Mine årskort bliver automatisk fornyet, men en teknisk fejl gjorde, at de ikke dukkede op i app’en. Jeg skulle bruge årskortene for at få gratis adgang til en anden zoo, og derfor endte jeg med at bet... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Vi havde en fantastisk tur med 2 børnebørn på 5 år 7 år, Vi havde bestilt bag kulissen og fik en guide der hedder Catarina, hun var så fantastisk og gav alle en uforglemmelig oplevelse rundt i parken... もっと見る
Opplevelsen med dyrene ***** Selve parken og utforming***** Morgemad ***, mangler opplysning om allergener Betaling * for aktiviteter som tog og safari, dette bør være inkludert i prisen for ove... もっと見る
Vi havde en virkelig fantastisk oplevelse i Ree Park og blev faktisk meget positivt overraskede. Hele parken er utrolig flot, velholdt og gennemtænkt, og alt fremstår næsten som nyt. Der er en helt... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Besøg Ree Park Safari og få et uforglemmeligt oplevelse i dyrenes spændende verden. Tag på Safaritur gennem fire kontinenter og oplev bl.a. den afrikaske savanne med vilde oplevelser og facinerende aktiviteter.
Stubbe Søvej 15, 8400, Ebeltoft, デンマーク
ネガティブなレビューの 11%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
En “dyr” fornøjelse, på den gode måde
En dyr fornøjelse, altså på den gode måde. Stor og flot park.
Problemer med Kort på App
Selve købet var automatisk genbestilling
Grunden til kun 3 stjerner er at nu forsvandt mit nye genkøbte kort selv om betaling er gået igennem.
Skal nu til at kontakte Ree Park for at evt. få hjælp til at få det tilkoblet igen til appen. Det burde gå automatisk da betaling er trukket på konto.
Når man ikke er klar over man er kommet…
Når man ikke er klar over man er kommet til at købe årskort 2025, hvor der åbenbart er automatisk fornyelse og ikke pr mail får en reminder for at det sker så man kan nå at afbestille det - jeg føler mig bondefanget at der er trukket 450 kr for noget jeg ikke kommer til at bruge i 2026.
var god til at guide pr tlf da jeg ikke…
var god til at guide pr tlf da jeg ikke kunne få lov at bruge det gavekort jeg havde da jeg ville vælge dato til overnatning
Det var fint hjemmeside sikker ok men…
Det var fint hjemmeside sikker ok men have et gavekort og der var fejl i vejledning så måde forsøge flere gange og der kom et tillæg som hvad var
Bad service for breakfast
Bad service for breakfast.
We had a book a hytte for one night including breakfast, but when we get there at the restaurant its like there still one hour before the clossing and the food tha are left is only bread and a little of pålæg. Super disappointed on that. We will never try booking like that agan.
Nemt at bestille og købe det ønskede og…
Nemt at bestille og købe det ønskede og hurtigt svar på mit spørgsmål.
Det er et rigtig hyggelig sted
Det er et rigtig hyggelig sted. Medarbejderen er positiv og imødekommen.
Super fedt sted at være
Super fedt sted at være
Der er masser af oplevelser over det hele 💪🏻💪🏻👏👏
Meget hjælpsom og venlig medarbejder
Meget hjælpsom og venlig medarbejder.
Havde nogle spørgsmål og lidt problemer med bookning, fik virkelig god hjælp i telefonen.
Det var super hyggeligt jul i Ree park
Det var super hyggeligt, øv der ikke var så mange dyr vi kunne se, men togturen og ulvene , var så smukt. jeg er fan af Ree park.
Wir waren mehr als zufrieden mit allem
Wir waren sehr zufrieden mit allem, da wir im Herbst Urlaub gemacht haben in Dänemark war der Reepark sehr schön es wurde sehr viel gebotenen und es ist für jedermann was dabei, selbst für Kinder im Kinderwagen oder Ältere Menschen die mit ihren Enkeln einen tollen Tag erleben möchten, wenn man will kann man auch verschiedene Sachen buchen,
oder sogar übernachten, aber da da sollte man sich nochmals genauer informieren.
Es ist sauber man bekommt immer geholfen, es sind auch Toiletten für jedermann selbst Wickeltische sind vorhanden und zum Schluss warmes Wasser zum Händewaschen top top top,
Es sind auch genügend Parkplätze vorhanden so das man sich keine Sorgen machen muss keinen zu finden. Der Parkplatz ist auch mit E- Ladesäulen ausgestattet was ich so gesehen habe, aber wie und was genau man da für Voraussetzungen benötigt oder da sind habe ich nicht nach geschaut.
Also wir haben fast eine ganzen Tag in dem Park verbracht, natürlich ist auch für das Leibliche Wohl gesorgt.
Ich kann da nur Fünf Sterne geben und der Preis pro Person ist zwar ganz ordentlich aber für das was man geboten bekommt ist das vollkommen in Ordnung.
Klart et sted jeg kan anbefale 👌
Klart et sted jeg kan anbefale 👌
Vi har haft 3 nætter og ja det koster men oplevelsen kan man ikke købe for penge 👌👌 det var hver en krone værd og mere til.
Personalet var super søde og vidste alt til vores spørgsmål 👌 maden var suprime og rigeligt af det 🥰
Kan klart anbefale 2-3 dage i Ree Park.
Bluey show en fantastisk oplevelse for børnebørn og bedsteforældre…
Det var første gang vi skulle have børnebørnene med uden deres mor og far og I gjorde med jeres show og rammerne det til en helt igennem skøn oplevelse 🤗 1000 tak for det
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。