Siden jeg fik min dejlige Opel for nogle Ã¥r tilbage har jeg brugt Poul Munk nÃ¥r bilen bl.a. skulle serviceres. Alle mine besÞg hos dem har vÊret positive og det har isÊr vÊret en fornÞjelse at mÞ... ãã£ãšèŠã
Havde en firmabil til service, de skulle have bilen i 3 dage. Efter 4000 km. var bremser helt nedslidt, vinduesviskere var ikke skiftet, som vi havde bedt om. De har tydeligvis ikke gjordt noget ved b... ãã£ãšèŠã
Super service fra vÊrkstedet. Var forbi for at fÃ¥ skiftet vinterhjul til sommerhjul. Da jeg kommer tilbage er den unge mekaniker Nicolaj lige ved at kÞre ud af vÊrkstedet. Han springer ud af bilen og... ãã£ãšèŠã
Min veninde kÞrte i stÃ¥ pÃ¥ ferie,- P.Munk tilbÞd at tage bilen ind som "chancebil" dvs , hvis der blev tid til at kigge pÃ¥ den ind imellem. Efter ca 2 timer var fejlen fundet og udfÞrlig beskrivelse... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Midtjysk bilunivers med 10 nyvognsmÊrker samt erhvervs- og brugtvognsforhandler med 45 medarbejdere fordelt på vores vÊrksted, bogholderi, salg og administration. Vi er eneste autoriserede Peugeot, Citroën, Opel, Alfa Romeo, Jeep, DS, NAVOR Fiat, Fiat Professional, Voyah og Hongqi-forhandler i Silkeborg, dertil autoriseret reparatÞr af alle ovenstående mÊrker samt Mitsusbishi og vores medarbejdere er specialuddannede inden for netop disse mÊrker. Vi har et stort skadescenter med dygtige pladesmede, og så udlejer vi biler, minibusser og flytterbiler via vores platform ElstrÞm biludlejning. Vores eksistens stammer tilbage til 1967, og vi har vÊret under en intens udvikling lige siden.
NÞrrevÊnget 15 - 23, 8600, Silkeborg, ãã³ããŒã¯
- mail@poulmunk.dk
- www.poul-munk.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 57ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Super service - super oplevelse
Vi handlede bil hos Poul Munk A/S, Honda, for godt en måneds tid siden.
Vores CitrÃŽen Xsara Picasso skulle skiftes ud med en nyere brugt Opel Meriva.
Vi mÞdte en ung venlig og imÞdekommende sÊlger, Rasmus Gregersen, som vi endte med at lave en handel med. Bytteprisen blev aftalt, og vi betingede os at bilen, på egen regning, skulle gennemgå en brugtbilstest hos FDM, og at fejl og mangler skulle udbedres på sÊlgers regning. FDM fandt kun nogle småfting, og deres samlede konklusion var at det var en god bil over middel. Efter at have kÞrt i bilen i et par uger, fandt vi selv et par ting som vi syntes burde udbedres. Det blev prompte gjort, og vi fik stillet en lånebil til rådighed imens. VÊrkstedet er utrolig imÞdekommende og hjÊlpsomme.
Alt i alt en super oplevelse, og vi kan kun anbefale Poul Munk A/S.
Perfekt service og fair behandling!
Har en gammel C5 fra 2004 - så jeg har kun erfaring med vÊrkstedet, selvom jeg da har lusket rundt i salgsafdelingen af og til.... Altid supervenlig og imÞdekommende atmosfÊre med fleksible og dygtige folk. IsÊr vil jeg (udover naturligvis SÞren, Michael og Michelle...) rose Jes Jacobsen for den gang, jeg virkelig havde et akut problem med min sprinkler, og han bare skiftede den virtuost på stedet. Når man har de her små irriterende problemer som gÞr at man ikke kan kÞre videre, så er er det bare så fedt med beredvillighed, ekspertise og fair behandling. Ja, var det ikke fordi jeg generelt har vÊret glad for at kÞre Citroen - så er det ikke så meget på grund af bilen, men mere netop dette mit lokale vÊrksted, at jeg igen ville vÊlge at kÞbe en Citroen. Jeps - en for-god-til-at-vÊre-sand anmeldelse, men den er skam Êgte nok!
