Virksomheden har meget smukke produkter. Vi bestillte en lysestage til Tyskland. Det fungerede uden problem, selv om det tar et stykke tid - vi er lange vÊk :-)
Jeg kÞbte tallerkener, og halvdelen af dem levede desvÊrre ikke op til standarden af en ny tallerken. Jeg kontaktede kundeservice og forklarede dem sagen, sendte et par billeder og fik tilsendt ny... ãã£ãšèŠã
Let bestilling, nÊsten hurtig levering. Det gik lidt galt pga fejl i varelageret, fik besked om manglende vare lidt sent, fik en erstatningsvare efter aftale, derefter sendte de varene sÃ¥ hurtigt at... ãã£ãšèŠã
Utrolig hurtig forsendelse og godt pakket ind. Absolut ikke noget at vÊre bekymret for. Vil til hver en tid handle der igen
- ãªãã³ã°ã«ãŒã çšå®¶å ·ã®åº
- ã€ã³ããªã¢ ãã¶ã€ããŒ
- ãããã³çšååº
- ã®ãã ã·ã§ãã
- ãããŒã·ã§ãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi forhandler alt til hjemmet.
PlastvÊnget 3, 9560, Hadsund, ãã³ããŒã¯
- +45 96 79 40 20
- info@rikkitikkishop.dk
- www.rikkitikkishop.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 54ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Dejligt at man selv kan hente sin pakkeâŠ
Dejligt at man selv kan hente sin pakke hos jer
Vil varmt anbefale jer
Den dårlige oplevelse
Jeg har bestilt fÞr jul. Får det leveret og konstatere fejl i 3 uf af 4 varer. De vil kun tilbyde ombytning af varer og ikke kÞb af andet, det min tanke er fejlen ikke bliver bedre ved andre, at de vil indeholde ligne fejl. De vil ikke betale returfragt, når jeg vÊlger ikke at ombytte, men penge tilbage.
Jeg vÊlger derfor at returnere hele ordre, også selvom hunden var en julegave, og skulle havde vÊret brugt til bÞrnenes oldemor.
Rikkitikkishop.dk, har ingen forståelse, hjÊlpsomhed m.m.
Nu efter lang til, da jeg returnere 23/12, og ved godt det er jul og helligdage, og den er retur hos dem fÞr nytår, der bekrÊfter gls til mig.
Nu i dag har jeg modtaget penge retur, dog ikke dem alle. Det er så dårlig service. Jeg hat sendt alle 4 vare retur, men mangler at få retur for den sidste varer og de sidste 77 kr.
Som andre også skriver, man modtager en masse affald når man modtager sin pakke, og men står lidt og kigger ned i sine nyindkÞbte ting, jeg hat sendt alt, og pakke ned i samme kasse, og fyldt deres affald med retur til dem.
At der skal gå så lÊnge, og den her kundeoplevelse, og samtidig med det virker til de ikke har gennemgået returen korrekt, selvom jeg både har sendt mail og lagde seddel i kassen at hele ordre er sendt retur, virker det for mig de ikke har pakket og set tingene igennem, for de 77 kr., jeg ikke har fået retur, svarer til den lille bitte Êske og mini studenterhue til fra fablewood.
Det kan godt vÊre det er inden for 14 dage som de skriver, men synes den bliver trukket for lÊnge ud hos dem, og isÊr når man så ikke får alle sine penge. Ikke en eneste mail eller opkald fra dem. Måske de burde tjekke sådan en retur en ekstra gang, og kasse m.m. Så man får vare og det hele til at stemme fra ordre til retur.
Ny mail er sendt til dem, at jeg forventer at få de sidste penge, og regner med de gÞr så de sidste 77 er retur i dag.
Men ikke et sted jeg anbefaler andre.
Perioden fra 16/12-26 til 12/1-2026, og endnu ikke alle penge modtaget retur.
En helt fin oplevelse.
Rigtig godt
Rigtig godt.
Nemt og hurtigt.
Kan kun anbefales.
Tilfreds med kÞbet
Super fine varer og gode tilbud
Super fine varer og gode tilbud , perfekt levering
Meget lang returproces
Stort udvalg af fine varerne til meget konkurrencedygtige priser. Grunden til min score er deres returproces, som er ualmindelig lang. Jeg ventede 3,5 uge pÃ¥ at fÃ¥ mine penge retur og mÃ¥tte selv rykke for det 2 gange. Her er plads til forbedring. Synes man kunne have udvist lidt mere proaktiv kundeservice og konduite og beklaget forsinkelsen og f.eks. tilbudt at dÊkke returfragt, som âplaster pÃ¥ sÃ¥retâ.
Fin hjemmeside
Fin hjemmeside. Godt overblik. Let bestilling. Hurtig levering.
Tillidsfuld hjemmeside
Tillidsfuld hjemmeside, let og hurtig levering.
Rigtig god service og pak kom rigtigâŠ
Rigtig god service og pak kom rigtig hurtigt men var meget Êrgerlig over at lige så snart jeg åbner pakken så er det gået i stykker
Det gik fint
Det gik fint. Hurtig levering, varen af god kvalitet til en lav pris.
Fint julepynt til vores juletrÊsfest
Fint julepynt til vores juletrÊsfest. Hurtigt leveret
Jeg fik besked pÃ¥ at hente min pakke enâŠ
Jeg fik besked på at hente min pakke en andet sted og det var ganske problem fri Tak
Super hurtig levering
Kan helt bestemt anbefale at handle hos jer. Super hurtig levering. LÊkkert udvalg. Og ikke mindst en masse lÊkre tilbud. Jeg kÞbte to KÀhler nobili fyrfadsstager til en fantastisk billig pris. De er simpelthen så flotte med lys i. Dem vil jeg få glÊde af de nÊste mange år. Tak for en god handel. Vender stÊrkt tilbage
RikkiTikkiShop er bestemt et besÞg vÊrd.
RikkiTikkiShop har et stort og spÊndende udvalg. Jeg blev fristet og fik bestilt de sÞdeste Sif & Gry hjerter, nisser og brocher i filt. Alt forlÞb tilfredsstillende og jeg vil derfor varmt anbefale at du klikker ind på webshoppen og tager et kig.
Super priser og hurtig levering
Super priser og hurtig levering