Reallifetrading レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har netop afsluttet 9 ugers mentorgruppe i optioner hos Real Life Trading, og det er noget af den bedste undervisning, jeg har modtaget. Peter formÃ¥r at gÞre komplekse options-strategier (som LE... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hvis du interesserer dig for aktiehandel, som daytrader, svingtrader eller andet vil du blive forbavset over RL, her skal du ikke bruge deres broker, her kan du for et meget lille belÞb fÃ¥ utroligt me... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har nu vÊret medlem af Real life Trading nogle mÃ¥neder, og har bla, deltaget i et mentorgruppe forlÞb. Et super godt kursus hvor man kommer i dybden med bÃ¥de den tekniske analyse men ogsÃ¥ den psyko... もっず芋る

䌁業が回答したした

Reallifetrading.dk er et fantastisk fÊllesskab for bÃ¥de den nye og erfarne trader. Her kan man lÊre alt om teknisk analyse, psykologien bag trading, fÃ¥ rÃ¥d og sparring samt inspiration til og feed bac... もっず芋る

䌁業情報

1. 教宀
  2. 投資サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Vi leverer kurser og fÊllesskab omhandlende day og swingtrading med aktier, optioner og kryptovaluta. Vores gratis begynderkurser får dig godt i gang vel understÞttet af vores fÊllesskab, som giver råd, vejledning og inspiration samt mulighed for copy-trading. Vi tilbyder individuel coaching og mentorgrupper for at gÞre dig til en bedre trader og vil vÊre Danmarks fÞrende inden for trading med optioner.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

RLT DK Reteat

Vi har lige afsluttet Ã¥rets reteat med stor succes. Hvor er det fedt at vÊre en del af dette fÊllesskab. Ser frem til mange Ã¥rs medlemsskab og alle de fremtidige reteat’s vi skal pÃ¥ sammen 💪🏻

2023幎6月11日

Reallifetrading からの回答

Tak for det Simon! det var mega fedt at mÞde jer alle sammen og lÊre jer bedre at kende!

Real Life Trading DK Traders Retreat 2023

Netop hjemkommet efter at have deltaget i Real Life Trading DK Traders Retreat 2023.

26 timer med aktie nÞrderi, rÞverhistorier og real people.

Jeg har igennem godt 1 år deltaget i mange online-mÞder, kurser, aktieanalyser, RLT fÊllesskabet etc. udbudt af Real Life Trading Danmark.
Endelig var muligheden for at mÞdes ansigt til ansigt og det var en fornÞjelse at mÞdes med alle de gode mennesker, man har brugt mange timer sammen med online.

Få nÞrdet aktier, sludret om andet end aktier, spist og drukket en Þl eller to sammen med og generelt bare hygget. Jeg er ikke i tvivl om at mÞdes fysisk også har skabt et bedre sammenhold fremadrettet, når vi mÞdes online igen.

Jeg ser allerede frem til Traders Retreat 2024.

2023幎6月11日

Reallifetrading からの回答

JA DA! Tak for de pÊne ord SÞren! Det var så fedt at se jer alle sammen, og få talt aktier, trading og teknisk analyse med ligesindede!

Det bedste aktie fÊllesskab

Har nu vÊret medlem af Real life Trading nogle måneder, og har bla, deltaget i et mentorgruppe forlÞb.
Et super godt kursus hvor man kommer i dybden med både den tekniske analyse men også den psykologiske del man gennemgår når man handler.
Kan klart anbefales 👍
Der ud over er der kun Positivt at sige om RLT fÊllesskabet. Altid stÞttende og hjÊlsomme medlemmer, hvor der også er plads til humor .

2023幎4月2日

Reallifetrading からの回答

Hej Per. mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at se at I får noget ud af kurser og mentorgrupper

Meget lÊrerigt kursus.

Meget lÊrerigt kursus.
Tusind tak for et meget lÊrerigt kursus i Teknisk Analyse og Risikostyring. Har givet mig et andet perspektiv på handel med aktier m.m.
Og fantastisk med så engagerede undervisere Peter og Henrik. Det giver bare det mere.
Fantastisk og anbefalelsesvÊrdigt.

2023幎2月23日

Reallifetrading からの回答

Hej Bjarne. Mange tak for din fine bedÞmmelse! Det var en fornÞjelse at undervise jer og dejligt at du har fået noget ud af kursus!

Fedt Webseminar

Har lige afsluttet et Webseminar, hvor der blev gået til den.
5 dage, 1 times varighed, fyldt med med analyse og brug af redskaber og en masse udtryk.

Det har virkelig vÊret en kÊmpe fornÞjelse og så absolut ikke kedeligt.

Stort tak til såvel vÊrten som folkene bag Real Life Trading og ligeledes til de deltagere som undervejs stille spÞrgsmål, som jeg ikke selv lige havde tÊnkt på.

Venlig hilsen JBL.

2023幎2月23日

Reallifetrading からの回答

Hej Brian. mangen tak for de pÊne ord - det varmer. Jeg er rigtig glad for at du fik noget ud af kurserne. Det var en fornÞjelse at undervise jer!

Fantastisk kursus.

Super lÊrerigt, super simpelt og ikke mindst rigtig hyggeligt begynderkursus med Peter og Henrik fra RLT.

2023幎2月21日

Reallifetrading からの回答

Hej Kenneth. Mange tak for de pÊne ord! Det var en fornÞjelse at undervise jer!

Mentorkursus dec-jan 23

Har nu vÊret i RLT i et år, har haft rigtig meget glÊde af analyser og fÊllesskabets tanker. Men det har vÊret et svÊrt år. Så efter mange tanker meldte jeg mig til dette kursus, Kan ikke anbefales nok, det har givet mig en indsigt i markedets psykologi, de forskellige handelsredskaber, forståelse for hvorfor backtrading er så vigtig og ikke mindst en trading buddy, så man kan prÞve sine ideer af, Sidder du derude og kan alt, men det ikke rigtig lykkes, så er det her du skal hen.

2023幎1月22日

Reallifetrading からの回答

Mange tak for de pÊne ord Michael. Det var en fornÞjelse at have dig med i mentorgruppen!

RL.dk for bedre aktiehandler

Har vÊret interesseret i aktier lÊnge og orienteret mig rundt pÃ¥ de sociale medier. Peter fra RL dukkede gentagne gange op og efterhÃ¥nden glÊdede jeg mig til hans 2 faste ugentlige tekniske analyser pÃ¥ You Yube. Jeg tog ogsÃ¥ de gratis begynderkurser pÃ¥ RL Danmarks hjemmeside. Jeg tog nogle handler med succes, og er nu blevet en del af fÊllesskabet, hvor vi inspirerer og hjÊlper hinanden. Jeg har kan kun anbefale at man melder sig ind. Det er lÊrerigt og professionelt. Det bedste af det hele er, at jeg har Þget min indtjening mere end jeg turde hÃ¥be pÃ¥. What’s not to like😀👍- Ses vi?

2023幎1月5日

Reallifetrading からの回答

Jane! mange tak for din pÊne anmeldelse. Det er en fornÞjelse når folk har glÊde af det vi laver! skÞnt at have dig i fÊllesskabet!

Fantastisk fÊllesskab

Fantastisk fÊllesskab! Tonen er altid ordentlig og god, så man kan trygt dele sine analyser og få konstruktivt feed-back. Jeg kan på det varmeste anbefale RTLDK!

2023幎1月5日

Reallifetrading からの回答

Mange tak for de pÊne ord Camilla. Vi er rigtigt glade for at have dig i fÊllesskabet!

Dedikeret trader og glimrende formidler

Jeg stiftede bekendtskab til RLT.dk sidste år via YT, hvor jeg så Peter lave teknisk analyser på diverse aktier. Jeg blev hurtigt grebet af Peter's måde at formidle på. Jeg blev derfor også interesseret i teknisk analyse. Jeg gennemgik de gratis begynderkurser, Peter havde lagt ud på YT. Alt det jeg ved og kan om teknisk analyse i dag, har jeg lÊrt fra Peter's kurser og gennemgang af diverse aktier via hans videoer. Peter virker også meget Êrlig og har en pisse fed udstråling, som jeg synes mange andre YT'ere kunne lÊre noget af. Jeg betrager dog ikke Peter som en YT'er, men som en engageret og dedikeret trader. Jeg er fan :)

2022幎12月28日

Reallifetrading からの回答

Mange tak for de fine ord Allan. Jeg er glad for at du kan lide videoerne og det vi laver, og jeg håber at du får den VILDESTE succes på markedet med teknisk analyse i 2023!

Aktiehandel gjort forståeligt

Hvis du interesserer dig for aktiehandel, som daytrader, svingtrader eller andet vil du blive forbavset over RL, her skal du ikke bruge deres broker, her kan du for et meget lille belÞb få utroligt megen viden om handel, uden at kÞbe en masse udenoms gejl. Og hvis du laver fejl, kan du få vejledning. Der er også to aktieanalyser hver uge hvor du kan få dine aktieideer vurderet. PrÞv ! Du bliver ikke skuffet.

2022幎11月30日

Reallifetrading からの回答

Mange tak for de fine ord Michael. Vi prÞver hver dag at blive en smule bedre end vi var dagen fÞr!

Simpelt og lÊrerigt.

Peter forstår at formidle emnet simpelt og let forståeligt

2022幎11月7日

Reallifetrading からの回答

Hej Gert. Mange tak for din bedÞmmelse! Den er jeg meget glad for!

Ringe tillid til RLT.

14/10 - 2022

RLT'ers ved noget om aktier, metoder, vÊrktÞj og formidling.

RLT har vist og prÊsenteret vÊrtÞjer Jeg kan bruge samtidig - der mindsker risici,

RLT viste igennem kursus at selv klassiske metoder bÊrer frugt - men de viste også at de metoder er mangelfulde og indebÊrer stÞrre risici, hvis man ikke tÊnker sig om eller mangler disciplin.

Alt i alt; klogere, mere sikker på Jeg gÞr noget rigtigt og hvor jeg risikerer at fejle.

Tak for et kursus der på alle områder gjorde mig klogere.

Mvh DF

Edit 5/2 2023

Deres website er fuld af stave- og sprogfejl.

For et par måneder siden tilbÞd Jeg at tilrette sitet for fejl.

Det modtog de, men der skete stort set intet.

UseriÞst, da de åbenbart er ligeglade med hvordan sitet fremstår.

Senest - Jeg ville have slettet min konto.

FÞlgende finder Jeg altid betÊnkelig og odiÞst ... der er KUN en mailadresse til support > Ikke nogen adresse, navne, telefonnumre eller kontaktoplysninger overhovedet!

Jeg fik min konto slettet, men har ikke nogen garanti at mine private oplysninger OGSÅ er slettet.

Jeg udbad mig bekrÊftelse på slet af konto og info - det fik Jeg dog med forsinkelse. .

Der er et par alarmlys der blinker i forhold til mine oplevelser med dem.

Respons til rlt.

"Vi undrer os lidt over din kritik, da den på ingen måde handler om virksomhedens produkt,"

Så vidt Jeg kan se har Jeg fÞrst og fremmest, bedÞmt virksomhedens produkt positivt.

Såvel produkt SOM service er dog begge mulige grundlag for bedÞmmelser.

Der er en betegnelse for det tiltag der fejer åbenlyse kendsgerninger af bordet - med påstand om andet og ved brug af opmÊrksomhedsfordrejning.

Jeg citerer; "da den på ingen måde handler om virksomhedens produkt".

"På ingen måde".

Jeg undlader dog at bruge den betegnelse her, men tiltaget bekrÊfter min opfattelse.

"Er dette nu en fair bedÞmmelse?"

Som Jeg har gjort opmÊrksom på tidligere; Jeg bedÞmmer ud fra et helhedsindtryk, som naturligvis er subjektivt, da Jeg ikke bedÞmmer ud fra hvilke oplevelser andre har af rlf.

Er der grund til bedÞmmelser er baseret på service og/eller behandling, er det vel rimeligt at helheden belyses - med godt og skidt.

Mit tilbud om korrekturer og oplevelser er subjektive - helt korrekt.

Da sitet dog stadig er fuld af kommunikative fejl - i forhold til dansk standard - er det vel rimeligt at anse det som useriÞst, at disse ikke rettes.

Edit 22/2 2023

De fortjente fem stjerner for det gode kursus, men mine oplevelser hen ad vejen trak antallet ned.

Det er ikke min fortjeneste - men deres egen.

2022幎10月14日

KÊre D. F (???).
Jeg er meget glad for at syntes om vores begynderkursus, som du deltog i, i efteråret 22, med en efterfÞlgende måneds medlemskab af vores fÊllesskab.

Jeg er imidlertid rigtig ked af at du mener at vi gÞr det så dårligt at du Êndrer en meget god skriftlige bedÞmmelse og fem stjerner til kun en stjerne og en hård kritik af virksomhedens ydre forhold.

Vi modtog ganske rigtigt forslag til Êndring af vores hjemmeside fra dig, gennemgik siden og vurderede ud for hver enkelt kommentar om det var forslag vi Þnskede at fÞlge. Det var det ikke i alle tilfÊldene.

Som en lille opstartsvirksomhed, som bliver drevet ved siden af andet arbejde er der altid travlt i RLT. Vi har siden virksomheden startede for et år siden omdesignet vores hjemmeside op til tre gange, samtidigt med at vi har kÞrt vores primÊre forretning - fÊllesskab og kurser. Vi er meget kede af at vi ikke har bekrÊftet at vi har slettet dine date, hvilket selvfÞlgeligt er gjort.

