Jeg har netop afsluttet 9 ugers mentorgruppe i optioner hos Real Life Trading, og det er noget af den bedste undervisning, jeg har modtaget. Peter formÃ¥r at gÞre komplekse options-strategier (som LE... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hvis du interesserer dig for aktiehandel, som daytrader, svingtrader eller andet vil du blive forbavset over RL, her skal du ikke bruge deres broker, her kan du for et meget lille belÞb fÃ¥ utroligt me... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har nu vÊret medlem af Real life Trading nogle mÃ¥neder, og har bla, deltaget i et mentorgruppe forlÞb. Et super godt kursus hvor man kommer i dybden med bÃ¥de den tekniske analyse men ogsÃ¥ den psyko... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Reallifetrading.dk er et fantastisk fÊllesskab for bÃ¥de den nye og erfarne trader. Her kan man lÊre alt om teknisk analyse, psykologien bag trading, fÃ¥ rÃ¥d og sparring samt inspiration til og feed bac... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi leverer kurser og fÊllesskab omhandlende day og swingtrading med aktier, optioner og kryptovaluta. Vores gratis begynderkurser får dig godt i gang vel understÞttet af vores fÊllesskab, som giver råd, vejledning og inspiration samt mulighed for copy-trading. Vi tilbyder individuel coaching og mentorgrupper for at gÞre dig til en bedre trader og vil vÊre Danmarks fÞrende inden for trading med optioner.
ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Reallifetrading.dk er et fantastisk fÊllesskab for både den nye og erfarne trader. Her kan man lÊre alt om teknisk analyse, psykologien bag trading, få råd og sparring samt inspiration til og feed back på mulige handler. Vigtigt af alt er RLT forummet et rigtig rart og positivt sted at vÊre. Kan anbefales.

Reallifetrading ããã®åç
Dygtige og kompetente folk med brugbare analyser og en masse viden om teknisk analyse.

Reallifetrading ããã®åç
Der ligger nogle fantastiske kurser som forklarer, så alle kan vÊre med, hvad swingtrading er og hvordan man gÞr.

Reallifetrading ããã®åç
RealLifeTrading-Danmark er absolut stedet man skal kigge hen hvis man vil have hÞj kvalitet i teknisk analyse. De har hjulpet mig med at blive en bedre trader, fÞrst gennem de gratis kurser, dernÊst gennem de ekstra kurser(nogle gratis, nogle betalt) men i hÞj grad gennem den feedback og stÞtte man får i gruppen. Der er så mange dygtige mennesker der er villige til at hjÊlpe en både med det tekniske i aktiehandel, men absolut også det psykologiske når det hele går nedad, eller handler går mod en.
mine bedste anbefalinger, til at starte sin investering-og tradingkarriere.

Reallifetrading ããã®åç
Velfunderede analyser. Peter og Henrik samt Þvrige involverede i RLT Danmark laver dagligt et stort arbejde i at hjÊlpe nye og Þvede tradere i at få succes. Super gode kurser og ugentlige anbefalinger.

Reallifetrading ããã®åç
En seriÞs platform, hvor man på alle niveauer kan lÊre at handle aktier på baggrund af teknisk analyse.

Reallifetrading ããã®åç
Fantastisk fÊllesskab med masser af mulighed for at lÊre en masse nyt, kan varmt anbefales!

Reallifetrading ããã®åç
Som ny trader på marked der prÞver at lÊre teknisk analyse og swingtrading, der har Realligetrading danmark givet mig et godt sammenhold og vigtig sparring i de mange situation hvor man fÞler sig lidt usikker. SÞde mennesker og gode kurser.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã