レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ble svindlet, ogsÃ¥ er de sÃ¥ firkanta at de anser det som avtalebrudd og dermed sender meg faktura pÃ¥ 312.000kr. De krever at jeg anmelder for Ã¥ slette fakturaen sÃ¥nn at jeg kan betale mÃ¥nedlig som fÞr... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ikke mulig Ã¥ snakke med kundeservice via telefon. Har et spÞrsmÃ¥l rundt en faktura men ingen svarer og samtalen avsluttes automatisk hele tiden. Alt for dÃ¥rlig. Man drukner i valg fÞrst 2, deretter 3,... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Kommunikasjon med banken har vÊrt helt forferdelig. Du blir ikke informert om sentrale momenter for ditt kundeforhold. OpstÃ¥tte spÞrsmÃ¥l som f.eks. dokumentsjekk tar mer enn en halvt Ã¥r, selv om hver... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg skulle prÞve pÃ¥ forex pÃ¥ forex.com for 50$,De skulle instruere meg i kjÞp og salg av us$, fÞrst tapte jeg litt so jeg brukte 500$for Ã¥ spille vidre, og vant 300$av 500$,ok netto tap 200$, De skull... もっず芋る

䌁業情報

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Jeg syntes Santander har bra

Jeg syntes Santander har bra kundeservice, hvertfall sist jeg snakket en kunderådgiver. Hadde også greie renter fÞr, usikker nå

Mangler man penger en måned så har det aldri hvert et problem for meg å utsette eller fryse lånet midlertidig(rentene går jo) men minimum opptil 3 mnd. Hadde dette vÊrt DNB f.eks så hadde man fått gebyr og inkasso etter en uke

Hilsen

Henrik Greaker

2023幎4月3日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg skulle prÞve pÃ¥ forex pÃ¥ forex.com

Jeg skulle prÞve på forex på forex.com for 50$,De skulle instruere meg i kjÞp og salg av us$, fÞrst tapte jeg litt so jeg brukte 500$for å spille vidre, og vant 300$av 500$,ok netto tap 200$, De skulle sende 300$ til meg dem gjÞrde ikke, og appen sluttet å fungere, jeg skrev om dette til kort selskap og fikk igjen penger etter 6 måned, Bra gjÞrt Santander, Takk, Jeg handlet ikke valuta siden

2022幎7月31日
5぀星のうち1の評䟡

Kundeservice viser ingen vilje til å lÞse problem med Cashback

I starten av september 2022 oppdaget jeg at jeg ikke kunne logge på Cashback. Det viste seg at jeg ikke fantes i deres systemer, til tross for at alt var registrert riktig hos Santander. Kundeservice hos Santander ga meg fÞrst et "Þkseskaft" svar, og forklarte meg hvordan jeg skulle gjÞre det jeg allerede hadde gjort. Deretter gikk kundeservice hos Cashback og hos Santander over til å peke på hverandre i noen måneder, fÞr de helt sluttet å respondere. Saken står fortsatt ulÞst etter 10 måneder.

2022幎9月6日
5぀星のうち1の評䟡

FÃ¥r ingen hjelp, mistenker ulovlig drift

Absolutt elendig og muligens ulovlig (mistanke). Studerer muligheter for å videresende klage for etterforskning.

Historie og hva som skjer: Jeg kjÞpte en produkt på ElkjÞp og ingikk avtale for å nedbetale det. Original pris på gjenstanden er 21490 (inkludert andre ting som gjÞr det til 23989). Kort tid etter ble det tilbud på 17990 på gjenstand, og jeg har såkalt "prisgaranti" som er gyldig i 100 dager fra kjÞpsdato, intill 80000 kroner innenfor 12 måneder, prisforskjell på inntil 12000 kroner. 3500 som jeg har krav om reduksjon av nedbetaling. KjÞp 6 Januar, sÞknad 9 Februar.

Etter at jeg forsÞkte å sende e-mail, sende brev med skjema, så fikk jeg ingen svar. Jeg prÞvde chat-service og de simpelt referer meg om å sende brev eller ta kontakt på email og deretter hjelper ikke mer. På telefon er det labyrinth på å komme seg frem, bare for å vÊre hjelpelÞse og be meg ta kontakt på email. Jeg spurte ElkÞp om hjelp, ga de kopi av email og ville ha hjelp men de ende opp med "må kontake santander". Nok var nok, jeg gikk til kontor i stavanger, vekteren der var streng og nesten helt umulig å snakke med for å komme inn i kontakt med noen, endelig kom jeg frem og en kom frem, viste email og var "sjokkert" jeg ikke fikk svar, de fikk navn - nummer og email og skulle sjekke dette, skreven ned med avtale. Fikk jeg svar? NEI. Dette har vÊrt tullete i flere måneder nå, og måten de gjÞr det på virker ikke lovlig i det hele tatt - å måtte dra det ut så lenge som mulig til vi enten gir opp eller det utlÞper.

Om det er lovlig eller ulovlig det de driver med, uansett hva det er, så har jeg null respekt. Dette er min historie og min problem, og muligens en advarsel til alle som skal nedbetale gjennom Santander.

2023幎1月6日
5぀星のうち1の評䟡

De betror noe som ikke stemmer.

Jeg har opplevd at de betror at jeg er kunde hos dem. Det stemmer ikke, aldri vÊrt kunde hos dem. De har sendt meg rare brev i posten om at jeg må oppdatere brukerprofilen min, som ikke finnes engang. Så, fikk jeg et nytt brev fra dem om en varsel om sperring og oppsigelse, igjen JEG ER IKKE EN KUNDE hos dem.

Jeg fikk svar på kundeservise demmes, de hundkjeftet ikke på meg. En liten pluss der, ikke en fult to stjerners da. 1,5 stjerne fra meg. Dem selv syns også at dette var rart.

2023幎5月30日

svindlere

absolutte svindlere...i 16 måneder hever de renten på billånet mitt 8 ganger....jeg tok opp lånet på 5%, og fra neste måned blir det 9%.

2023幎5月10日
5぀星のうち2の評䟡

Helt grei bank for så vidt, men....

Helt grei bank for så vidt , men de må virkelig få flere på kundeservice og telefonen! Fikk beskjed om 30 min vente tid, det er lenge men tenkte jaja må snakke med de. Har no ventet over 1 t og har fremdeles ikke komt gjennom. Alt for dårlig. Får beskjed hele tiden om å gå på chat eller sende epost , men då må de kunne fikse alt over der tenker jeg. Det jeg trenger hjelp med har de tidligere sagt at de ikke kan hjelpe med over epost og chat. Alt for dårlig av Santander å forvente at folk skal vente i telefonen så lenge. Har tidligere prÞvd ring tilbake funksjonen hvor du beholder plassen i kÞen men det var aldri noen som ringte meg tilbake.

2023幎5月2日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg tok kontakt med Santander vedr en

Jeg tok kontakt med Santander vedr en sak for å få opplysninger, Jeg blir satt over til en senior, og når jeg prÞver å fortelle hendelsen så avbryter hun meg og bare legger på rÞret. Jeg var rolig og ydmyk og forsto ikke dette noe annet enn ren uhÞflighet og misbruk av sin autoritet kanskje. Men må si kundeservicen er virkelig dårlig.

2023幎4月24日
5぀星のうち1の評䟡

Umulige å få tak i på telefon, generelt dårlig opplevelse med kundeservice

Umulige å få tak i på telefon.
Veldig dårlig mobilvennlighet på siden.
Svarer ikke på eposter.
Det er ikke lett å se og laste ned tidligere fakturaer.
Ønsker man å innfri lån eller få informasjon om sparekonto er dette også nesten umulig.
Elendig responsfrekvens.

2023幎4月19日

Meget fornÞyd

Jeg bruker vis platina kort og er meget fornÞyd med dette korte, vi har også en firmabil finansiert gjennom santander og får meget god service og helt grei renter. Det eneste jeg lurer litt på et pay back på korte.

2023幎3月24日

SÞkte om sparekonto

SÞkte om sparekonto. De har 3.35 % på innskudd nå og det er bra, men nå to uker etter har jeg ikke fått kontonr og info. PrÞvde å logge meg inn, men det gikk ikke. Ingen konto. PrÞvde å ringe dem. 30 min estimert ventetid. Glad jeg ikke har flere hundre tusen kroner hos dem.

2023幎2月26日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス