Er generelt tilfreds med Runa, det er dog ogsÃ¥ yderst sjÊldent jeg har gjort brug af mine forsikringer. Men er sgu lidt i chok over at vi nu har renoveret hus fra 1970'erne og skiftet ALT i huset,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Den dårligste oplevelse jeg har haft med Runa, hvor jeg har vÊret kunde i mere end 30 år. Jeg gider ikke kÊmpe med et forsikringsselskab, men jeg overvejer, om jeg fortsat skal vÊre kunde.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har vÊret kunde hos Runa i noget der ligner 15Ã¥r. Fuld tilfreds med bÃ¥de kundeservice, prisen og dÊkning. Har desvÊrre haft behov for at bruge mine forsikringer et par gange. Og der har altid vÊret hu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi oplevede en solid totalservice fra Runa Forsikring (LB), da vores tagryg var blÊst af under den seneste storm i april 2026). En simpel anmeldelse pÃ¥ nettet og alt blev derefter hÃ¥ndteret super pr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Runa Forsikring er sat i verden for at passe på vores medlemmer og skabe fornuftige lÞsninger til dem. Vi har ikke alle mulige aktionÊrer. I stedet har vi hinanden, og det er en god ide at vÊre medlemsejet, hvis du spÞrger os. Sammen med forsikringsgrupperne LÊrerstandens Brandforsikring og Bauta Forsikring udgÞr Runa Forsikring forsikringsfÊllesskabet LB Forsikring A/S. Vi er Danmarks fjerde stÞrste forsikringsselskab på det private forsikringsmarked, og vi er kendetegnet ved at have meget tilfredse medlemmer. I flere år i trÊk har vi ligget i top i en kundetilfredshedsundersÞgelse foretaget af EPSI. Runa Forsikring blev stiftet i 1989 som en udspringer af LÊrerstandens Brandforsikring og henvender sig til medlemmerne af udvalgte faglige organisationer, Forbrugsforeningen og kunder i Lån & Spar. FÊlles for alle grupper var, at de gerne ville have de samme gode fordelagtige forsikringer som lÊrerne. Vi forsikrer både studerende, nyuddannede og dig, der blev fÊrdig for mange år siden. Lad os hjÊlpe dig, hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer i fornuftigt selskab hos os. Og vi forsikrer selvfÞlgelig også din familie. Se om du kan blive medlem her https://www.runa.dk/bliv-medlem. Når det går godt, får loyale medlemmer penge tilbage fra Runa Forsikring. Som medlemsejet forsikringsfÊllesskab arbejder pengene for medlemmerne selv, og derfor er det også loyale medlemmer, der skal mÊrke, når det går godt. Det, synes vi, er fornuftigt. Du kan finde mere information om Runa Forsikring på https://www.runa.dk/om.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

Amerika Pl. 15, 2100, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Ubehagelig samtale. Skadesbehandler afbryder eksempler og forklaringer. Misforståelser på stribe. Total kaos og spild af tid!!

Runa Forsikring ããã®åç
Aldrig har jeg fået dårligere service.. har aldrig anmeldt en skade hos jer fÞr jeg få indbrud i min bil hvor personerne tager mit rat og dvs. ting af vÊrdi fra bilen jo i betaler mit rat men efterfÞlgende får jeg besked på jeg skal have installeret overvågnings/bevÊgelses sensor i bil og installere diode alt dette koster mellem 20-40.000 kr og jeg skal have det monteret indenfor 14 dage! Så kan i jo ligeså godt skrive i ikke vil forsikre mig mere.. i skal da ikke diktere hvad jeg skal og ikke skal have monteret i MIN bil

Runa Forsikring ããã®åç
Oplevede ikke der blevet taget ordentlig hånd om os ved anmeldelse af skade på ejendom.
Skaden blev blot afvist uden besigtigelse og vi fik ikke yderligere vejledning derfra.
Det er muligt forsikringen har undtagelse for den skade, men lidt empati og vejledning til et videre forlÞb ville have vÊret meget vÊrdsat.

Runa Forsikring ããã®åç
Jeg havde fået en hagl skade på mit udhus tag og pga sommerferie havde det lidt lange udsigter til at få en tÞmrer ud og give en pris på et nyt tag. Jeg spurgte om jeg selv kunne lÊgge det, da jeg også skulle holde rund fÞdselsdag i weekenden og det blev godkendt, så jeg fik det lagt og kunne holde fÞdselsdag.

Runa Forsikring ããã®åç
Vi får det vi har betalt for, og medarbejderne er opsÞgende, servicemindede og hjÊlpsomme.
Når man er på spanden, er det rart at mÊrke, at der bliver taget hånd om en.

Runa Forsikring ããã®åç
Generelt negativ oplevelse - oplevede en ubegrundet pludselig pris-stigning på 60% på bilforsikring fra 10tDKK til 16tDKK.
Senere ved et skadeforlÞb giver kundeservice gode nyheder i telefonopkald, hvorefter en mail fÞlger med en modsat melding og ekstraregning blot 5 minutter efter.
Generelt elendig kundeservice hos selskabet og en ligegyldighed og hårdhed i tonen mod kunder, når fÞrst man spÞrger om forklaring på forhold.

Runa Forsikring ããã®åç
Vi får altid en god betjening og der har aldrig vÊret problemer med at få dÊkket, de skader vi har haft.

Runa Forsikring ããã®åç
Venlig og hjÊlpsom betjening og vejledning i forbindelse med telefonisk henvendelse.
Hurtig ekspedition af skadesanmeldelse.

Runa Forsikring ããã®åç
Vi har haft et hvepsebo. Runa stod for det hele, og de var hurtigt ude og fjerne det. Rigtig god oplevelse.

Runa Forsikring ããã®åç
Super hjÊlpsomhed ved henvendelse. Rigtig glad for at have forsikring i Runa

Runa Forsikring ããã®åç
Nemme at få fat på, nemt at anmelde skade, hurtig ekspedition, ingen problemer.

Runa Forsikring ããã®åç
Har vÊret kunde i mange år. Har anmeldt meget få skader, men det jeg har er kommet tilbage ubeklageligt. Lidt langsomt, men alt i alt er jeg godt tilfreds. :)

Runa Forsikring ããã®åç
I lang tid har jeg drÞmt om en Stromer ST3 cykel. Da jeg endelig skal tila t bestille ringer jeg til mit forsikringsselskab igennem de sidste 10-12 år - Runa. Da det er en Speed Padelec der kÞrer 45 km/t, kan man kun få en Knallert forsikring da det er nyt med de cykler. Jeg jokede med at det var helt samme historie for 4 år siden da jeg kÞbte min fÞrste Speed Pedelec.
Jeg får sendt priser, og for at fÊrdiggÞre tilbuddet, skal jeg oplyse stelnummer osv. Det kan jeg af gode grunde ikke. Den er nu bestilt og kommet hjem, jeg udfylder straks papirerne og får afslag, da nyvÊrdien er over 60.000.
Jeg er ret sikker på at jeg fortalte den kostede 65.000 og hvis ikke er jeg i hvert fald ikke gjort opmÊrksom på der kunne vÊre den fÊlde. Jeg fortalte hvilken type, mÊrke osv.
Jeg forklarer at jeg har givet 55.000, og de kan bare forsikre til det. Det vil de bare ikke. Jeg får at vide at hvis de lytter optagelsen og der er sagt 65.000, så er det deres fejl og de vil forsikre den 1 år, men så skal jeg også finde et andet selskab til cyklen.
Jeg fortalte dem at det besvÊr skulle de ikke have, for så skal jeg jo skifte forsikring lige meget hvad. Jeg sagde også at ALLE mine forsikringer bliver flyttet på baggrund af dette. Hvorfor ikke bare sÊtte min PrÊmie op?
Men ingen ting var der at gÞre. 5000 skiller os ad, men jeg har stadig betalt 5000 mindre end deres maks.
Samme oplevelse med mine virksomhedsforsikringer, hvor vi ikke kunne tegne forsikringer projekter udenfor Norden. Jeg sluttede samtalen af med at sige: Der kan efterhånden skrives tykke bÞger om hvad i ikke vil forsikre!

Runa Forsikring ããã®åç
Nemme at få fat på, Nemt at anmelde skade, hurtig ekspedition, ingen bÞvl. Bare et virkelig godt forsikringsselskab

Runa Forsikring ããã®åç
Alltid god professionel service. ImÞdekommende hjÊlpsomme medarbejdere.ðð

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã