Jeg bestilte varen (en grÊstrimmer) i gÃ¥r, tirsdag, sidst pÃ¥ formiddagen og havde den i dag, onsdag, lige over middag... det var hurtig ekspederet og leveret. Tusind tak ð
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bestilte en Stihl stanghÊkkeklipper med 300s batteri og hurtiglader. Da jeg modtog pakken og Ã¥benede den, manglede der en mindre komponent. Profshoppen bestilte hurtigt den manglende del hjem og sendt... ãã£ãšèŠã
Skulle finde nye lejer til min gamle trailer. Sendte blot stelnummeret og kort efter var der et link til den rigtige vare. Nu klarer traileren mange år igen. Virkelig god service. Bjarne
FÞrste pakke leveret med PostNord gik helt galt. Manglede pakke ved udleveringssted, fejlsortering osv. Det tog et par uger. Jeg ringede sÃ¥ bare til prishammeren og havde ny pakke dagen efter fantas... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãã¬ãŒã©ãŒè²©å£²åº
- ããŒã ã»ã³ã¿ãŒ
- å·¥å ·åº
- ãã¬ãŒã©ãŒæŽåå·¥å Ž
- ãã¬ãŒã©ãŒçšååº
- å°åãã¬ãŒã©ãŒè²©å£²åº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Prof-Shoppen er din partner indenfor blandt andet trailere, skov-, park- og havemaskiner, samt vÊrktÞj og autotilbehÞr. Vi er landsdÊkkende med afdelinger i Esbjerg, Randers, Nr. Aaby & Ringsted, og yder også landsdÊkkende garanti. Vi har showroom, vÊrksteder og lager i vores afdelinger i Jylland, på Fyn og SjÊlland, så du har altid mulighed for at se og opleve de produkter du er interesseret i. Vores produkter kan kÞbes via webshoppen 24/7 og sendes hurtigt og nemt hjem til din adresse. Vi gÞr altid vores bedste for at yde den bedste rådgivning og service på vores vÊrksteder, og du taler med erfarne fagfolk når du får fat i vores kundeservice.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
kanon hurtig levering.
Hurtig og prÊcis ordre behandling
Hurtig og prÊcis ordre behandling. Dejlig kÞbsoplevelse.
Total dårlig kommunikation og ansvars fralÊggelse vedr.levering
Total dårlig kommunikation og fralÊggelse af ansvar som bare kastes videre. Ringede to gange og fik ikke noget som helst ud af det idet ham jeg talte med fralagde sig ethvert ansvar da det ikke var ham der havde modtaget ordren, og sagde samtidig at proffshoppen ikke havde noget med transdporten at gÞre, det er Post danmark.
Sagen drejer sig om at jeg bestilte en bagklap til min trailer. Bestilte den en fredag og fik en bekrÊftigelse på ordren. På hjemmesiden står der at den estimeret leveringstid til ca.1-3-dage. Da jeg intet har hÞrt fra jer ringer jeg tirsdag og får at vide at leveringstiden er 5 dage, grundet at den skulle bestilles i Sverige.
Jeg spÞrger så hvorfor jeg ikke har fået denne besked ved bestillingen, for allerede der vidste i det jo godt??
sÃ¥ sker der det at torsdag morgen kl.6.16, hvor jeg ligger og sover tikke der en besked om at min bagklap vil blive leveret i lÞbet af dagen. Kl 7.55 ringer der sÃ¥ en fragtmand og fortÊller at han holder pÃ¥ min hjemmeadresse og vil aflevere bagklappen. Jeg siger tiul ham at den ikke skal leveres der men efter aftale med jer hos en kÞbmand i Glostrup, som der ogsÃ¥ stÃ¥r pÃ¥ fakturaen. Han fastholder at han er blevet sendt til Ãrtevej i BrÞnshÞj. Han tager sÃ¥ pakken med retur og beder mig om at kontakte fragtmanden i Hvisovre,
Der får jeg at vide at pakken var for stor til kunne afleveres hos kÞbmanden og at det ved i godt og burde derfor have oplyst mig om at den ville blive kÞrt til min hjemme aderesse ?
Så hvorfor har jeg ikke fået denne oplysning? Ham jeg talte med sagde jo at det er traznsportÞren der skal gÞre kunden opmÊrksom på at den ikke kan leveres til en pakkeshop, grundet stÞrrelsen og ikke jer??
Hvem der har ansvaret er sådan se ligegyldigt for mig, for jeg mener at det har i prÞvet mange gange fÞr så i burde enten fortÊlle det til kunden eller skrive det ud for de vare som ikke kan leveres i pakkeshop.

Prof-Shoppen ããã®åç
Ville have givet 5 stjerner men gik 5âŠ
Ville have givet 5 stjerner men gik 5 dage i stedet for 2 fÞr varen kom
Fine produkter
Fine produkter, men hold da det halter med levering og hjÊlp hertil. De skal mindes om alting undervejs for at vÊre sikker på man får ekstra dele man bestiller.
UdemÊrket
De havde det jeg ledte efter og jeg modtog min vare bare to dage efter at jeg havde bestilt den.
Bestilte en 747e-plÊneklipper
Bestilte en 747e-plÊneklipper, som desvÊrre ikke kunne aktivere roteren- fik fin vejledning men var stadig defektð men ny maskine blev sendt til mig og kunne sende den defekte retur med fragtmandenðð» nu er maskinen oppe og kÞre- sÃ¥ alt er fintðð» god service, nÃ¥r det ikke spiller til at starte medðð»
hurtig levering
Super god service
Bedste pris, god service og hurtig ekspedition. Fremragende hjÊlp efterfÞlgende.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