レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Smukke omgivelser, dejlige vÊrelser men... som gÊst til et bryllup oplevede vi ved bordet: uens tallerkenserveringer (nogle fik meget andre lidt), kÞdet for rÞdt, manglende opfyld i glas. Stol mÃ¥tt... もっず芋る

Vi var til konfirmation, som blev blev holdt pÃ¥ Skjalm Hvide den 18/5. Personalet var virkelig imÞdekommende, smilende og hjÊlpesomme fra start til slut. Maden (3 retters-buffet) var fantastisk lÊkke... もっず芋る

䌁業が回答したした

Dette er ikke et sted, man skal tage hen, hvis man gerne vil have fred og ro. Mange af vÊrelserne ligger ud til en gÃ¥rdhave, hvor mange af de andre gÊster sidder i stÞrre og mindre grupper og... もっず芋る

Vi har netop holdt en helt fantastisk konfirmation i Slottets smukke lokaler. Alt - lige fra forberedelsen, til selve arrangementet, maden, festen, personalet, vÊrelserne og morgenmaden dagen derpÃ¥ v... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ホテル

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i NordsjÊlland. Hotellet har i alt 54 vÊrelser heraf 2 suiter og 2 ferielejligheder. Derudover har hotellet en restaurant samt selskabs- og konferencefaciliteter.

3.4

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

55件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Bryllup på Skjalm Hvide

D 27.08.21 satte Skjalm Hvide Hotel rammerne for vores bryllup og hvad der blev den mest fantastiske dag! Jeg vil blive ved med at anbefale Skjalm Hvide til alle de kommende arrangementer som jeg hÞrer om og også til dem som bare gerne vil have en hyggelig overnatning med forkÊlelse og lÊkker mad!

Tak for det sÞde personale, i gÞr det til et 12-tal ❀ Og havde jeg kunne give jer 6 stjerner herinde, havde i fået det.

2021幎9月26日

KÊre Amanda
Tusind tak for din meget positive anmeldelse. Vi er utroligt glade for at vi kunne danne de rammer som I havde Þnsket omkring Jeres store dag. Vi er glade for at I havde en fantastisk dag, der levede op til alle Jeres forventninger.
Det betyder meget for os at I har lyst til at anbefale os til andre. Det er den bedste kompliment vi kan få. Vi håber meget at kunne byde velkommen en anden gang. Endnu engang Þnskes i et stort tillykke med Jeres bryllup og alt held og lykke i fremtiden. Med venlig hilsen Sarah Westen, Skjalm Hvide Hotel

VIRKELIG GOD

Vi fejrede vores guldbryllup og 2x80 års fÞdselsdag på hotellet den 17. og 18.9.2021. Det var på alle måder en fantastisk god oplevelse, omgivelserne, vÊrelserne, maden, vinen, personalet, alt gik i en hÞjere enhed. Vi og alle vore gÊster havde en fantastisk fest. Hotel Skjalm Hvide kan på det varmeste anbefales.

2021幎9月21日

KÊre Gurli og Henrik
Tusind tak for Jeres positive anmeldelse af jeres guldbryllup og fÞdselsdag hos os. Vi er utrolig glade for at vi kunne danne nogle rammer der levede op til alle Jeres forventninger og at I sidder tilbage med en fÞlelse af at det hele gik op i en hÞjere enhed. Vi håber at kunne byde jer og Jeres gÊster velkommen en anden gang. Med venlig hilsen Sarah Westen, Skjalm Hvide Hotel

Perfekt bryllupsfest

Skjalm Hvide Hotel dannede lÞrdag d. 31/7-21 rammerne for den perfekte bryllupsfest for os. Lige fra ankomsten mÊrkedes det at personalet elsker at arbejde derude og at kulturen er sund og god, alle var meget hjÊlpsomme og fleksible i deres tilgang til hvad der måtte komme. IsÊr tjenerne på aftenen havde fuldstÊndig styr på alle detaljer og de var meget fleksible i forhold til ekstra indslag som kom uventet under middagen. Alle vores gÊster roste maden og serveringen meget.

VÊrelserne og fÊllesarealerne på hotellet fremstår sÊrdeles lÊkre og komfortable og man kan se der er lagt tid og ressourcer i at få alt til at skinne og se ekstra lÊkkert ud.

Vi kunne blive ved med at rose dette unikke hotel og dets personale, men vil egentlig bare slutte af med at sige at det ikke er sidste gang vi afholder et arrangement på Skjalm Hvide Hotel.

2021幎8月3日

KÊre Mikkel og Millie
Tusind tak for Jeres meget positive tilbagemelding! Det glÊder os meget at vi har kunne vÊre med til at sÊtte nogle uforglemmelige rammer for Jeres store dag. Det betyder meget at I har fået en dag som både I og Jeres gÊster kan se tilbage på med glÊde. Vi sÊtter utrolig stor pris på alle de rosende ord! Vi vil allerede nu se frem til at skulle danne rammerne omkring Jeres kommende arrangementer. Tusind tak for denne gang og endnu engang Þnskes I et stort tillykke med Jeres bryllup. Med venlig hilsen Sarah Westen, Skjalm Hvide Hotel

GennemfÞrt varme og hyggelige

GennemfÞrt varme og hyggelige omgivelser. Maden var virkelig god og betjeningen smilende, venlig og imÞdekommende.
Vi ser frem til at besÞge jer igen.

2021幎4月25日

KÊre Bettina
Tusind tak for din meget positive anmeldelse. Det betyder meget for os at vores gÊster fÞler sig tilpas i vores restaurant og at de finder omgivelserne varme og hyggelige. Derudover er vi også glade for at vi kunne danne rammerne omkring en god kulinarisk oplevelse. Vi ser meget frem til at kunne byde velkommen en anden gang. Med venlig hilsen Sarah Westen, Skjalm hvide Hotel

Vi har idag haft en fantastisk aften

Vi har idag haft en fantastisk aften med rigtig god mad og haft en helt fantastisk betjening af Maja, som gÞr det til en fantastisk oplevelse at besÞge Skjalm Hvide Hotel.
Vi kommer her kun begrund af Maja!
Mvh.
Leon Rubin
Ras-Teknik ApS

2021幎3月25日

KÊre Leon
Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at vi har kunne danne rammerne omkring et godt ophold. Derudover så er vi utroligt glade for at I har haft en god oplevelse i forhold til Majas fantastiske betjening og vores restaurants gode mad. Vi ser meget frem til at kunne byde velkommen igen en anden gang. Med venlig hilsen Sarah Westen, Skjalm Hvide Hotel

En almindelig overnatning en hverdag

En almindelig overnatning en hverdag som håndvÊrker. Jeg fÞler mig altid meget velkommen på Skjalm Hvide Hotel.
IsÊr Maja gÞr det til en helt sÊrlig oplevelse. Mvh Rasmus
Ras-Teknik

2021幎3月25日

KÊre Rasmus
Tusind tak for din meget positive anmeldelse. Vi er glade for at du har haft et godt ophold. Vi sÊtter altid en stor Êre i at vores gÊster fÞler sig velkommen fra det Þjeblik de checker ind. Vi er derudover meget glade for at Maja har kunne vÊre med til at gÞre opholdet til en god oplevelse.
Vi håber meget på at byde velkommen igen en anden gang. Endnu engang tusind tak for at tage dig tiden til at give os en tilbagemelding på dit ophold. Det betyder meget for os. Med venlig hilsen, Sarah Westen, Skjalm Hvide Hotel

Slotsbryllup m. overnatning

Hotellet dannede rammerne for vores bryllup i august 2020. Fantastisk sted, betjening og service gennem hele forlÞbet. Både vores gÊster og os selv var meget imponerede.

2021幎3月1日

KÊre Julie
Tusinde tak for din fine anmeldelse -Den sÊtter vi meget stor pris på.
Vi er glade for at vi kunne danne rammerne om jeres store dag og at både I og jeres gÊster havde en dejlig dag.
Vi håber på at kunne byde jer alle sammen velkommen en anden god gang.
Sabina Ruggeri/Skjalm Hvide Hotel

Bestemt ikke hvad jeg havde forventet...

Netop hjemvendt efter et ophold med halvpension.
Super fint vÊrelse. Rigtig lÊkker treretters menu efter kokkens valg. God rÞdvin.
Fantastisk betjening :)

Og så stopper det så også her....

Der var to bryllupper på hotellet. Det resulterede i, at bÞrn brugte gangen som motorvej til kl. 00:30 om natten.
Bryllupsfesten fortsatte til kl. 03:00 til trods for myndighedernes anbefalinger om, at fester skal stoppe kl. 22:00 grundet de stigende Coronasmittetal.
At naboens barn så begyndte at grÊde on and off fra kl. 06:00 og til kl. 08:00 er måske svÊrt at gÞre ret meget ved fra hotellets side.
Morgenmaden var også tvivlsom.
Det var ikke rigtig fyldt op. Scramble Êg var kolde og kaffemaskinen var konstant i udu.

Det var bestemt ikke det afslappende hyggelige ophold vi havde forventet.
TÊnker lidt, at Hotellet havde overvurderet det at have to bryppupper og samtidig have gÊster ud over det.

Har lidt svÊrt ved at se, at det er et sted jeg har lyst til at komme tilbage til :(

2020幎9月28日

KÊre Heidi

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder altid meget for os at vide hvordan vores gÊster oplever hotellet, personalet og restauranten.

Vi er utroligt glade for, at I har haft en god oplevelse i vores restaurant, der både bÞd på god betjening. god mad og vin.

Vi beklager selvfÞlgelig rigtigt meget jeres oplevelse i forbindelse med stÞj og larm på hotellet.
En anden gang skal I vide, at vi havde sat pris på at I havde kontaktet os, på det nummer vi henviser til, skulle der blive behov for kontakte en nattevagt.
Så havde vi kunne tage kontakt til de overnattende gÊster der stÞjede.

I skal dog vide, at vi tager jeres kommentar til os, og vi beklager selvfÞlgelig endnu engang.

Vi har også fulgt op på jeres oplevelse i forbindelse med morgenmaden. Dette er langt fra vores standard, og vi sÊtter pris på, at I gÞr os opmÊrksomme på det.

Vi er glade for, at I informerede vores reception omkring jeres oplevelse om morgenen, og vi håber at den rÞdvin som I fik med jer hjem, vil give anledning til en hyggelig stund.

Sarah Westen, Skjalm Hvide Hotel

Super skÞnt ophold

Super skÞnt ophold. ☀
VÊrelset lidt lille men super rent.
Dejlig morgenmad og meget smilende og serviceminded personale. Vi kommer gerne igen. 😃

2020幎8月7日

KÊre Anja
Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder altid meget for os at vide hvordan vores gÊster oplever hotellet og vores personale. Det glÊder os meget at I har haft et skÞnt ophold der også har budt på dejlig morgenmad. Ud fra jeres reservation kan vi se at I har reserveret et mindre dobbelt vÊrelse, hvilket også er det som I har fået tildelt. Vi er dog utroligt glade for at I både fandt vÊrelset pÊnt og rent. Vi vil se frem til at byde velkommen igen en anden gang. Med venlig hilsen Sarah Westen, Skjalm Hvide Hotel

Vi havde glÊdet os til vort Guldbryllup

Vi havde glÊdet os til vort Guldbryllup på Skjalm Hvide d.14/3-2020!

DesvÊrre kom Coronaen os i vejen og festen, som var forudbetalt, aflyste vi med 70 timers varsel, da vi ikke turde tage ansvaret for eventuel smitte af vores gÊster.
Situation var sådan at flere af vore gÊster og musikken meldte fra og ikke turde komme.
Skjalm Hvide melder "hus forbi" og gÞr os opmÊrksom på at det er kontraktbrud fra vores side og at de i Þvrigt ikke har problemer med at holde vores fest.
Det fulde belÞb for fest, overnatning, bar og diverse, er derfor tabt.
Efter denne oplevelse hvor Skjalm Hvide var totalt afvisende overfor en evnt. ny festdato, udlevering af betalte naturalier, eller at vi " slog halv skade", kontaktede vi Horesta .
"Horesta" der gav Skjalm Hvide ret "Sådan er kontrakten" men at der blev udvist sÊrdeles dårlig konduite.
Efter kontakt til Horesta, kom der et tilbud fra Skjalm Hvide, som gik ud på en ny fest senere til 50%.
Det kunne vi ikke accepterer, da vi allerede havde betalt det fulde belÞb for den aflyste fest, og ikke havde lyst til igen at underskrive ny kontrakt.

Efter den kedelige oplevelse, betaler vi aldrig mere en fest på forhånd, uden en forsikring, som går ind og dÊkker belÞbet, ved uforudsete situationer som corona, sygdom eller uheld.

Efter at vi har vÊret udsat for en så dårlig behandling er Skjalm Hvide ikke det sted vi tager hen, for at få en god oplevelse sammen med vore gÊster.

Anders Therkelsen.

2020幎7月5日

KÊre Anders

Vi havde også set utrolig meget frem til at skulle afholde Jeres guldbryllup. Bordet var allerede dÊkket, alle råvarer var indkÞbt og tjenerne var planlagt.

Jeg kan godt forstå at I er frustrerede over hele situationen – det er vi i den grad også!

Jeg synes dog ikke, at jeres hÃ¥rde kritik er berettiget! Der er sket en helt anden udvikling siden d. 11 marts hvor I vÊlger at aflyse jeres Guldbryllup. Vi kan sagtens forstÃ¥ jer og jeres gÊsters bekymring dengang, men pÃ¥ det tidspunkt var der ikke forsamlingsforbud under 1000 personer. Det vil sige at vi sagtens havde mulighed for at afholde Jeres guldbryllup her pÃ¥ hotellet d. 14 marts – men det Þnskede I forstÃ¥eligt nok ikke ! - Men da vi dengang stadig havde mulighed for at afholde jeres arrangement, er det ikke os der ikke kan leve op til den underskrevne kontrakt, men jer der Þnsker at aflyse, og her kan vi kun henvise til det som stÃ¥r beskrevet i jeres ordre bekrÊftelse jf. afbestillingsregler. Dengang var der ikke force majour, og derfor forholdte vi os naturligvis til den kontrakt vi havde med jer.

Vi tilbyder jer dog at rykke jeres arrangement, hvoraf I vil kunne få det nye arrangement med 50% i rabat. Her ville vi som hotel også opleve et tab, men vi tilbyder dette, idet at vi er af den overbevisning at vi kun kommer igennem dette hvis vi alle bidrager. Det betyder dermed også at vi ikke skal tage alle tab alene, men vi tager gerne vores andel.

Vi er altid interesseret i at give vores kunder den bedst mulige vejledning, til hvordan de kommer sÃ¥ ”billigt”, som muligt, ud af kontrakten med os, hvis det er det de Þnsker. I jeres situation havde vi ogsÃ¥ en meget Ã¥ben dialog hvor vi gav jer nogle forskellige muligheder med henblik pÃ¥ jeres arrangement, hvor vi ogsÃ¥ her forklarerede vigtigheden af, at det at opretholde en kontrakt netop sikrer, at vi alle hjÊlpes ad, med at klare krisen. Det er trods alt ogsÃ¥ vores ansvar, at kunne betale de kontrakter vi har med medarbejdere, leverandÞrer og samarbejdspartnere, pÃ¥ det pÃ¥gÊldende tidspunkt. De skal jo desvÊrre stadig have betaling, selvom at I aflyser eller rykker arrangementet til en anden dato.

Vi sÊtter trods alt pris på at du har delt din oplevelse med os. Vi lÊrer altid af anmeldelser og tilbagemeldinger.

God sommer

Bo Willadsen Skjalm Hvide Hotel

Eva Knigges 75 år fÞdselsdag

KÊre Sarah og alle andre implicerede
Tusinde tak for en helt fantastisk fest - Min 75 års fÞdselsdag - som jeg holdt på jeres smukke hotel - den 1. november. Alle mine gÊster: 61 personer - fordelt på alle aldre, var super begejstrede for deres fine vÊrelse. Udsmykning af festlokalet var fantastisk, velkomssceancen fungere, middagen - alle 3 retter, var vidunderlige og betjeningen var fantastisk, og timing helt i top. Og på intet tidspunkt, er der noget, der har siddet med tomme glas. Jeres drinksbar var super, den var alsidig og ventetiden aldrig lang. Der har intet vÊret at sÊtte en finger på. Og ud over det, er det et meget venligt og professionelt personale, vi har vÊret i kontakt med. Af hjertet tak - og I får mine varmeste anbefalinger. Vi ses HELT sikkert, når jeg blir 80. HOLD nu kÊft, en god fest - den vil vi mindes i mange år.
KØS, KØS fra Eva Knigge

2019幎11月8日

KÊre Eva
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse!
FÞrst vil jeg starte med endnu engang at sige tak for at vi måtte danne rammerne omkring din fÞdselsdag!
Vi er utroligt glade for at vi kunne vÊre med til at danne prÊcis de rammer som du Þnskede. Det betyder meget for os at både du og dine gÊster har haft en uforglemmelig oplevelse i forbindelse med din fÞdselsdag her på Skjalm Hvide Hotel. For os er det vigtigt at vi får skabt et arrangement som opfylder alle forventningerne herunder både servering, mad, bar og vÊrelser.
Vi er utroligt glade for at du har lyst til at anbefale os til andre, og vi vil glÊde os til at skulle danne rammerne om din 80 års fÞdselsdag.
Med venlig hilsen Sarah Westen, Skjalm Hvide Hotel

Vi har netop afholdt bryllup på shh

Vi har netop afholdt bryllup på shh - det blev alt hvad vi havde drÞmt om! skarp og kyndig vejledning op til festen, og mindst ligeså skarp eksekvering på selve dagen
Flot lokation, venligt og professionelt personale, lÊkker mad og flotte vÊrelser - tak skjalm hvide, for at skabe rammerne for en fest, som min hustru og jeg, samt vores gÊster aldrig vil glemme!

2019幎9月9日

KÊre Line og Steffen
Tusind tak for at vi måtte danne rammerne om jeres store dag! Vi sÊtter stor pris på jeres meget positive anmeldelse. Det betyder meget for os at vi kunne skabe de rammer omkring jeres store dag, som I Þnskede. Det glÊder os at både I og jeres gÊster har fået en dag og aften som I vil mindes med glÊde. Vi håber meget på at kunne byde jer velkommen en anden gang. Med venlig hilsen Sarah Westen, Skjalm Hvide Hotel

Bryllup d. 2/6

Bryllup d. 2/6-18

Alt i alt havde vi en fantastisk dag. Vi var 68 mennesker. Dog var der lidt Êrgelige ting:

1: vi havde på forhånd angivet hvem der var dårligt gående. Den ene blev placeret et godt stykke fra salen og blev ikke et problem fÞr festen var slut, for her var der blevet låst af ved receptionen så hun måtte gå hele vejen uden om.

2: da halvdelen af hovedretterne var blevet serveret gik der pludselig 10 min fÞr resten kom. Men sovsen og kartoflerne var på bordet og blev desvÊrre halv kolde.

3: det der cocktail bar fungerede SLET ikke. Da vi kom ind og skulle starte med drinks var intet klar. Den ene tjener stod stadig og ordnede mynte bagved, og der stod kun en i baren som sagde det var fÞrste gang han prÞvede det. Det resulterede i at mange ventede 15 min på en drink inkl mig selv. Og da jeg fik den specielle strawberry diquiri uden alkohol så var der sku alkohol i alligevel. (Skidt når jeg var gravid)

4: min veninde var også gravid og der var også bestilt alkohol fri vin til hende. Det var dog fået i glemmebogen og hun fik serveret alm vin.

Havde jeg haft mere overskud havde jeg brokket mig efter. Specielt over at bruge så mange penge for at 68 mennesker skulle have drinks og det så bare ikke fungerede.

Men alt i alt havde vi en fantastisk dag! SÞde tjenere og lÊkker mad.

2018幎11月6日

KÊre Ann-Charlotte
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at I havde en godt fest, og vi håber at det vil vÊre en mindevÊrdig aften, på trods af nogle uheldige episoder. Vi beklager hvis I har haft en fÞlelse af at skulle vente på hovedretten, vi havde dog sat pris på hvis I havde henvendt jer til tjenerne på aftenen, for så ville de have sÞrget for at give jer varm sovs og kartofler. Det er selvfÞlgelig ikke i orden, at der bliver serveret drinks med alkohol, når i specifikt har efterspurgt uden alkohol, vi kan dog ikke se nogen steder, at der skulle vÊre forudbestilt alkohol fri vin til din veninde, skulle det vÊre bestilt på dagen, beklager vi selvfÞlgelig at det ikke er opfyldt.
Receptionen lukker kl. 22.30, men det er altid muligt at henvende sig til en tjener, og dermed blive lukket igennem receptionen, netop for at undgå at folk er nÞdsaget til at gå udenom.
Vi er lidt uforstående overfor at anmeldelsen fÞrst kommer 5 måneder efter festens afholdelse, idet at vi ville have haft en mulighed for at rette op på de små fejl og mangler hvis de var blevet påpeget på selve aftenen, eller dagene efter. Vi sÊtter altid vores gÊster i fÞrste rÊkke, og ville Þnske at vi havde fået muligheden for at rette op på de fejl og mangler som du påpeger.
Jeg vil slutte af med at informere dig om at vi kun har fået gode tilbagemeldinger fra jeres gÊster.
Med venlig hilsen Sarah Westen, Skjalm Hvide Hotel

En blandet oplevelse

Vi har netop holdt et bryllup på Skjalm Hvide Hotel og har blandede fÞlelser for oplevelsen.
Anmeldelsen skal deles op i to for at vÊre fair, da der er stor forskel på anbefalingen mellem de to dele.

1. del - kÞbet og mÞderne op til festdagen (2 stjerne)
_______________________________________________
Vi havde et fantastisk mÞde fÞrste gang som virkelig overbeviste os om at de havde styr på tingene.
Det betÞd at vi endte med at booke vores bryllup hos dem.
Andet mÞde gik så på at snakke endelige priser, forlÞb osv. Det her er ca. 1,5 år fÞr selve festen. Vi blev enige om nogle priser og nogle vilkår der både bestod af en skriftlig aftale med antal gÊster, hvilke vine, mousserende vine, natmad osv. vi ville have.
I aftaledokumentet står der så en pris for et minimum antal personer. Vi sagde at vi absolut max blev 45 til festen og 75 til receptionen,og nok snarere 40 og 65 pga. forventede afbud osv.
Til det svarede damen, vi snakkede, med at den pris vi fik til det antal gÊster vi nu havde aftalt måtte afvige med maksimalt 20% for hver af arrangementerne og noterede derfor 45 og 70 som antallet af kuverter for reseptionen og festen. Blev vi fÊrre end det ville den aftalte pris skulle genforhandles. Så aftalen bestod altså af en skriftlig og en mundtlig aftale (tag ved lÊre her... få alt på skrift).
Vi aftaler desuden at vi skal snakkes ved en lille måned inden festen for at aftale endeligt omkring arrangementet.

Da min, sÞde, kone er en smule utålmodig endte vi med at booke et mÞde halvanden måned fÞr festen.
På det tidspunkt havde alle afgivet svar på indbydelserne og det endelige antal gÊster blev 60 og 39.

Og her kommer så den ubehagelige del. Hende vi snakkede med dengang påstod nu, at vi aldrig havde lavet en mundtlig aftale og at kun den skriftlige gjaldt. Da vi nu var fÊrre end 70 og 45 skulle alle priser genforhandles. Hun var fuldstÊndig afvisende over for vores forklaring på den aftale vi egentlig havde lavet med dem og forholdt sig udelukkende til aftaledokumentet. Det var som at mÞde en anden person.

Det er en virkelig ubehagelig situation at blive sat i halvanden måned fÞr sit bryllup. Vi er på ingen måde i en position hvor vi kan afvise deres nye priser og måtte bare protestere imens vi fik presset en vÊsentligt hÞjere pris ned i halsen. Vi var komplet mållÞse da vi gik derfra og endte op med at skulle betale flere tusinde kroner mere for det samme arrangement set pr. kuvert.

Den nye aftaler blev endda med en delvis korrektion for deres nu Êndrede priser siden sidst vi snakkede sammen. Det betÞd f.eks. at den mousserende vin kostede mere.
En virkelig ubehagelig oplevelse hvor kundepleje og service forlader lokalet og du bare skal tage imod uden at kunne gÞre noget ved det.

Det ender med en ny aftale hvor vi binder os til 60/39 personer og tÊnker at det var det. Vi må videre, festen er trods alt vigtigere end pengene.

Tre dage efter dette mÞde, får vi det fÞrste afbud.
Jeg skynder mig at skrive til Skjalm samme dag og spÞrg om vi da ikke kan blive enige om 38 personer når nu mÞdet trods alt blev holdt 14 dage tidligere end de normalt gÞr for disse arrangementer. Men der fangede bordet igen, og du bliver endnu en gang mÞdt af djÊvlen selv, der nÊgter at give sig så meget som en millimeter. Jeg er helt med på at vi har givet hånd på en aftale. Men efter at vi har lagt os fladt og genforhandlet hele brylluppet hos dem, havde det pyntet at få en lille gulerod dér. Men der er ikke noget at komme efter hos dem. Der skal bare penge i kassen.

2. del - Festen (4 stjerner)
_______________________________________________
Heldigvis er det ikke alle der behandler folk som hende vi koordinerede med og personalet generelt er utrolig hjÊlpsomme og kompetente.

Så hele forlÞbet på dagen gik glidende.
Man lÊgger stort set ikke mÊrke til personalet under middagen, men vand bliver fyldt op, mad kommer på bordet, lys bliver dÊmpet osv. Overtjeneren må siges at have styr på sit kram!
Vi havde som nÊvnt 37 overnattende gÊster og indtjekning gik som en drÞm.
Skift imellem reception, velkomstdrink, middag og dansegulv blev afviklet på ingen tid.
Maden smagte desuden fantastisk og standard vinmenuen var ganske udemÊrket!

Vi havde bestilt cocktailbar til vores gÊster og den er det eneste minus ved den dag. Den var lidt kedeligt prÊsenteret og bartenderen var vÊk en gang imellem så man ikke kunne få en drink. Her ville man gerne have haft en proffesionel der kunne mikse lidt. Her stod der bare nogle kander med prÊblandede cocktails som blev hÊldt op. Til prisen for dette, havde jeg forventet noget mere.

Brunchen om morgenen derpå var ok, men til den kedelige side. Der er ikke så meget at vÊlge imellem. Det er ikke den dårligste brunch jeg har fået, men den manglede helt klart noget for at gÞre sig bemÊrket!

2018幎9月12日

KÊre Mette og BjÞrn

Vi er glade for at I havde en dejlig fest med god mad og vine.
Vi er dog meget uforstående overfor kritikken af hvor mange gÊster I skal betale for.
I har en underskrevet en ordrebekrÊftelse, hvor der står, at prisen er betinget af det antal af gÊster, I havde oplyst. I havde fået en del i rabat men det forudsatte selvfÞlgelig, at I ikke blev markant mindre gÊster. Det står helt tydeligt på jeres ordrebekrÊftelse, at prisen er betinget af, at det er 45 gÊster til middagen og 70 til receptionen - og det har I underskrevet d. 15/5 2017.
I bliver så en del mindre så derfor skal prisen selvfÞlgelig genforhandles ! Den nye pris blev 70 kr. dyrere pr person for de 39 personer (i stedet for 45 pax)
I kom ikke til at betale mere for receptionen, hvor I reducerede med 10 personer !

Mette Willadsen

Kronen på vÊrket

Jeg har netop holdt min 60 års fÞdselsdag, på Skjalm Hvide Hotel.
Det er ingen sag at holde fest, hvis man bliver vejledt rigtig seriÞst.
Mit fÞrste mÞde var med stedet indehaver, jeg var klar til at kÞbe, hvad jeg
nu troede var nÞdvendig. Så er det både trygt og ikke mindst fantastisk at sidde med manden som lever af stedet, der så siger " nej det kan ikke betale sig" du skal hellere gÞre sådan ...... Det giver tryghed.
De nÊste mÞder blev klaret af sÞde Sabina, der også hele tiden var der med vejledning, uden at det blev for meget.
Festen blev holdt på "Slottet" og det blev en kongelig fest.
Det bedste er at jeg nu sidder med alle de sÞde hilsner fra mine gÊster, der har haft en fantastisk oplevelse i form af det skÞnneste mad og dejlige vÊrelser. ForÞvrigt er det trygt at vide ingen skal kÞre hjem og en dejlig måde at sige farvel på hen over morgenmaden.
Med den oplevelse så er det jo ingen sag at holde fest, selvom det er i den hÞje ende af talrÊkken :-)
En stor tak til hele holdet på Skjalm Hvide Hotel og tak for den fine gave.

2015幎11月5日

Hej Rita
Stort tak for de meget flottet ord.
Vi er rigtig glade for, at du havde en dejlig fest ved os. Men det betyder også rigtig meget for os at du har vÊret tryg og fÞlt dig godt vejledt gennem hele processen.
Vi håber vi kan byde velkommen igen en anden gang
Mette Willadsen

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。