レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ble svindlet, ogsÃ¥ er de sÃ¥ firkanta at de anser det som avtalebrudd og dermed sender meg faktura pÃ¥ 312.000kr. De krever at jeg anmelder for Ã¥ slette fakturaen sÃ¥nn at jeg kan betale mÃ¥nedlig som fÞr... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ikke mulig Ã¥ snakke med kundeservice via telefon. Har et spÞrsmÃ¥l rundt en faktura men ingen svarer og samtalen avsluttes automatisk hele tiden. Alt for dÃ¥rlig. Man drukner i valg fÞrst 2, deretter 3,... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Kommunikasjon med banken har vÊrt helt forferdelig. Du blir ikke informert om sentrale momenter for ditt kundeforhold. OpstÃ¥tte spÞrsmÃ¥l som f.eks. dokumentsjekk tar mer enn en halvt Ã¥r, selv om hver... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg skulle prÞve pÃ¥ forex pÃ¥ forex.com for 50$,De skulle instruere meg i kjÞp og salg av us$, fÞrst tapte jeg litt so jeg brukte 500$for Ã¥ spille vidre, og vant 300$av 500$,ok netto tap 200$, De skull... もっず芋る

䌁業情報

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

SÞkte om mc lÃ¥n og fikk mail at de

SÞkte om mc lån og fikk mail at de skulle ta kontakt innen 1-2 timer i deres åpningstiden .
Etter 2 dager sender jeg mail å spÞr ,får da svar med at de skal kontakte meg innen 1-2 timer og samtidlig beskjed på sms at de har prÞvd å kontakte ( meg som ikke stemmer).

Da tenkte jeg kanskje det var lurt å ta en titt her og ja det ga svar nok.

Er kanskje like greit å benytte andre når rotet er såpass som dette .

2024幎8月8日

Totaal onbereikbaar

Ze reageren op geen enkel contactverzoek. noch op mails noch op ingestuurde contactformulieren. Komt volstrek onbetrouwbaar over. Gauw wegwezen naar een bank die wel bestaat....

2024幎7月7日
5぀星のうち1の評䟡

Banken og svindler som ringer er desverre likt

Jeg fikk faktur med forfall dato, og det står tidligvisd i faktura at rente lÞper ikke fÊr forfalldato, Faktura betralt innen fristen, neste måneder fikk jeg rente på faktura, etter jeg tok kontakt med veldig dårlig kunderservis, de sa at de mener en annen forfalt dato som står på faktura.

Faktura gjelder kjÞp av varre på El kjÞp og jeg lurer på hvordan elkjÞp kan samarbied med slik bank.

Obs kjÞp gjelder varekjÞp og ikke kontant uttak som faller ikke innen forfalt dato

2024幎7月1日
5぀星のうち1の評䟡

Please steer clear of these for finance

Considering your trust pilot score is 1.2 I agree with all everyone has put here.
Completely incompetent company!
No contact whatsoever from them and you are the one always chasing for information, happy to ask best way to contact you when you ring but don’t follow through and you’re lucky to get any information from them.
Taken this car and refuse to help during hard times and then STOLE the entirety of everything that was inside reducing value of the car as no logbook, missing dash cam £200+ and GDPR info.
Happy to charge you extra for the pleasure of being with them.
Stay well clear of this company!!

2024幎3月31日
5぀星のうち1の評䟡

Flexikort uten rabatt på drivstoff

Elendig kundeservice, elendig hjemmeside og lite brukervennlig. Har brukt kortet av og til i litt over ett år, men fant ut at det va vanskelig og holde meg oppdatert på konto. Rabatt ble det etterhvert, men valgte tilslutt og avslutte konto. Konto er nå oppgjort og avslutta. Men rabatten har jeg ikke fått. Kjeltringer. Styr unna!

2024幎6月12日

De verste jeg vet

De verste jeg vet. Man gir grunner på hvorfor man ikke kan betale og trenger en utsettelse og de gir deg en urimelig belÞp som Þker mulighet for at man ikke kommer seg vekk av gjelden. Hold deg unna!!!!

2024幎5月27日
5぀星のうち1の評䟡

Ringte kundeservice for å oppklare at

Ringte kundeservice for å oppklare at min mor som står på lånetaker blir ringt når det er noe om lånet når det er jeg som står som hoved lånetaker.

Informert dette mange ganger og det har foresatt oppstått.

En dame med navn Marie svarte og var frekk helt fra starten av samtalen, lot meg ikke pratet og mente det ikke var no feil. Hun la på til slutt fÞr jeg fikk snakket ferdig.

Aldri vÊrt borti så dårlig kundeservice.
Kommer aldri til å benytte meg av låne mulighetene heller.

Stryk karakter!

2024幎5月22日
5぀星のうち1の評䟡

Watch out for their sneaky automatic renewal policy

Watch out for their sneaky automatic renewal policy buried deep in their terms and conditions. Everything is communicated up until this point by email or through the online portal but the automatic renewal notification is sent by post !! I cancelled on the day that it renewed (they told me by email the night before and it was a Sunday night so I could not phone them to cancel) and was charged £25 cancellation fee ! This is a dirty practice and it's typical of Santander living up to their poor reputation. Avoid !

2024幎5月20日
5぀星のうち2の評䟡

Merkelig kundeservice

Hadde kredittkort i 3 uker, ble stengt uten varsel og uten forklaring. Måtte ringe å hÞre, det var stengt pga jeg ikke hadde svart på en kundeundersÞkelse ifjor, men jeg var jo ikke kunde på den tiden!! Fikk beskjed at de skulle sende den på nytt men så langt ikke hÞrt noe mer. Merkelig å bare stenge av kundene sine uten å si hvorfor.

2024幎4月19日

HåplÞs kundeservice

HåplÞs kundeservice. SÞkte om avdragsfrihet og banken trakk feil belÞp da dem ikke justerte belÞp som ble sendt ut til kunde etter sÞknad var innvilget. Nå er det brukt 1 mnd på p rette opp feilen og betale tilbake belÞpet som ble feilbelastet. Men fÞr dem gjorde det trakk dem belÞpet fra neste faktura istedenfor å betale tilbake til kunde slik kundebehandler bekreftet att de skulle gjÞre. Uten dialog med kunde om dette. Så når det ble purret på tilbakebetaling så var det ikke utfÞrt. 5 ganger i kontakt for å få tilbakefÞrt.

2024幎4月10日

Don't go with Their Car Insurance

This is to do with Santander Car Insurance, if you need to cancel then it will hit you in the wallet. I had my first Month payment go out, then had to sell my car and they charged me £50 admin fee (fair enough I thought) - however they added a further £101 on top, absolutely disgraceful, so if you are thinking of selling your car before you take out their insurance think again.

2024幎4月4日
5぀星のうち1の評䟡

Bank som ikke premierer gode kunder.

Har hatt alle mine lån hos santander, og vÊrt den ultimate kunden som har nedbetalt flere billån, og forbrukslån. 7 års kundeforhold med flere lån nedbetalt, og pågående lån uten en eneste forskinkelse. Er banken fremdeles blind ovenfor deg som kunde. De driter langt i kundene sine, og det hjelper ikke å vÊre en god betaler. Hadde en liten sak med forsikringen på gjenstanden som er belånt hos Santander, og jeg må si at de opplevelsen jeg fikk var pilråttent. Dette er en bank som kun ser grådighet for sine egne overfylte kontoer. De har ikke evnen til å forstå at det er mennesker som meg, som betaler lÞnningene til storebrand. Alle må stoppe å ta lån, jeg er ferdig med lån og skal aldri i livet igjen ta opp et lån. Lån hos grådige banker er det vÊrste man kan gjÞre mot seg selv. Gode banker premierer sine gode betalere men ikke hos Santander. De skyter deg så fort de får muligheten.

2024幎3月20日

Helt elendig kundeservice

Helt elendig kundeservice. Sendt Mail og fikk beskjed om ar jeg måtte vente 2-3 dager fÞr jeg får svar. Har nå gått 6 dager uten svar. PrÞvd å ringe, og fått beskjed om at de skulle se på saken og ringe tilbake. Har nå gått 2 dager uten at jeg har hÞrt noe.

2024幎3月26日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス