Det hele er bare gÃ¥et glat igennem. Det eneste jeg gerne ville have vidst pÃ¥ forhÃ¥nd, da jeg tÊnker i har mange handler, specielt fra Tyskland at man sÃ¥dan set er meget heldig, hvis man kan fÃ¥ e... ãã£ãšèŠã
Havde i lÊngere tid prÞvet at finde hoved og hale i nedvejnings regler for nyere biler, og bÃ¥de FDM og Motorstyrelsen var ikke til megen hjÊlp, tvÊrtimod.. Jeg havde egentlig opgivet at kÞbe bi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bedre hjÊlp findes ikke, jeg er desvÊrre ny i import / frikÞb af firmabiler og derved ogsÃ¥ afgifter. QuickImport er fantastisk til bÃ¥de vejledning og hurtig behandling af ens problematik !! Kan ikke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
AnsÞgning torsdag fyraften, svar fredag formiddag. 14 dage efter lavede jeg en overfÞrsel tirsdag aften, senere fik jeg bekrÊftet at det var modtaget og nummerpladen til min MC var frigivet, sÃ¥ jeg... ãã£ãšèŠã
Kirkebjerg Allé 88, 2. sal, 2605, BrÞndby, ãã³ããŒã¯
- 71994747
- kontakt@quickimport.dk
- www.quickimport.dk
Meget serviceorienterede og lÞsningsfokuseret
Meget serviceorienterede og de er absolut villige til at have en yderligere dialog hvis påkrÊvet.
Så egentlig kan det hele gÞres online, men da der kan vÊre mange spÞrgsmål, så giver det en tryghed at de er tilgÊngelige og samtidig super behagelige og lÞsningsfokuseret.

Ordentlighed
Transparens, gennemskuelighed, ordentlighed og tilgÊngelighed kendetegner jeres virksomhed. Generelt fremstår Quick Import proff udadtil og giver en tryghed i samarbejdet.
Tak for det.

QuickImport.dk ããã®åç
Fra regel mareridt til dans på roser!
Havde i lÊngere tid prÞvet at finde hoved og hale i nedvejnings regler for nyere biler, og både FDM og Motorstyrelsen var ikke til megen hjÊlp, tvÊrtimod..
Jeg havde egentlig opgivet at kÞbe bil med henblik på nedvejning da det jo nok ikke kunne lade sig gÞre, men så faldt jeg over QuickImport!
Jeg ringede ind til dem med det simple spÞrgsmål: Kan denne type bil over hovedet nedvejes?
Ringer kl 08, havde beregningen for afgiften kl 09 og kÞrte hjem i min nykÞbte nedvejede bil kl 11!
Det kan virkelig ikke gÞres nemmere, ingen vente tid, ingen dÞj med prÞveplader og en bil man ikke kan ejerbruger skifte.. Bare hurtig og god service!
2 ugers regel mareridt forvandlet til en drÞm på bare 3 sÞlle timer!
Det eneste jeg Êrgre mig over er at jeg ikke kendte til QuickImport noget fÞr!
DesvÊrre er 5 stjerner max. i fortjener flere! TAK!

QuickImport.dk ããã®åç
I var gode til at vejlede ved minâŠ
I var gode til at vejlede ved min import fra Tyskland
Stor åbenhed og lige til

Super god service
Super god service. Hurtigt og effektivt. Klart en anbefaling her fra.

QuickImport.dk ããã®åç
Jeg fik min bil registreret og betaltâŠ
Jeg fik min bil registreret og betalt afgift nÊste dag fik jeg bil til kÞrer god service og meget hurtig tusind tak

QuickImport.dk ããã®åç
En hurtig og nem lÞsning
En hurtig og nem lÞsning, hvor alt er nemt og forståeligt. Også dejligt at man kan ringe direkte og få råd :)

5 med pil op
5 med pil op! Hurtig beregning, nem proces med betaling, og behandling som kun tog 2 minutter da jeg stod i synshallen, så jeg kunne få plader med det samme.
KÊmpe anbefaling herfra.

QuickImport.dk ããã®åç
Man fÞler sig i trygge hÊnder hos Quickimport
Jeg har lige betalt afgiften og fået slettet klausulen på min tidligere taxi supper behagelig og professionel behandling hos Quickimport meget nemt at gennemfÞrer når man fÞlger deres vejledning.
Kan helt sikkert anbefalesððð

QuickImport.dk ããã®åç
Very quick support with importing car
Very quick support with importing car, received tax precalculation in less than 1h. Recommended!

Manglende information vedr
Manglende information vedr. Fremgangsmåden
Det hele foregår pr. Mail det er dog også fint nok bare ikke i orden der ikke bliver svaret efter kl 16 samtidig med at man er i gang med at indregistrere og ikke kan komme videre