Plantorama レビュー

6,395
TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Jeg vil opfordre jer til at hænge skilte op de områder hvor i holder dyr hvor i beder folk tage mere hensyn til dyrene. Oplever alt for tit børn der står og råber og skriger, de slår og banker på bure... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Gennem det seneste år har vi foretaget fire køb i vores lokale Plantorama - og der var været fejl eller reklamation på alle. I to af tilfældene kan vi ikke få hjælp, fordi vi ikke har kvittering og ku... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Jeg har bestilt to lys på batteri. De er fine nok, men forsendelsen var ret speciel. Der var åbenbart ikke en kasse til rådighed som passede til produktet. Så varen blev pakket hvor noget af kassen va... もっと見る

5つ星のうち5の評価

i dag fik jeg flere skønne tulipanløg fra plantorama ,jeg glæder mig til at jeg skal lægge løg i krukker ,som jeg glæder mig til at se komme frem til foråret,iøvrigt blev min pakke leveret af en sød v... もっと見る

企業情報

1. ガーデン センター

さまざまな外部ソースから提供された情報

Oplevelsescenter med alt til havelivet, boligelivet og dyrelivet

まあまあ

(6,395)

過去12か月のレビュー数: 521件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Jeg kan kun være tilfreds

Jeg kan kun være tilfreds. Meget sød og hjælpsom chauffør. Selvom det kun var levering til kantstenen, bar han det hele ind i opgangen, og hjalp med at få tung jord og planter ned i min taske på hjul. Så jeg vil gerne handle med Plantorama en anden gang.

2026年8月4日
5つ星のうち3の評価

Lidt frustrerende

Lidt frustrerende, at skulle skifter mellem forskellige afhentningssteder og mellem klik og hent og levering, afhængig om planterne var på lager eller ej.
Men det lykkedes nogenlunde.

2026年8月3日
5つ星のうち1の評価

Køb ALDRIG dyr fra Plantorama!

Hvis jeg havde muligheden for at give 0 stjerner, havde jeg gjort det! Jeg kan desværre ikke anbefale at købe dyr hos Plantorama baseret på vores oplevelse.

Vi købte to hunmarsvin, som ifølge butikken i Aalborg var omkring 8 uger gamle. De var en gave til vores 4-årige datter, som hurtigt forelskede sig i dem. Fire uger senere stod vi pludselig med tre marsvineunger, fordi begge hunner allerede var drægtige, da vi købte dem.

Det har betydet ekstra udgifter til større bur, strøelse, hø, foder og pasning af i alt fem marsvin. Derudover har det været en stor bekymring at skulle sikre, at mødrene og ungerne havde det godt.

Da vi kontaktede Plantorama, var den løsning, vi blev tilbudt, at vi kunne komme tilbage med alle fem marsvin samt kvitteringen og få nogle andre marsvin med hjem. Det var ganske enkelt ikke en realistisk løsning for os. Hvordan forklarer man en 4-årig pige, at de marsvin, hun har knyttet sig til og passet hver dag, pludselig skal afleveres tilbage igen?

Vi spurgte også, om de ville hjælpe med de ekstra udgifter til blandt andet strøelse, hø og foder eller eventuelle dyrlægeudgifter. Det ønskede de ikke. Vi fik oplyst, at eventuelle dyrlægeudgifter kun kunne dækkes, hvis dyrene blev tilset af Plantoramas egen dyrlæge.

Det, der skuffer mig mest, er ikke kun, at vi uforvarende købte drægtige marsvin, men den måde sagen blev håndteret på bagefter. Jeg havde håbet på en god løsning, hvor der blev taget ansvar for den situation, vi som familie blev sat i.

Jeg håber, at Plantorama fremover vil have større fokus på at sikre, at dyr ikke sælges drægtige, og at kunder, der havner i en lignende situation, mødes med en mere rimelig og ansvarlig løsning.

2026年6月19日

Kære Ida

Tak for din tilbagemelding. Vi er rigtig kede af at læse om det forløb, I har haft, og vi forstår godt, at det har været en både uventet og frustrerende situation for jer som familie. Vi tager din tilbagemelding alvorligt og vil meget gerne have mulighed for at se nærmere på sagen og den håndtering, I har oplevet. Derfor vil vi opfordre dig til at kontakte vores kundeservice på telefon 88 53 88 53 eller på mail kundeservice@plantorama.dk med oplysninger om sagen, så vi kan undersøge forløbet nærmere og tage en dialog med jer om en mulig løsning.

