Jeg bestilte varen (en grÊstrimmer) i gÃ¥r, tirsdag, sidst pÃ¥ formiddagen og havde den i dag, onsdag, lige over middag... det var hurtig ekspederet og leveret. Tusind tak ð
Bestilte en Stihl stanghÊkkeklipper med 300s batteri og hurtiglader. Da jeg modtog pakken og Ã¥benede den, manglede der en mindre komponent. Profshoppen bestilte hurtigt den manglende del hjem og sendt... ãã£ãšèŠã
Skulle finde nye lejer til min gamle trailer. Sendte blot stelnummeret og kort efter var der et link til den rigtige vare. Nu klarer traileren mange år igen. Virkelig god service. Bjarne
FÞrste pakke leveret med PostNord gik helt galt. Manglede pakke ved udleveringssted, fejlsortering osv. Det tog et par uger. Jeg ringede sÃ¥ bare til prishammeren og havde ny pakke dagen efter fantas... ãã£ãšèŠã
- ãã¬ãŒã©ãŒè²©å£²åº
- ããŒã ã»ã³ã¿ãŒ
- å·¥å ·åº
- ãã¬ãŒã©ãŒæŽåå·¥å Ž
- ãã¬ãŒã©ãŒçšååº
- å°åãã¬ãŒã©ãŒè²©å£²åº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Prof-Shoppen er din partner indenfor blandt andet trailere, skov-, park- og havemaskiner, samt vÊrktÞj og autotilbehÞr. Vi er landsdÊkkende med afdelinger i Esbjerg, Randers, Nr. Aaby & Ringsted, og yder også landsdÊkkende garanti. Vi har showroom, vÊrksteder og lager i vores afdelinger i Jylland, på Fyn og SjÊlland, så du har altid mulighed for at se og opleve de produkter du er interesseret i. Vores produkter kan kÞbes via webshoppen 24/7 og sendes hurtigt og nemt hjem til din adresse. Vi gÞr altid vores bedste for at yde den bedste rådgivning og service på vores vÊrksteder, og du taler med erfarne fagfolk når du får fat i vores kundeservice.
Ãresundsvej 7, 6715, Esbjerg N., ãã³ããŒã¯
Hurtig levering.
Super service ð
Fantastisk service
Hurtig ekspedering
Modtog hurtigt og god respons ð
Hurtig levering
OvertrÊk til gras slÃ¥r maskine-âŠ
OvertrÊk til gras slÃ¥r maskine- fantastisk kvalitet , god pris og lynhurtig levering ð
Hurtig responstid og levering
God service
Det eneste PROF SHOPPEN ikke er - det er PROFF
Det eneste PROF SHOPPEN ikke er, det er PROF, og deres kundeservice er nedladende og ubehÞvlet i deres svar på rykkerne, de modtager for manglende levering.
De hÊver pengene DKK 6.149, - samme dag som man bestiller, på trods af at varen ikke er på lager, og de ikke har nogen viden om producenten i det hele taget kan levere varen.
Efter en måned rykker jeg for levering, men de har ingen ide om hvornår eller om varen kan leveres, og anslået mulig levering udskydes igen et par uger. Det er 100% useriÞst at beslaglÊgge kundernes penge fÞr de ved hvornår varen kommer på lager og de kan levere den! Det tog 7 uger at levere varen, men betalingen var kontant ved bestilling.
Jeg kan ikke anbefale andre at deponere deres penge i dette firma â¹
PROFF SHOPPEN mener åbenbart at der er forskel på at de hÊver betalingen fra kundens betalingskort 2 måneder fÞr de ved om de kan levere varen, eller at de krÊver omgående betaling via faktura 2 måneder fÞr de ved om de kan levere varen :-)
Hvad er forskellen?

Prof-Shoppen ããã®åç
HjÊlp til den rigtige reservedel
Virkelig god service.
Bjarne
Nemt at bestille og meget hurtigtâŠ
Nemt at bestille og meget hurtigt levering
Nice og til en go pris.