Har handlet et par gange hos Prof-Shoppen, og begge gange har vÊret en god oplevelse. Da jeg havde smidt faktura pÃ¥ det ene emne ud, skriver jeg for at bede om en kopi, og bum! 29 minutter senere... ãã£ãšèŠã
Bestilte en Stihl stanghÊkkeklipper med 300s batteri og hurtiglader. Da jeg modtog pakken og Ã¥benede den, manglede der en mindre komponent. Profshoppen bestilte hurtigt den manglende del hjem og sendt... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte varen (en grÊstrimmer) i gÃ¥r, tirsdag, sidst pÃ¥ formiddagen og havde den i dag, onsdag, lige over middag... det var hurtig ekspederet og leveret. Tusind tak ð
Skulle finde nye lejer til min gamle trailer. Sendte blot stelnummeret og kort efter var der et link til den rigtige vare. Nu klarer traileren mange år igen. Virkelig god service. Bjarne
- ãã¬ãŒã©ãŒè²©å£²åº
- ããŒã ã»ã³ã¿ãŒ
- å·¥å ·åº
- ãã¬ãŒã©ãŒæŽåå·¥å Ž
- ãã¬ãŒã©ãŒçšååº
- å°åãã¬ãŒã©ãŒè²©å£²åº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Prof-Shoppen er din partner indenfor blandt andet trailere, skov-, park- og havemaskiner, samt vÊrktÞj og autotilbehÞr. Vi er landsdÊkkende med afdelinger i Esbjerg, Randers, Nr. Aaby & Ringsted, og yder også landsdÊkkende garanti. Vi har showroom, vÊrksteder og lager i vores afdelinger i Jylland, på Fyn og SjÊlland, så du har altid mulighed for at se og opleve de produkter du er interesseret i. Vores produkter kan kÞbes via webshoppen 24/7 og sendes hurtigt og nemt hjem til din adresse. Vi gÞr altid vores bedste for at yde den bedste rådgivning og service på vores vÊrksteder, og du taler med erfarne fagfolk når du får fat i vores kundeservice.
Ãresundsvej 7, 6715, Esbjerg N., ãã³ããŒã¯
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 53ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Super god service
Bedste pris, god service og hurtig ekspedition. Fremragende hjÊlp efterfÞlgende.
Manglende tilbehÞr
Manglende tilbehÞr. Manglende forsÞg på at fremskaffe og sende erstatningstilbehÞr.
Godt og hurtigt .
Bestilte en Stihl stanghÊkkeklipper medâŠ
Bestilte en Stihl stanghÊkkeklipper med 300s batteri og hurtiglader. Da jeg modtog pakken og åbenede den, manglede der en mindre komponent. Profshoppen bestilte hurtigt den manglende del hjem og sendte den til mig. Reklamationen blev håndteret effektivt og let. Vil trygt handle her igen.
Bestilte en plÊneklipper og dagen efterâŠ
Bestilte en plÊneklipper og dagen efter var den pÃ¥ min adresse. Hurtigt og nemt ð
Framragende service til en god pris
Framragende service til en god pris, super levering.
Det kan ikke gÞres bedre
hurtig eksp.
FÞrste pakke leveret med PostNord gikâŠ
FÞrste pakke leveret med PostNord gik helt galt. Manglede pakke ved udleveringssted, fejlsortering osv. Det tog et par uger. Jeg ringede sÃ¥ bare til prishammeren og havde ny pakke dagen efter fantastisk at jeg kan nÃ¥ min sÞns fÞdselsdag pÃ¥ dagenð tak til prishammeren