5つ星のうち1の評価

Bestilte en orkide til 299 kr.

Bestilte en orkide til 299 kr.
Har aldrig set så elendig en orkide.
Hele den ene stilk var fuldkommen vissen, og flere blomster lå i bunden. Desuden var stilken knækket.

Nu er den sidste stilk også vissen, var også knækket.

Har fået mine penge tilbage, så alle er glade.

2026年7月20日

Kære Rita

Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af at høre, at orkidéen ikke levede op til den kvalitet, du med rette kunne forvente. Vi er bekendt med, at du efterfølgende har været i dialog med vores kundeservice, og vi er derfor glade for at høre, at I sammen fandt en løsning på sagen.

Nul stjerner herfra

Nul stjerner herfra. Købte en Hunter hundesele hvor plastic spændet knækkede kort tid efter, de vil ikke ombytte eller refundere pengene uden kvittering til trods for jeg kan fremvise selve trækningen i banken og kan ej hellere hjælpe med at finde kvitteringen i deres system. Virkelig flot, en sele til kr. 619,00

2026年7月29日

Kære Kunde

Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger, og vi forstår godt, at det er frustrerende, når et produkt går i stykker kort tid efter købet. I forbindelse med en reklamation er det desværre nødvendigt, at vi kan få fremvist en gyldig kvittering som dokumentation for købet. En banktransaktion kan ikke i sig selv bruges som kvittering, da den ikke viser, hvilke konkrete varer der er købt. Vi beklager, at vi derfor ikke har kunnet hjælpe dig med reklamationen på det foreliggende grundlag, og vi håber på din forståelse.

5つ星のうち1の評価

Plantorama Taastrup elendig kundeservice og uhøflig personale

Elendig kundeservice Plantorama Taastrup! Efter at have købt en parasolfod som vi desværre alligevel ikke kan bruge til vores hængeparasol, tager vi tilbage til butikken med den. Her henvender vi os til en ung kvinde som virkede meget tydeligt irriteret over at blive forstyrret af en spørgsmål angående returnering af vare, midt i hendes opsætning af vare i udstillingen. Hendes attitude var decideret uforskammet.
Sagen er den at vi pga. en printer fejl ikke fik kvitteringen med dagen forinde, og derfor kun har en bank transaktion med det eksakte beløb for produktet da vi ikke købt andet. Der var INGEN interesse i at forsøge at afhjælpe what so ever, og attituden og tonen var fortsat uændret også fra den leder som blev tilkaldt for at “fortælle det samme” (medarbejderens egne ord).
Vi kommer ikke tilbage til Plantorama igen, i hvert fald ikke før at nogle voksne har fundet ud af at man ikke kan drive en sund forretning uden at have en ordentlig kundeservice, hvor personalet og ledere taler ordentligt til kunderne.
Sådan en attitude har vi aldrig oplevet hos konkurrenterne, hvor vi altid bliver mødt af venligt personale der altid forsøger at finde en løsning og skabe en god kundeoplevelse.

2026年7月28日

Kære Michel

Tak for din tilbagemelding. Vi er rigtig kede af at læse om din oplevelse, og vi beklager, at du ikke har følt dig mødt med den service og imødekommenhed, som du med rette kan forvente hos os. Vi vil meget gerne have mulighed for at se nærmere på sagen og undersøge, om vi kan finde en mulig løsning. Derfor vil vi opfordre dig til at kontakte vores kundeservice på telefon 88 53 88 53 eller via mail på kundeservice@plantorama.dk med oplysninger om dit køb og din oplevelse, så vi kan hjælpe dig videre.

5つ星のうち1の評価

Jeg købte et fuglebad og fik det…

Jeg købte et fuglebad og fik det hjemsendt igår og det kom i 2 deler som skulle sættes sammen men det gik inte da det mangles skrev! Og fragten er aldeles for dyr, 149 ddk for at få det leveret!

Og kundeservice svarer ikke på mejl!

Meget meget meget dårligt!
Annika

2026年7月27日

Kære Annika

Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af at høre, at fuglebadet ankom med en manglende skrue, og at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger.
Vi er bekendt med, at du efterfølgende har været i kontakt med vores kundeservice, og at I sammen har fundet en løsning på sagen. Det er vi glade for.

5つ星のうち1の評価

Planterne var knækkede og visne da de…

Planterne var knækkede og visne da de ankom.
Kundeservice skulle have en mail med billeder - fair nok. Men intet svar.
Handler ikke via nettet på Plantorama igen!

