Prof-Shoppen レビュヌ

2,226
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg bestilte varen (en grÊstrimmer) i gÃ¥r, tirsdag, sidst pÃ¥ formiddagen og havde den i dag, onsdag, lige over middag... det var hurtig ekspederet og leveret. Tusind tak 😊

Bestilte en Stihl stanghÊkkeklipper med 300s batteri og hurtiglader. Da jeg modtog pakken og Ã¥benede den, manglede der en mindre komponent. Profshoppen bestilte hurtigt den manglende del hjem og sendt... もっず芋る

Skulle finde nye lejer til min gamle trailer. Sendte blot stelnummeret og kort efter var der et link til den rigtige vare. Nu klarer traileren mange år igen. Virkelig god service. Bjarne

FÞrste pakke leveret med PostNord gik helt galt. Manglede pakke ved udleveringssted, fejlsortering osv. Det tog et par uger. Jeg ringede sÃ¥ bare til prishammeren og havde ny pakke dagen efter fantas... もっず芋る

䌁業情報

1. トレヌラヌ販売店
  2. ホヌム センタヌ
  3. 工具店
  4. トレヌラヌ敎備工堎
  5. トレヌラヌ甚品店
  6. 小型トレヌラヌ販売店

圓該䌁業による蚘述

Prof-Shoppen er din partner indenfor blandt andet trailere, skov-, park- og havemaskiner, samt vÊrktÞj og autotilbehÞr. Vi er landsdÊkkende med afdelinger i Esbjerg, Randers, Nr. Aaby & Ringsted, og yder også landsdÊkkende garanti. Vi har showroom, vÊrksteder og lager i vores afdelinger i Jylland, på Fyn og SjÊlland, så du har altid mulighed for at se og opleve de produkter du er interesseret i. Vores produkter kan kÞbes via webshoppen 24/7 og sendes hurtigt og nemt hjem til din adresse. Vi gÞr altid vores bedste for at yde den bedste rådgivning og service på vores vÊrksteder, og du taler med erfarne fagfolk når du får fat i vores kundeservice.

優良

(2,226)

過去12か月のレビュヌ数: 506ä»¶

レビュヌを曞く

Det eneste PROF SHOPPEN ikke er - det er PROFF

Det eneste PROF SHOPPEN ikke er, det er PROF, og deres kundeservice er nedladende og ubehÞvlet i deres svar på rykkerne, de modtager for manglende levering.
De hÊver pengene DKK 6.149, - samme dag som man bestiller, på trods af at varen ikke er på lager, og de ikke har nogen viden om producenten i det hele taget kan levere varen.
Efter en måned rykker jeg for levering, men de har ingen ide om hvornår eller om varen kan leveres, og anslået mulig levering udskydes igen et par uger. Det er 100% useriÞst at beslaglÊgge kundernes penge fÞr de ved hvornår varen kommer på lager og de kan levere den! Det tog 7 uger at levere varen, men betalingen var kontant ved bestilling.
Jeg kan ikke anbefale andre at deponere deres penge i dette firma ☹

PROFF SHOPPEN mener åbenbart at der er forskel på at de hÊver betalingen fra kundens betalingskort 2 måneder fÞr de ved om de kan levere varen, eller at de krÊver omgående betaling via faktura 2 måneder fÞr de ved om de kan levere varen :-)
Hvad er forskellen?

2026幎7月8日
自発的なレビュヌ
Prof-Shoppen ロゎ

Prof-Shoppen からの回答

Hej Hans
Jeg håber, du bliver glad for din nye motorkost.
Jeg synes, du bÞr overveje, om din anmeldelse af os er retvisende.

Vi har ikke hÊvet nogen penge fra din konto. Du har indbetalt et belÞb ved ordreafgivelsen, da du valgte at betale via fakturabetaling. Vi igangsÊtter ikke ordrer, som ikke er betalt, medmindre der er anvendt et kreditkort, hvor belÞbet i stedet reserveres.

Vi har mange tusinde ordrer, der skal behandles, og det er den måde, vi kan holde styr på rÊkkefÞlgen af ordrerne.
Den vare, du bestilte, var tydeligt markeret med "ukendt levering". Det betyder ganske enkelt, at vi ikke kender leveringstidspunktet og derfor ikke kan oplyse dig om det – uanset hvor mange gange du spÞrger.

Din fÞrste henvendelse kom ikke efter en måned, og allerede ved din fÞrste henvendelse gjorde vi dig opmÊrksom på, at leveringstiden var ukendt.
Selvom vi handler med store producenter, hvor man kunne forvente, at de kan oplyse leveringstider på alle varer, er det desvÊrre ikke altid sådan, det hÊnger sammen. Derfor er vi også kede af, at du ikke har forståelse for, at vi ikke kan kommunikere mere prÊcist. Vi kan kun videregive de informationer, vi modtager fra producenterne. Hvis de fortsÊtter med at udskyde leveringstiderne eller undlader at informere os, kan vi ikke gÞre andet end at informere dig om det eller sende varen, når den ankommer til vores lager.

Under hele korrespondancen har vi ladet det vÊre op til dig, om du Þnskede at annullere ordren, og derfor står jeg uforstående over for din anmeldelse.
Hvis du bestiller en vare, hvor der står 1-2 dages levering, er det naturligt at forvente, at varen kommer inden for 1-2 dage. Det er imidlertid ikke tilfÊldet her.
Jeg tÊnker, at 1 stjerne bÞr vÊre forbeholdt situationer, hvor man ikke har modtaget varen, pengene er trukket, og man hverken kan komme i kontakt med virksomheden telefonisk eller via e-mail.

Vi har selvfÞlgelig alle forskellige forventninger, temperamenter og måder at forholde os til tingene på.
Vi er en dansk virksomhed, der har eksisteret siden 2009. Vi startede i en garage, og siden da har vi arbejdet hårdt for at skabe en tryg og god handelsoplevelse, skabe danske arbejdspladser og vÊre direkte og Êrlige i vores kommunikation.

Jeg håber, du får en god sommer.

Alexander RahbÊk Kristoffersen
Indehaver / CEO | Prof-Shoppen | PROF ApS