Roskildedyreklinik レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

God, tryg, professionel oplevelse gennem et stÞrre kirurgisk indgreb pÃ¥ min hund, der skulle have lavet et nyt korsbÃ¥nd, samt sÞrget for at den lÞse knÊskal blev sat pÃ¥ plads og ikke kunne “smutte” me... もっず芋る

5 - Meget tilfreds I Roskilde Dyreklinik mÞdes man med velvilje, tryghed , omsorg , tid til at lytte samt gode råd og frem for alt faglig dygtighed , viden og behandling. Tak for jer.

䌁業が回答したした

Roskilde bedste dyrlÊger . Mener den unge sÞde dyrlÊge hedder Freja, hun er utrolig sÞd,- og kompetent. Sygeplejersken Mette er ogsÃ¥ altid bare super, sÞd, glad. Alle er altid venlige og tilgodeser... もっず芋る

䌁業が回答したした

5 - Meget tilfreds Trygt besÞg og grundig forklaring pÃ¥ procedure i forhold til at det er en udredning de laver pÃ¥ min kat. Der var bÃ¥de tid og ro til at fortÊlle muligheder for videre forlÞb ift. Hv... もっず芋る

䌁業情報

1. 獣医

圓該䌁業による蚘述

Roskilde Dyreklinik Vi giver dig en individuel rådgivning og den bedste behandling. Når du kommer til os med dit kÊledyr giver vi dig en individuel rådgivning med udgangspunkt i dit kÊledyr. Vores dygtige dyrlÊger og veterinÊrsygeplejersker er her for fordi vi elsker dyr. Vie er opdaterede med den nyeste viden. Flere er internationalt uddannet.

優良

通垞1カ月以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 43ä»¶

レビュヌを曞く

Min kat og jeg var i de bedste hÊnder ❀

Min kat og jeg fÞlte os i meget trygge hÊnder under vores besÞg hos Roskilde dyreklinik. Lige fra du ringer, bliver du mÞdt i telefon af det sÞdeste personale, og vores dyrelÊge, Nina, var utroligt sÞd, blid og tålmodig, og meget grundig. Jeg har overtaget en senior kat, og det var min fÞrste gang hos dyrelÊgen med ham. Derfor var jeg bekymret for, hvordan han ville tage det. Men trods en ubehagelig kÞretur i transportkassen, faldt han hurtigt til ro i den trygge atmosfÊre på klinikken, hvor Nina og de sÞde assisterende sygeplejersker sÞrgede for, at han fÞlte sig tryg under begge konsultationer, som fandt sted samme uge.

2024幎11月13日

Roskildedyreklinik からの回答

Hej Majbritt. Vi er meget glade for, at hÞre at du og din kat har fÞlt jer trygge og godt tilpas her på klinikken. Det er meget vigtigt for os, at vores patienter kan lide at komme her, så vi er glade for det du skriver i din anmeldelse. Tak

Dygtige på alle områder

Virkelig sÞdt personale, og en virkelig dygtig dyrlÊge!
Virkelig empatiske og grundige.

2024幎10月18日

Hej Mia
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre at du var tilfreds med dit besÞg her.

Fantastisk behandling

Trods at mit besÞg drejede sig om aflivning af en hund, var det efter omstÊndighederne, en “god oplevelse”. Meget god behandling med en fantastisk empati udvist af dyrlÊgen.

2024幎10月4日

Roskildedyreklinik からの回答

Hej Peter. Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at det har vÊret muligt at gÞre en meget svÊr situation så overkommelig som muligt. Tak

I er altid klar med råd og vejledning

I er altid klar med råd og vejledning og i smiler altid og tager jer at ens dyr når man kommer hos jer.

2024幎9月4日

Roskildedyreklinik からの回答

Hej Pia. Dejligt at hÞre, at du er glad for at komme her. Det er vigtigt for os, at kunne yde råd og vejledning når det er nÞdvendigt. Tak for din anmeldelse

Positiv oplevelse

Bliver mÞdt af skÞnt personale, der tager sig tid til mig og min hund. Personalet sÞrger for at tingene er i orden med pas og sundhedsbogen på min hund.

2024幎9月2日

Roskildedyreklinik からの回答

Hej Mette. Vi er glade for at hÞre at du fÞler dig godt modtaget. Tak for din nameldelse

Fik en hurtig tid

Fik en hurtig tid, da det var nÞdvendigt. God vejledning af dyrlÊgen og lyttende medarbejdere.

2024幎8月22日

Roskildedyreklinik からの回答

Hej M.D. Tak for din anmeldelse. Det er vigtigt for os, at vi kan tilse vores patienter, når de har akut behov for det. Det er godt at hÞre, at du har haft glÊde af det. Vi håber at dit dyr har det godt igen.

Jeg fÞlte mig tryg og i meget gode

Jeg fÞlte mig tryg og i meget gode hÊnder. DyrlÊgen valgte at blive 3 timer ekstra i stedet for at sende mig på andet sted (aften)

2024幎8月30日

Roskildedyreklinik からの回答

Hej Tina. Tak for de pÊne ord. Det var dejligt at have med din sÞde kat at gÞre.

Blev henvist til Roskilde Dyreklinik

Blev henvist til Roskilde Dyreklinik. Fik en meget fin modtagelse, og Min hund Mia fÞlte sig også sÊrdeles godt tilpas. En fin og fyldestgÞrende undersÞgelse, fik hun og jeg fik kaffe medens hun var til rÞntgen. Fik en flot forklaring af jens, som jeg syntes er sÊrdeles kompetent og meget dygtig . Kan varmt anbefale denne dyreklinik til andre. Og prisen er også i orden KÊrlig hilsen Mia og Brigitte

2024幎4月15日

Altid imÞdekommende og professionelt

Altid imÞdekommende og professionelt personale. Der findes ingen lige sÃ¥ dygtige 🙏 Var forbi i gÃ¥r med min hund og fÃ¥ tjekket en Þjeninfektion. MÞdte forstÃ¥else og blev involveret i ÞjenhÞjde. Super effektivt, men fÞles aldrig som om man kommer ubelejligt. Der er altid tid hvis man har behovet. Som altid en god oplevelse ❀ Og Bobby elsker at komme pÃ¥ klinikken.

2024幎3月5日