I work for an Italian Company, and I was searching for a supplier in CPH for making some window stickers for an event. We came to them at the very last minute and contacted many printing companies,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Professionel service, effektive og giver gerne en ekstra hÃ¥nd. Som bureau har de min varmeste anbefaling. Jeg fik lavet folie pÃ¥ en kundes vogn og da kunden pludselig ville have lidt mere end... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har samarbejdet med Printsign i omkring 10 Ã¥r, og vi kan Êrligt sige, at de er 100% pÃ¥lidelige. Hver gang har de leveret prÊcis det, vi har aftalt â uden fejl og uden problemer. Kommunikation er kl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har brugt Printsign til montering af i alt 5 LED-facadeskilte samt folie pÃ¥ vinduer pÃ¥ butikker. Hver evig eneste gang har jeg fÃ¥et besÞg af de absolut sÞdeste gutter, der har meget stor respekt f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Printsign A/S - Din Partner i Visuel Skiltning og Reklame Med mere end 25 års erfaring er Printsign A/S en fÞrende leverandÞr inden for skiltning og visuelle lÞsninger. Vi tilbyder produktion både i Danmark og udlandet og har vores egne anlÊgsmaskiner samt dedikerede montage teams. Vores ekspertise spÊnder bredt og inkluderer: Visuel skiltning og LED facadelÞsninger Skilte og butiksfacader Flatbed print Bilreklame Banner- og byggepladsskilte FolielÞsninger, herunder lyddÊmpende, smartfilm og solfilm Systemskilte Akustik billeder LaserskÊring, gravering og frÊsning LED lÞsninger Hos Printsign håndterer vi hele processen fra produktion til levering og montering, så vores kunder får den komplette lÞsning til deres visuelle kommunikationsbehov.
Ejby Industrivej 2, 2600, Glostrup, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Vi har et solidt samarbejde med printsign igennem over 12 år og det forsÊtter. God kommunikation, god kvalitet og gode priser.

Printsign A/S ããã®åç
Thanks for the great work! We do several projects every month in DK with Printsign and I love working with them. It's always a pleasure as they are efficient, nice and full of ressources.

Printsign A/S ããã®åç
Akustikbilleder med eget motiv. VeludfÞrt, god service og frem for alt... dÊmper lyden effektivt.

Printsign A/S ããã®åç
Vi kontaktede firmaet kl. 11.30, da vi havde en hasteopgave med labels til en ny maskine.
2 timer senere var opgaven klar til afhentning
Unik service, godt resultat og en anbefaling vÊrdig

Printsign A/S ããã®åç
Jeg har fået lavet skiltning hos Printsign- og jeg må indrÞmme at jeg virkelig er overrasket over hvor smukt og pÊnt det er blevet! Shabnam har vÊret mega grundig med at forklare om forlÞbet og har sat sig ind i hvordan skiltningen skulle se ud. Derudover har hun lavet flere eksemplarer med farvevalg hvor alle var virkelig flotte. Der bliver taget hånd om din sag og du vil ikke fÞle dig usikker under forlÞbet. Jeg vil helt klart anbefale Printsign til alle! Jeg ville Þnske, at jeg kunne give 10 stjerner til Printsign! Atter tusind tak til Shabnam og hendes dygtige team! I er de bedste!

Printsign A/S ããã®åç
Vi hastebestilte et stort gavekort til tryk, som skulle leveres samme dag som bestillingen blev lavet. Dette klarede Printsign fluks og alt så perfekt ud til trods for ferieperiode.

Printsign A/S ããã®åç
Printsign har netop opsat faccadeskilt på vores bygning. De har vÊre meget tålmodige med os omkring skitser og rettelser og resultatet er perfekt.
Der har vÊret fuldstÊndig styr på hele processen, lige fra produktion til opsÊtning.
Mandskabet der stod for opsÊtningen af vores 3 meter hÞje logo, var meget professionelle med monteringen. Der er ikke et gram borestÞv tilbage.
Flot arbejde.

Printsign A/S ããã®åç
Der er hurtig service, ens behov bliver mÞdt til fulde og de levere når de siger de gÞr.
Jeg er glad for at arbejde sammen med Printsign og Shabnam

Printsign A/S ããã®åç
Super service og den bedste kvalitet..
Virkelig god kundeservice

Printsign A/S ããã®åç
Vi har efterhånden benyttet Printsign til mange opgaver og hver gang har de lÞst dem sublimt. De er gode til at komme med ideér og forslag, som man ikke lige selv havde overvejet samt er åbne/lyttede overfor kunden. De arbejder hurtigt og deres arbejde kan man ikke sÊtte en finger på.
Stor anbefaling herfra, hvis man vil have lÞst en opgave hurtigt, professionelt og dygtigt
Som altid leverede Printsign en perfekt kundeoplevelse fra start til slut. Hurtig tilbudsskrivning, kvalificeret feed back på filer, hurtig udfÞrelse og perfekt kvalitet. Og prisen? Den er konkurrencedygtig!
Hold nu op hvor er de top professionelle. Jeg skulle åbne en butik og var meget bagud. Så det vigtigste prioriterede jeg til sidst, hvilket var min skiltning. De var så venlig at hjÊlpe mig og fik lavet en ekstrem hurtig behandling. Virkelig dygtige. Både servicen, kvaliteten og deres design er lige i Þjet..
Masser af ros herfra..
bullers ruller

Printsign A/S ããã®åç
Fantastisk service, priser og leveringstid. Har absolut vÊret en fornÞjelse, og det er ikke sidste gang vi bruger PrintSign.

Printsign A/S ããã®åç
Altid en fantastisk oplevelse at handle med printsign. Dette er ikke sidste gang vi handler med dem.
StÊrk anbefaling
Jeg har handlet hos Printsign i flere år og har kun gode ting at sige. God kvalitet, hurtig levering og venligt personale. En sand fornÞjelse!
Gamle analoge fotos i flotte nye rammer.
Ejeren Shabnam Iqbal var deltagende, hjÊlpsom og havde gode og kreative ideer og lÞsninger, da jeg kom med mine gamle analoge fotos og ville have dem forstÞrret og sat op i store rammer på 60x40 cm. De blev lynhurtigt redigeret og tilskåret og i lÞbet af en uge var de sat op på 10 mm. skumplader med UV print og med sorte aluminiumslister. Et flot resultat af 40 år gamle fotos og alt til en fornuftig pris.

Printsign A/S ããã®åç
Hos PrintSign kan man altid forvente professionel og hurtig betjening. Selv i pressede situationer og med urimelige deadlines, levere de til UG!
PrintSign får de stÞrste anbefalinger herfra.
Anja Hansen
Graphic Designer & Brand Manager
CLUBTAN

Printsign A/S ããã®åç
Hurtig service, meget professionelle syntes de gode til at komme med ideér til ens virksomhed.
Kvaliteten er i top og syntes deres priser er helt fair.