Ble svindlet, ogsÃ¥ er de sÃ¥ firkanta at de anser det som avtalebrudd og dermed sender meg faktura pÃ¥ 312.000kr. De krever at jeg anmelder for Ã¥ slette fakturaen sÃ¥nn at jeg kan betale mÃ¥nedlig som fÞr... ãã£ãšèŠã
Ikke mulig Ã¥ snakke med kundeservice via telefon. Har et spÞrsmÃ¥l rundt en faktura men ingen svarer og samtalen avsluttes automatisk hele tiden. Alt for dÃ¥rlig. Man drukner i valg fÞrst 2, deretter 3,... ãã£ãšèŠã
Kommunikasjon med banken har vÊrt helt forferdelig. Du blir ikke informert om sentrale momenter for ditt kundeforhold. OpstÃ¥tte spÞrsmÃ¥l som f.eks. dokumentsjekk tar mer enn en halvt Ã¥r, selv om hver... ãã£ãšèŠã
Jeg skulle prÞve pÃ¥ forex pÃ¥ forex.com for 50$,De skulle instruere meg i kjÞp og salg av us$, fÞrst tapte jeg litt so jeg brukte 500$for Ã¥ spille vidre, og vant 300$av 500$,ok netto tap 200$, De skull... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Jeg syntes Santander har braâŠ
Jeg syntes Santander har bra kundeservice, hvertfall sist jeg snakket en kunderådgiver. Hadde også greie renter fÞr, usikker nå
Mangler man penger en måned så har det aldri hvert et problem for meg å utsette eller fryse lånet midlertidig(rentene går jo) men minimum opptil 3 mnd. Hadde dette vÊrt DNB f.eks så hadde man fått gebyr og inkasso etter en uke
Hilsen
Henrik Greaker
Kundeservicen er veldig dårlig
Kundeservicen er veldig dårlig. Jeg har en ubetalt regning. Kundeservice ringte meg og snakket med meg i en nervÞs tone, og jeg forsto ikke alt han sa
nettsiden deres suger
nettsiden deres suger, eneste grunnen til at jeg aldri kommer til å ta et lån der igjen
Jeg skulle prÞve pÃ¥ forex pÃ¥ forex.comâŠ
Jeg skulle prÞve på forex på forex.com for 50$,De skulle instruere meg i kjÞp og salg av us$, fÞrst tapte jeg litt so jeg brukte 500$for å spille vidre, og vant 300$av 500$,ok netto tap 200$, De skulle sende 300$ til meg dem gjÞrde ikke, og appen sluttet å fungere, jeg skrev om dette til kort selskap og fikk igjen penger etter 6 måned, Bra gjÞrt Santander, Takk, Jeg handlet ikke valuta siden
Kundeservice viser ingen vilje til å lÞse problem med Cashback
I starten av september 2022 oppdaget jeg at jeg ikke kunne logge på Cashback. Det viste seg at jeg ikke fantes i deres systemer, til tross for at alt var registrert riktig hos Santander. Kundeservice hos Santander ga meg fÞrst et "Þkseskaft" svar, og forklarte meg hvordan jeg skulle gjÞre det jeg allerede hadde gjort. Deretter gikk kundeservice hos Cashback og hos Santander over til å peke på hverandre i noen måneder, fÞr de helt sluttet å respondere. Saken står fortsatt ulÞst etter 10 måneder.
Had a good experience with SantanderâŠ
Had a good experience with Santander card services. They couldnât have been friendlier or more helpful.
Probably why Iâve been with them for years.
Ringte kundeservice. Ikke mulig å komme gjennom.
Ringte kundeservice.
Ble satt i telefonkÞ. En stemme fortalte at estimert ventetid var ... 45 minutter.
Det er nesten så man ikke tror det.
FÃ¥r ingen hjelp, mistenker ulovlig drift
Absolutt elendig og muligens ulovlig (mistanke). Studerer muligheter for å videresende klage for etterforskning.
Historie og hva som skjer: Jeg kjÞpte en produkt på ElkjÞp og ingikk avtale for å nedbetale det. Original pris på gjenstanden er 21490 (inkludert andre ting som gjÞr det til 23989). Kort tid etter ble det tilbud på 17990 på gjenstand, og jeg har såkalt "prisgaranti" som er gyldig i 100 dager fra kjÞpsdato, intill 80000 kroner innenfor 12 måneder, prisforskjell på inntil 12000 kroner. 3500 som jeg har krav om reduksjon av nedbetaling. KjÞp 6 Januar, sÞknad 9 Februar.
Etter at jeg forsÞkte å sende e-mail, sende brev med skjema, så fikk jeg ingen svar. Jeg prÞvde chat-service og de simpelt referer meg om å sende brev eller ta kontakt på email og deretter hjelper ikke mer. På telefon er det labyrinth på å komme seg frem, bare for å vÊre hjelpelÞse og be meg ta kontakt på email. Jeg spurte ElkÞp om hjelp, ga de kopi av email og ville ha hjelp men de ende opp med "må kontake santander". Nok var nok, jeg gikk til kontor i stavanger, vekteren der var streng og nesten helt umulig å snakke med for å komme inn i kontakt med noen, endelig kom jeg frem og en kom frem, viste email og var "sjokkert" jeg ikke fikk svar, de fikk navn - nummer og email og skulle sjekke dette, skreven ned med avtale. Fikk jeg svar? NEI. Dette har vÊrt tullete i flere måneder nå, og måten de gjÞr det på virker ikke lovlig i det hele tatt - å måtte dra det ut så lenge som mulig til vi enten gir opp eller det utlÞper.
Om det er lovlig eller ulovlig det de driver med, uansett hva det er, så har jeg null respekt. Dette er min historie og min problem, og muligens en advarsel til alle som skal nedbetale gjennom Santander.
Santander fÞlger ikke Norsk kreditterâŠ
Santander fÞlger ikke Norsk kreditter lovverk for forbrukere i det hele tatt. Det skulle vÊrt noen som hare tatt de til retten. Og veldig rart at de får lov til og operere i Norge, når de ikke en gang fÞlger Norsk lovverk.
De betror noe som ikke stemmer.
Jeg har opplevd at de betror at jeg er kunde hos dem. Det stemmer ikke, aldri vÊrt kunde hos dem. De har sendt meg rare brev i posten om at jeg må oppdatere brukerprofilen min, som ikke finnes engang. Så, fikk jeg et nytt brev fra dem om en varsel om sperring og oppsigelse, igjen JEG ER IKKE EN KUNDE hos dem.
Jeg fikk svar på kundeservise demmes, de hundkjeftet ikke på meg. En liten pluss der, ikke en fult to stjerners da. 1,5 stjerne fra meg. Dem selv syns også at dette var rart.
HåplÞst å få snakke med noen
HåplÞst å få snakke med noen. 1 time og 10 minutter ventetid
Har brukt banken til å spare pga bra rente men må er det slutt.
Aldri mer Santander. Ãsj
svindlere
absolutte svindlere...i 16 måneder hever de renten på billånet mitt 8 ganger....jeg tok opp lånet på 5%, og fra neste måned blir det 9%.
Umulig å få tak i på tlf
Umulig å få tak i på tlf, og chat helt ubrukelig.
Helt grei bank for så vidt, men....
Helt grei bank for så vidt , men de må virkelig få flere på kundeservice og telefonen! Fikk beskjed om 30 min vente tid, det er lenge men tenkte jaja må snakke med de. Har no ventet over 1 t og har fremdeles ikke komt gjennom. Alt for dårlig. Får beskjed hele tiden om å gå på chat eller sende epost , men då må de kunne fikse alt over der tenker jeg. Det jeg trenger hjelp med har de tidligere sagt at de ikke kan hjelpe med over epost og chat. Alt for dårlig av Santander å forvente at folk skal vente i telefonen så lenge. Har tidligere prÞvd ring tilbake funksjonen hvor du beholder plassen i kÞen men det var aldri noen som ringte meg tilbake.
Jeg tok kontakt med Santander vedr enâŠ
Jeg tok kontakt med Santander vedr en sak for å få opplysninger, Jeg blir satt over til en senior, og når jeg prÞver å fortelle hendelsen så avbryter hun meg og bare legger på rÞret. Jeg var rolig og ydmyk og forsto ikke dette noe annet enn ren uhÞflighet og misbruk av sin autoritet kanskje. Men må si kundeservicen er virkelig dårlig.
Umulige å få tak i på telefon, generelt dårlig opplevelse med kundeservice
Umulige å få tak i på telefon.
Veldig dårlig mobilvennlighet på siden.
Svarer ikke på eposter.
Det er ikke lett å se og laste ned tidligere fakturaer.
Ãnsker man Ã¥ innfri lÃ¥n eller fÃ¥ informasjon om sparekonto er dette ogsÃ¥ nesten umulig.
Elendig responsfrekvens.
Organisert bedrageri
Meget fornÞyd
Jeg bruker vis platina kort og er meget fornÞyd med dette korte, vi har også en firmabil finansiert gjennom santander og får meget god service og helt grei renter. Det eneste jeg lurer litt på et pay back på korte.
Har brukt sparekonto i banken i mangeâŠ
Har brukt sparekonto i banken i mange år. Gode renter. Gebyrfrie uttak oh månedlige renter på konto. Som sparebank super fornÞyd.
SÞkte om sparekonto
SÞkte om sparekonto. De har 3.35 % på innskudd nå og det er bra, men nå to uker etter har jeg ikke fått kontonr og info. PrÞvde å logge meg inn, men det gikk ikke. Ingen konto. PrÞvde å ringe dem. 30 min estimert ventetid. Glad jeg ikke har flere hundre tusen kroner hos dem.