レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

God kvalitet til ganske fornuftige priser. Dog er deres forsendelses muligheder lidt tricky og man skal holde tungen lige i munden nÃ¥r man bestiller, sÃ¥ man ikke bestiller forkert. Det kostede mig 600... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi har haft en rigtig fin oplevelse med Plisseart, hvor vi bestilte gardiner pÃ¥ mÃ¥l. Bestillingen var by nem at lave, og gardinerne kom i de rigtige mÃ¥l. De passer perfekt til vinduerne og var meg... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super fin service til fornuftige priser. Vi fik gennemgÃ¥et lÞsningerne godt inden valg. Ved opsÊtningen identificerede montÞr selv fejl fra fabrikken allerede inden opsÊtning. Dette tog ca. to uger at... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super god kunde service. Kvalitet til en rigtig god pris 👍 Er super glad for bÃ¥de lamel- og rullegardiner. Fejl i 2 lameller, som blev skiftet lynhurtigt og uden problemer. Kan kun give de bedste anb... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌテン補造販売業
  2. カヌテン ショップ
  3. カヌテン販売店
  4. むンテリア デザむナヌ

圓該䌁業による蚘述

Plissegardiner, rullegardiner, lamelgardiner, rullegardiner-duo, stofgardiner, markiser , glasplader med print, glasplader i god kvalitet og rimelige priser.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 39ä»¶

レビュヌを曞く

Vi er fuldt tilfredse

Vi er fuldt tilfredse, god vejledning, fremragende kommunikation og hurtig levering , perfekt montage! Kan varmt anbefales !!!

2021幎12月29日

Tak for din anmeldelse Lise,
Vi er glad for at hÞre det.

5぀星のうち5の評䟡

LÊkre gardiner og super service

Jeg hÞrte om Plisseart gennem min sÞster, og hun var enormt tilfreds med både kvalitet og service, så jeg besluttede mig for at få et tilbud på stuegardiner fra loft til gulv. Jeg fik besÞg af deres gardinmand som målte op og prÊsenterede stof prÞver, og jeg fik et godt og konkurrencedygtigt tilbud. Vi valgte selv at afhente gardinstang og gardiner, ikke fordi deres leverance var for dyr, men udelukkende fordi vi selv kan.
Deres instruktioner var super gode og vores gardiner hÊnger simpelthen så flot i vores stue nu - og målene er perfekte!
I hele processen har det vÊret nemt at kommunikere med dem, og de er altid vendt tilbage på vores henvendelser.
De varmeste anbefalinger her fra.

2021幎12月16日

Plisseart からの回答

Mange tak for din anmeldelse Gordana.
Vi er meget glad at hÞre det.

5぀星のうち5の評䟡

kan helt sikkert anbefales.

kan helt sikkert anbefales.
laver et Rigtig flot stykke arbejde med super nÞjagtige mål og god kvalitet. Og med stort udvalg og farver.
Og hurtigt udfÞrt arbejde. en fornÞjelse at se.

2021幎12月1日

Plisseart からの回答

Mange tak for din anmeldelse Connie.

Hurtig og god kundeservice

Hurtig og god kundeservice. Meget kompetent og grundig vejledning. Flot resultat!

2021幎8月1日

Plisseart からの回答

Mange tak for din anmeldelse Trine.
Vi er glad for at hÞre det.

Meget tilfreds

Opmåling og opsÊtning foregik meget hurtigt og effektivt, jeg er godt tilfreds

2021幎6月18日

Plisseart からの回答

Tak for din anmeldelse Lisbet.
Bedste hilsner

Professionel service

Professionel service
Punktlig, giver godt rÃ¥d om hvad der passer bedst til lejligheden/rummet, bred vifte af alternativer. Ærlige mennesker. Man fÞler sig behandlet ordentligt.

2021幎5月12日

Plisseart からの回答

Mange tak for de sÞde ord.
Det er vi meget glad at hÞre.

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har aldrig oplevet bedre service

Alt fungerer fra start til slut. Super service, hurtig levering, stort udvalg. Jeg kan kun anbefale PiisseArt til alle.

2021幎4月22日

Plisseart からの回答

Mange tak for din anmeldelse.

Kan kun anbefales

Omhyggelig måltagning. Professionelt arbejde. Levering som aftalt. Kunden er hele tiden i centrum.

2021幎4月21日

Plisseart からの回答

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glad at hÞre det

Super service

Great and efficient service. The guy who came to measure was very professional and answered all our questions well. When we ordered we were under normal circumstances too late to order before Christmas but the Plisseart team made sure we got it before Christmas and came to install on the 23rd. Highly recommended.

2021幎1月20日

Plisseart からの回答

Thank you for your review.
We are very happy to hear that.
We recommend ourselves for the future :)
Regards,

5぀星のうち5の評䟡

Flotte plissegardiner og god service

Efter anbefaling fra venner valgte vi Plisseart til at installere plissegardiner i hele lejligheden. Vi fik kvit og frit deres montÞr ud til opmåling og han svarede flinkt og tålmodigt på vores mange begynderspÞrgsmål og det hjalp os til at vÊlge plissegardiner frem for traditionelle gardiner, hvilket vi er meget glade for nu. Betalingsprocessen er gået helt smertefrit, installationen tog kun en time og vi fik også mange gode råd til hvordan vi passer på plissegardinerne. Prisen er absolut også i den lave ende for så flotte plissegardiner, så kort og godt de varmeste anbefalinger herfra.

2020幎11月27日

Plisseart からの回答

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glad at hÞre det :)

5぀星のうち5の評䟡

Super god service og god kvalitet

Super god service og god kvalitet. Jeg er meget tilfreds.

2020幎11月12日

Plisseart からの回答

Mange tak for din anmeldelse Milana.
Vi er glad at hÞre at endnu en mere kunde er tilfreds med vores produkter.

5぀星のうち5の評䟡

Very good quality blinds and price

Very good quality blinds and price. The man who came to give us the quotation and installation was very polite and did the installation very well. I am very pleased with the blinds and service provided. Highly recommend.

2020幎9月12日

Plisseart からの回答

Thank You very much for the kind words Martin, We are so happy to hear that.
We recommend ourselves for the future!
Regards, PlisseArt

Super service

Super service, super produkt. God og professionel behandling hele vejen igennem, hurtig levering (og montering), et bedre produkt end konkurrenternes - og en bedre pris. Kan helt klart anbefales.

2020幎9月3日

Plisseart からの回答

Mange tak for de fine ord.
Vi er glad at hÞre det!

Proffesionelt

Svarer hurtigt, meget effektive og vidende. Professionelt udfÞrt.

2020幎8月11日

Plisseart からの回答

Mange tak Jannick for de finde ord du har skrevet!

Bh PlisseArt

5぀星のうち5の評䟡

Super god kvalitet, pris og service

Super god kunde service. Kvalitet til en rigtig god pris 👍 Er super glad for både lamel- og rullegardiner. Fejl i 2 lameller, som blev skiftet lynhurtigt og uden problemer. Kan kun give de bedste anbefalinger!!

2020幎7月28日

Plisseart からの回答

Mange tak for for din anmeldelse.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。