Roskildedyreklinik レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

God, tryg, professionel oplevelse gennem et stÞrre kirurgisk indgreb pÃ¥ min hund, der skulle have lavet et nyt korsbÃ¥nd, samt sÞrget for at den lÞse knÊskal blev sat pÃ¥ plads og ikke kunne “smutte” me... もっず芋る

5 - Meget tilfreds I Roskilde Dyreklinik mÞdes man med velvilje, tryghed , omsorg , tid til at lytte samt gode råd og frem for alt faglig dygtighed , viden og behandling. Tak for jer.

䌁業が回答したした

Roskilde bedste dyrlÊger . Mener den unge sÞde dyrlÊge hedder Freja, hun er utrolig sÞd,- og kompetent. Sygeplejersken Mette er ogsÃ¥ altid bare super, sÞd, glad. Alle er altid venlige og tilgodeser... もっず芋る

䌁業が回答したした

5 - Meget tilfreds Trygt besÞg og grundig forklaring pÃ¥ procedure i forhold til at det er en udredning de laver pÃ¥ min kat. Der var bÃ¥de tid og ro til at fortÊlle muligheder for videre forlÞb ift. Hv... もっず芋る

䌁業情報

1. 獣医

圓該䌁業による蚘述

Roskilde Dyreklinik Vi giver dig en individuel rådgivning og den bedste behandling. Når du kommer til os med dit kÊledyr giver vi dig en individuel rådgivning med udgangspunkt i dit kÊledyr. Vores dygtige dyrlÊger og veterinÊrsygeplejersker er her for fordi vi elsker dyr. Vie er opdaterede med den nyeste viden. Flere er internationalt uddannet.

優良

通垞1カ月以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 43ä»¶

レビュヌを曞く

Kompetent og dygtig til gang til min

Kompetent og dygtig til gang til min hund. Lytter til mig og rådgiver i forhold til den bekymring jeg har.

2025幎5月8日

Roskildedyreklinik からの回答

Dejligt at hÞre, at vi har kunnet hjÊlpe dig med at lÞse de bekymringer, du har haft omkring din hund. Og dejligt at din hund også er glad for at komme her.

Altid imÞdekommende

Altid imÞdekommende, hÞflige og nÊrvÊrende.

2025幎4月25日

Roskildedyreklinik からの回答

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre at du har fÞlt dig godt behandlet hos os.

Super professionel og imÞdekommende personale

Super fantastisk, hjÊlpsom og professionelt personale, som går en kÊmpe indsats og går langt for de syge dyr og deres ejere.

2025幎4月14日

Roskildedyreklinik からの回答

Mange tak din anmeldelse. Vores vigtigst Þnske er netop at sÞrge for at både dyr og ejer fÞler sig hjulpet og trygge på trods af, at de er i en presset situation med sygdom eller tilskadekomst.

Mest fantastiske dyreklinik

Altid en kÊmpe fornÞjelese at komme i klinikken, personalet er flinke og max serviceminded - og min hund er altid glad og tryg med logrende hale.

2025幎4月9日

Roskildedyreklinik からの回答

Tak for din anmeldelse. Det er også en stor fornÞjelse for os at få besÞg af glade og trygge dyr og deres ejere. Dejligt at hÞre at det går begge veje.

super service

Min hund var i centrum.

2025幎3月27日

Hej
Det er vores mål at både dyr og ejere skal fÞle sig set, hÞrt og forstået, så vi er glade for din anmeldelse.

Kompetent og venlig behandling

Kompetent og omsorgsfuld behandling. Giver sig god tid til at informere og svare pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l 🌻

2025幎3月21日

Hej
Vi er glade for at hÞre, at du har fÞlt dig godt informeret og at dit dyr har vÊret godt tilpas hos os.

tryghed og faglighed.

som altid fÞlelsen af tryghed på hunden`s vegne og den altid venlige behandling fra personalet.

2025幎2月21日

Roskildedyreklinik からの回答

Tak for dit svar. Vi er glade for at hÞre, at din hund er glad for at komme hos os. Det er vigtigt for os at dyrene fÞler sig trygge hos os. Desuden giver det jo også os arbejdsglÊde at have positive patienter, så det virker begge veje.

DyrelÊgen slog min kat ihjel

Send aldrig jeres dyr hen til dyrelÊge Jens Sejr. Han tjekker ikke dyrene ordentligt. Min kat er dÞd d. 12 februar 2025 pga. behandlingen den fik af ham.

Jeg havde en sphynx kat på 6 år. Han havde fået et blodÞre, jeg tager ham til dyrelÊge Jens Sejr som tager en prÞve fra hans Þre, og konstaterer at han har Þresvamp og bakterier i Þret. Han vil drÊne Þret, og vil bedÞve min kat (sedering). (04-02-2025)
Han lytter hverken på hjertet eller lungerne inden, eller tager blodprÞver på katten.
Da jeg kommer hjem, er min kat omtÃ¥get og groggy. Efter et par timer fÃ¥r han det bedre balance mÊssigt, men vejrtrÊkningen er mÊrkelig, og ogsÃ¥ hjertebanken. Øret skal drÊnes igen d. 11 februar. Da jeg kommer til dyrelÊgen, fortÊller jeg om den mÊrkelige vejrtrÊkning, og dyrelÊgen siger at det ikke er noget. Min kat er bliver dÃ¥rlig da han sidder pÃ¥ bordet, han savler. DyrelÊgen bedÞver ham alligevel, og igen uden at tjekke noget pÃ¥ min kat.
Da jeg kommer hjem er han okay, men midt om natten trÊkker han vejret besvÊrret og hjertet banker hurtigt. Han får det vÊrre og vÊrre og er ved at blive kvalt. Jeg får fat i en taxa og skynder mig på skadestuen, og får af vide at han har hjertesvigt, han kommer i ilt boks, og jeg får af vide at jeg skal betale 7500kr inden kl. 10 ellers, afliver de ham, fordi han skal opereres. Jeg bliver sendt hjem og de ringer så ved 9 tiden og fortÊller at han har fået vand i lungerne, og derfor skal aflives. 5200kr på hospitalet. Ved siden af regningen hos dyrelÊgen, som var på omkring 4000kr.

