レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ble svindlet, ogsÃ¥ er de sÃ¥ firkanta at de anser det som avtalebrudd og dermed sender meg faktura pÃ¥ 312.000kr. De krever at jeg anmelder for Ã¥ slette fakturaen sÃ¥nn at jeg kan betale mÃ¥nedlig som fÞr... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ikke mulig Ã¥ snakke med kundeservice via telefon. Har et spÞrsmÃ¥l rundt en faktura men ingen svarer og samtalen avsluttes automatisk hele tiden. Alt for dÃ¥rlig. Man drukner i valg fÞrst 2, deretter 3,... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Kommunikasjon med banken har vÊrt helt forferdelig. Du blir ikke informert om sentrale momenter for ditt kundeforhold. OpstÃ¥tte spÞrsmÃ¥l som f.eks. dokumentsjekk tar mer enn en halvt Ã¥r, selv om hver... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg skulle prÞve pÃ¥ forex pÃ¥ forex.com for 50$,De skulle instruere meg i kjÞp og salg av us$, fÞrst tapte jeg litt so jeg brukte 500$for Ã¥ spille vidre, og vant 300$av 500$,ok netto tap 200$, De skull... もっず芋る

䌁業情報

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Fortsatt fakturaer etter tilbakebetaling

Jeg avsluttet min kredittkort avtale for flere måneder siden. Og betalt tilbake. Likevel får jeg fortsatt stadig fakturaer for små belÞp når kortet ikke har vÊrt i bruk en gang. Gitt beskjed på deres sider likevel skjer det igjen. Blir for dumt og oppleves som terror når man tror man er ferdig og stadig få små belÞp som jeg «skylder». saken min står som under avslutning fortsatt 3 måneder etter og får heller ikke svar på mine henvendelser. Styr unna hvis du ikke Þnsker å ha kreditt hengende over deg til tross for at du for lengst har tilbakebetalt og bedt de slette deg som kunde i gjeldsregisteret. Blir snart sak til Forbrukerrådet, mÞkk lei.

2020幎11月1日
5぀星のうち1の評䟡

The company is just a complete scam!

The company is just a complete scam!! I canceled my Gap insurance 1 year after I purchased a vehicle, and went with another company who had better rates. Santander received a credit statement and had to write me a check or issue a statement credit, but they just stole $500 from me, making me pay interest on them for another 3 years. When my car was paid off, they sent me a $27 check for unused Gap. All my attempts to prove that it was canceled in 2017 failed, they even ignored a letter from my Gap company confirming the cancelation.

2020幎9月18日
5぀星のうち1の評䟡

Vi drev et bilutleiefirma som gikk

Vi drev et bilutleiefirma som gikk konkurs når Covid-19 kom. Noen av bilene vi hadde ble finansiert gjennom Santander og DNB. Så når vi gikk konkurs ble alle bilene hentet av Auksjonen.no. DNB har hele tiden sagt at de venter med krav mot oss til alle bilene er solgt, slik at vi ser hva som står igjen på hver bil når alt er gjort opp med Auksjonen osv. Vi har prÞvd å ha dialog med Santander for å samme lÞsning der. Men da har vi pratet til dÞve Þrer. For Santander har en annen praksis hvor de sender alt fortlÞpende til inkasso. Dette gjÞr de selv mobilene hos Auksjoner ikke er solgt. Dette medfÞrer at det blir veldig uoversiktlig og vanskelig å forholde seg til de. De svarer heller ikke på mailer hvor vi legger med kvittering av innbetalinger...da har sendt saken til inkasso på det som allerede er betalt!?! Hold dere LANGT unna Santander! De opptrer meget uprofesjonelt og de har null kontroll!! Det er heldigvis andre finans institusjoner som behandler mennesker med respekt og like verd, for det kan de ikke hos Santander.

2020幎9月10日
5぀星のうち1の評䟡

CS is utterly an absolute shame for this company

Its a shame to say Santander is a bank but yet has what I believe only “one” person working in their entire customer service dept. Otherwise I would not be waiting on the line for now almost a good 26mins.

When it comes to overcharging customers with interests and surcharges that is done automatically. Mind you made my last contact and closing off my account.

😏

2020幎6月3日

Elendig

Elendig
Jeg kjÞpte et feil produkt og leverte tilbake tok evigheter med å registrere kreditnota. Ble sagt at jeg skulle bli kontaktet når de har fått ordnet opp slik at jeg kunne sÞke på delbetaling på det andre produktet jeg hadde kjÞpt. Men ble ikke kontaktet. Når jeg tok kontakt igjen selv etter noen dager så så de plutselig at man ikke kan delbetale når man velger faktura på 14 dager det fikk jeg ikke beskjed om tidligere jeg spurte om de kunne forandre på det men ñei da det kunne de ikke og vis jeg ikke betalte hele fakturaen med en gang ville det bli purregebyr osv. Så styr unna

2020幎2月16日

mieserabler Kundenservice

mieserabler Kundenservice: ÃŒber 20 min in der Warteschleife, ohne Ergebnis. Umstellung auf die neue App funktioniert nicht (Serverfehler.) Es ist unmöglich, den Kontostand meiner Kreditkarte abzurufen bzw. Überweisungen davon zu tÀtigen. Ich weiß nicht, ob ich bei der Karte im Minus bin oder ob noch Geld darauf liegt, das ich nun nicht mehr auf mein anderes Konto ÃŒberweisen kann. Das grenzt an Betrug.
Ich rate klar davon ab, dieser Bank zu vertrauen !!!

2019幎11月29日
5぀星のうち3の評䟡

Veldig god kundeservice på telefon,men

Veldig god kundeservice på telefon,men helt elendig på epost.
Jeg snakka med ei hyggelig dame på telefonen,angående feil med forfallsdato,og hun skjÞnte hva som hadde blitt feil.
Hun ba meg sende kopier av bankutskriftene på epost,for at det skulle bli lettere for dem å ordne opp.
Men slik ble det ikke.
Får bare svar på alt mulig annet enn det saken dreier seg om.
Det at det er forskjellige som svarer fra gang til gang,gjÞr ikke ting lettere heller.
Så nå har jeg gitt opp,og håper jeg slipper å forholde meg til dem pr epost mer.

2019幎11月18日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス