Runa Forsikring レビュヌ

2,180
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Er generelt tilfreds med Runa, det er dog ogsÃ¥ yderst sjÊldent jeg har gjort brug af mine forsikringer. Men er sgu lidt i chok over at vi nu har renoveret hus fra 1970'erne og skiftet ALT i huset,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Den dårligste oplevelse jeg har haft med Runa, hvor jeg har vÊret kunde i mere end 30 år. Jeg gider ikke kÊmpe med et forsikringsselskab, men jeg overvejer, om jeg fortsat skal vÊre kunde.

䌁業が回答したした

Har vÊret kunde hos Runa i noget der ligner 15Ã¥r. Fuld tilfreds med bÃ¥de kundeservice, prisen og dÊkning. Har desvÊrre haft behov for at bruge mine forsikringer et par gange. Og der har altid vÊret hu... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi oplevede en solid totalservice fra Runa Forsikring (LB), da vores tagryg var blÊst af under den seneste storm i april 2026). En simpel anmeldelse pÃ¥ nettet og alt blev derefter hÃ¥ndteret super pr... もっず芋る

䌁業情報

1. 保険代理店

圓該䌁業による蚘述

Runa Forsikring er sat i verden for at passe på vores medlemmer og skabe fornuftige lÞsninger til dem. Vi har ikke alle mulige aktionÊrer. I stedet har vi hinanden, og det er en god ide at vÊre medlemsejet, hvis du spÞrger os. Sammen med forsikringsgrupperne LÊrerstandens Brandforsikring og Bauta Forsikring udgÞr Runa Forsikring forsikringsfÊllesskabet LB Forsikring A/S. Vi er Danmarks fjerde stÞrste forsikringsselskab på det private forsikringsmarked, og vi er kendetegnet ved at have meget tilfredse medlemmer. I flere år i trÊk har vi ligget i top i en kundetilfredshedsundersÞgelse foretaget af EPSI. Runa Forsikring blev stiftet i 1989 som en udspringer af LÊrerstandens Brandforsikring og henvender sig til medlemmerne af udvalgte faglige organisationer, Forbrugsforeningen og kunder i Lån & Spar. FÊlles for alle grupper var, at de gerne ville have de samme gode fordelagtige forsikringer som lÊrerne. Vi forsikrer både studerende, nyuddannede og dig, der blev fÊrdig for mange år siden. Lad os hjÊlpe dig, hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer i fornuftigt selskab hos os. Og vi forsikrer selvfÞlgelig også din familie. Se om du kan blive medlem her https://www.runa.dk/bliv-medlem. Når det går godt, får loyale medlemmer penge tilbage fra Runa Forsikring. Som medlemsejet forsikringsfÊllesskab arbejder pengene for medlemmerne selv, og derfor er det også loyale medlemmer, der skal mÊrke, når det går godt. Det, synes vi, er fornuftigt. Du kan finde mere information om Runa Forsikring på https://www.runa.dk/om.

Et forsikringsselskab med mening

(2,180)

過去12か月のレビュヌ数: 130ä»¶

レビュヌを曞く

Ubehagelig samtale

Ubehagelig samtale. Skadesbehandler afbryder eksempler og forklaringer. Misforståelser på stribe. Total kaos og spild af tid!!

2026幎8月18日

Hej Carsten

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi kan se, at forlÞbet ikke har vÊret tilfredsstillende, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores medlemmer.

Hvis du Þnsker en ny gennemgang af din sag eller yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på trustpilot@lb.dk, med dit skadesnummer. Så sÞrger vi for at den rette afdeling kontakter dig.

Du Þnskes en god dag.

Sofie, Marketingafdelingen

Aldrig har jeg fået dårligere service.

Aldrig har jeg fået dårligere service.. har aldrig anmeldt en skade hos jer fÞr jeg få indbrud i min bil hvor personerne tager mit rat og dvs. ting af vÊrdi fra bilen jo i betaler mit rat men efterfÞlgende får jeg besked på jeg skal have installeret overvågnings/bevÊgelses sensor i bil og installere diode alt dette koster mellem 20-40.000 kr og jeg skal have det monteret indenfor 14 dage! Så kan i jo ligeså godt skrive i ikke vil forsikre mig mere.. i skal da ikke diktere hvad jeg skal og ikke skal have monteret i MIN bil

2026幎8月6日

Hej Chris

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot, og for dit medlemskab hos Runa Forsikring .

Vi har forståelse for, at forlÞbet har givet anledning til utilfredshed.

Vi har desvÊrre ikke mulighed for at se detaljerne i din konkrete sag herfra. Hvis du Þnsker en nÊrmere forklaring på baggrunden for den beslutning, der er truffet, er du meget velkommen til at sende en mail til trustpilot@lb.dk med dine kontaktoplysninger samt en kort beskrivelse af sagen. Så sÞrger vi for, at en kollega fra den relevante afdeling vender retur til dig.

Vi Þnsker dig en god dag.

Simone, Servicecenter

Oplevede ikke der blevet taget

Oplevede ikke der blevet taget ordentlig hånd om os ved anmeldelse af skade på ejendom.
Skaden blev blot afvist uden besigtigelse og vi fik ikke yderligere vejledning derfra.
Det er muligt forsikringen har undtagelse for den skade, men lidt empati og vejledning til et videre forlÞb ville have vÊret meget vÊrdsat.

2026幎8月13日

Hej Klaus

Tak for din anmeldelse og for dit medlemskab af Runa Forsikring.

Vi forstår godt, at det kan opleves utilfredsstillende, hvis man står tilbage med en fÞlelse af ikke at vÊre blevet mÞdt med den nÞdvendige vejledning og forståelse.

Vi kender desvÊrre ikke til den konkrete sag, men som medlemsejet forsikringsselskab ligger det os meget på sinde at yde en professionel, saglig og imÞdekommende hjÊlp til vores medlemmer. At du ikke har oplevet det sådan i kontakten med os, kan jeg kun beklage.

Hvis du Þnsker, at vi gennemgår sagen og forlÞbet nÊrmere, er du meget velkommen til at sende en mail med dit skadenummer til trustpilot@lb.dk. Så sÞrger vi for, at du bliver kontaktet hurtigst muligt herefter.

Stephanie, Skadeafdelingen

God vejledning og Êrlige svar

2026幎8月11日

Hej Camilla

Mange tak for de fem stjerner.

Det glÊder mig at lÊse. Vi vÊrdsÊtter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du Þnsker at fortsÊtte med at vÊre en del af vores fÊllesskab i fremtiden.

Sofie, Marketingafdelingen

Jeg havde fået en hagl skade på mit

Jeg havde fået en hagl skade på mit udhus tag og pga sommerferie havde det lidt lange udsigter til at få en tÞmrer ud og give en pris på et nyt tag. Jeg spurgte om jeg selv kunne lÊgge det, da jeg også skulle holde rund fÞdselsdag i weekenden og det blev godkendt, så jeg fik det lagt og kunne holde fÞdselsdag.

2026幎7月20日

Hej Anne

Tusind tak for de fem stjerner og din fine anmeldelse her på Trustpilot.

Som et medlemsejet forsikringsselskab er det vigtigt for os at give vores medlemmer den bedste service, og vi bestrÊber os altid på at hjÊlpe alle vores medlemmer hurtigt videre efter skaden er sket. Så det glÊder mig at lÊse, at det også er din oplevelse.

Vi vÊrdsÊtter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du har lyst til at vÊre en del af vores fÊllesskab i mange år endnu.

Sofie, Marketingafdelingen

Vi får det vi har betalt for

Vi får det vi har betalt for, og medarbejderne er opsÞgende, servicemindede og hjÊlpsomme.
Når man er på spanden, er det rart at mÊrke, at der bliver taget hånd om en.

2026幎8月7日

Hej Christian

Mange tak for din fine anmeldelse af os her på Trustpilot.

Det glÊder mig at lÊse, da vi altid bestrÊber os efter at give jer medlemmer den bedst mulige oplevelse, omend det handler om rådgivning, behovsafdÊkning eller skadebehandling.

Tak fordi du er medlem af Runa Forsikring. Vi håber, du vil vÊre en del af fÊllesskabet mange år endnu.

Korrekt service

2026幎8月6日

Hej Henrik

Sofie, Marketingafdelingen

Generelt negativ oplevelse - dårlig kundeservice

Generelt negativ oplevelse - oplevede en ubegrundet pludselig pris-stigning på 60% på bilforsikring fra 10tDKK til 16tDKK.

Senere ved et skadeforlÞb giver kundeservice gode nyheder i telefonopkald, hvorefter en mail fÞlger med en modsat melding og ekstraregning blot 5 minutter efter.

Generelt elendig kundeservice hos selskabet og en ligegyldighed og hårdhed i tonen mod kunder, når fÞrst man spÞrger om forklaring på forhold.

2026幎7月31日

Hej Jakob

Vi er Êrgerlige over at hÞre, at du har haft en negativ oplevelse hos os.

Da vi ikke kender til den konkrete sag har vi desvÊrre ikke mulighed for at kommentere på de specifikke forhold omkring prisÊndringen eller skadeforlÞbet. Vi bestrÊber os altid på at give korrekt og tydelig information samt en god medlemsoplevelse, og derfor er det naturligvis beklageligt, hvis du har oplevet noget andet.

Hvis du fortsat har spÞrgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på mail trustpilot@lb.dk med dine oplysninger. Så sÞrger vi for at du bliver kontaktet af den rette afdeling.

Du Þnskes en god dag

Michelle, Servicecenteret

Vi får altid en god betjening og der

Vi får altid en god betjening og der har aldrig vÊret problemer med at få dÊkket, de skader vi har haft.

2026幎7月29日

Hej Kim

Mange tak for de fem stjerner.

Det glÊder mig at lÊse, at i altid oplever god service. Vi vÊrdsÊtter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du Þnsker at fortsÊtte med at vÊre en del af vores fÊllesskab i fremtiden.

Sofie, Marketingafdelingen

Venlig og hjÊlpsom betjening og

Venlig og hjÊlpsom betjening og vejledning i forbindelse med telefonisk henvendelse.
Hurtig ekspedition af skadesanmeldelse.

2026幎7月24日

Hej Birgit

Mange tak for de fem stjerner.

Det glÊder mig at lÊse, at at vores telefoniske vejledning var hjÊlpsom, og at skadesanmeldelsen blev behandlet hurtigt. Vi vÊrdsÊtter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du Þnsker at fortsÊtte med at vÊre en del af vores fÊllesskab i fremtiden.

HjÊlp til skadedyr

Vi har haft et hvepsebo. Runa stod for det hele, og de var hurtigt ude og fjerne det. Rigtig god oplevelse.

2026幎7月27日

Hej Jesper

Super hjÊlpsomhed ved henvendelse

Super hjÊlpsomhed ved henvendelse. Rigtig glad for at have forsikring i Runa

2026幎7月20日

Hej Peter

Godt forsikringsselskab

Nemme at få fat på, nemt at anmelde skade, hurtig ekspedition, ingen problemer.

2026幎7月21日

Hej Anni

Sofie, Marketingafdelingen

Har vÊret kunde i mange år

Har vÊret kunde i mange år. Har anmeldt meget få skader, men det jeg har er kommet tilbage ubeklageligt. Lidt langsomt, men alt i alt er jeg godt tilfreds. :)

2026幎7月15日

Hej Svea

Mange tak for din anmeldelse og for fem stjerner.

Vi arbejder lÞbende på at forbedre vores medlemsoplevelser, og bruger derfor din feedback i den forbindelse.

Sofie, Marketingafdelingen

Langt bedre dÊkning end jeg havde

Langt bedre dÊkning end jeg havde forventet

2026幎7月9日

Hej Dorte

Mange tak for de fem stjerner.

Det glÊder mig at lÊse, at du har fået god sagsbehandling.. Vi vÊrdsÊtter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du Þnsker at fortsÊtte med at vÊre en del af vores fÊllesskab i fremtiden.

Sofie, Marketingafdelingen

Kan Runa overhovedet forsikre dig i dine fremtidsplaner?

I lang tid har jeg drÞmt om en Stromer ST3 cykel. Da jeg endelig skal tila t bestille ringer jeg til mit forsikringsselskab igennem de sidste 10-12 år - Runa. Da det er en Speed Padelec der kÞrer 45 km/t, kan man kun få en Knallert forsikring da det er nyt med de cykler. Jeg jokede med at det var helt samme historie for 4 år siden da jeg kÞbte min fÞrste Speed Pedelec.
Jeg får sendt priser, og for at fÊrdiggÞre tilbuddet, skal jeg oplyse stelnummer osv. Det kan jeg af gode grunde ikke. Den er nu bestilt og kommet hjem, jeg udfylder straks papirerne og får afslag, da nyvÊrdien er over 60.000.
Jeg er ret sikker på at jeg fortalte den kostede 65.000 og hvis ikke er jeg i hvert fald ikke gjort opmÊrksom på der kunne vÊre den fÊlde. Jeg fortalte hvilken type, mÊrke osv.

Jeg forklarer at jeg har givet 55.000, og de kan bare forsikre til det. Det vil de bare ikke. Jeg får at vide at hvis de lytter optagelsen og der er sagt 65.000, så er det deres fejl og de vil forsikre den 1 år, men så skal jeg også finde et andet selskab til cyklen.
Jeg fortalte dem at det besvÊr skulle de ikke have, for så skal jeg jo skifte forsikring lige meget hvad. Jeg sagde også at ALLE mine forsikringer bliver flyttet på baggrund af dette. Hvorfor ikke bare sÊtte min PrÊmie op?
Men ingen ting var der at gÞre. 5000 skiller os ad, men jeg har stadig betalt 5000 mindre end deres maks.

Samme oplevelse med mine virksomhedsforsikringer, hvor vi ikke kunne tegne forsikringer projekter udenfor Norden. Jeg sluttede samtalen af med at sige: Der kan efterhånden skrives tykke bÞger om hvad i ikke vil forsikre!

2026幎7月6日

Hej Kenneth

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er Êrgerlige over, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med forsikringen af din nye speed pedelec.

Speedpedelecs er et relativt specialiseret område, og vi har på nuvÊrende tidspunkt ikke et sÊrskilt forsikringsprodukt til denne type kÞretÞjer. Derfor oprettes de hos os på vores knallertprodukt, dog altid ud fra den vurdering og prissÊtning, der tager hÞjde for, at der er tale om en speedpedelec.

Vi tilbyder i dag dÊkning af speedpedelecs med en vÊrdi på op til 60.000 kr. GrÊnsen er fastsat ud fra en vurdering af den risiko, vi kan påtage os, og på nuvÊrende tidspunkt har vi valgt ikke at tilbyde dÊkning af kÞretÞjer med hÞjere vÊrdi end dette.
Vi beklager, hvis det ikke har stået tydeligt nok i dialogen, at vÊrdigrÊnsen ville få betydning for den endelige tegning af forsikringen. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores medlemmer.

Vi er samtidig Êrgerlige over at hÞre, at du tidligere har haft lignende oplevelser med områder, hvor vi ikke har kunnet tilbyde forsikringsdÊkning. Som forsikringsselskab er vi nÞdt til lÞbende at vurdere, hvilke risici vi kan og vil påtage os, og det betyder desvÊrre, at der er situationer, hvor vi må sige nej til at tilbyde forsikring.

Du Þnskes en rigtig god dag.

Mvh,
Runa Forsikring

Klasse forsikringsselskab

Nemme at få fat på, Nemt at anmelde skade, hurtig ekspedition, ingen bÞvl. Bare et virkelig godt forsikringsselskab

2026幎7月3日

Hej ThorbjÞrn

Tusind tak for de fem stjerner og din fine anmeldelse her på Trustpilot.

Alltid god professionel service

Alltid god professionel service. ImÞdekommende hjÊlpsomme medarbejdere.😁👍

2026幎6月30日

Hej Peter

Altid god vejledning

Man får altid god vejledning

2026幎6月30日

Hej Heidi