God kvalitet til ganske fornuftige priser. Dog er deres forsendelses muligheder lidt tricky og man skal holde tungen lige i munden når man bestiller, så man ikke bestiller forkert. Det kostede mig 600... もっと見る
企業が回答しました
Vi har haft en rigtig fin oplevelse med Plisseart, hvor vi bestilte gardiner på mål. Bestillingen var by nem at lave, og gardinerne kom i de rigtige mål. De passer perfekt til vinduerne og var meg... もっと見る
企業が回答しました
Super fin service til fornuftige priser. Vi fik gennemgået løsningerne godt inden valg. Ved opsætningen identificerede montør selv fejl fra fabrikken allerede inden opsætning. Dette tog ca. to uger at... もっと見る
企業が回答しました
Super god kunde service. Kvalitet til en rigtig god pris 👍 Er super glad for både lamel- og rullegardiner. Fejl i 2 lameller, som blev skiftet lynhurtigt og uden problemer. Kan kun give de bedste anb... もっと見る
企業が回答しました
Plissegardiner, rullegardiner, lamelgardiner, rullegardiner-duo, stofgardiner, markiser , glasplader med print, glasplader i god kvalitet og rimelige priser.
Tværager 93, 2670, Greve, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg fik anbefalet Plisseart af en veninde - og har kun godt at sige. Venlig, professionel betjening, meget rimelige priser og frem for alt lige det gardin vi havde brug for.
Køb gennemført i februar 2019.

Plisseart からの回答
Super god service, pris og kvalitet. Vil helt sikkert bruge PlisseArt igen og anbefale dem til andre.

Plisseart からの回答
Kom som aftalt for at fremvise de forskellige produkter. Efterfølgende pæn montering. Alt til tiden og som aftalt.

Plisseart からの回答
En helt igennem super oplevelse. Plisseart har leveret et lækkert produkt og en glimrende service - på alle parametre lige fra gardin kvalitet, opmåling, hurtig leveringstid og effektiv opsætning. Vi kommer helt sikkert igen.

Plisseart からの回答
Vi har igennem hele gardinprocessen kun positive oplevelser med Plisseart. Kommunikationen foregår hurtig og upåklagelig og det færdige resultat er yderst tilfredsstillende. Det samme er prisen, som er en del lavere end de tilbud vi fik fra andre leverandører. Dertil en varm anbefaling af Bolek som arbejder i Plisseart og som både sælger og monterer gardinerne. Bolek er meget omhyggelig, hurtig og utrolig venlig og rar at have i hjemmet under monteringen. Vi er meget glade for vores gardiner og vil til enhver tid vælge Plisseart igen.
Mvh.
Morten og Tina

Super professionelt.
Det tog ca. 3 uger fra opmåling til montering, men resultatet var helt sikkert værd at vente på :)

Plisseart からの回答
Very good experience regarding the quick service, quality of the work and price. I warmly recommend them.

Plisseart からの回答
God og hurtig kommunikation. Vi valgte dog at købe gardiner hos anden virksomhed af andre grunde.

Plisseart からの回答
En fin service og et lækkert produkt- leveret inden for kort tid

Plisseart からの回答
100% professionel og omhyggelig service. De kommer, måler, viser dig alle muligheder efter dit ønske og rådgiver dig også, sender tilbud, installerer, og de er ikke tilfredse før at alt er som lovet. Og ovenikøbet er de også billigere en de andre.
PlisseArt er de bedste indenfor deres område!

Plisseart からの回答
Virkelig, virkelig god præsentation af muligheder og materialer hos deres "kørende" mand. God kommunikation undervejs og punktlig, ordentlig service hele vejen igennem!

Plisseart からの回答
Vi fik plisseart på 3 vinduer. Det ene vindue sprang, ifølge glarmester der skiftede det, så var det fordi at ham der har sat det op, har skruede skruen ned i glasset. I forbindelse med opsætning i karm. Der er flere på samme vej, som har brugt Plisseart, som også har revnede vinduer. Vi vil nu forsøge at få noget refunderet

Plisseart からの回答
Perfekte gardiner og god pris! Er meget tilfreds! Kundeservice er fremragende

Plisseart からの回答
Jeg har været meget glad for at få gardiner gennem Plisseart. De er enormt hjælpsomme og venlige samt leverer et flot resultat til gode priser.

Plisseart からの回答
Kan varmt anbefale dem !!! De leverer en super god service og kvalitet til fair priser. Personalet var virkelig behjælpsom lige fra start til slut.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。