QuickImport.dk レビュヌ 1,617

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det hele er bare gÃ¥et glat igennem. Det eneste jeg gerne ville have vidst pÃ¥ forhÃ¥nd, da jeg tÊnker i har mange handler, specielt fra Tyskland at man sÃ¥dan set er meget heldig, hvis man kan fÃ¥ e... もっず芋る

Havde i lÊngere tid prÞvet at finde hoved og hale i nedvejnings regler for nyere biler, og bÃ¥de FDM og Motorstyrelsen var ikke til megen hjÊlp, tvÊrtimod.. Jeg havde egentlig opgivet at kÞbe bi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bedre hjÊlp findes ikke, jeg er desvÊrre ny i import / frikÞb af firmabiler og derved ogsÃ¥ afgifter. QuickImport er fantastisk til bÃ¥de vejledning og hurtig behandling af ens problematik !! Kan ikke... もっず芋る

䌁業が回答したした

AnsÞgning torsdag fyraften, svar fredag formiddag. 14 dage efter lavede jeg en overfÞrsel tirsdag aften, senere fik jeg bekrÊftet at det var modtaget og nummerpladen til min MC var frigivet, sÃ¥ jeg... もっず芋る

䌁業情報

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

1617件のレビュヌ

Den pris er ikke en endelig pris

Den pris, som Quickimport angiver, er ikke en endelig pris. Den kan Êndre sig en smule efterfÞlgende. Derudover kommer omkostningerne til SYN og udlevering af nummerpladerne.
Men Quickimport er stadig god og hurtig!
Jeg vil bruge Quickimport igen.

2026幎1月16日

Hej Ralf,

Tak for din anmeldelse og de ellers pÊne ord. Hos Quickimport er vi kede af, at dette har vÊret din oplevelse.

Det er vigtigt at bemÊrke, at vores beregninger er bindende for elbiler. For konventionelle biler er beregningen bindende, nÃ¥r vi har de endelige CO₂-data i form af et COC-dokument. Uden disse oplysninger kan vi ikke garantere beregningen, da CO₂-udledningen har stor betydning for registreringsafgiften.

Manglende CO₂-oplysninger betyder, at beregningen gives med forbehold for, at kÞretÞjet synes med den angivne CO₂-udledning. Afviger denne fra COC-dokumentet, kan der opstÃ¥ en difference. Hvis COC-dokument ikke foreligger, tager vi altid et tydeligt forbehold i vores mailkorrespondance, hvilket ogsÃ¥ var tilfÊldet i denne sag.

Syns- og administrationsgebyr betales direkte til synshallen, dog ikke nummerplader. Dette fremgår ligeledes altid af vores mails.

Vi er glade for, at du vil anvende Quickimport igen en anden gang. Vi står altid klar til at hjÊlpe.

....

Quickimport gjorde det nemt at omregistrere vores bil

2026幎1月22日

Hej Jan,

Tusind tak for din positive anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade for at vi kunne hjÊlpe dig fra start til slut. Vi står altid klar til at hjÊlpe en anden god gang.

Quickimport

Tidsperioden blev overholdt fra start

Tidsperioden blev overholdt fra start til slut.

2026幎1月21日

KÊre Finn,

Hvor er det dejligt at hÞre, vi har kunne leve op til dine forventninger, vi står altid klar til at hjÊlpe en anden god gang.
I forlÊngelse heraf vil vi sige tusind tak for de pÊne ord og 5-stjerner, det er vÊrdsat.

Quickimport

Meget fornem service hele vejen rundt.

Meget fornem service hele vejen rundt.

2026幎1月20日

Hej Dennis,

Vi vil lÊgge ud med at sige tak for de pÊne ord og flotte anmeldelse. Det er i den grad vÊrdsat, at du har lagt tid i at anmelde Quickimport. Vi sidder altid klar til at hjÊlpe en anden god gang.

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv. Gjorde indregistreringen af bil så let!

2026幎1月19日

KÊre Marianne,

Hvor er det dejligt at hÞre, vi nemt og bekvemt kunne hjÊlpe dig i mål med din sag. Vi gÞr altid vores bedste, og jeres anmeldelser er altid med til at gÞre os endnu bedre. I denne forbindelse vil vi sige tak for de pÊne ord og 5-stjerner, det er vÊrdsat.

Quickimport

Fantastisk service alt er gået over

Fantastisk service alt er gået over forventning

2026幎1月16日

KÊre Ingolf,

Vi vil ligge ud med at sige tak for de pÊne ord og 5-stjerner. Det glÊder os at vi fik muligheden for at hjÊlpe dig og, at vi levede op til dine forventninger. Vi står altid klar til at hjÊlpe en anden god gang.

Jeg ringede til Qicklmport

Jeg ringede til Qicklmport, skulle have bilen betalt idag, og de fik det klaret i lÞbet af et snup tag, de er beroligende, og får en til at fÞle sig tryg

2026幎1月9日

KÊre Jette,

Tak for din flotte anmeldelse og pÊne ord, vi er glade for at vi så hurtigt kunne hjÊlpe dig i mål med din sag.
Vi står altid klar til at hjÊlpe en anden god gang.

Let og lynhurtigt.

Let og lynhurtigt.

2025幎12月30日

KÊre Sven,

Det er bare super dejligt at hÞre, vi er altid glad for at kunne hjÊlpe. Derudover tak for din fine anmeldelser og fem stjerner, det er vÊrdsat.

Quickimport

Du kan ikke Êndre det fÞrste indtryk

Punktlig. Professionel. Responsiv.

2025幎12月17日

Hej Bjarne,

Vi takker mange gange for de pÊne ord og fem stjerner. Vi er glade for at kunne leve op til dine forventninger og din anmeldelse, er blot med til at gÞre os endnu bedre. Vi står klar til at hjÊlpe en anden god gang.

Hurtig og nemt

Hurtig og nemt. Kunne ringe og snakke/spÞrge
..god dialog.

2025幎12月23日

Hej Henrik,

Hvor er det dejligt, at hÞre du har vÊret tilfreds med vores service og i samme omgang tak for din flotte anmeldelse. Det er vÊrdsat, at du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Quickimport

Super service, god guidning og hurtig respons. Mine varmeste anbefalinger

2025幎12月17日

KÊre Helle,

Vi vil sige mange gange tak for din meget pÊne anmeldelse og varme anbefaling, det er vÊrdsat, at du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Quickimport

Det var nemt og meget hurtigt og

Det var nemt og meget hurtigt og selvfÞlgelig meget glad og hjÊlpsom hele vejen. Godt arbejde

2025幎12月16日

Hej Bahri,

Tak for de flotte ord og fem stjerner. Vi er glade for at vi kunne hjÊlpe og fik muligheden. Vi står altid klar til at hjÊlpe en anden god gang.

Quickimport

Et firma der holder kunden i hånden fra

Et firma der holder kunden i hånden fra start til slut. God telefon support.

2025幎12月5日

KÊre René,

Vi vil ligge ud med at sige tak for de flotte ord og fine anmeldelse, vi er glade for at vi kunne hjÊlpe dig i mål. Vi sidder altid klar til at hjÊlpe en anden god gang.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt, venlig behandling i telefonen, nemt at få kontakt 😀

2025幎12月12日

Hej Helle,

FÞrst og fremmest tak for de pÊne ord og 5-stjerner, det er vÊrdsat, at du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot. Vi sidder altid klar til at hjÊlpe en anden god gang.

Quickimport

Nemt at komme i kontakt med og klar

Nemt at komme i kontakt med og klar besked.
God opfÞlgning , venlig personale. Tak for hjÊlpen

2025幎12月3日

Hej Chresten,

Selv tak og tak fordi vi fik den heldige mulighed at hjÊlpe i mål med din sag. Hvor er det dejligt at hÞre, du var tilfreds med vores service. I forlÊngelse heraf vil vi sige tak for din meget flotte anmeldelse.

Altid hurtig betjening

Altid hurtig betjening. meget tilfreds med deres service

2025幎12月1日

KÊre Nicki,

Hvor er det dejligt at hÞre, vi kan leve op til dine Þnsker, vi er altid glade for at kunne hjÊlpe. I samme omgang vil vi sige tak for de flotte ord og fine anmeldelse her på Trustpilot. Det er vÊrdsat, at du har afsat tid til at skrive os en anmeldelse.

Hurtig og prÊcist

Hurtig og prÊcist

2025幎11月21日

KÊre Bjarne,

Vi vil ligge ud med at sige tak for dine pÊne ord og 5-stjerner. Vi er glade for at kunne hjÊlpe dig i mål med din sag. Hvis muligheden byder dig en anden god gang, sidder vi klar til at hjÊlpe.

Quick service

2025幎11月14日

Hej Irfan,

Tak for dine fem stjerner. Hvor er det skÞnt at hÞre, vi kunne leve op til dine forventninger. Vi håber vi kan hjÊlpe dig en anden god gang, hvis muligheden byder sig.

Super godt

Super godt - hÞj ekspertise og hurtig eksekvering.

2025幎11月17日

KÊre Mikkel,

Vi takker mange gange for din flotte anmeldelse, vi er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger. Vi ser frem til at hjÊlpe dig en anden god gang, hvis muligheden byder sig.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。