レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Siden jeg fik min dejlige Opel for nogle Ã¥r tilbage har jeg brugt Poul Munk nÃ¥r bilen bl.a. skulle serviceres. Alle mine besÞg hos dem har vÊret positive og det har isÊr vÊret en fornÞjelse at mÞ... もっず芋る

Havde en firmabil til service, de skulle have bilen i 3 dage. Efter 4000 km. var bremser helt nedslidt, vinduesviskere var ikke skiftet, som vi havde bedt om. De har tydeligvis ikke gjordt noget ved b... もっず芋る

Super service fra vÊrkstedet. Var forbi for at fÃ¥ skiftet vinterhjul til sommerhjul. Da jeg kommer tilbage er den unge mekaniker Nicolaj lige ved at kÞre ud af vÊrkstedet. Han springer ud af bilen og... もっず芋る

Min veninde kÞrte i stÃ¥ pÃ¥ ferie,- P.Munk tilbÞd at tage bilen ind som "chancebil" dvs , hvis der blev tid til at kigge pÃ¥ den ind imellem. Efter ca 2 timer var fejlen fundet og udfÞrlig beskrivelse... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Midtjysk bilunivers med 10 nyvognsmÊrker samt erhvervs- og brugtvognsforhandler med 45 medarbejdere fordelt på vores vÊrksted, bogholderi, salg og administration. Vi er eneste autoriserede Peugeot, Citroën, Opel, Alfa Romeo, Jeep, DS, NAVOR Fiat, Fiat Professional, Voyah og Hongqi-forhandler i Silkeborg, dertil autoriseret reparatÞr af alle ovenstående mÊrker samt Mitsusbishi og vores medarbejdere er specialuddannede inden for netop disse mÊrker. Vi har et stort skadescenter med dygtige pladesmede, og så udlejer vi biler, minibusser og flytterbiler via vores platform ElstrÞm biludlejning. Vores eksistens stammer tilbage til 1967, og vi har vÊret under en intens udvikling lige siden.

3.3

3.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 17ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk og ekstremt hurtig service!

Fantastisk og ekstremt hurtig service!
Jeg kÞbte en ny bil, og allerede efter to dage stod den klar til afhentning.
Servicen er helt i top, sÞde, glade og behagelige mennesker der står klar til at yde den bedste service.

Jeg fik samme gode service inde ved mekanikeren. Hurtig og god service, og på samme tid blev jeg opdateret gennem hele processen med min bil, hvilket var super rart.
⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎4月29日

Poul Munk からの回答

kÊre Malou, rigtig mange tak for din flotte anmeldelse. Den er vi rigtig glade for, og vi håber du er lige så glad for bilen :-) Rigtig god eftermiddag til dig. Mvh Lykke fra Poul Munk

Fik lavet en udvendig skade og fik en bil retur med Þdelagt skÊrm!

Vi afleverede en Mercedes på Poul Munks skadecenter, da vores forsikring arbejder sammen med dem. Skaden blev udfÞrt, men vi måtte vente i 6 uger pga en intern kommunikationsfejl. Da vi fik bilen retur virkede skÊrmen i bilen ikke, men efter flere ugers tovtrÊkkeri er vi endt i en blindgyde, fordi Poul Munk vasker hÊnder. Vi er rasende og skuffede over deres manglende hjÊlp og forståelse. Specielt fordi de HAR en forsikring de kan benytte i sager som disse. Men selvrisikoen var for hÞj! Vi kan ikke anbefale dette vÊrksted til nogen. De er uÊrlige og tager ikke ansvar for deres fejl.

2025幎2月21日

Hej Irena,

FÞrst – vi er helt enige i, at det er for dÃ¥rligt at der skete en intern kommunikationsfejl, det er vi virkelig Êrgerlige over.
Den resterende udlÊggelse af sagen, er vi uenige i, og vi har derfor haft behov for at få flere Þjne på sagen, som vi har vÊret i dialog omkring.
Men fordi du fortÊller om sagen her, synes vi også, at vi skal give vores fakta om sagen med.

Fejlen på din skÊrm sker 24 timer efter du henter bilen ved os. Du har selv en udmåling fra Ejner Hessel, som viser, at der ingen fejl er.
Vi har haft sagen rundt ved flere Mercedes-huse, for at fÃ¥ bekrÊftet, at din skÊrm pÃ¥ ingen mÃ¥de har noget at gÞre med din udvendige skade, ligesom vi ogsÃ¥ har snakket med taksator, som ogsÃ¥ giver os ret i, at det ikke er vores skyld. Vi har ikke en forsikring til ’sager som disse’, fordi sÃ¥ skal skaden vÊre forÃ¥rsaget af os. Det er den ikke – det har ingenting med om selvrisikoen er for hÞj, det er udelukkende fordi vi sÃ¥ pÃ¥tager os en skyld, som vi ikke har med at gÞre. Det er jeg overbevist om, at du ikke fÃ¥r ret mange til at gÞre, uanset hvor meget man gerne vil hjÊlpe. Vi kan ogsÃ¥ stille det spÞrgsmÃ¥l, om det er retfÊrdigt, at bruge vores forsikring til en sag, som vi ikke har forÃ¥rsaget.

Vi er kede af, at du ser os som ’uÊrlige’ og ikke tager ansvar for vores fejl – og vi er kede af, at du har behov for at tage sagen til TP. Vi har forsÞgt at tage dialogen sÃ¥ godt som muligt, men mÃ¥ erkende, at vi nok ikke kommer i mÃ¥l.

Mvh Lykke fra Poul Munk

Har lige kÞbt en Opel Astra

Har lige kÞbt en Opel Astra. Bookede prÞvekÞrsel ret sent, men den stod klar da vi ankom. (Peter). Gennemgangen af bilen, da vi fik den udleveret til overtagelse, var meget grundig og forklaret på en behagelig måde. (Philip). Alt i alt en god oplevelse

2025幎2月10日

Super god kundeservice

Jeg lejede en flyttebil hos Poul Munk, og bilen var i rigtig flot stand. Kundeservicen var fremragende, og hele oplevelsen var meget positiv. Mange tak for den gode service – jeg kan på det varmeste anbefale Poul Munk Biludlejning.

Hilsener
Iman

2025幎1月2日

Livsfarligt vÊrkstedsbesÞg

Bude have nul eller minus stjerner. Har bil inde på vÊrksted pga en lille skade/forsikringssag. Bliver lovet bilen klar efter 5 dage. Dage fÞr bilen skulle kunne afhentes bliver jeg kontaktet af taksator som fortÊller at vÊrkstedet har pillet alle dÞre af og vil lave alle mulige små-ridser på bilen, jeg kan/vil ikke lyve om skaden, så fortÊller selvfÞlgelig sandheden. Bilen er ikke fÊrdig til tiden og bliver ikke kontaktet af vÊrkstedet, men får bare en lejekontrakt til forlÊngelse af vÊrksteds-billån..
Vi kan hente bilen 10 dage efter indleveringen og jeg får at vide at bilen er tjekket fuldt igennem og efterprÞvet og med detaljer til evt reparation. Min voksne datter afhenter bilen og mÊrker hurtigt at noget er galt. Hun hÞrer bilen larmer og rattet ryster og kÞrer ind til siden og ender alligevel med at kÞre hjem med bilen. Jeg prÞver en tur og kan konstatere at noget er helt galt. Kontakter vÊrksted som svarer flabet og uhÞfligt på min henvendelse og siger at jeg kan komme tilbage med bilen. Men bilen er ikke i stand/sikker at kÞre i, så kontakter vejhjÊlp for at få bilen fragtet tilbage på vÊrkstedet. Altså en bil som kÞrte fint inden den kom på vÊrksted kan nu ikke lÊngere kÞre! Den flinke vej-hjÊlp mekaniker konstaterer at ingen af forhjulene er skruet fast og det ene sidder helt lÞst og kunne vÊre faldet af på hjemturen. (!!!) godt min datter ikke tog motorvejen hjem og måske havde mistet et hjul/begge hjul på vejen.
VejhjÊlp sÊtter begge hjul fast og bilen kan igen kÞre. Jeg kontakter vÊrkstedet igen som også fÞrst svarer flabet, fÞrst da deres fejl bliver helt tydelig og at jeg mÞder op i skranken for vi en form for undskyldning. VÊrkstedet tjekker også senere bilen for skade på hjul/bÊrekugle eller hvad det nu var som muligvis er blevet beskadiget efter. I al fald er der nu et problem der som ikke var fÞr. Selvom vÊrkstedet siger intet er gået i stykker pga deres fejl.
Alt i alt en oplevelse som gÞr jeg vil fraråde brug af dette vÊrksted og aldrig selv Þnsker at bruge det igen.
Ja de har sikkert selv tjent godt på den lille forsikringsskade og jeg fortryder da at jeg overhovedet valgte at få det lavet med de forskellige gener det har medfÞrt.

2024幎10月25日

Poul Munk からの回答

Hej Katrine. Jeg er rigtig ked af at lÊse denne anmeldelse, det må ikke ske! Mon jeg må få nummerpladen på din bil, så jeg kan fÞlge op på denne sag, så vi sikrer at der ikke bliver gået lignende fejl - og de involverede bliver oplyst? Du kan evt. sende den på min mail le@poulmunk.dk.

Jeg beklager rigtig meget, og vil gerne dykke ned i forlÞbet.

Mvh Lykke fra Poul Munk

2 års service.

Min Citroen var til 2 års service hos Poul Munk i marts 24. Intet problem i det, men henne i juli måned lyser olielampen. Jeg tjekker olien som står under minimum.
Jeg fylder 1 liter på og tÊnker at vÊrkstedet måske har glemt at fylde på. Oktober måned og så er den gal igen. Olielampen lyser og der mangler 1 liter igen. Jeg kontakter vÊrkstedet og frygter at der skal en ny motor til. VÊrkstedet laver en såkaldt olievejning og beder mig kommer tilbage efter ca. 1000 km. En ny vejning og man konstaterer at den ikke har brugt så meget som en dråbe.

Jeg er normalt ikke den som påstår at nogen lyver, men en 2 år gammel bil, som smider 2 liter olie over 7 måneder efter et besÞg på vÊrksted og så efter et nyt besÞg ikke bruger så meget som en dråbe.

Jeg vil påstå at vÊrkstedet har brugt en forkert pakning, eller at den er fejlmonteret eller helt har manglet og ved den fÞrste vejning har man fundet fejlen og vil ikke erkende det.

Pakningen sidder i nu for den står jo på den regning jeg lige har modtaget på knap 2000 kr. for en vejning og en pakning.

Jeg kommer nok aldrig til at kÞbe en ny bil hos Poul Munk og ej heller vil jeg eller min Citroen besÞge det vÊrksted igen.

2024幎11月28日
自発的なレビュヌ

Fantastisk service og ualmindeligt imÞdekommende personale

Min veninde kÞrte i stå på ferie,- P.Munk tilbÞd at tage bilen ind som "chancebil" dvs , hvis der blev tid til at kigge på den ind imellem. Efter ca 2 timer var fejlen fundet og udfÞrlig beskrivelse af hvad der var galt. Blev fÞrst repareret, efter at der var blevet givet lov. Hurtig reparation ,udfÞrlig billeddokumentation og flere opkald undervejs. Virkelig god og venlig kommunikation i hele personalegrupper. Intet at sÊtte en finger på - absolut.

2024幎10月31日
自発的なレビュヌ

Skuffende oplevelse og mistet tillid

Vores erfaring med Poul Munk er, at firmaet ved serviceeftersyn, efter vores opfattelse, forsÞger at få flere arbejdsopgaver end nÞdvendigt.
For eksempel nÊvnes på videogennemgang af bilen, at bilens bÊrearme (ca. 1 år gamle) er for dårlige og til et syn er det i hvert fald noget de vil bemÊrke.
Vi kÞrte til syn og nÊvnte for dem, at de hos Poul Munk havde sagt, at bÊrearmene ville få bemÊrkninger.
Synshallen havde INGEN bemÊrkninger til bÊrearmene.
Et eksempel blandt flere vi var utilfredse med.
DesvÊrre oplever vi ingen forståelse, da vi konfronterer firmaet med det.

2024幎10月30日

DÃ¥rlig service.

Tjekkede desvÊrre ikke Trustpilot inden jeg kÞrte min bil til service hos Poul Munk. Skriver ting på fakturaen selv om arbejdet ikke er udfÞrt eller tjekket. Fik en "sludder for en sladder" til forklaring og ingen undskyldning.

2024幎10月11日

DÃ¥rlig oplevelse hos Poul Munk i Silkeborg

Jeg har desvÊrre haft en meget skuffende oplevelse hos Poul Munk i Silkeborg i forbindelse med en skadereparation på min bil. Oprindeligt fik jeg en tid til reparation, men den blev uden videre erstattet med en anden tid, hvilket skubbede processen hele halvanden måned frem.

Vi havde pÃ¥ forhÃ¥nd aftalt en bestemt pris for reparationerne, men da jeg skulle afhente bilen, blev jeg mÞdt med en vÊsentligt hÞjere regning – uden nogen forklaring. Dette kom som en stor overraskelse, og det fÞltes som et klart brud pÃ¥ vores aftale.

Som om det ikke var nok, modtog jeg bilen i en meget beskidt stand, med store mÊngder fedt på dÞrene og et tydeligt lag vedligeholdelsesstÞv indvendigt. Der var desuden en ubehagelig lugt i bilen, som gjorde oplevelsen endnu vÊrre.

Jeg oplevede også, at vÊrkstedets medarbejdere var respektlÞse i deres omgang med kunderne, og der var en tydelig mangel på service og professionalisme. Derudover blev reparationen forsinket, og der blev tilfÞjet uforståelige, unÞdvendige og uaftalte poster på regningen.

Alt i alt en meget frustrerende og utilfredsstillende oplevelse, og jeg vil ikke anbefale dette vÊrksted til andre.

2024幎9月6日

SÊtter aldrig mine ben hos Poul Munk igen

Kan på det kraftigste fraråde at handle med Poul Munk Silkeborg.

Vi har den 5/7 2024 vores Citroën C3 til Service hos Poul Munk som vi også kÞbte bilen hos fra ny. Vi overholder service hver år til punkt og prikke.

Vi kÞrer ca 250 km fra service 11/7 2024. Motorlampe, Adblue lampe, service lampe lyser alle 3 gul. KÞrer bilen til Poul Munk med det samme. Vi får udleveret en lånebil af en medarbejder og han siger den selvfÞlgelig er gratis. NÊste morgen ringer de og siger det er en NOx sensor som skal skiftes. De siger det vil koste 6700 kr.
Jeg kontakter min ven som har autovÊrksted, han vil gÞre det for 4500 kr.
Jeg kÞrer derfor over til Poul Munk og siger jeg vil bytte bil, for så at kÞrer til min vens vÊrksted. NOx sensoren koster 3745 kr inklusiv moms. Han bruger 50 min på at skifte delen. Så tÊnker jeg jo Poul Munk ville have 3000 kr for 50 minutters arbejde.

Så modtager vi derefter en regning på 800 kr fra Poul Munk. Det er for compertest og fejlfinding, hvilket er fair nok. Men den gratis lånebil er ikke gratis mere. Men jeg bliver ved med at sige en anden medarbejder sagde den var gratis. FÞrst efter at blive ved med at presse på 3 til 4 gange letter han sig fra stolen, og går ind og spÞrger ham den anden. Rigtigt nok han havde lovet den var gratis sagde han. Men en undskyldning kommer der kke noget der ligner af. Han fÞler sig derimod fornÊrmet.

Vi har altid fået lavet vores bil ved Poul Munk også selvom jeg syntes det nogengange lÞd lidt dyrt. Men det her var dråben. Kommer aldrig til at bruge dem igen og vil ikke anbefale dem til nogen. Vores nÊste bil bliver heller ikke kÞbt ved dem med garanti. De er tydeligvis ligeglad med deres kunder.
Håber bare folk vÊlger anderledes frem for at ende i samme situation. Elendig og ubehÞvlet service.

2024幎7月12日

Det er meget mÊrkeligt

Det er meget mÊrkeligt, at flere af mine lys pludselig ikke virker ved service hos poul munk, selvom bilen lige er blevet synet ugen fÞr. Og sÃ¥ skulle alle disse pÊrer lige prÊcis vÊre gÃ¥et samtidig
efter syn? Jeg tror ikke pÃ¥ tilfÊldigheder! Jeg har lÊst om den slags forekommer hos mekanikere, men har ikke selv oplevet det fÞr nu.

2024幎4月16日
自発的なレビュヌ

Holder ikke hvad de lover

Holder ikke hvad de lover. Selv erkendte fejl ved bilmÊrket kommer man til som kunde at betale selv såsom ny tandrem efter kun 28.000 km.
De lovede at man kunne regne 100 % med at bilen gav besked om service. Men nej og så var det min fejl at tandremmen kun holdt 28.000

2024幎5月16日
自発的なレビュヌ

GlÊdelig jul fra poul munk...

GlÊdelig jul fra poul munk...
Fik vores anden bil ved PM i april sidste år- knap fem år gammel.
Halvandet år senere, regninger for godt 50000, manglende "selvindsigt" fra PM og nu en bil på et fejeblad 25/12 efter at PM ydede stor service for få dage siden.
Et service hvorfra vi i Þvrigt kunne kÞre direkte til thansen efter lygter, da de ikke var serviceret.

Vores fÞrste bil fra PM fejler dog intet...

Men vil på ingen måde anbefale brugt bil derfra- det er ren Stockholm syndrom med ingen selvforvaltet imÞdekommenhed fra PM...

2023幎12月25日