レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fÃ¥r altid en rigtig god behandling og en super service, og de aftaler der er gjort bliver overholdt, er der noget uventet bliver jeg altid kontakte om det evt uforudsete, der er aldrig blevet lav... もっず芋る

䌁業が回答したした

En service ud over det sÊdvanlige. Er blevet kontaktet flere gange af sÊlger både fÞr og efter kÞb, med hjÊlp til problemer og om alt var ok. KÊmpe anbefaling af Cupra Amager herfra.

䌁業が回答したした

Kom ind til et serviceeftersyn der skulle have kostet 1600 og gik derfra med en merudgift pÃ¥ over 2000, som jeg fÞler mig overtalt til at sige ja til. Det, der dog Êrgrer mig mest, er at jeg efter ser... もっず芋る

䌁業が回答したした

Var til service med min bil hos Bilhuset AllerÞd og her virkede alt upÃ¥klageligt lige fra booking til afhentning af bilen. En ting bÞr fremhÊves: Det var en video, som mekanikeren sendte, sÃ¥ jeg kun... もっず芋る

4.4

4.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 58ä»¶

レビュヌを曞く

Gode spÞrgsmål i forhold til skaden

Gode spÞrgsmål i forhold til skaden. God og hurtig undersÞgelse af bilen, hvor yderligere ting blev fundet. God tilbagemelding inden skaden udbedres og forespÞrgsel til pris og alle ting der skulle repareres. Hurtig reparation og tilbage melding om afhentning af bilen.

2025幎4月29日

Hej Anne,

Tak for din anmeldelse. Den sÊtter vi stor pris på.

Det glÊder os at hÞre, at du har vÊret tilfreds med hele forlÞbet – lige fra den grundige undersÞgelse og klar kommunikation omkring skaden, til den hurtige reparation og information om afhentning af din bil.

Nina,
Seat

VÊrksted det til at stole på

VÊrksted det til at stole på, informere om arbejdet

2025幎4月23日

Hej Knud,

Tak for din anmeldelse. Den sÊtter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces, og at du er tilfreds med det udfÞrte arbejde.

Rolige folk

Rolige folk. Velopdraget. Ikke alle i servicebranchen kender til god service, men det gÞr Autoforum i Roskilde.

2025幎4月23日

Hej Mogens,

Tak for den flotte anmeldelse – det sÊtter vi stor pris pÃ¥!
Seat

Har haft en rigtig god oplevelse .

2025幎4月15日

Hej Pernille,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse. Det er altid vores mål at give vores kunder den bedste service.

Tak for besÞget, vi håber at kunne hjÊlpe dig igen snart.

SEAT

God service, god til at fejlfinde på bilen og hurtig reparation.

2025幎4月15日

Hej Bsm,

Super vÊrksted

Super vÊrksted, laver det aftalte og til en super fair pris. Kan kun anbefales

2025幎4月1日

Hej Brian,

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os – og at bÃ¥de arbejdet, prisen og servicen har levet op til dine forventninger.

Det betyder meget for hele teamet, og vi sÊtter stor pris på, at du vil anbefale os videre.

Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen.

SEAT

Behageligt vÊrksted at komme på

2025幎4月7日

Hej Lone,

Tak for din flotte anmeldelse.

Det er dejligt at hÞre, at du synes, vores vÊrksted er behageligt at besÞge. Vi arbejder hårdt på at skabe en god atmosfÊre for vores kunder.

Tak for besÞget, vi ser frem til at kunne hjÊlpe dig igen i fremtiden.

God og behagelig betjening

God og behagelig betjening, super service hele vejen.

2025幎3月31日

Hej Alex,

Tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for at hÞre, at du har oplevet god og behagelig betjening samt super service hele vejen igennem. Det er vores mål at sikre, at du altid fÞler dig godt behandlet hos os.

Tak for besÞget, vi ser frem til at kunne hjÊlpe dig igen i fremtiden.

SEAT

Alle aftaler overholdt rigtig god

Alle aftaler overholdt rigtig god service

2025幎4月2日

Hej Karl,

Seat

Havde et lille problem som vÊrkfÞrer

Havde et lille problem som vÊrkfÞrer bare lÞste op 5 minutter uden beregning - det får mig til at vÊre trofast kunde.

2025幎4月7日

Hej Willie,

Mange tak for din anmeldelse. Den sÊtter vi stor pris på.

Det er fantastisk at hÞre, at vÊrkfÞreren hurtigt kunne lÞse dit problem. Vi strÊber altid efter at yde den bedste service og er glade for at have dig som trofast kunde.

Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen.

Nicolai, Seat

God service og information

God service og information

2025幎3月27日

Hej Jens,

Mange tak for din anmeldelse. Den sÊtter vi stor pris på.

Vi takker mange gange for besÞget, hvor det glÊder os, at du havde en god oplevelse med god service.

Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

Seat.

Kanon service

Bilen bad om service, det klarede Leif Thygesen biler i Roskilde !

Jeg bookede en tid til service af vores Seat Leon, dette gik dejlig nemt. Ligeledes var ventetiden kort.
Jeg blev taget pÊnt imod og det planlagte arbejde, pris, varighed osv blev gennemgået med mig, ved aflevering af bilen.
Så lidt over middag fik jeg en besked om, at bilen nu var fÊrdig og klar til afhentning.
Jeg hentede bilen og gloede liiige en ekstra gang. Den var pludselig blevet sÞlvfarvet igen, den var faktisk blevet både vasket og stÞvsuget !
Ved afhentning blev jeg ligeledes taget dejligt imod og fik at vide at pris osv holdt, da der intet var galt med bilen (fantastisk vogn, som vi har vÊret rigtig glade for de 6 år vi har haft den)

Alt var klar, servicepapirer lå i bilen, faktura var klare og kunne betales med det samme. Jamen, alt i alt, så kunne jeg da ikke have bedt om mere.
Super sÞde og venlige medarbejder, holdte aftale om bÃ¥de tid og pris. Og tilmed lige givet den en meget tiltrÊngt “forÃ¥rs opfrisker” i form af vask og stÞvsugning.

Fantastisk !

2025幎3月10日

Hej Andreas,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse med service hos Leif Thygesen Biler i Roskilde. Det betyder meget for os at vide, at hele processen fra booking til afhentning af din Seat Leon var tilfredsstillende.

Det er dejligt at hÞre, at du satte pris på den ekstra "forårs opfrisker" med vask og stÞvsugning. Vi strÊber altid efter at overgå vores kunders forventninger, og det er skÞnt, når det bliver bemÊrket.

Hvis du har brug for yderligere hjÊlp eller har spÞrgsmål i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen.

Tidsplan

God service og inden for tidsplan

2025幎3月6日

Hej Kenneth,

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er utrolig glade for at hÞre, at du oplevede god service og at tidsplanen blev overholdt.

Tak for besÞget, vi ser frem til at hjÊlpe dig igen i fremtiden.

Servicen i receptionen.

Jeg får altid en vÊldig god behandling, når jeg er derude.

2025幎3月9日

Hej Annette,

Tak for din fine anmeldelse.

Det glÊder os at hÞre, at du altid får en vÊldig god behandling, når du besÞger os.

Tak for besÞget, vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden.

HÞflig betjening

Altid en fornÞjelse at komme på den vÊrksted

2025幎3月13日

Hej Jens,

Tak for den flotte anmeldelse – det sÊtter vi stor pris pÃ¥!
Seat

Tandremmen holder ikke som SEAT lover

Min SEAT Arona skal iflg. instrukserne fra SEAT have skiftet tandrem efter 210.000 kilometer. Nu er tandremmen gået efter 150.000 kilometer. Jeg har brugt et SEAT vÊrksted og altid spurgt om det ikke snart var tid for at få skiftet tandremmen. Nej, har svaret vÊret - der er mange kilometer i den endnu. Det var der så ikke. Det autoriserede vÊrksted fÞlger instruksen fra SEAT - og jeg hÊnger på regningen - som iÞvrigt koster det dobbelte af andre vÊrksteder - og vÊrkstedet tager selvfÞlgelig også 900 kr. for "diagnostisering".

2025幎3月13日

Hej Birthe,

Vi er utrolig kede af den oplevelse, som du har haft. Det er beklageligt, at din bekymring ikke er blevet afhjulpet. Vi har altid en målsÊtning om at levere en service i top ved alle berÞringspunkter og naturligvis udfÞre et kvalitetsarbejde på din bil Seat. Det er derfor med stor frustration, at vi lÊser denne anmeldelse.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail info@seat.dk for en videre dialog.

Vi håber, at vi må byde dig velkommen igen en anden gang - så vil vi gÞre alt, hvad vi kan, for at forbedre resultatet i denne anmeldelse.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。