Vi undrer os lidt over din kritik, da den på ingen måde handler om virksomhedens produkt, men mere på at vi ikke fÞlger dine råd og at vi har vÊret lidt langsomme med at bekrÊfte at dine data er slettet.
Vi har fra både nuvÊrende og tidligere kunder alene modtaget meget possitive bedÞmmelser, som også fremgår af Trustpilot, så man kan stille sig spÞrgsmåler:
Er dette nu en fair bedÞmmelse?

Vi Þnsker dig alt held og lykke med dine investeringer og kommenteringer her på Trustpilot. Vi har noteret os at du er ivrig bruger af platformen, og bruger lang tid på både at bedÞmme os og andre virksomheder.

Super begynder kursus

Har taget det gratis TA begynder kursus, og synes det er super godt.

Der er en god struktur og indholdet er prÊsenteret så det er let forståeligt. Det er lÞbende forskellige eksempler, som binder teori og praktisk fint sammen.

For et gratis kursus kan det nÊsten ikke blive bedre.

2022幎8月8日

Reallifetrading からの回答

Hej Kim. Mange tak for din bedÞmmelse af vores kursus. Vi arbejder hårdt hver dag på at sÊtte folk som dig i stand til at handle markedet sikkert og profitabelt!

Som ny i trading tog jeg backtrading

Som ny i trading tog jeg backtrading forlÞb, og brikkerne begynder lige så stille at falde på plads, skÞnt med flere formidlere så man for lidt forskelligt take på tingene.

2022幎6月6日

Reallifetrading からの回答

Det var en fornÞjelse at have dig med Isabella!

Real Life Trading Danmark - der er penge i god lÊring

Det er her man lÊrer de helt grundlÊggende spilleregler, der skal til for at fÃ¥ succes pÃ¥ aktiemarkedet – og sÃ¥ er alt bare sÃ¥ ordentligt og reelt. Ikke nogen lir og hurtige penge, men gennemarbejdede ”way of doing” og masser af psykologisk indsigt i markedet, koblet med Teknisk Analyse.

Real Life Trading Danmark bygger på gennemprÞvede Tradingprincipper. Det betyder, at man får indsigt i de vÊrktÞjer, der virker bedst. Man lÊrer iIKKE alle vÊrktÞjer, men man går i dybden med de, der virker. GÞr dig selv den tjeneste og tag de to gratiskurser omkring teknisk analyse, der ligger på reallifetrading.dk. Så er du fÊrdig med bare at kÞbe en aktie, fordi nogen siger den er fed!

Jeg ville Þnske, at jeg havde fundet dette community og disse gratis vÊrktÞjer og kurser tidligere. Så var jeg både sluppet for tab, og for alt for mange smarte selv made eksperter på SoMe, der mere har holdninger end viden om aktier. Hos Real Life Trading Danmark er der masse af viden og indsigt.

VÊrktÞjerne og lÊringen virker i Þvrigt både til investeringer og til trading.

2022幎6月4日

Reallifetrading からの回答

Mange tak for din bedÞmmelse af os Michael. Det er en fornÞjelse at kunne give klarhed og forståelse for markedet og se jer medlemmer få succes! - hvis I har succes med jeres trading har vi succes som virksomhed!

At blive medlem af RLT dk er det bedste

At blive medlem af RLT dk er det bedste jeg har gjort lÊnge. Som forholdvis ny på aktiemarkedet er der den bedste stÞtte fra FÊllesskabet og de bedste kurser, som giver en virkelig god lÊring af teknisk analyse og trading. Jeg ser frem til at blive en bedre trader og vÊre med i fÊllesskabet mange år frem.

2022幎6月2日

Reallifetrading からの回答

Hej Mette. Vi er utroligt glade for at have dig i fÊlleskabet! Mange tak for de pÊne ord!

Real Life Trading Danmark er en seriÞs

Real Life Trading Danmark er en seriÞs aktÞr som leverer det de lover. De tilbyder gratis analyser og aktiekurser som efter min mening er bedre end de fleste betalte kurser man kan finde, men hvis man virkelig skal have noget ud af deres tilbud så anbefaler jeg at man melder sig ind i fÊllesskabet. Her er der mange dygtige aktietradere som flittigt deler ud af deres viden og kundskab. I tillÊg er det billigt og så langt har jeg tjent mange flere penge på medlemsskabet end det har kostet mig.

2022幎6月1日

Reallifetrading からの回答

Christan! Mange tak for de pÊne ord. Det er vores målsÊtning at levere mere vÊrdi end vi krÊver, så flere kan få Þjnene op for mulighederne inden for trading

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。