2026年7月27日

Kære Louise

Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af at høre, at planterne ankom knækkede og visne, og at du efterfølgende ikke har oplevet at få svar på din henvendelse. Vi besvarer alle kundehenvendelser, som vi modtager via mail. Vi vil derfor bede dig om at gensende din mail med billeder til kundeservice@plantorama.dk, så vi kan se nærmere på sagen og hjælpe dig videre.

5つ星のうち2の評価

Umulig kundeservice i Vallensbæk afd.

Har i dag besøgt plantorama Vallensbæk.
køre normalt gerne 8 km længere til Ancher havecenter, men gad ikke lige i dag, til min store fortrydelse.
ved kassen kan man simpelthen ikke finde ud af at bruge en håndscanner til de vare der står i en vogn, for det hurtige og korte svar fra de meget unge piger der havde mere travlt med at snakke privat (begge ansatte) var alle vare skal på båndet. Man har fyldt en vogn for så at tage alle vare op igen på båndet for så at gå i den anden ende af kassen og tage dem ned i vognen igen, når der mellem snakken blev tid til at trykke på båndet. Bor i Vallensbæk så er lidt ærgelig over de ikke kan yde mere og bedre kundeservice, hvilket de ikke er kendt for. Tager med glæde køreturen til Greve næste gang.

2026年7月26日

Kære Jette

Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af at høre, at dit besøg i Plantorama Vallensbæk ikke levede op til dine forventninger, og vi beklager, at du ikke oplevede den service og opmærksomhed, som vi ønsker at give vores kunder. I forhold til håndteringen af varer ved kassen følger vores medarbejdere de procedurer og retningslinjer, der gælder i alle Plantorama-centre. Det betyder, at varer som udgangspunkt skal lægges på kassebåndet og scannes ved kassen. Vi har forståelse for, at dette kan opleves som besværligt, særligt når man har en fyldt vogn. Når det er sagt, skal du naturligvis opleve en venlig og nærværende betjening. Vi tager derfor din feedback omkring selve betjeningen med videre til de rette personer, så der kan blive fulgt op på din oplevelse.

5つ星のうち1の評価

Jeg har flere gange besøg Plantorama…

Jeg har flere gange besøg Plantorama Hillerød.
Det sidste år er det gået rigtig meget ned ad bakke for dem.
Visne planter, ingen personale og spørge.
Man føler man går rundt uden hjælp.
Man ved ikke hvor mange planter der er hvis man skal bruge flere af en slags.
Jeg kører nu til Tåstrup i stedet for.

2026年7月25日

Kære Finn

Tak for din tilbagemelding. Det er vi rigtig kede af at høre, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have, når de besøger Plantorama. Vi tager din feedback om planternes stand, manglende personale samt muligheden for at få hjælp og vejledning alvorligt. Din tilbagemelding er vigtig for os, og vi sørger for at give den videre til de rette personer, så der kan blive fulgt op på din oplevelse.

Plantorama.

Georginer/daliaer

Købte i maj måned georginer/daliaer, der iflg. illustrationen på poserne skulle blive høje og storblomstrede (dobbelte), men nu hvor blomstringen er i gang, så er planterne lave og enkelte (kedelige). De er i hvert tilfælde ikke, hvad jeg regnede med at have købt.

2026年7月25日

Kære Henny

Tak for din tilbagemelding. Det er selvfølgelig ærgerligt, når georginerne ikke udvikler sig som forventet ud fra beskrivelsen og illustrationen på emballagen.
Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 88 53 88 53 eller mail kundeservice@plantorama.dk, så vi kan se nærmere på sagen og hjælpe dig videre.

5つ星のうち5の評価

Skånsom levering – træet ankom i perfekt stand

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg var lidt bekymret for at bestille et frugttræ online, da jeg har hørt om mange tilfælde, hvor planter bliver beskadiget under transport hos forskellige webshops. Derfor skrev jeg i kommentarfeltet til min ordre, at transportfirmaet gerne måtte håndtere træet ekstra forsigtigt.

Det må jeg sige, at de tog seriøst. Træet ankom i rigtig flot stand og var blevet håndteret skånsomt under hele transporten. Jeg er meget tilfreds med både produktet og den omhu, der blev lagt i leveringen.

Det har givet mig tillid til at handle hos Plantorama online, og jeg vil helt sikkert bestille planter og træer hos dem igen.

2026年7月17日

Trustpilot エクスペリエンス