レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

I work for an Italian Company, and I was searching for a supplier in CPH for making some window stickers for an event. We came to them at the very last minute and contacted many printing companies,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Professionel service, effektive og giver gerne en ekstra hÃ¥nd. Som bureau har de min varmeste anbefaling. Jeg fik lavet folie pÃ¥ en kundes vogn og da kunden pludselig ville have lidt mere end... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har samarbejdet med Printsign i omkring 10 Ã¥r, og vi kan Êrligt sige, at de er 100% pÃ¥lidelige. Hver gang har de leveret prÊcis det, vi har aftalt – uden fejl og uden problemer. Kommunikation er kl... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har brugt Printsign til montering af i alt 5 LED-facadeskilte samt folie pÃ¥ vinduer pÃ¥ butikker. Hver evig eneste gang har jeg fÃ¥et besÞg af de absolut sÞdeste gutter, der har meget stor respekt f... もっず芋る

䌁業情報

1. ポスタヌ専門店
  2. 幕専門店
  3. むンテリア デザむン店
  4. デゞタル印刷機
  5. ポスタヌ店

圓該䌁業による蚘述

Printsign A/S - Din Partner i Visuel Skiltning og Reklame Med mere end 25 års erfaring er Printsign A/S en fÞrende leverandÞr inden for skiltning og visuelle lÞsninger. Vi tilbyder produktion både i Danmark og udlandet og har vores egne anlÊgsmaskiner samt dedikerede montage teams. Vores ekspertise spÊnder bredt og inkluderer: Visuel skiltning og LED facadelÞsninger Skilte og butiksfacader Flatbed print Bilreklame Banner- og byggepladsskilte FolielÞsninger, herunder lyddÊmpende, smartfilm og solfilm Systemskilte Akustik billeder LaserskÊring, gravering og frÊsning LED lÞsninger Hos Printsign håndterer vi hele processen fra produktion til levering og montering, så vores kunder får den komplette lÞsning til deres visuelle kommunikationsbehov.

4.8

4.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

Et forsat solidt samarbejde...

Vi har et solidt samarbejde med printsign igennem over 12 år og det forsÊtter. God kommunikation, god kvalitet og gode priser.

2024幎6月11日

KÊre Gear Up Tactical,

Tak for jeres fine anmeldelse og for et fantastisk samarbejde gennem de sidste 12 år. Vi sÊtter stor pris på det og glÊder os til mange flere år sammen!

Printsign

Thanks for the great work!!

Thanks for the great work! We do several projects every month in DK with Printsign and I love working with them. It's always a pleasure as they are efficient, nice and full of ressources.

2024幎6月5日

Hey Capu

Thanks for the nice review, we appreciate it and look forward to the good cooperation.

Best regards
PrintSign A/S - team

Akustikbilleder med eget motiv

Akustikbilleder med eget motiv. VeludfÞrt, god service og frem for alt... dÊmper lyden effektivt.

2024幎6月4日

KÊre Michael,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at hÞre, at akustikbillederne både er flotte og virker efter hensigten. Din tilfredshed betyder meget for os.

Hasteopgave

Vi kontaktede firmaet kl. 11.30, da vi havde en hasteopgave med labels til en ny maskine.
2 timer senere var opgaven klar til afhentning
Unik service, godt resultat og en anbefaling vÊrdig

2024幎4月3日

KÊre Anne,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at hÞre, at vores service i en hastesituation gavnede jer. Din tilfredshed betyder meget for os.

Printsign Team

Jeg har fået lavet skiltning hos

Jeg har fået lavet skiltning hos Printsign- og jeg må indrÞmme at jeg virkelig er overrasket over hvor smukt og pÊnt det er blevet! Shabnam har vÊret mega grundig med at forklare om forlÞbet og har sat sig ind i hvordan skiltningen skulle se ud. Derudover har hun lavet flere eksemplarer med farvevalg hvor alle var virkelig flotte. Der bliver taget hånd om din sag og du vil ikke fÞle dig usikker under forlÞbet. Jeg vil helt klart anbefale Printsign til alle! Jeg ville Þnske, at jeg kunne give 10 stjerner til Printsign! Atter tusind tak til Shabnam og hendes dygtige team! I er de bedste!

2023幎7月20日

KÊre BÌsra

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det sÊtter vi stor pris på.

De venligste hilsner
Printsign Team

Super god og hurtig service

Vi hastebestilte et stort gavekort til tryk, som skulle leveres samme dag som bestillingen blev lavet. Dette klarede Printsign fluks og alt så perfekt ud til trods for ferieperiode.

2023幎6月29日

Hej

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse.
Det sÊtter vi stor pris på.

Vi ser frem til at samarbejde med jer igen i fremtiden.

Fuld tilfredshed

Printsign har netop opsat faccadeskilt på vores bygning. De har vÊre meget tålmodige med os omkring skitser og rettelser og resultatet er perfekt.

Der har vÊret fuldstÊndig styr på hele processen, lige fra produktion til opsÊtning.

Mandskabet der stod for opsÊtningen af vores 3 meter hÞje logo, var meget professionelle med monteringen. Der er ikke et gram borestÞv tilbage.

Flot arbejde.

2023幎2月21日

KÊre Tim,

Tusind tak for din flotte og detaljerede kommentar – det er virkelig vÊrdsat!

Vi er glade for, at I er tilfredse med bÃ¥de processen og resultatet. Det har vÊret en fornÞjelse at arbejde sammen med jer – ogsÃ¥ selv nÃ¥r det skulle gÃ¥ stÊrkt 😊

Send endelig både haste- og ikke-hasteopgaver – vi og teamet står altid klar!

Der er hurtig service

Der er hurtig service, ens behov bliver mÞdt til fulde og de levere når de siger de gÞr.

Jeg er glad for at arbejde sammen med Printsign og Shabnam

2023幎2月14日

KÊre Sebastian,

Tusind tak for din fine kommentar – det betyder meget for os!

Både Shabnam og hele teamet hos Printsign sÊtter stor pris på samarbejdet med dig, og vi glÊder os til mange flere opgaver sammen.

Teamet hos Printsign

Super service og den bedste kvalitet..

Super service og den bedste kvalitet..
Virkelig god kundeservice

2022幎9月5日

KÊre Samih,

Tusind tak for din flotte kommentar – det glÊder os virkelig at hÞre!

Af hjertet tak fra hele holdet hos Printsign – vi sÊtter stor pris pÃ¥ din ros og ser frem til at hjÊlpe dig igen.

Dygtigt firma!

Vi har efterhånden benyttet Printsign til mange opgaver og hver gang har de lÞst dem sublimt. De er gode til at komme med ideér og forslag, som man ikke lige selv havde overvejet samt er åbne/lyttede overfor kunden. De arbejder hurtigt og deres arbejde kan man ikke sÊtte en finger på.

Stor anbefaling herfra, hvis man vil have lÞst en opgave hurtigt, professionelt og dygtigt

2022幎9月9日

Top kvalitet og service

Som altid leverede Printsign en perfekt kundeoplevelse fra start til slut. Hurtig tilbudsskrivning, kvalificeret feed back på filer, hurtig udfÞrelse og perfekt kvalitet. Og prisen? Den er konkurrencedygtig!

2022幎9月7日
自発的なレビュヌ

Hold nu op hvor er de top

Hold nu op hvor er de top professionelle. Jeg skulle åbne en butik og var meget bagud. Så det vigtigste prioriterede jeg til sidst, hvilket var min skiltning. De var så venlig at hjÊlpe mig og fik lavet en ekstrem hurtig behandling. Virkelig dygtige. Både servicen, kvaliteten og deres design er lige i Þjet..

Masser af ros herfra..

bullers ruller

2021幎6月26日

KÊre Bullers Ruller

Tak for den fine anmeldelse.

Fantastisk service

Fantastisk service, priser og leveringstid. Har absolut vÊret en fornÞjelse, og det er ikke sidste gang vi bruger PrintSign.

2021幎6月10日

Tak for de fine ord.

PrintSign Team

Gamle analoge fotos i flotte nye

Gamle analoge fotos i flotte nye rammer.
Ejeren Shabnam Iqbal var deltagende, hjÊlpsom og havde gode og kreative ideer og lÞsninger, da jeg kom med mine gamle analoge fotos og ville have dem forstÞrret og sat op i store rammer på 60x40 cm. De blev lynhurtigt redigeret og tilskåret og i lÞbet af en uge var de sat op på 10 mm. skumplader med UV print og med sorte aluminiumslister. Et flot resultat af 40 år gamle fotos og alt til en fornuftig pris.

2021幎5月7日

KÊre Jan ...
Tusind tak for din fine anmeldelse og sÞde ros.

PrintSign A/S

UG til PrintSign fra en meget tilfreds kunde

Hos PrintSign kan man altid forvente professionel og hurtig betjening. Selv i pressede situationer og med urimelige deadlines, levere de til UG!

PrintSign får de stÞrste anbefalinger herfra.

Anja Hansen
Graphic Designer & Brand Manager

CLUBTAN

2021幎5月5日

Printsign A/S からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse :)

Professionelt firma.

Hurtig service, meget professionelle syntes de gode til at komme med ideér til ens virksomhed.
Kvaliteten er i top og syntes deres priser er helt fair.

2020幎5月27日

Printsign A/S からの回答

Vi takker for anmeldelsen.

PrintSign teamet