Smukke omgivelser, dejlige vÊrelser men... som gÊst til et bryllup oplevede vi ved bordet: uens tallerkenserveringer (nogle fik meget andre lidt), kÞdet for rÞdt, manglende opfyld i glas. Stol mÃ¥tt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi var til konfirmation, som blev blev holdt pÃ¥ Skjalm Hvide den 18/5. Personalet var virkelig imÞdekommende, smilende og hjÊlpesomme fra start til slut. Maden (3 retters-buffet) var fantastisk lÊkke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dette er ikke et sted, man skal tage hen, hvis man gerne vil have fred og ro. Mange af vÊrelserne ligger ud til en gÃ¥rdhave, hvor mange af de andre gÊster sidder i stÞrre og mindre grupper og... ãã£ãšèŠã
Vi har netop holdt en helt fantastisk konfirmation i Slottets smukke lokaler. Alt - lige fra forberedelsen, til selve arrangementet, maden, festen, personalet, vÊrelserne og morgenmaden dagen derpÃ¥ v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i NordsjÊlland. Hotellet har i alt 54 vÊrelser heraf 2 suiter og 2 ferielejligheder. Derudover har hotellet en restaurant samt selskabs- og konferencefaciliteter.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bryllup på Skjalm Hvide
D 27.08.21 satte Skjalm Hvide Hotel rammerne for vores bryllup og hvad der blev den mest fantastiske dag! Jeg vil blive ved med at anbefale Skjalm Hvide til alle de kommende arrangementer som jeg hÞrer om og også til dem som bare gerne vil have en hyggelig overnatning med forkÊlelse og lÊkker mad!
Tak for det sÞde personale, i gÞr det til et 12-tal â€ïž Og havde jeg kunne give jer 6 stjerner herinde, havde i fÃ¥et det.

VIRKELIG GOD
Vi fejrede vores guldbryllup og 2x80 års fÞdselsdag på hotellet den 17. og 18.9.2021. Det var på alle måder en fantastisk god oplevelse, omgivelserne, vÊrelserne, maden, vinen, personalet, alt gik i en hÞjere enhed. Vi og alle vore gÊster havde en fantastisk fest. Hotel Skjalm Hvide kan på det varmeste anbefales.

Perfekt bryllupsfest
Skjalm Hvide Hotel dannede lÞrdag d. 31/7-21 rammerne for den perfekte bryllupsfest for os. Lige fra ankomsten mÊrkedes det at personalet elsker at arbejde derude og at kulturen er sund og god, alle var meget hjÊlpsomme og fleksible i deres tilgang til hvad der måtte komme. IsÊr tjenerne på aftenen havde fuldstÊndig styr på alle detaljer og de var meget fleksible i forhold til ekstra indslag som kom uventet under middagen. Alle vores gÊster roste maden og serveringen meget.
VÊrelserne og fÊllesarealerne på hotellet fremstår sÊrdeles lÊkre og komfortable og man kan se der er lagt tid og ressourcer i at få alt til at skinne og se ekstra lÊkkert ud.
Vi kunne blive ved med at rose dette unikke hotel og dets personale, men vil egentlig bare slutte af med at sige at det ikke er sidste gang vi afholder et arrangement på Skjalm Hvide Hotel.

GennemfÞrt varme og hyggeligeâŠ
GennemfÞrt varme og hyggelige omgivelser. Maden var virkelig god og betjeningen smilende, venlig og imÞdekommende.
Vi ser frem til at besÞge jer igen.

Skjalm Hvide Hotel ããã®åç
Vi har idag haft en fantastisk aftenâŠ
Vi har idag haft en fantastisk aften med rigtig god mad og haft en helt fantastisk betjening af Maja, som gÞr det til en fantastisk oplevelse at besÞge Skjalm Hvide Hotel.
Vi kommer her kun begrund af Maja!
Mvh.
Leon Rubin
Ras-Teknik ApS

Skjalm Hvide Hotel ããã®åç
En almindelig overnatning en hverdagâŠ
En almindelig overnatning en hverdag som håndvÊrker. Jeg fÞler mig altid meget velkommen på Skjalm Hvide Hotel.
IsÊr Maja gÞr det til en helt sÊrlig oplevelse. Mvh Rasmus
Ras-Teknik

Slotsbryllup m. overnatning
Hotellet dannede rammerne for vores bryllup i august 2020. Fantastisk sted, betjening og service gennem hele forlÞbet. Både vores gÊster og os selv var meget imponerede.

Skjalm Hvide Hotel ããã®åç
Bestemt ikke hvad jeg havde forventet...
Netop hjemvendt efter et ophold med halvpension.
Super fint vÊrelse. Rigtig lÊkker treretters menu efter kokkens valg. God rÞdvin.
Fantastisk betjening :)
Og så stopper det så også her....
Der var to bryllupper på hotellet. Det resulterede i, at bÞrn brugte gangen som motorvej til kl. 00:30 om natten.
Bryllupsfesten fortsatte til kl. 03:00 til trods for myndighedernes anbefalinger om, at fester skal stoppe kl. 22:00 grundet de stigende Coronasmittetal.
At naboens barn så begyndte at grÊde on and off fra kl. 06:00 og til kl. 08:00 er måske svÊrt at gÞre ret meget ved fra hotellets side.
Morgenmaden var også tvivlsom.
Det var ikke rigtig fyldt op. Scramble Êg var kolde og kaffemaskinen var konstant i udu.
Det var bestemt ikke det afslappende hyggelige ophold vi havde forventet.
TÊnker lidt, at Hotellet havde overvurderet det at have to bryppupper og samtidig have gÊster ud over det.
Har lidt svÊrt ved at se, at det er et sted jeg har lyst til at komme tilbage til :(

Super skÞnt ophold
Super skÞnt ophold. âïž
VÊrelset lidt lille men super rent.
Dejlig morgenmad og meget smilende og serviceminded personale. Vi kommer gerne igen. ð

Skjalm Hvide Hotel ããã®åç
Vi havde glÊdet os til vort GuldbryllupâŠ
Vi havde glÊdet os til vort Guldbryllup på Skjalm Hvide d.14/3-2020!
DesvÊrre kom Coronaen os i vejen og festen, som var forudbetalt, aflyste vi med 70 timers varsel, da vi ikke turde tage ansvaret for eventuel smitte af vores gÊster.
Situation var sådan at flere af vore gÊster og musikken meldte fra og ikke turde komme.
Skjalm Hvide melder "hus forbi" og gÞr os opmÊrksom på at det er kontraktbrud fra vores side og at de i Þvrigt ikke har problemer med at holde vores fest.
Det fulde belÞb for fest, overnatning, bar og diverse, er derfor tabt.
Efter denne oplevelse hvor Skjalm Hvide var totalt afvisende overfor en evnt. ny festdato, udlevering af betalte naturalier, eller at vi " slog halv skade", kontaktede vi Horesta .
"Horesta" der gav Skjalm Hvide ret "Sådan er kontrakten" men at der blev udvist sÊrdeles dårlig konduite.
Efter kontakt til Horesta, kom der et tilbud fra Skjalm Hvide, som gik ud på en ny fest senere til 50%.
Det kunne vi ikke accepterer, da vi allerede havde betalt det fulde belÞb for den aflyste fest, og ikke havde lyst til igen at underskrive ny kontrakt.
Efter den kedelige oplevelse, betaler vi aldrig mere en fest på forhånd, uden en forsikring, som går ind og dÊkker belÞbet, ved uforudsete situationer som corona, sygdom eller uheld.
Efter at vi har vÊret udsat for en så dårlig behandling er Skjalm Hvide ikke det sted vi tager hen, for at få en god oplevelse sammen med vore gÊster.
Anders Therkelsen.

Eva Knigges 75 år fÞdselsdag
KÊre Sarah og alle andre implicerede
Tusinde tak for en helt fantastisk fest - Min 75 års fÞdselsdag - som jeg holdt på jeres smukke hotel - den 1. november. Alle mine gÊster: 61 personer - fordelt på alle aldre, var super begejstrede for deres fine vÊrelse. Udsmykning af festlokalet var fantastisk, velkomssceancen fungere, middagen - alle 3 retter, var vidunderlige og betjeningen var fantastisk, og timing helt i top. Og på intet tidspunkt, er der noget, der har siddet med tomme glas. Jeres drinksbar var super, den var alsidig og ventetiden aldrig lang. Der har intet vÊret at sÊtte en finger på. Og ud over det, er det et meget venligt og professionelt personale, vi har vÊret i kontakt med. Af hjertet tak - og I får mine varmeste anbefalinger. Vi ses HELT sikkert, når jeg blir 80. HOLD nu kÊft, en god fest - den vil vi mindes i mange år.
KÃS, KÃS fra Eva Knigge

Skjalm Hvide Hotel ããã®åç
Vi har netop afholdt bryllup på shh
Vi har netop afholdt bryllup på shh - det blev alt hvad vi havde drÞmt om! skarp og kyndig vejledning op til festen, og mindst ligeså skarp eksekvering på selve dagen
Flot lokation, venligt og professionelt personale, lÊkker mad og flotte vÊrelser - tak skjalm hvide, for at skabe rammerne for en fest, som min hustru og jeg, samt vores gÊster aldrig vil glemme!