VH Jacob Nielsen
Bil kÞb nemt og hurtigt
Vi kÞbte vores bil ved Poul Munk i Silkeborg, og har kun roser til dette. En god og proff. behandling gennem hele forlÞbet.
UsÊdvanlig god service og hjÊlpsomhed.
Jeg har lige kÞbt en Citroen C3 fra 2003. Der var naturligvis nogle småting, som jeg selv ville gå og nusse med. Da jeg aldrig har haft Citroen, var det en super positiv oplevelse at komme ind til Poul Munk, for at hente de småting jeg mente skulle bruges. Ikke nok med at de tog sig tid til at vise mig hvordan jeg udskiftede pÊrer, dÞrnagler mm, men ved mit nÊste besÞg, hvor jeg troede jeg skulle kÞbe en ny "diode bremselygte" til bagklappen, slap jeg med udskiftning af et stk. pÊre. Så var lygten også afmonteret, pÊren isat og det hele samlet og kontrolleret. Samlet pris 22 kr.
Det kalder jeg service.
god-oplevelse
Vi fik en meget god behandling, ved kÞb af ny bil. Hilsen Elin og Niels JÞrgensen fra Vildbjerg
Fin handel og venlig betjening.
Vi har lige handlet bil igen med P.M.
Vi har alle gange fået en god behandling af sÊlger og vi kan kun vÊre tilfredse. Så snart man trÊder ind i forretningen, bliver man mÞdt af personalet, der gerne svarer på spÞrgsmål, tilbyder kÞreture mm.
Så alt i alt kan vi kun anbefale kÞb af bil der.
God service og venlig betjening
God og venlig service. Kompetente medarbejdere. Hurtig levering af ny bil.
TillidsvÊkkende sÊlger
KÞbt 1. Bil idag ved Poul Munk. TillidsvÊkkende og informativ sÊlger. Får bilen leveret allerede fredag. Perfekt til et akut behov :)
Tillid og ordentlig behandling.
Mit andet bilkÞb hos Poul Munk. Min anden Berlingo!
Jeg har begge gange fået en fin behandling.
Hurtigt bud. Hurtig levering.
Dejligt med en god, personlig handel med Jesper ElstrÞm.
En 12 år yngre bil er jo også meget bedre :-)
God service
Har kÞbt en brugt citroen C5 hdi hos Poul Munk i Silkeborg men da det er en brugt bil vil der vÊre ting som svigter.Jeg har altid mÞdt venlighed og imÞdekommenhed når jeg henvendte mig til vÊrkstedet selvom det var garantirep.jeg har selv kunne vÊlge om jeg ville låne en bil eller vendte i kaffestuen og lÊse aviser eller se tv mens bilen blev rep.Jeg er imponeret over hvor hurtig de kan udfÞre reperationen og da bilener kÞbt og serviceret her fra ny vil jeg fortsÊtte med både rep og service
Hans Henrik Holmark
Fremragende service
Jeg har kÞbt en ny Citröen C3 hos Poul Munk i Silkeborg. Jeg fik god behandling af sÊlgeren. Nu har bilen vÊret til flere services og igen er det fremragende service. Bilen er fÊrdig på det aftalte tidspunkt, der er mulighed for lånebil, så jeg kan kun anbefale at bruge Poul Munk i Silkeborg.
Perfekt og hurtig handel.
Jeg skulle have en ny bil. Valget stod mellem en Kia Picanto og en Citroen C3. Vi besÞgte Bilernes Hus, hvor der gik nÊsten en halv time inden vi fik kontakt med en sÊlger. Og det var ikke på gund af mange kunder!!
Men derimod når man trÊder ind hos Poul Munk, bliver man mÞdt af imÞdekommende og smilende sÊlgere som er klar til at hjÊlpe.
Vi havde handlet bilen om lÞrdagen og tirsdag var den klar til afhentning.
Super god service.
Super kÞb - og service!
