God, tryg, professionel oplevelse gennem et stÞrre kirurgisk indgreb pÃ¥ min hund, der skulle have lavet et nyt korsbÃ¥nd, samt sÞrget for at den lÞse knÊskal blev sat pÃ¥ plads og ikke kunne âsmutteâ me... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
5 - Meget tilfreds I Roskilde Dyreklinik mÞdes man med velvilje, tryghed , omsorg , tid til at lytte samt gode råd og frem for alt faglig dygtighed , viden og behandling. Tak for jer.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Roskilde bedste dyrlÊger . Mener den unge sÞde dyrlÊge hedder Freja, hun er utrolig sÞd,- og kompetent. Sygeplejersken Mette er ogsÃ¥ altid bare super, sÞd, glad. Alle er altid venlige og tilgodeser... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
5 - Meget tilfreds Trygt besÞg og grundig forklaring pÃ¥ procedure i forhold til at det er en udredning de laver pÃ¥ min kat. Der var bÃ¥de tid og ro til at fortÊlle muligheder for videre forlÞb ift. Hv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Roskilde Dyreklinik Vi giver dig en individuel rådgivning og den bedste behandling. Når du kommer til os med dit kÊledyr giver vi dig en individuel rådgivning med udgangspunkt i dit kÊledyr. Vores dygtige dyrlÊger og veterinÊrsygeplejersker er her for fordi vi elsker dyr. Vie er opdaterede med den nyeste viden. Flere er internationalt uddannet.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kompetent og dygtig til gang til minâŠ
Kompetent og dygtig til gang til min hund. Lytter til mig og rådgiver i forhold til den bekymring jeg har.

Altid imÞdekommende
Altid imÞdekommende, hÞflige og nÊrvÊrende.

Roskildedyreklinik ããã®åç
Super professionel og imÞdekommende personale
Super fantastisk, hjÊlpsom og professionelt personale, som går en kÊmpe indsats og går langt for de syge dyr og deres ejere.

Mest fantastiske dyreklinik
Altid en kÊmpe fornÞjelese at komme i klinikken, personalet er flinke og max serviceminded - og min hund er altid glad og tryg med logrende hale.

Kompetent og venlig behandling
Kompetent og omsorgsfuld behandling. Giver sig god tid til at informere og svare pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l ð»

tryghed og faglighed.
som altid fÞlelsen af tryghed på hunden`s vegne og den altid venlige behandling fra personalet.

Roskildedyreklinik ããã®åç
DyrelÊgen slog min kat ihjel
Send aldrig jeres dyr hen til dyrelÊge Jens Sejr. Han tjekker ikke dyrene ordentligt. Min kat er dÞd d. 12 februar 2025 pga. behandlingen den fik af ham.
Jeg havde en sphynx kat på 6 år. Han havde fået et blodÞre, jeg tager ham til dyrelÊge Jens Sejr som tager en prÞve fra hans Þre, og konstaterer at han har Þresvamp og bakterier i Þret. Han vil drÊne Þret, og vil bedÞve min kat (sedering). (04-02-2025)
Han lytter hverken på hjertet eller lungerne inden, eller tager blodprÞver på katten.
Da jeg kommer hjem, er min kat omtÃ¥get og groggy. Efter et par timer fÃ¥r han det bedre balance mÊssigt, men vejrtrÊkningen er mÊrkelig, og ogsÃ¥ hjertebanken. Ãret skal drÊnes igen d. 11 februar. Da jeg kommer til dyrelÊgen, fortÊller jeg om den mÊrkelige vejrtrÊkning, og dyrelÊgen siger at det ikke er noget. Min kat er bliver dÃ¥rlig da han sidder pÃ¥ bordet, han savler. DyrelÊgen bedÞver ham alligevel, og igen uden at tjekke noget pÃ¥ min kat.
Da jeg kommer hjem er han okay, men midt om natten trÊkker han vejret besvÊrret og hjertet banker hurtigt. Han får det vÊrre og vÊrre og er ved at blive kvalt. Jeg får fat i en taxa og skynder mig på skadestuen, og får af vide at han har hjertesvigt, han kommer i ilt boks, og jeg får af vide at jeg skal betale 7500kr inden kl. 10 ellers, afliver de ham, fordi han skal opereres. Jeg bliver sendt hjem og de ringer så ved 9 tiden og fortÊller at han har fået vand i lungerne, og derfor skal aflives. 5200kr på hospitalet. Ved siden af regningen hos dyrelÊgen, som var på omkring 4000kr.
Han har overtrådt flere af pagrafferne i dyrelÊgeloven, ift. behandling af mit dyr. Og er grunden til at min elskede kat ikke lever i dag.
12-02-2025

