レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

God kvalitet til ganske fornuftige priser. Dog er deres forsendelses muligheder lidt tricky og man skal holde tungen lige i munden nÃ¥r man bestiller, sÃ¥ man ikke bestiller forkert. Det kostede mig 600... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har haft en rigtig fin oplevelse med Plisseart, hvor vi bestilte gardiner pÃ¥ mÃ¥l. Bestillingen var by nem at lave, og gardinerne kom i de rigtige mÃ¥l. De passer perfekt til vinduerne og var meg... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super fin service til fornuftige priser. Vi fik gennemgÃ¥et lÞsningerne godt inden valg. Ved opsÊtningen identificerede montÞr selv fejl fra fabrikken allerede inden opsÊtning. Dette tog ca. to uger at... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super god kunde service. Kvalitet til en rigtig god pris 👍 Er super glad for bÃ¥de lamel- og rullegardiner. Fejl i 2 lameller, som blev skiftet lynhurtigt og uden problemer. Kan kun give de bedste anb... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむナヌ

圓該䌁業による蚘述

Plissegardiner, rullegardiner, lamelgardiner, rullegardiner-duo, stofgardiner, markiser , glasplader med print, glasplader i god kvalitet og rimelige priser.

4.6

4.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 39ä»¶

レビュヌを曞く

Flotte gardiner, god service og hurtig produktion

For et år siden fik jeg sat plisse gardiner op på 2 af mine vinduer. Jeg var yderst tilfreds med hele processen fra opmåling til opsÊtning og så er plissegardinerne virkelig fine. Da jeg besluttede mig for at få sat plisse gardiner op på de Þvrige vinduer og altandÞre, var jeg ikke i tvivl om at jeg ville bruge Plisseart til opgaven igen, og jeg er godt tilfreds.

2025幎8月4日
自発的なレビュヌ

Plisseart からの回答

Mange tak for de fine ord du har skrevet om os.
PlisseArt

Rigtig god kvalitet til prisen

Rigtig god kvalitet til prisen. 1 ekstra lamel med til de enkelte skinner + ekstra vÊgte og rigeligt perlesnor.
Ekstra beslag med til plissegardiner.
Rigtig solidt pakket ind, så skinner og lign. ikke tager skade.
Venlig og hjÊlpsom kundeservice.
2 dage efter opsÊtning af både lamelgardiner og plissegardiner er der ikke noget at sÊtte en finger på.

2025幎3月27日

Plisseart からの回答

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtigt glad for at lÊse det.

Super god website

Super god website, hvor man har mulighed for at customise sine egne gardiner i alle stÞrrelser, mange farver (Også i mÞrklÊgnings-gardiner).
Og så til en meget mindre pris end f.eks. Jysk.

2025幎3月21日

Der kom styr på kommunikation

Der kom styr på kommunikation
Jeg fandt ud af jeg selv var en del af problemet😓
Vi har efterfÞlgende fået en bedre vejledning over telefon og PDF, samt nu nye beslag.
SÃ¥ alt er ok fra min side

2025幎3月26日
自発的なレビュヌ

Plisseart からの回答

Tak for din anmeldelse og vi undskylder for, at vi ikke altid var i stand til at svare på telefonen, da du ringede til os.
Men som vi allerede har skrevet, går vi til at besÞge kunder hver dag, vi udfÞrer monteringer, vi rejser mellem kunder i bil, vi er i produktion, så nogle gange er vi simpelthen ikke i stand til at svare på telefonen, men vi prÞver at besvare meddelelser / e -mails så hurtigt som muligt, hvis vi ikke svarer til telefon.

For lang ekspeditionstid

Bestilte prÞver for at vurdere gardinet.
Kom efter 2 uger.
Jeg kunne ikke vente på prÞverne da det var uvist hvor lang tid der ville gå og fandt derfor gardin et andet sted.
Blev også skuffet over at betale 45 kr i fragt for 2 meget små prÞver ca 10x10 cm og med så lang ventetid.

2025幎2月26日

Plisseart からの回答

Tak for din anmeldelse og vi er kede af, at du synes sådan.

Jeg forstår ikke hvorfor du skriver at du ventede 2 uger, du afgav en ordre i uge 8 og i uge 9 blev dine prÞver sendt.

DAO leverede det til pakkeshop den 28. februar og det er op til dig hvornår du henter ordren fra pakkeshop, det har hverken vi eller DAO indflydelse på...

Jeg forstår ikke hvorfor du også skriver at: "... da det var uvist hvor lang tid der ville gå... " du modtog en besked fra os efter at have afgivet din bestilling i uge 8 om at grundet vinterferie bliver din ordre afsendt i uge 9. Vi har sendt dig en mail med denne information og der var også denne information på vores hjemmeside.

Da du ikke Þnskede at vente på din ordre, havde du nÊsten en uge til at skrive til os, at du ville annullere ordren.

Hvorfor annullerede du ikke bare ordren, da du ikke Þnskede at vente, og du modtog en besked fra os, hvornår dine prÞver ville blive sendt?

PrÞveforsendelsesgebyret er ikke et skjult gebyr, som du ikke vidste om, da du afgav din ordre, det er et depositum, som du betaler, når du afgiver din ordre.

Beklager, at du ikke kan lide det, men det er ikke et skjult gebyr. Der er en besked om det på vores hjemmeside ... "Hvis du bestiller stofprÞverne, opkrÊver vi et servicegebyr på 45 DKK"

Vi har også mulighed for at bestille og afhente prÞver hos os i Greve hvis du ikke kunne lide muligheden for at betale 45 kr depositum for at sende prÞver, kan du vÊlge muligheden for gratis afhentning af prÞver hos os.

Det var ikke en nem beslutning for os at indfÞre et depositum, men vi var nÞdt til at tage det og implementere det, for da vi havde fri mulighed for at sende prÞver, afhentede en stor del af kunderne slet ikke prÞverne fra pakkeshop. Vi sendte prÞverne til pakkeshop eller hjem, men en stor del af kunder, der bestilte til pakkeshop, afhentede ikke prÞverne, og de blev sendt tilbage til os for vores regning.

Siden indfÞrelsen af ​​depositum for at sende prÞver har vi ikke lÊngere dette problem, men som du kan se, pÃ¥ trods af at det ikke er en skjult omkostning, og du vidste prÊcis, hvad du betalte for, giver du os en negativ anmeldelse pÃ¥ grund af det.

Fragtprisen afhÊnger ikke af os - den er fastsat af DAO/post nord/ Gls vi er ikke et firma der sender 1.000 pakker om dagen, derfor er de priser vi betaler til DAO/GLS/post nord hÞjere end de gebyrer andre store virksomheder betaler for de samme pakker. Prisen for en pakke afhÊnger i dette tilfÊlde ikke af stÞrrelsen pÃ¥ prÞverne, men af ​​vÊgten af ​​brevet.
PlisseArt

Lige nu vil jeg kun give den nul

Lige nu vil jeg kun give den nul.
Jeg får ikke den hjÊlp til levering, jeg mangler.
HÃ¥ber det bliver bedre.

2025幎2月15日

Plisseart からの回答

Vi er ked af, at du synes sådan. Måske ville du vÊre mere tilfreds med leveringsprocessen, hvis du ikke havde valgt den forkerte leveringsmulighed, som vi informerede dig om. Og du i nÊsten 3 uger selvom vi kontaktede dig om forkert leveringsvalg ikke var interesseret i, at din ordre var klar og ventede på at blive sendt.

God pris

God pris
God kvalitet
Nemt at montere
Men brugsanvisning lidt svÊr at lÊse

2025幎2月12日

Kvaliteten

Syntes det var super service og god kvalitet til en god pris

2025幎2月12日

Plisseart からの回答

Mange tak for din anmeldelse.