Stort tak for hjÊlpen til Rene - Bortkommet pakke og rodet forlÞb med transportÞr. Vi fandt en god lÞsning sammen. Jeg vil bestemt anbefale Prof-shoppen til venner og bekendte!
Bestilte en Stihl stanghÊkkeklipper med 300s batteri og hurtiglader. Da jeg modtog pakken og Ã¥benede den, manglede der en mindre komponent. Profshoppen bestilte hurtigt den manglende del hjem og sendt... ãã£ãšèŠã
KÞbt en trailer for 5 Ã¥r siden. Billig og god kvalitet. Men eftersalg servicen virker ligeglad, hvis man overhovedet fÃ¥r svar. Ãrgerligt for ellers havde det vÊret 5 stjerne
11 minutter efter ordreafgivelse var min ordre pakket og registreret. Pakken ankom nÊste dag. God vare til god pris. Hvis bare alle webshops var sådan!
- ãã¬ãŒã©ãŒè²©å£²åº
- ããŒã ã»ã³ã¿ãŒ
- å·¥å ·åº
- ãã¬ãŒã©ãŒæŽåå·¥å Ž
- ãã¬ãŒã©ãŒçšååº
- å°åãã¬ãŒã©ãŒè²©å£²åº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Prof-Shoppen er din partner indenfor blandt andet trailere, skov-, park- og havemaskiner, samt vÊrktÞj og autotilbehÞr. Vi er landsdÊkkende med afdelinger i Esbjerg, Randers, Nr. Aaby & Ringsted, og yder også landsdÊkkende garanti. Vi har showroom, vÊrksteder og lager i vores afdelinger i Jylland, på Fyn og SjÊlland, så du har altid mulighed for at se og opleve de produkter du er interesseret i. Vores produkter kan kÞbes via webshoppen 24/7 og sendes hurtigt og nemt hjem til din adresse. Vi gÞr altid vores bedste for at yde den bedste rådgivning og service på vores vÊrksteder, og du taler med erfarne fagfolk når du får fat i vores kundeservice.
Ãresundsvej 7, 6715, Esbjerg N., ãã³ããŒã¯
- 28 49 09 09
- info@prof-shoppen.dk
- www.prof-shoppen.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 45ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Super god og hurtig service
Stort tak for hjÊlpen til Rene
Hurtigt og nemt
Meget tilfreds
Meget tilfreds, den Þnskede vare var ikke på lager, men blev leveret til den oplyste dato, dvs ingen yderligere forsinkelse.
Ikke leveret den afbildede vare
Hurtig levering og prisen rimelig.
Prof-Shoppen i Randers giver hurtig
Prof-Shoppen i Randers giver hurtig, venlig og fleksibel kundeservice.
Pris og hurtig levering
God pris
God pris, hurtig ekspedition, utrolig hurtig levering, kan absolut anbefales ð
super hurtig levering
Super og hurtig levering ingenâŠ
Super og hurtig levering ingen problemer
Meget tilfreds
Nemt og effektivt.
God information på hjemmeside. Nem og effektiv bestilling og levering.
hurtig og effektiv