Roskildedyreklinik ããã®åç
Tusind tak til Andreas for dinâŠ
Tusind tak til Andreas for din empatiske vÊre måde han kom i dag hjem til os for at aflive vores hund, Fernando på 13 år, pga af uhelbredelig canser og han gjorde det så fint og trygt, og selv om vi selvfÞlgelig er kede af det, var det en god oplevelse
Mvh. Bo og Birgit

Roskildedyreklinik ããã®åç
De er professionelle og empatiske
De er professionelle, sÞde og min hund klarer besÞget meget bedre end andre steder jeg har besÞgt. De er empatiske og meget omsorgsfulde.

Anmeldelse af Roskilde Dyreklinik
Anmeldelse af Roskilde Dyreklinik, SÞnderlundsvej.
Min hund er krÊsen, så jeg sÞgte rådgivning om dens foder i Dyr i Centrum i mandags.
Her blev jeg orienteret om at Barf er sund hundemad, der kan kombineres med frosne kÞdben, som ikke må koges. Hvis man synes hunden skal have grÞntsager, findes en variant hertil også.
Herefter fik min hund knap halv dosis af barfkugler og kÞdben ved de fÞlgende to aftenmåltider, altså tirsdag og onsdag. Han fodres to gange i dÞgnet, og fik sin vanlige morgenmad.
Onsdag eftermiddag begyndte han at have besvÊr med forstoppelse (dog fejltolket af mig som diare, da konsistensen var tynd), men torsdag afleverede han kun få småklumper.
PÃ¥ 4. dagen, fredag eftermiddag, mÃ¥tte han gennemgÃ¥ en stor, Ã¥ben risikabel operation i maven, hvor ogsÃ¥ tyktarmen blev Ã¥bnet for at fjerne stenhÃ¥rd affÞring med splinter af kÞdben. Dette var forudgÃ¥et af dyrlÊgens tÞmningsforsÞg med Klyx og lavement, den havde SÃ
mange smerter.
Vi er taknemmelige fordi han overlevede, og håber nu på et forlÞb uden komplikationer efter operationen.
Dette til information for andre, om hvor hurtigt det kan gå livstruende galt, når hunden får forkert foder.
Vi fÞlger nu dyrlÊgens råd- det er jo dem der må fjerne knoglesplinter fra dyrenes maver, og de har stor erfaring med korrekt dyrefoder.
Dato for oplevelse: 07. februar 2025
â-
Hr. Bruun er i bedring i dag, sÞndag, får vand og flydende mad med en 5 ml sprÞjte samt smertestillende og penicillin.
Kan gå forsigtigt omkring.

Roskildedyreklinik ããã®åç
Nina er sÃ¥ grundig og sÞd over forâŠ
Nina er så grundig og sÞd over for vores lille hund.

Roskildedyreklinik ããã®åç
DyrlÊge Nina er bare sÃ¥ sÞd ved dyreneâŠ
DyrlÊge Nina er bare så sÞd ved dyrene og meget kompetent. Giver sig god tid og det er tydeligt at hun holder meget af dyr. En god oplevelse!

Roskildedyreklinik ããã®åç
God service og behandling af min hund
God service og behandling af min hund, det betyder meget for mig

Super professionelle dyrlÊger
Super professionelle dyrlÊger. Hunden er tryg. God information om detaljer.

Roskildedyreklinik ããã®åç
Rolig dyrlÊge med tid til katten

Roskildedyreklinik ããã®åç
Meget venligt og kompetent personale
Fik en tid får timer efter jeg ringede. Personalet er helt i top og virker meget kompetente.

Roskildedyreklinik ããã®åç
Dygtige dyrlÊger som giver sig tid ogâŠ
Dygtige dyrlÊger som giver sig tid og som man fÞler sig tryg ved deres vurdering /behandling af ens kÊledyr.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã