レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ble svindlet, ogsÃ¥ er de sÃ¥ firkanta at de anser det som avtalebrudd og dermed sender meg faktura pÃ¥ 312.000kr. De krever at jeg anmelder for Ã¥ slette fakturaen sÃ¥nn at jeg kan betale mÃ¥nedlig som fÞr... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ikke mulig Ã¥ snakke med kundeservice via telefon. Har et spÞrsmÃ¥l rundt en faktura men ingen svarer og samtalen avsluttes automatisk hele tiden. Alt for dÃ¥rlig. Man drukner i valg fÞrst 2, deretter 3,... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Kommunikasjon med banken har vÊrt helt forferdelig. Du blir ikke informert om sentrale momenter for ditt kundeforhold. OpstÃ¥tte spÞrsmÃ¥l som f.eks. dokumentsjekk tar mer enn en halvt Ã¥r, selv om hver... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg skulle prÞve pÃ¥ forex pÃ¥ forex.com for 50$,De skulle instruere meg i kjÞp og salg av us$, fÞrst tapte jeg litt so jeg brukte 500$for Ã¥ spille vidre, og vant 300$av 500$,ok netto tap 200$, De skull... もっず芋る

䌁業情報

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Hva er egentlig den egentlige renta??

SkjÞnner ingenting. Jeg opprettet HÞyrentekonto Plus fordi det var god rente på 3,35. Da jeg logget inn etter opprettelse, viste kontoen derimot en rente på 3,29. Avsluttet derfor kontoen 5 minutter etter at jeg hadde opprettet den!!

2023幎1月13日
5぀星のうち4の評䟡

Bra bank i forhold til en del andre

Bra bank i forhold til en del andre banker i Norge bra renter på sparekono (uten binding). Så lenge de har bra renter på sparing har jeg pengene mine der. Vil ikke nÞle med å flytte sparepengene hvis rentene blir dårlige. Ok gebyrfri kredittkort som jeg bare bruker på internett og brukes lite. Har bare ringt kundeservice 1 gang og det gikk bra så til mitt bruk en Ok bank.

2022幎8月3日

QUICK TO TAKE SLOW TO RETURN

I am owed over $2000.00 for an overpayment that occurred over 3 years ago after a payoff. Emails to their “unclaimed property” department go unanswered. Calls to customer service are equally unproductive
..they just recite that processing can take 24 weeks! Why? I’m certain it doesn’t take them 24 weeks to repo a car after a few missing payments. Why wasn’t this money sent to my state unclaimed property after 4 years. These people and their practices really need to be investigated. I am so frustrated!

2022幎10月5日

Ubrukelig kundeservice

Ringte kundeservice fikk eliminert ventetid 11 min.Ventet tiden uten å komme igjennom og la på siden du skulle beholde din kÞ plass.Blei ikke oppringt.Gikk så på min side Chat fikk ikke hjelp der heller bare en Email jeg kunne sende melding til, de gjorde jeg men fikk melding i retur at de ikke var godkjent mailadresse.
Gikk så inn på Trustpilot for å se om andre har skrevet noe, der er de mange med samme problemet.
AT SANTANDER IKKE GJØR NOE MED PROBLEMET ER UTROLIG. Begynner å lure om de er trygt å sette inn penger der.

2022幎11月11日
5぀星のうち2の評䟡

Ring oss, vi ringer ikke deg

Jeg tror det mÃ¥ vÊre tidenes verste kundeservice? De ringer ikke deg uansett hva det gjelder, men sender deg sms om at du mÃ¥ ringe uten Ã¥ fortelle hvorfor. SÃ¥ blir du tvunget til Ã¥ stÃ¥ i telefonkÞ og mÃ¥ taste en haug med tall og hÞre pÃ¥ heismusikk, bare for Ã¥ finne ut at de ville selge deg en forsikring du ikke trenger. SeriÞst, det er det frekkeste 😂

2022幎10月20日
5぀星のうち1の評䟡

Umulig å få hjelp på kundeservice!!!!

Umulig å få hjelp på kundeservice!!!!

Jeg er på jorden rundt reise i 2-3 år og bruker Santander Visa kredittkort. Det har funka bra helt til jeg nå har behov for hjelp på kundeservice.

1. Jeg logger meg inn på appen og prÞver chattetjenesten som er lett tilgjengelig. Men feltet hvor jeg skal skrive min henvendelse ligger nederst på appen og er skjult bak ramma så det er umulig å skrive noe som helst. Umulig å klikke seg inn i tekstfeltet.

2. Jeg ringer kundeservice fra utlandet på en linje som koster 7,-/min. FÞrst må jeg hÞre på en masse tÞv fra en automatisk tjeneste i ca 3 minutter fÞr jeg endelig kan klikke meg frem til rett avdeling. Der er det lang ventetid, 20 minutter får jeg opplyst av den automatiske tjenesten. Det betyr at det koster meg 161,- fÞr jeg får svar. Dere tilbyr ikke oppring for at vi skal slippe å vente i tlf. Jeg kunne fint venta en time for å slippe å stå i kÞ på en dyr linje.

3. Jeg ga opp å vente i telefonkÞen så benyttet kontaktskjema på nettsiden som linkes fra appen. Der får jeg beskjed om at det tar inntil 2-3 dager fÞr jeg mottar svar. Videre skriver dere i bekreftelsen at dersom det haster er det bare å ringe kundeservice!!?Herlig!!!

4. Nå har det gått 3 virkedager og så kom helgen og da har dere stengt kundesenteret. For vi trenger jo ikke hjelp i helgene.
Ironisk, hvis jeg sÞker nytt kort eller lån da er telefontiden utvidet, 8-21 hverdager og 9-16 på lÞrdager.

5. Så går jeg inn på nettsiden via internett og ikke app. Der er det mulig å skrive på chatten. Dette er selvfÞlgelig en robottjeneste og den skjÞnner rett og slett ikke mitt problem, uansett hvordan jeg formulerer meg. Så her måtte jeg gi opp.

Jeg skriver denne omtalen på dag 5. Jeg har et alvorlig problem med tjenesten og får ikke hjelp.
- Du skjÞnner ikke hvor bra produkt du har valgt fÞr du trenger hjelp.

Frustrert

2022幎10月5日

Bare å holde seg unna!

Grusom kundeservice, null kommunikasjon og ustabile regninger. Hver gang jeg har vÊrt i kontakt med kundeservice har de kun vÊrt agressive og frekke. Hver måned når regningen kommer er den alltid forskjellig. Har ingenting å si hva du blir lovet når du åpner kontoen ved et kjÞp. Det stemmer aldri... Hvis man mot formodning ikke klarer å betale en måned har det ingenting å si om man sier ifra eller ei. Man blir uansett ringt ned til alle dÞgnets tider. Synes det er skuffende at de to stÞrste elektronikk butikkene i Norge samarbeider med et så forferdelig firma hadde gitt 0 stjerner om det hadde vÊrt mulig

2022幎8月12日

Pådriver til dårlig Þkonomi

KjÞpte kjÞl & frys via Power - tilbud var rentefritt 12 mnd via santander - AVSLAG ! Men ! Å kjÞpe pÃ¥ faktura med 14 dagers betalingsfrist DET var greit
. Så . Santander skal vÊre seriÞse men mener jeg ikke klarer 14k rentefritt pÃ¥ 12 mnd DOG 14 k pÃ¥ 14 dager har de ingen betenkeligheter med ?
Sånne aktÞrer burde vÊrt svartelista fra å tilby finansiering i det store hele.
Jeg klarte mine 14 K pÃ¥ 14 dager jeg men alle klarer nok ikke det og da er inkassoene ganske nÊre forestÃ¥ende

2022幎6月14日

SØPPELFIRMA!

SØPPELFIRMA!

Jeg og min kjÊreste er i 20 årene.
Vi skulle sÞke om lån (Begge 2 er gjeldsfrie)
Får innvilget, bilen vi skal kjÞpe blir solgt til noen andre, så vi sÞker et annet lån og får avslag på avslag..
Vi ringer for å spÞrre hva som skjer, og blir fortalt atvi har veldig lav kredittscore pga at lånesÞknadene fikk avslag og må vente 3 mnd med å sÞke igjen. HVORFOR KAN DE IKKE SI IFRA OM DETTE!!!! DRITT!

2022幎6月3日

Avoid at all cost!

Avoid at all cost!

Marketing team deceives customers, then loses in "court" (finansklagenemda), promises to follow up the verdict, but then ignores part of the verdict to avoid paying back a few hundred NOK.

2022幎5月17日

SVINDEL !!!!!!!!!!!!

SVINDEL !!!!!!!!!!!!. BETALER IKKE CASHBACK PÅ KR 149,84 FRA EURODEL.NO SOM EURODEL FORLENGST OG TIDRIKTIG HAR INNBETALT. KJØPET FORETATT 26/11-2021. I DAG ER DET 22/1-2022. HITTIL BRUKT MER ENN FEM TIMER PÅ Å SKRIVE KLAGER PÅ E-POST. TOTAL GI FAEN MENTALITET. HVIS JEG HADDE SKYLDT SANTANDER BANK KR 149,84 SÅ TENKER JEG AT PIPA HADDE HATT EN HELT ANNEN LÅT. HVOR VANSKELIG KAN DET VÆRE Å GJØRE OPP FOR SEG. SVINDEL !!!!!!!!!!!!.

2022幎1月22日

Elendig kundebehandling!!

Har vÊrt kunde hos Santander i 7 år. Fikk fÞrst 25000kr i kreditt i form av kredittkort. Siden den gang, så har Þkonomien min bare gått oppover, og bedret seg. Jeg har sÞkt 5 ganger for å få en liten Þkning, og får bare nei. Og dette til tross for at jeg aldri har hatt mislighold, jeg har 140000kr på sparekonto hos Santander. Betaler fÞr forfall hvermåned, slik at jeg er i null. Har hatt lån der, som jeg betalte ned over dobbelt så fort, på 30000kr. Har fått et tilbud på lån på 50000kr, som jeg ikke benyttet meg av. Men å få en Þkning på 15000kr, det er helt umulig, merkelig nok. Nå skjÞnner jeg at de vil ha kunder som ikke klarer å betale seg ut i null hver måned, for da blir det lite renter å hente. Utrolig skuffende å vite at man er en egentlig mÞnsterkunde, og fÞle at man blir tråkket på. Spesielt når andre banker tilbyr bedre betingelser fra fÞrste stund. Jeg eier egen bolig, som er nesten halveis nedbetalt. Så min konklusjon basert på egne erfaringer: Santander har et godt system. Men er gjerrige, og elendige på service. Så vit at det er mange andre banker som tilbyr mye bedre service, og vilkår.

2022幎1月6日
5぀星のうち2の評䟡

Customer service caries defensive

Customer service caries defensive energy from one customer to another, I'm assuming. I got an offer which I don't care for anymore, because I've been given false information on the phone considering kredittsjekk and been talked down to by simply being curious, so I'm not surprised if other customers lost their marbles as reviews below suggest. Most definitely, customer service doesn't have overall decent working conditions provided by the employer.

2021幎11月10日
5぀星のうち1の評䟡

Solgte en ATV til en som måtte ha

Solgte en ATV til en som måtte ha finansiering på denne. I dag er det 1 uke siden jeg solgte denne ATV uten å ha fått utbetalt belÞpet. Jeg har ringt flere ganger, sist så skulle en kvinne sette dette som en hastesak og ringe meg tilbake - dessverre bare tomme lovnader.

Neste gang jeg skal selge , og noen må ha finansiering via santander så fraråder jeg dette.

Hold det dere lover kundene deres, helt forferdelig kundeservice. Styr unna

Jonny SÞrensen.

2021幎5月2日

UseriÞse

Dårlig kommunikasjon, dårlig kundeservice som sier forskjellig ting hver gang man ringer dem, bruker flere uker på utbetaling til selger, som gjÞr det vanskelig med sure selgere som lurer på hvor pengene dems er

2021幎4月14日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス