
Oplevelsescenter med alt til havelivet, boligelivet og dyrelivet
Lyshøjen 12, st. th., 8520, Lystrup, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 97%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Det var meget nemt og hurtigt at købe gavekort. Tak for det.
Leveringsservice var fantastisk - og så fine varer - jeg er meget glad og tilfreds
nu har jeg kun lige lagt en ordre, men det var dejlig nemt og ligetil.
Hurtig levering, der blev dog ikke ringet på døren så opdagede kun at de var blevet leveret fordi jeg skulle ud af døren 😆
Det er meget svært at finde rundt i plantecenteret. Det er virkelig stort og der er ingen overskuelig inddeling af planterne. Jo hvis man ved at de f.eks er til stenbed, kan stå i skygge osv. Så man kan altså ikke lede efter et bestemt navn
Der render mange børnefamilier rundt derude, hvor det nærmest er en slags underholdningscenter for dem? Der er nemlig en meget stor dyreafdeling med levende dyr.
Alt i alt tog det ekstrem lang tid at finde de planter jeg skulle bruge og komme rundt i centeret pga de mange børn der render rundt og leger.
Anderledes roligt er det i afdelingen i Vallensbæk. Det er normalt der jeg kommer og de kan godt få 4 stjerner, men Taastrup får 2 og samlede bliver det så 3
Meget fortrydelsfuld oplevelse:
Planten var udtørret, halvvissen
og leveringen ringede/ bankede ikke
engang på eller stillede planten i bagghaven, som jeg ellers havde
tilføjet som kommentar i bestillingen
hos Platorama.
Jeg har allerede d.15/6 skrevet til
Plantoramas kundeservice,
men har er her d. 19/6 ikke reageret!
Køber aldrig mere hos dem!

Plantorama からの回答
Utallige halvvisne planter i området med stauder, mange med meldug og ukrudt i potterne. Roser fyldt med store tidsler. Ligner en kæmpe rodebutik. Mange planter mangler vand. Indgangsparti og udgangsparti fyldt med ukrudt og affald, udtørrede planter i opsatser og usælgelige beskidte varer. Et meget sørgeligt indtryk i betragtning af prisniveauet og ambitionerne.

Plantorama からの回答
Jeg lavede en bestilling hos Plantorama den 3. juni, og det har været en ekstremt dårlig oplevelse. Jeg har allerede sendt en mail til deres kundeservice, som de stadig overhovedet ikke har besvaret – og det er vel at mærke selvom jeg ikke engang fik nævnt hele min utilfredshed i den første besked.De reklamerer med, at deres personale udvælger produkterne omhyggeligt og sender de smukkeste og sundeste planter, men det passer simpelthen ikke. Jeg har modtaget planter hærget af svamp, knækket og fuldstændig mast, og jeg har været nødt til at smide flere af dem direkte i skraldespanden.Her er sandheden om min levering:15 stk. Farvet marguerit: 14 af dem kom i nøjagtig samme farve, og de var alle knækkede og ødelagte.6 stk. Tvillingblomst (Diascia barberae): Smidt direkte ud ved ankomst på grund af deres elendige stand.4 stk. Sommerampler ø25 cm, assorterede sorter: Der var intet "assorteret" over dem. De kom i samme farve, var dybt medtagne og dækket af svamp i både jorden og på selve planten.1 stk. Sommerampler ø27 cm potte: Den ankom dækket af en ulækker mængde svamp, og jeg var nødt til at klippe adskillige grene af for overhovedet at prøve at redde den.15 stk. Dahlia hybrid: Planterne var knækkede og fuldstændig ødelagte.Plantoramas produkter er bestemt ikke billige, og kvaliteten lever overhovedet ikke op til prisen. Det står helt klart, at jeg aldrig kommer til at handle hos dem igen. Jeg afventer stadig en fuld refusion for de ubrugelige varer, de har leveret. Kan absolut ikke anbefales.(Ordrenummer: 443343210 / Bring trackingnummer: 3985352)

Plantorama からの回答
I Plantorama i Silkeborg er personalet så utroligt søde og hjælpsomme. Jeg elsker at kigge forbi butikken jævnligt, få inspiration - og altid gerne et råd eller to om den plante, jeg vil købe. Fantastisk service.
Jeg fik leveret en dværgbambus, og den var nænsomt sat ned i en rummelig papkasse, som IKKE var lukket. Den kunne ånde undervejs.
Stor glæde og respekt, Plantorama viser kærlig omsorg for min plante.
Tak ☺️
Det var let og overskueligt at handle online
Selve køb og planter var ok. Men leveringen med Brinck var under al kritik. Fik besked om at leveringen ville ankommem 7.45 så kl. 11.00, så,kl. 14.00 så,kl. 16.00 men ankom kl. 16.45. Desuden blev det sat i carporten, her må aldrig sættes varer, de bliver stjålet.

Plantorama からの回答
Jeg havde bestilt 5 wires af en slags. 3 sølv, og 2 icy blue. Kunne ikke tilføje flere i sølv fordi der ikke var flere på lager, fair nok. Et par dage efter får jeg en mail om at de sørme ikke havde nogen som helst sølv, men at de havde sendt de to resterende wires. Så jeg skulle stadig betale de 69 kr i fragt, fordi jeg havde ingen valg om at vente eller noget. Det er f træls når man skal bruge dem alle, men ikke har penge nok til at bestille af flere gange når fragten skal være så dyr. Og så var kassen også fyldt med jord. Sidste gang jeg handler der.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。