Bestilte en Stihl stanghækkeklipper med 300s batteri og hurtiglader. Da jeg modtog pakken og åbenede den, manglede der en mindre komponent. Profshoppen bestilte hurtigt den manglende del hjem og sendt... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg købte en “Grensaks” eller rettere en Stihl, som er en mini motorsav til grene. Super skøn lige hvad jeg behøvede - og så blev den afsendt hurtigt og uden problemer kom den til pakke stedet. Det... もっと見る
Har handlet et par gange hos Prof-Shoppen, og begge gange har været en god oplevelse. Da jeg havde smidt faktura på det ene emne ud, skriver jeg for at bede om en kopi, og bum! 29 minutter senere... もっと見る
Første pakke leveret med PostNord gik helt galt. Manglede pakke ved udleveringssted, fejlsortering osv. Det tog et par uger. Jeg ringede så bare til prishammeren og havde ny pakke dagen efter fantas... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Prof-Shoppen er din partner indenfor blandt andet trailere, skov-, park- og havemaskiner, samt værktøj og autotilbehør. Vi er landsdækkende med afdelinger i Esbjerg, Randers, Nr. Aaby & Ringsted, og yder også landsdækkende garanti. Vi har showroom, værksteder og lager i vores afdelinger i Jylland, på Fyn og Sjælland, så du har altid mulighed for at se og opleve de produkter du er interesseret i. Vores produkter kan købes via webshoppen 24/7 og sendes hurtigt og nemt hjem til din adresse. Vi gør altid vores bedste for at yde den bedste rådgivning og service på vores værksteder, og du taler med erfarne fagfolk når du får fat i vores kundeservice.
Øresundsvej 7, 6715, Esbjerg N., デンマーク
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super service. Hurtig svar på mail, da jeg havde spørgsmål til produktet inden køb. Kan hundrede % anbefale
Lynhurtig levering
Har handlet hos prof-shoppen et par…
Har handlet hos prof-shoppen et par gange, og er fuldt ud tilfreds.
Hurtig levering og god kvalitet
varer var iorden og ankom hurtigt
Det virker bare 👌👌
Dårlig service
Hold da op, en dårlig service. Flere dage efter, jeg havde bestilt en vare hos jer, fik jeg besked om, at I har problemer med at få den hjem. Helt fair, det kan jo ske. Jeg ringede derfor til jer for at høre, om I har nogen idé om, hvornår jeg kan regne med at modtage den, da jeg har brug for den hurtigt. Det kunne I ikke give mig, igen helt fair, men det betyder, at jeg desværre må annullere ordren hos jer, og det falder tydeligvis ikke i god jord. Ordren bliver annulleret, men jeg spørger, om jeg får en mail eller andet, som bekræfter, at jeg har annulleret ordren. Nej, det gør jeg ikke. Da jeg så spørger meget pænt, om jeg måske lige kan få en hurtig mail på det, får jeg spidst at vide, at det kan jeg da godt, men “det er ikke sådan, vi arbejder”. Der står i øvrigt stadig på jeres hjemmeside, at I kan levere den på 1-4 dage, så det skal I nok lige have rettet.
Opdateret 11/5: Dagen efter min anmeldelse her modtog jeg en mail fra en unavngiven person ved Prof-Shoppen, hvor vedkommende pure benægter, hvad der skete. Utroligt uprofessionelt og ufatteligt, at man ikke bare beklager og gør det bedre en anden gang. Jeg kan se af anmeldelserne her, at jeg ikke er den eneste, der har oplevet samme tone, så mon ikke, det er lidt at forbedre.
Faglig vejledning og hurtig service
Hurtig og gode svar på faglige spørgsmål.
Hurtig afsending af bestilling.
👍👍👍👍👍👍👍 👍👍👍
Ok pris og levering
Ok pris og levering, dog var maskinen ikke helt klargjort selvom det var en del af tilbuddet, der manglede hydraulik olie på bagtøj og net foran var ikke monteret.
Ellers er det rimeligt gnidningsfrit at handle hos Prof-Shoppen
Vi har vente i næste 3 måner på at får…
Vi har vente i næste 3 måner på at får mine ting hjem og når vi skrive mail for vi bare at vinde der er længe tid til det komme
Fantastisk betjening og lynhurtig…
Fantastisk betjening og lynhurtig levering.
Ingen bøvl overhovedet.
God service hurtig expetion kun godt at sige , men vil foretrække at i leverer med gls.
Hurtig expetion
Men vil anbefale jer at bruge GLS .
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。