Han har overtrådt flere af pagrafferne i dyrelÊgeloven, ift. behandling af mit dyr. Og er grunden til at min elskede kat ikke lever i dag.
12-02-2025

2025幎2月4日

Roskildedyreklinik からの回答

KÊre Marie. Tak for vores snak. Det er meget vigtigt for os, at tale det meget sÞrgelige forlÞb igennem, både med dig og her i klinikken. Vi er alle berÞrt af dit tab

Tusind tak til Andreas for din

Tusind tak til Andreas for din empatiske vÊre måde han kom i dag hjem til os for at aflive vores hund, Fernando på 13 år, pga af uhelbredelig canser og han gjorde det så fint og trygt, og selv om vi selvfÞlgelig er kede af det, var det en god oplevelse
Mvh. Bo og Birgit

2025幎2月14日

Roskildedyreklinik からの回答

KÊre Bo og Birgit. Mange tak for jeres anmeldelse. Fernando efterlader et stort tomrum også hos os, men vi er glade for at kunne hjÊlpe ham også til sidst. De bedste hilsener fra Roskilde Dyreklinik

De er professionelle og empatiske

De er professionelle, sÞde og min hund klarer besÞget meget bedre end andre steder jeg har besÞgt. De er empatiske og meget omsorgsfulde.

2025幎2月10日

Roskildedyreklinik からの回答

Tak for din anmeldelse. Det er så fint at hÞre at din hund er tryg ved at komme hos os.

Anmeldelse af Roskilde Dyreklinik

Anmeldelse af Roskilde Dyreklinik, SÞnderlundsvej.

Min hund er krÊsen, så jeg sÞgte rådgivning om dens foder i Dyr i Centrum i mandags.

Her blev jeg orienteret om at Barf er sund hundemad, der kan kombineres med frosne kÞdben, som ikke må koges. Hvis man synes hunden skal have grÞntsager, findes en variant hertil også.

Herefter fik min hund knap halv dosis af barfkugler og kÞdben ved de fÞlgende to aftenmåltider, altså tirsdag og onsdag. Han fodres to gange i dÞgnet, og fik sin vanlige morgenmad.

Onsdag eftermiddag begyndte han at have besvÊr med forstoppelse (dog fejltolket af mig som diare, da konsistensen var tynd), men torsdag afleverede han kun få småklumper.

PÃ¥ 4. dagen, fredag eftermiddag, mÃ¥tte han gennemgÃ¥ en stor, Ã¥ben risikabel operation i maven, hvor ogsÃ¥ tyktarmen blev Ã¥bnet for at fjerne stenhÃ¥rd affÞring med splinter af kÞdben. Dette var forudgÃ¥et af dyrlÊgens tÞmningsforsÞg med Klyx og lavement, den havde SÅ mange smerter.

Vi er taknemmelige fordi han overlevede, og håber nu på et forlÞb uden komplikationer efter operationen.

Dette til information for andre, om hvor hurtigt det kan gå livstruende galt, når hunden får forkert foder.

Vi fÞlger nu dyrlÊgens råd- det er jo dem der må fjerne knoglesplinter fra dyrenes maver, og de har stor erfaring med korrekt dyrefoder.

Dato for oplevelse: 07. februar 2025
—-
Hr. Bruun er i bedring i dag, sÞndag, får vand og flydende mad med en 5 ml sprÞjte samt smertestillende og penicillin.
Kan gå forsigtigt omkring.

2025幎2月7日

Roskildedyreklinik からの回答

Mange tak for jeres anmeldelse og for at dele Hr. Bruuns historie.
Vi er glade for at operationen gik så fint. Det er et meget vanskeligt område at operere i.
Tak fordi I fortsat holder os orienterede omkring Hr. Bruuns fremgang.

DyrlÊge Nina er bare sÃ¥ sÞd ved dyrene

DyrlÊge Nina er bare så sÞd ved dyrene og meget kompetent. Giver sig god tid og det er tydeligt at hun holder meget af dyr. En god oplevelse!

2025幎1月24日

Roskildedyreklinik からの回答

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at hÞre at du og dine dyr er glade for at komme hos os.

Super professionelle dyrlÊger

Super professionelle dyrlÊger. Hunden er tryg. God information om detaljer.

2025幎1月16日

Roskildedyreklinik からの回答

Tak for din anmeldelse. Vi går meget op i, at vores patienter kan lide at komme hos os. Det er dejligt at hÞre, at det virker.

Meget venligt og kompetent personale

Fik en tid får timer efter jeg ringede. Personalet er helt i top og virker meget kompetente.

2024幎12月6日

Roskildedyreklinik からの回答

Hej Mette. Tak. Vi er glade for din positive anmeldelse. Det er vigtigt for os, at kunne give en tid hurtigst muligt, isÊr hvis det er et dyr der ikke har det så godt. Dejligt at du fÞlte, at I blev godt modtaget

Dygtige dyrlÊger som giver sig tid og

Dygtige dyrlÊger som giver sig tid og som man fÞler sig tryg ved deres vurdering /behandling af ens kÊledyr.

2024幎11月28日

Roskildedyreklinik からの回答

Hej Mirella. Det er dejligt at hÞre, at du har vÊret tilfreds med dit besÞg hos os. Tak for din anmeldelse