Bryllup d. 2/6
Bryllup d. 2/6-18
Alt i alt havde vi en fantastisk dag. Vi var 68 mennesker. Dog var der lidt Êrgelige ting:
1: vi havde på forhånd angivet hvem der var dårligt gående. Den ene blev placeret et godt stykke fra salen og blev ikke et problem fÞr festen var slut, for her var der blevet låst af ved receptionen så hun måtte gå hele vejen uden om.
2: da halvdelen af hovedretterne var blevet serveret gik der pludselig 10 min fÞr resten kom. Men sovsen og kartoflerne var på bordet og blev desvÊrre halv kolde.
3: det der cocktail bar fungerede SLET ikke. Da vi kom ind og skulle starte med drinks var intet klar. Den ene tjener stod stadig og ordnede mynte bagved, og der stod kun en i baren som sagde det var fÞrste gang han prÞvede det. Det resulterede i at mange ventede 15 min på en drink inkl mig selv. Og da jeg fik den specielle strawberry diquiri uden alkohol så var der sku alkohol i alligevel. (Skidt når jeg var gravid)
4: min veninde var også gravid og der var også bestilt alkohol fri vin til hende. Det var dog fået i glemmebogen og hun fik serveret alm vin.
Havde jeg haft mere overskud havde jeg brokket mig efter. Specielt over at bruge så mange penge for at 68 mennesker skulle have drinks og det så bare ikke fungerede.
Men alt i alt havde vi en fantastisk dag! SÞde tjenere og lÊkker mad.

