Quooker Belgium レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

We stonden eerst wat twijfelachtig tegenover de aankoop van een 'duurdere' Quooker kraan, maar zagen bij onze dochter het gebruiksgemak. Bij het vernieuwen van onze keuken hebben we dan ook gekozen v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Deze kraan is echt, echt geweldig. Had hem eerst zonder bruisend water maar nu deze zomer komt het lekkere gekoelde water vreselijk goed van pas. Met - of zonder een scheutje siroop, Het is zo heerli... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Aarzelend kopen we het volledige pakket. Het is duur… na enkele uren installatie werkt onze quooker. Het is werkelijk puur comfort en gemak. Heerlijk bruisend gekoeld water en 2 seconden later kokend... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Toestel aangekocht in november 25 na een paar weken geen kokend water meer .Het toestel viel regelmatig uit de rode lamp die normaal brand zoals de hartslag viel weg .In feb. technieker langs gewees... もっと見る

企業情報

当該企業による記述

Quooker, de kraan die alles kan. Naast 100°C kokend, ook koel bruisend en gefilterd water uit één kraan.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 55

レビューを書く

wat een desillusie! LAWAAAAAAAI

wat een desillusie!! De QUOOKER CUBE die 3 maanden geïnstalleerd is maak meer lawaai dan onze MIELE wasmachine. Onmogelijk om dit toestel te blijven gebruiken in een open keuken. Het lawaai van de ventilator komt boven het TV geluid uit en zelfs met de slaapkamerdeur dicht word je er wakker van!!
service gebeld: alles is normaal; het zal te warm zijn in uw appartement, en "als de technieker opnieuw moet komen is dat tegen betaling"
Goede Service QUOOKER!!
Never Again!!

2025年11月17日

Beste
Bedankt voor uw melding. We vinden het enorm spijtig dat u onze service-dienst niet goed heeft ervaren. We hebben dit samen bekeken met onze service dienst. We hebben vernomen dat uw Quooker in Spanje staat, hierom ligt de situatie anders dan gebruikelijk. Ondertussen zou u een mail van de service hebben ontvangen waarin ze aangeven dit te willen bekijken met onze service manager in België. Van zodra hier meer feedback op hebben, houden zij u absoluut op de hoogte.

Trotse eigenaars

We hadden een Quooker in huis enkel met kokend water, nu verhuisd naar appartement en trotse eigenaars met gefilterd plat en bruisend water, zo makkelijk en lekker om te drinken, geen gesleur meer met flessen, geen afval meer enkel gemak en trouwens zeer mooie kraan

2025年11月14日

Quooker kraan na 6 maanden gebruik

We maken nu als gezin een half jaar gebruik van de Quooker kraan, het gewone model met kokend water. Kokend water tappen voor een thee is geen enkel probleem en werkt goed. Kokend water tappen geeft wel soms wat spatten, maar merkwaardig genoeg verbranden deze je niet.
De ingebouwde 'slang' waarmee je de spoelbak kan uitspoelen is zeer handig.

Hou natuurlijk rekening met het constante energieverbruik (10 W standby verbruik). Wij zitten nu na 6 maanden aan een totaal verbruik van 54.69 kWh. Dat is zeer laag ten opzichte van het vermelde verbruik van een 400 à 600 kwh per jaar.
Veel is afhankelijk hoe je de kraan gebruikt. Onze leiding CV warm water is kort, dus de kraan moet zelf niet teveel warm water leveren alvorens er warm water is van de CV.
Het doel was om de waterkoker te vervangen en dat is gelukt!

2025年10月30日
5つ星のうち4の評価

Lange wachttijden voor technieker aan…

Lange wachttijden voor technieker aan huis te krijgen.
Ondertussen nog twee anderen die ik ken en problemen ondervinden na enkele jaren…lek/ineens geen koud of bruisend water meer ( andere filter gestoken en nog probleem) en andere kennis problemen met warm water.
Als het zo begint wordt dit een dure gadget..

