Wij hadden deze cursus op eigen initiatief geboekt om cruciale EHBO-kennis op te doen. Helaas moesten we de cursus vroegtijdig verlaten vanwege een urgente situatie. We kregen ons geld niet terug, dat... もっと見る
企業が回答しました
Na een aantal "eerste hulp aan baby's en kinderen" trainingen te hebben gevolgd nu voor het eerst een top training gehad. Boeiend, leerzaam en interessant! Top trainer, elaine amadsoedjoek, een dame... もっと見る
Savitae heeft een makkelijke en gebruiksvriendelijke online omgeving, waarin alle werknemers in een opslag te zien zijn en welke diploma’s zij hebben behaald en wanneer zij moeten herhalen. De... もっと見る
企業が回答しました
De eLearning van de cursus EHBO bij baby's en kinderen is makkelijk opgedeeld waardoor je hem op ieder moment kunt uitvoeren en aan de kant kan leggen. De praktijk training sluit goed aan bij de e... もっと見る
企業が回答しました
Savitae is er voor iedereen die op een praktische en duidelijke manier EHBO en BHV wil leren. Sinds 2009 helpen we particulieren, organisaties en bedrijven om zelfverzekerd eerste hulp (en BHV) te verlenen in noodsituaties. Dit doen we met interactieve e-learning en praktijkgerichte cursussen, zodat je altijd precies weet wat je moet doen. Onze cursussen zijn gebaseerd op de nieuwste richtlijnen van Het Oranje Kruis, De Nederlandse Reanimatieraad en het NIBHV. De cursussen worden gegeven door ervaren instructeurs. We geloven dat EHBO toegankelijk en begrijpelijk moet zijn voor iedereen, zodat je in elke situatie snel en effectief kunt handelen. Belangrijk om te melden: Savitae neemt afstand van de manier waarop gebruikers reviews plaatsen op dergelijke platformen zoals Trustpilot. Savitae verzamelt uitsluitend reviews van gebruikers (via een eigen platform) die daadwerkelijk een cursus hebben gevolgd. De door Savitae verzamelde reviews geven een eerlijke en transparante beoordeling op basis van ervaring. Volgens ons voldoen reviews op dergelijke platformen zoals Trustpilot niet aan onze hoge eisen en bevatten ze geen objectieve, eerlijke beoordelingen.
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
De cursussen worden leuk gegeven maar zijn ook erg leerzaam. De stof wordt niet op een saaie manier gebracht.
Het enige nadeel is dat de online omgeving verplicht is en deze duurt heel lang om hem door te lopen.
Een korte instaptoets zou de oplossing zijn.
Al met al voor iedereen en ieder bedrijf het beste bedrijf om EHBO/BHV te halen.

Savitae からの回答
ik kon nog snel geplaatst worden bij de cursus, een uitgebreide e-learning met duidelijke filmpjes. leerzame avond, vragen werden beantwoord en de instructeur had veel kennis over de lesstof.

Savitae からの回答
Leuke en goede cursus de instructeur zorgde er voor dat ik het goed oppakte

Savitae からの回答
Omdat alles goed en overzichtelijk en duidelijk uit werd gelegd

Savitae からの回答
Ik heb samen met dochter de kinder EHBO gevolgd. Ik kan het ook alle opa’s, oma’s etc aanraden. Het was enorm leerzaam, een goede combinatie tussen theorie en praktijk. Alles erg professioneel georganiseerd!

Savitae からの回答
Ik heb een zeer goede ervaring gehad met savitae. De bhv cursus die werd gegeven was professioneel, duidelijk en daarnaast ook nog is vermakelijk. Ook het praktische gedeelte van de cursus was goed en duidelijk, verder waren er ook genoeg attributen voor het praktische gedeelte en zagen er verzorgt en netjes uit.
Achteraf werd ons certificaat snel voor ons geregeld en geleverd.

Savitae からの回答
We doen al jaren met het hele team naar tevredenheid BHV-training bij Savitae. Na de online training is het altijd fijn om de handelingen weer te kunnen oefenen. De instructie is duidelijk en de praktijkoefeningen zijn erg nuttig. Een veilig idee dat we weten waar we mee bezig zijn!

Savitae からの回答
Een duidelijke en goede voorbereiding op de cursus met tijdens de cursus een leuke invulling!

Savitae からの回答
Ik zou het iedereen aanraden! Als eerst een fijne manier van communicatie en zeer professioneel! De cursus werd op een prettige manier gegeven. Duidelijk, leerzaam, gestructureerd en qua duur ook fijn. Ik zou anderen Savitae zeker aanraden!

Savitae からの回答
Zoals altijd weer zeer deskundig, zonder tierelantijnen, helder en bondig, met een lach en voorbeelden waar je echt iets aan hebt, die blijven hangen en als je de techniek nodig hebt, dan kun je deze zonder aarzelen toepassen. Je voelt je altijd weer zeker en vaardig na de cursussen.

Savitae からの回答
Ik heb een hele goede ervaring met Savitae. De communicatie is ontzettend goed en het personeel is vriendelijk en meedenken. Echt geen verkeerd woord over te verzinnen!

Savitae からの回答
De praktijk cursus was erg leerzaam. De instructrice legde alles goed uit en zorgde dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelde. Zeker een aanrader om hier een ehbo cursus te volgen.

Savitae からの回答
De gehele dag was erg leerzaam.
De instructeur was een hele fijne man met ontzettend veel ervaring en positiviteit
Ging in op de lesstof waar wij als team meer over wilde weten.

Savitae からの回答
Wat een klant onvriendelijke…
Wat een klant onvriendelijke organisatie. Ik had me aangemeld voor een cursus. De datum van de cursus werd door savitea maar liefst 3 keer verzet naar een maand later. Ik kon hem wel verplaatsen binnen die tijd maar moest dan verder reizen. Echter moet je vanuit hun de cursus binnen 1 jaar volgen. Geld terug krijgen was niet mogelijk. Ze moeten de cursus datum vanuit hun eerst 4x verplaatsen. Als de cursus dan de 4e keer niet doorgaat krijg ik een gedeelte van het geld terug. Ze trekken er eerst admininstratie kosten en de kosten voor de theorie af.
Fijne en rustige instructrice. Ik voelde me erg op mijn gemak tijdens de praktijktraining. De online theorie geeft veel informatie, waardoor ik met een gerust hart naar de praktijk dag ging.

Savitae からの回答
Prima instructie door vakkundige instructeur. Voor herhaling vatbaar

Savitae からの回答
Geen goed werkende website die 404 errors geeft en de klantenservice het probleem legt bij mijn internetverbinding. Cursusonderdelen twee(!!!!!!!) keer over hebben moeten doen door een bug. Na melden durven ze je gewoon leuk af te wimpelen met dat je het gewoon opnieuw moet doen.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。