En blandet oplevelse
Vi har netop holdt et bryllup på Skjalm Hvide Hotel og har blandede fÞlelser for oplevelsen.
Anmeldelsen skal deles op i to for at vÊre fair, da der er stor forskel på anbefalingen mellem de to dele.
1. del - kÞbet og mÞderne op til festdagen (2 stjerne)
_______________________________________________
Vi havde et fantastisk mÞde fÞrste gang som virkelig overbeviste os om at de havde styr på tingene.
Det betÞd at vi endte med at booke vores bryllup hos dem.
Andet mÞde gik så på at snakke endelige priser, forlÞb osv. Det her er ca. 1,5 år fÞr selve festen. Vi blev enige om nogle priser og nogle vilkår der både bestod af en skriftlig aftale med antal gÊster, hvilke vine, mousserende vine, natmad osv. vi ville have.
I aftaledokumentet står der så en pris for et minimum antal personer. Vi sagde at vi absolut max blev 45 til festen og 75 til receptionen,og nok snarere 40 og 65 pga. forventede afbud osv.
Til det svarede damen, vi snakkede, med at den pris vi fik til det antal gÊster vi nu havde aftalt måtte afvige med maksimalt 20% for hver af arrangementerne og noterede derfor 45 og 70 som antallet af kuverter for reseptionen og festen. Blev vi fÊrre end det ville den aftalte pris skulle genforhandles. Så aftalen bestod altså af en skriftlig og en mundtlig aftale (tag ved lÊre her... få alt på skrift).
Vi aftaler desuden at vi skal snakkes ved en lille måned inden festen for at aftale endeligt omkring arrangementet.
Da min, sÞde, kone er en smule utålmodig endte vi med at booke et mÞde halvanden måned fÞr festen.
På det tidspunkt havde alle afgivet svar på indbydelserne og det endelige antal gÊster blev 60 og 39.
Og her kommer så den ubehagelige del. Hende vi snakkede med dengang påstod nu, at vi aldrig havde lavet en mundtlig aftale og at kun den skriftlige gjaldt. Da vi nu var fÊrre end 70 og 45 skulle alle priser genforhandles. Hun var fuldstÊndig afvisende over for vores forklaring på den aftale vi egentlig havde lavet med dem og forholdt sig udelukkende til aftaledokumentet. Det var som at mÞde en anden person.
Det er en virkelig ubehagelig situation at blive sat i halvanden måned fÞr sit bryllup. Vi er på ingen måde i en position hvor vi kan afvise deres nye priser og måtte bare protestere imens vi fik presset en vÊsentligt hÞjere pris ned i halsen. Vi var komplet mållÞse da vi gik derfra og endte op med at skulle betale flere tusinde kroner mere for det samme arrangement set pr. kuvert.
Den nye aftaler blev endda med en delvis korrektion for deres nu Êndrede priser siden sidst vi snakkede sammen. Det betÞd f.eks. at den mousserende vin kostede mere.
En virkelig ubehagelig oplevelse hvor kundepleje og service forlader lokalet og du bare skal tage imod uden at kunne gÞre noget ved det.
Det ender med en ny aftale hvor vi binder os til 60/39 personer og tÊnker at det var det. Vi må videre, festen er trods alt vigtigere end pengene.
Tre dage efter dette mÞde, får vi det fÞrste afbud.
Jeg skynder mig at skrive til Skjalm samme dag og spÞrg om vi da ikke kan blive enige om 38 personer når nu mÞdet trods alt blev holdt 14 dage tidligere end de normalt gÞr for disse arrangementer. Men der fangede bordet igen, og du bliver endnu en gang mÞdt af djÊvlen selv, der nÊgter at give sig så meget som en millimeter. Jeg er helt med på at vi har givet hånd på en aftale. Men efter at vi har lagt os fladt og genforhandlet hele brylluppet hos dem, havde det pyntet at få en lille gulerod dér. Men der er ikke noget at komme efter hos dem. Der skal bare penge i kassen.
2. del - Festen (4 stjerner)
_______________________________________________
Heldigvis er det ikke alle der behandler folk som hende vi koordinerede med og personalet generelt er utrolig hjÊlpsomme og kompetente.
Så hele forlÞbet på dagen gik glidende.
Man lÊgger stort set ikke mÊrke til personalet under middagen, men vand bliver fyldt op, mad kommer på bordet, lys bliver dÊmpet osv. Overtjeneren må siges at have styr på sit kram!
Vi havde som nÊvnt 37 overnattende gÊster og indtjekning gik som en drÞm.
Skift imellem reception, velkomstdrink, middag og dansegulv blev afviklet på ingen tid.
Maden smagte desuden fantastisk og standard vinmenuen var ganske udemÊrket!
Vi havde bestilt cocktailbar til vores gÊster og den er det eneste minus ved den dag. Den var lidt kedeligt prÊsenteret og bartenderen var vÊk en gang imellem så man ikke kunne få en drink. Her ville man gerne have haft en proffesionel der kunne mikse lidt. Her stod der bare nogle kander med prÊblandede cocktails som blev hÊldt op. Til prisen for dette, havde jeg forventet noget mere.
Brunchen om morgenen derpå var ok, men til den kedelige side. Der er ikke så meget at vÊlge imellem. Det er ikke den dårligste brunch jeg har fået, men den manglede helt klart noget for at gÞre sig bemÊrket!

Kronen på vÊrket
Jeg har netop holdt min 60 års fÞdselsdag, på Skjalm Hvide Hotel.
Det er ingen sag at holde fest, hvis man bliver vejledt rigtig seriÞst.
Mit fÞrste mÞde var med stedet indehaver, jeg var klar til at kÞbe, hvad jeg
nu troede var nÞdvendig. Så er det både trygt og ikke mindst fantastisk at sidde med manden som lever af stedet, der så siger " nej det kan ikke betale sig" du skal hellere gÞre sådan ...... Det giver tryghed.
De nÊste mÞder blev klaret af sÞde Sabina, der også hele tiden var der med vejledning, uden at det blev for meget.
Festen blev holdt på "Slottet" og det blev en kongelig fest.
Det bedste er at jeg nu sidder med alle de sÞde hilsner fra mine gÊster, der har haft en fantastisk oplevelse i form af det skÞnneste mad og dejlige vÊrelser. ForÞvrigt er det trygt at vide ingen skal kÞre hjem og en dejlig måde at sige farvel på hen over morgenmaden.
Med den oplevelse så er det jo ingen sag at holde fest, selvom det er i den hÞje ende af talrÊkken :-)
En stor tak til hele holdet på Skjalm Hvide Hotel og tak for den fine gave.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