KÞbte en ny C4 hos Poul Munk Silkeborg og har lige haft den til det fÞrste serviceeftersyn. Fik hurtigt en tid der passede mig og bilen var klar til afhentning til den aftalte tid.Havde fået en fast pris på eftersynet og så blev bilen oven i kÞbet vasket. Alt i alt en behagelig handel og god service. Kan klart anbefales.
Hel fantastisk service
Jeg har altid vÊret meget tryg ved at sÊtte min bil til service hos Poul Munk.
Nu blev den så totalskadet i et trafikuheld, og jeg stod med eet slag uden bil. Da jeg i det vÊsentlige bruger bilen erhvervsmÊssigt i min blomsterforretning, var det ikke en option at undvÊre en bil, og skadevolders forsikringsselskab ville ikke anerkende skaden uden anmeldelse fra deres kunde, så jeg kunne heller ikke leje een uden omkostninger for mig.
Dagen efter uheldet havde Poul Munk fået en bil ledig, og den har jeg kÞrt i i over en uge, uden at de vil opkrÊve leje.
Se DET er service. GÊt hvem der skal vÊre mit vÊrksted for den nye bil.......
Hurtigt og nem bilhandel
God behandling og hurtig til at gÞre vores nye bil klar. 1œ dag efter kÞber var der plader på bilen.
Hurtig service..
Min bil sagde i fredags en lidt trÊls lyd. Jeg troede fÞrst den var punkteret, men det viste sig desvÊrre at vÊre den kilrem der trÊkker generatoren, der var defekt.
Da jeg ikke havde autohjÊlp på bilen, var gode råd dyre da jeg stod ude midt på BÞhlandet. Da jeg stod der og frÞs ringede jeg til Poul Munk, hvor jeg fik fat i Michelle som stillede mig videre til en mekaniker, der kunne kortlÊgge fejlens omfang. Han forsikrede mig at det var trygt at kÞre bilen til Silkeborg (15 Km). Jeg ankom til vÊrkstedet ca. 20 minutter efter, hvor en mekaniker omgående sprang på bilen for at stille en diagnose i mens blev jeg henvist til deres nydelige ventevÊrelse med både TV & Kaffe. Efter blot 10 minutter var dommen klar. Det var både kilerem og strammere der var gået. Remmen havde de på lager, men de strammerhjul der skulle bruges var fÞrst at skaffe Mandag. Deres meget service minded velkomst medarbejder Michelle havde forståelse for min situation og tilbÞd med det samme en lånebil. Efter lidt papir arbejde var jeg på vejen igen, og på vej til arbejde.
Mandag formiddag ved en 10.30 tiden fik jeg en SMS om at bilen var klar. Da jeg afhentede bilen var den vasket, og der var en note fra mekanikeren om, hvad der var skiftet.
Jeg er forblÞffet over, hvor hurtigt og let isÊr Michelle og mekanikeren fik det til at glide. Da jeg kontaktede vÊrkstedet var det dejligt at jeg kunne få en mekaniker i rÞret, der uden at blinke kunne konstatere at bilen ikke tog yderligere skade af at kÞre videre. På det tidspunkt var jeg overbevist om at min eneste mulighed var at ringe efter Falck (Som jeg ikke har abonnement på), hvilket jeg da så sparrede et par tusinde kroner på.
Jeg har aldrig brugt dette vÊrksted fÞr, da jeg bor i en anden landsdel. Derfor var det også dejligt at de kunne hjÊlpe så hurtigt, selvom jeg ikke var "Fast kunde" eller på anden måde havde et kundeforhold hos dem.
Meget bedre end Bilernes Hus !!
Har leaset en DS3 og kÞbt C3 der, med tilhÞrende service. Altid udfÞrt som forventet. Kun en enkelt svipser med noget software opdatering som satte bilen i nÞdprogram - hvilket ikke blev opdaget inden aflevering - men det blev fikset med det samme.
SÃ¥ alt i alt fin service og behandling.
Meget bedre statistik end Bilernes Hus hvor jeg 6 ud af 6 gange var dernede 2 gange for at få rettet fejl/mangler ved service/reperationer (VW biler).