2025年9月30日
5つ星のうち5の評価

We zijn supertevreden over onze…

We zijn supertevreden over onze Quooker! Zo handig om meteen kokend water te hebben – voor thee, koken of snel schoonmaken. Werkt perfect en ziet er prachtig uit in de keuken. Echt een van onze beste aankopen ooit! ☕✨
(En dat Quooker theepakket zouden we met veel plezier winnen 😉)

2025年10月19日
5つ星のうち5の評価

Nieuwe gebruiker en super tevreden van…

Nieuwe gebruiker en super tevreden van de kraan! Ik had bij het begin een klein probleem en heb dit gemeld aan Quooker. Binnen de dag en antwoord. Service is echt top.
De kraan bespaart me aanhalen van flessen water, wegbrengen van leeggoed en ik heb geen snelkoker meer nodig. Helemaal tevreden dus :-)

2025年10月19日

Service après vente Quooker

Nous avons un robinet Quooker depuis de nombreuses années maintenant et franchement c’est très pratique et pour le robinet je donne 5 étoiles mais le service après vente est loin d’être efficient; nous y avons eu recours à 2ou 3 reprises avec des délais de réaction de plus en plus long mais cette fois-ci, ça dépasse l’entendement! Plus d’eau chaude dans une cuisine et le rendez vous proposé est le 20 novembre !!! Dans 6 semaines !!!
Parce que la maison mère est à Anvers et qu’on rationalise les déplacements vers la Wallonie…
Je trouve cela inadmissible mais nous sommes pieds et poings liés car eux seuls réparent leurs machines!

2025年10月7日

Bonjour

Merci beaucoup pour votre message et pour la confiance que vous accordez à Quooker depuis de nombreuses années.
Nous sommes ravis d’apprendre que vous êtes satisfait(e) de la facilité d’utilisation de votre robinet.

Nous sommes désolés d’apprendre que vous êtes insatisfait(e) du délai d’intervention, et nous comprenons que rester aussi longtemps sans eau chaude dans la cuisine est très désagréable.

Nous tenons à souligner que nous faisons tout notre possible pour résoudre chaque panne dans les meilleurs délais. Nos techniciens ne partent pas uniquement de notre siège à Anvers, mais également depuis leur lieu de résidence, répartis à travers le pays, afin de planifier les interventions de manière efficace et de limiter les temps de déplacement.

Lorsqu'une absence d'eau chaude est signalée, nous partons bien entendu du principe que cela est traité avec toute l'attention nécessaire. Nous allons également transmettre votre demande en interne pour voir s’il serait possible de proposer une solution plus rapide dans votre région.

Encore toutes nos excuses pour ce désagrément, et merci pour votre compréhension.

Top kraan en top firma

Wij zijn ontzettend tevreden met onze Quooker kraan met gekoeld bruis en plat water! Een echte luxe in de keuken – altijd direct koud, bruisend of kokend water binnen handbereik. De kwaliteit is top en het gebruiksgemak ongeëvenaard. Daarnaast willen we ook de vriendelijke en behulpzame service van de firma extra in de verf zetten: ze beantwoorden elke vraag snel en met een glimlach. Kortom, een absolute aanrader

2025年10月8日
5つ星のうち5の評価

Quooker topmerk en top design,

Quooker, is het beste wat er is. We kunn5het niet meer missen. Mooi design en geeft direct zeer heet kokend water. Zeer aan te raden.

2025年9月21日

Dag Guy

Zeer fijn dat u uw tevredenheid zo vermeld! Heel erg bedankt.

Mvg

5つ星のうち5の評価

De kraan is heel handig en ziet er mooi…

De kraan is heel handig en ziet er mooi uit. Ik vind wel dat we snel door zo’n gasfles heen gaan voor bruiswater te maken. Na 6 weken hebben we een nieuwe fles nodig. Maar goed, dat bewijst dan dat we veel water drinken…

2025年9月19日

Dag Stephanie

Het doet ons een plezier om te horen dat u tevreden bent met uw Quooker. Normaliter kunt u 60L uit één co²-cillinder nemen, Het bewijst dan inderdaad dat u veel water drinkt.

Service na 3 jaar! Top!!

Wij hebben al iets langer dan 3 jaar, van februari 2022 een Quooker, waar we super tevreden over zijn. Nu kregen we geen bruis of plat water meer uit de kraan. Alles geprobeerd, maar niks leek te helpen en we kregen een heel raar zoemend geluid en een foutcode. Wij hebben toen het contact formulier ingevuld op de site van Quooker, na een paar dagen kregen we bericht via mail wat we allemaal konden ondernemen, zelf, om het toch te laten werken. Niks hielp, dus terug gemaild. Dan hebben ze ons gebeld om te bekijken of ze telefonisch ons konden helpen en pas dan hebben ze een technieker gestuurd. Wel even wachten daarvoor, maar dat is nu eenmaal zo. We kregen een bevestigingsmail en dan gisterenavond een mail met het uur dat hij zou aankomen, deze morgen mail dat hij was vertrokken en perfect op tijd was hij hier! Super service is dit!
Alles is vervangen zelfs nog onder garantie!
Lang geleden dat we nog zo een fantastische service na verkoop mochten ervaren!
Top product, top service!

2025年9月11日

Dag Griet

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw Quooker. Dat u onze servicedienst ook zo positief heeft ervaren, is een groot pluspunt voor ons.

Met vriendelijke groet

5つ星のうち5の評価

Kraan nu 1 jaar in gebruik en wil deze…

Kraan nu 1 jaar in gebruik en wil deze niet meer missen!
Een probleempje gehad met het hete/kokend water, het bleek een vuiltje in het filter te zijn. Opgelost door Quooker (gratis).
Heerlijkk een kopje thee zonfder verspilling van energie en water...

2025年7月9日

Dag Willem

We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met uw Quooker.

Met vriendelijke groet

5つ星のうち1の評価

SAV déplorable, client captif de la marque

Nous utilisons un système Quooker depuis 2019. Le produit en lui-même est satisfaisant et nous avons déjà eu recours au SAV à deux reprises (cube eau pétillante et ballon eau chaude). Les délais étaient longs, mais nous les avions acceptés car il ne s’agissait pas de situations urgentes.

Aujourd’hui, le problème est tout autre : depuis le 20 août 2025, nous faisons face à une fuite permanente dans l’évier de cuisine. Autant d’eau s’écoule sous l’évier que dans le robinet. Malgré deux appels téléphoniques (20 et 22 août), un mail (24 août) et une relance bilingue (28 août), Quooker nous impose un rendez-vous au 10 septembre : plus de trois semaines d’attente, sans réponse écrite et sans solution provisoire.

Problème majeur : les pièces Quooker ne peuvent être remplacées que par Quooker lui-même, ce qui rend le client totalement captif. Habitant en Wallonie, nous avons en plus le sentiment que les interventions sont repoussées afin d’optimiser les déplacements en Flandre, sans considération pour l’urgence.

Ne pas avoir d’eau pétillante ou bouillante est supportable. Mais laisser un client avec une fuite d’eau continue pendant des semaines est inadmissible pour une marque qui se revendique premium.

2025年8月20日

Bonjour Pol

Quel dommage d’apprendre que vous êtes déçu. Il n’est évidemment pas dans notre intention de vous faire attendre aussi longtemps. Nous faisons bien sûr de notre mieux pour chaque client, et nous tenons à souligner que la Wallonie n’est en aucun cas mise de côté. Nous espérons que le problème sera résolu plus rapidement que prévu.

Beste keukenkraan ever !

Zeer tevreden met quooker kraan in mijn nieuwe keuken. Mooi design, gegarandeerd 100 graden warm water. Zeer zuinig in gebruik. Snel een kopje thee of een eitje koken, het is in een handomdraai gebeurd. Een top kraan en in Rvs bovendien zeer onderhouds vriendelijke. I love my quooker. Chantal VM.

2025年8月17日

Dag Chantal

Het doet ons plezier te horen dat u zo geniet van uw Quooker.

5つ星のうち5の評価

voor mij de ideale kraan

Als fervent theedrinker is het ideaal om een kokend waterkraan te hebben.
Ook gekoeld en spuitend water rechtstreeks uit de kraan is gewoon super.
Alles wat doet dat het beloofd is super.

2025年7月23日

Beste Goele

We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met uw Quooker. Zeker als echte theedrinker bespaart u daarmee veel tijd.

5つ星のうち5の評価

La Facilité plus besoin de bouilloire…

La Facilité plus besoin de bouilloire nis de bouteilles d eau Génial

2025年7月12日

Bonjour Marceline

Nous sommes ravis d’apprendre que vous êtes si satisfait, tant pour la facilité que pour l’environnement.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。