Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos RÊvhede Auto. Jeg har faktisk kÞbt 2 biler derfra, og det siger lidt om, hvor tilfreds jeg er. Min nyeste bil er uden tvivl et af de bedste valg, jeg... ãã£ãšèŠã
KÞbte brugt peugeot 308 gennem Jonas ved rÊvhede, desvÊrre var der flere problemer med bilen, men de blev lÞst lokalt i samarbejde med rÊvhede og vi har kun godt at sige om dem. Kan helt klart anbefal... ãã£ãšèŠã
Fik en super god behandling af sÊlger ved et kig pÃ¥ en BMW (Engrobil) tilbud om prÞvetur samt at kÞre den indenfor sÃ¥ vi kunne se den ordentligt alt sammen til 5 stjerner. SÊlger ville undersÞge vore... ãã£ãšèŠã
Jeg har igennem RÊvhede Auto kÞbt en Renault Zoe. Da jeg bor pÃ¥ SjÊlland, har jeg haft en tÊt dialog med sÊlger Christian, som virkelig har vÊret gennemsigtig, reel og rummelig. Han har virkelig vÊre... ãã£ãšèŠã
RÊvhedevej 69, 9440, Aabybro, ãã³ããŒã¯
- salg@raevhede.dk
- www.raevhede.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Vi havde i lang tid kigget pÃ¥ ny bil og âŠ
Vi havde i lang tid kigget pÃ¥ ny bil og havde i den forbindelse vÊre rigtig mange steder og ogsÃ¥ prÞvet en del biler. Det var lidt den samme fornemmelse vi havde alle stederne. Vi blev alle steder mÞdt af en sÊlger der aldrig rigtig gav udtryk for at have tid og lyst til at tage os trygt igennem en handel. Vi havde egentlig besluttet os for at kÞbe en nÊsten ny Megane men vi ville godt lige prÞve en kia ceed sw inden vi tog den endelige beslutning. Vi tog et hurtigt smut til rÊvhede auto. Her blev vi mÞdt af Peter der meget hurtigt viste os bilen og var rigtig god til at spÞrge ind til de behov vi havde til en bil. Det resulterede i at vi kÞrte derfra og havde kÞbt ny bil. Ikke kun fordi at den var billig, men fordi prisen var rigtig, Peter virkede oprigtig interesseret i at finde os den rigtige bil og fordi vi havde en virkelig god mavefornemmelse. Det er bestemt ikke sidste gang vi ser pÃ¥ bil derð
Vi har i forÃ¥ret 2017 kÞbt bil hos âŠ
Vi har i foråret 2017 kÞbt bil hos RÊvhede Auto af Peter.
Allerede ved fÞrste opkald inden besÞg var Peter klar til at svare på alle vores milioner af spÞrgsmål. Vi spurgte om han kunne have bilen klar til vi kom, og den holdte tÊndt og direkte klar til en prÞvetur.
Bilen er nu vores og vi har under hele processen fÞlt os rigtig trygge. Det gÞr bare at man har en vanvittig god mavefornemmelse med kÞbet!
God handel, Fantastisk service og vi kan helt sikkert varmt anbefale andre at ligge et besÞg forbi RÊvhede Auto hvis man er på udkig efter ny bil!
Derudover er de altid behjÊlpelige med diverse forespÞrgsler, meget hurtigere hjÊlp end fx. mekanikere i Aalborg.
KÃMPE TOMMEL OP!
Jeg har kÞbt min Audi ved RÊvhede auto âŠ
Jeg har kÞbt min Audi ved RÊvhede auto af Claus.
Jeg kan klart anbefale RÊvhede auto!
De har nogle gode biler, leverer en god nordjysk service som bare fungere og så er der generelt bare ikke nogle finger at sÊtte på hele kÞbs oplevelsen.
Ikke kÞbe hos dem
bestemt ikke et sted jeg vil sig man skal, tag hen og kÞbe bil.
De nÊgter alt når det kommer til stykket, og hvis man skal ha lavet ens bil inderfor grantien, så er det ikke mulig.
fik lÊst hvilken fejlkoder der var på bilen, da jeg vedhÊftet dem i en mail, fik jeg af vide at det var fusk og jeg prÞvet at synde dem, samt at det ville de simple hen ikke finde sig i, og blev svinet til over tlf, og man står bare tilbage som et spÞrgsmålstegn?
utrolig dårlig oplevelse....
råde folk at holde sig der fra!
ca. 30-40% dyrere at handle brugt bil her, hvorfor?
Har nu undersÞgt markedet i nogen tid, og vÊret på besÞg hos RÊvhede nogle gange, i lÞbet af årene.
Konklusionen, efter at have prÞvet nogle biler, har vÊret at kvaliteten og standen på bilerne, ikke har stået mål med den udbudte pris.
Samtidig ligger priserne for de biler jeg har set på og prÞvekÞrt, en god del over markedsprisen hos andre forhandlere.
Det undrer os fortsat, at enkelte forhandlere, såsom RÊvhede, opretholder et kunstigt for-hÞjt prisniveau - jeg undrer mig over hvorfor man handler her - eller om den udbudte pris på bilerne, i den grad forventes pruttet ned (med ca. 30-40%) - for det er ca. hvad prisen er for hÞj, på de biler jeg har set på, ift. konkurrenterne (vel at mÊrke vurderet efter syn og prÞvekÞrsel hos de forskellige ellers sammenlignelige brugtbils-forhandlere) i jylland.