Dette er ikke et sted, man skal tage hen, hvis man gerne vil have fred og ro. Mange af vÊrelserne ligger ud til en gÃ¥rdhave, hvor mange af de andre gÊster sidder i stÞrre og mindre grupper og... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi var en gruppe og brugte vel godt 29 vÊrelser samt spiste der. SÃ¥ min anmeldelse bygger pÃ¥ fleres udsagn. Ingen varmt vand pÃ¥ vÊrelset. Flere vÊrelser lugtede af kloak. Verdens dÃ¥rligste hvidvin.... ãã£ãšèŠã
Vi var til konfirmation, som blev blev holdt pÃ¥ Skjalm Hvide den 18/5. Personalet var virkelig imÞdekommende, smilende og hjÊlpesomme fra start til slut. Maden (3 retters-buffet) var fantastisk lÊkke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har netop holdt en helt fantastisk konfirmation i Slottets smukke lokaler. Alt - lige fra forberedelsen, til selve arrangementet, maden, festen, personalet, vÊrelserne og morgenmaden dagen derpÃ¥ v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i NordsjÊlland. Hotellet har i alt 54 vÊrelser heraf 2 suiter og 2 ferielejligheder. Derudover har hotellet en restaurant samt selskabs- og konferencefaciliteter.
é£çµ¡å
Bygaden 1, 3550, Slangerup, ãã³ããŒã¯
- info@shh.dk
- www.shh.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Uden gardiner og varmt vand
Vi havde bestilt en suite fra fredag til sÞndag. To dage fÞr ringede hotellet og foreslog en flytning, da receptionisten mente at der pga. fester ville vÊre mere stille i hotellets ferielejlighed. Det var betÊnksomt, og tog udgangspunkt i de to bÞrn pÃ¥ hhv. 2 og 4 Ã¥r, der skulle med. Jeg spurgte om der var et âmenâ ved ombookingen men blev forsikret om at det var der ikke. Hun spurgte om vi skulle bruge en babyseng til den mindste, og jeg svarede at han fint kunne sove i den ene af dobbeltsengene (dobbeltseng/sofaseng).SÃ¥ ville hun sÞrge for 4 opredninger.
Receptionen lukkede 10 minutter efter vi ankom, og der var derfor lukket da vi så at der kun var opredning til 3. Det var varmt, og vi deltes om de dyner der var.
LÞrdag morgen stod den på iskoldt bad. Det fortalte vi i receptionen kl. 9 lÞrdag, og hun ville få en mand til at kigge på det. Vi frabad os også rengÞring, og receptionisten stregede i nogle lister til rengÞringspersonalet. Vi tog på familiebesÞg og returnerede til hotellet kl. 23. hvor vi forventede at kunne hoppe direkte under dynerne.
Der havde vÊret rengÞring! Sengene var redt, og gardinerne trukket fra, og det store mÞrklÊgningsgardin for vinduet i sovevÊrelset var hevet ned, ligesom loftskinnen. Efterladt var et meget tyndt gardin, som ikke kunne dÊkke hele det 2 m bredde gulv-til-loft-vindue langs sengen. Vi brugte mindst en time på interimistisk ophÊngning. Der var fortsat kun iskoldt vand.
SÞndag morgen var der også kun iskoldt vand. Naboen havde også kun koldt vand. Vi henvendte os i receptionen til de to meget unge receptionister. De havde en seddel vedr. det af personalet nedrevne gardin, så de vidste besked, men havde ikke fikset det. De ringede til deres chef, og kunne så meddele at de kunne give et afslag 200 kr. pr. dag - svarende til 8,35 % i forhold til den oprindelige pris for ikke at levere opredning, privatliv og varmt vand, hvilket ellers må anses som kerneopgaver for et hotel.
Svar på kommentar fra hotel:
Vi var IKKEi kontakt med personalet lÞrdag aften! Der var lukket i receptionen, da vi kom tilbage og opdagede det manglende gardin. Den der hev det ned, skulle jo bare have fået det fikset omgående, så havde vi ikke opdaget det, og så havde der blot vÊret en uÞnsket rengÞring.

Skjalm Hvide Hotel ããã®åç
Jeg holdt en sammenkomst for minâŠ
Jeg holdt en sammenkomst for min familie 18.-19.8.Blev venligt modtaget i receptionen der fleksible og venlige. Festen blev afholdt hos KÞbmanden, dejlige lokaler med terrasse hvor vi fik lov at sidde indtil vi skulle spise. Fik en fantastisk god betjening af fantastiske tjenere.
Alle mine gÊster var meget glade opholdet.

Bryllup 22 Juli 2023
Vi har lige holdt vores bryllupsfest i Skjalm hvides festlokale der hedder KÞbmanden. Fantastisk lokale med tilhÞrende terrasse og gÃ¥rdhave. Endnu mere fantastisk personale og service. Helt igennem perfekt kommunikation, servering og professionalisme. Maden var helt igennem perfekt og vi er 110% tilfredse. Liva der var med til at planlÊgge og organisere hele forlÞbet var sÃ¥ ualmindelig hjÊlpsom og serviceminded og gjorde at vi var fuldstÊndig trygge ved det hele. Tusind tak for et helt igennem fantastisk arrangement til ALLE de ansatte der var med til at gÞre vores dag helt perfekt ððŒâ€ïž

250 kr for en halv time ð³ð€
Rent og pÊnt vÊrelse med meget god seng.
Dejlig morgenmad.
Vi havde dog en forespÞrgsel om at tjekke ind en halv time fÞr. Det kunne sagtens lade sig gÞre for et gebyr pÃ¥ 250 kr ð³ð€ Det har vi alligevel aldrig prÞvet fÞr. Super dÃ¥rlig start pÃ¥ et ophold

Fest
KÊre Skjalm Hvide,
Hold nu ferie et arrangement og fest i havde fået sat op! Vi er så mega tilfredse og har holdt vores livs fest hos jer.
Lad os starte med receptionen, vi var jo sÃ¥ heldige at kunne vÊre i gÃ¥rdhaven, sÃ¥ godt et set up der var lavet. Dejligt med kolde drikke og hold nu op nogle lÊkre appetizers kÞkkenet havde lavet! Stor ros skal de haâ! BorddÊkningen var SÃ
perfekt og prÊcis som vi havde Þnsket os! Maden var så god og dejlige smage, vinen helt perfekt og jeres personale - waow! OG Liva du skal have så meget ros. Man kan mÊrke du brÊnder for det og det ikke kun er et job for dig! Vores toastmaster skulle vi hilse fra og sige tak for din kÊmpe indsats, det kunne ikke have vÊret så perfekt uden din hjÊlp og koordinering!
SkÞnne vÊrelser og skÞn overnatning med dejlig morgenmad!
Vores gÊster har også rost det hele så meget.
Vi vil gerne gÞre det hele igen og isÊr hos jer!
Mange hilsener
Fra det nygifte par, som havde en fantastisk dag og fest hos jer!
(Sanne og Phillip)

Skjalm Hvide Hotel ããã®åç
Super service hele weekenden ð
Vi holdt min mands 70 års fÞdselsdag. Vi var 15 personer og der var super service fra personalet fra vi ankom lÞrdag til vi tog afsted sÞndag. Fantastisk mad og drikkevarer, og dejlige omgivelser overalt.

Dejligt sted til fest
God service - dejlig mad - styr pÃ¥ arrangementet. Jeg afholdt min 50 Ã¥rs fÞdselsdag i festlokalet Slottet og alt klappede fra start til slut. Absolut anbefalelsesvÊrdig med overnatning, mad, fest, sÞde tjenere. Takð

DÃ¥rlig service og intet TV
Bestilt enkelt vÊrelse og får vÊrelse uden TV. Receptionen vil ikke annullere min booking, men siger jeg er velkommen til ikke at benytte vÊrelset ( mange tak!) og kan ringe og evt klage i morgen. Jeg skulle specifikt have bedt om TV på vÊrelset, hvis det er vigtigt.
Jeg fortÊller at de på hjemmesiden ingen vÊrelser har uden TV, så hvorfor skulle jeg bede om et TV? Jeg skal måske nÊste gang også bede om eget bad og wc? Dårlig service og intet ansvar.

Dejligt vÊrelse
Dejligt vÊrelse, men overnat der IKKE en sÞndag til mandag, alt er lukket ned, så i lejer faktisk bare et vÊrelse, reception og alt er der gitter for så man ikke kan komme ind, havde et skÞnt vÊrelse ud til vejen med udgang dertil. Dejlg morgenmad, Men de 1245 kr de har reserveret på kortet ved bestilling har vi stadig ikke fået retur efter en uge trods adskillelige henvendelser og lÞfter om at låse dem op, de sagde da vi checkede ud at de godt ville lÞse det op men at det ellers gik af sig selv efter 14 dage. Betalte dels med gavekort og dels med kreditkort ved udchckning også - men stadig 1245 reserveret på mit electron kort - må se om det lÞser sig elelrs må vi gå rettens vej.

En Êrgelig og trÊls oplevelse
En desvÊrre meget Êrgelig og trÊls oplevelse med gavekort, som ender med denne klage.
En oplevelse med miskommunikation fra hotellets side og en manglende indstiling til at lÞse problemet og påtage sig et ansvar for denne miskommunikation, da ansvaret som altid ligger på hotellet side og ikke kundens side i denne givende situation. Vi kan håbe receptionens viden og intelligents forbedres til de nÊste gÊster, så de ikke har samme beklagelige oplevelse.

Skjalm Hvide Hotel ããã®åç
Skjalm Hvide er et fantastisk godt stedâŠ
Skjalm Hvide er et fantastisk godt sted at vÊre gÊst, du mÞder altid en smilende personale og de giver en fÞrste klasses service og er altid behjÊlpelige med alt.
Maden er suverÊn god og der er meget godt at vÊlge imellem.

Skjalm Hvide Hotel ããã®åç
Kunne ikke fremskaffe en dyne og hovedpude ð±
Vi var til en 18. års fÞdselsdag. Venligt personale og vanvittigt lÊkker mad. Det der trÊkker ned er simpelthen at vi havde et familie vÊrelse og de kunne simpelthen ikke skaffe noget så simpelt som en dyne og hovedpude til den 4. person i vÊrelset. Vi måtte selv på jagt hos de andre gÊster til selskabet. I blev informeret om manglen kl. 1600 men gjorde jer ikke ulejligheden af skaffet os en dyne og hovedpude til kl. 0200 om natten. Der er ingen undskyldning på dette. Om jeg kommer igen? Nej det tror jeg bestemt ikke.

Fik madforgiftning
Overnattede der fra mandag til onsdag. Efter jeg havde spist aftensmad om tirsdagen og morgenmad om onsdagen, der spiste jeg intet derefter, og da jeg kom hjem onsdag aften havde jeg fået madforgiftning. Det kan kun vÊre kommet fra noget jeg har indtaget fra Skjalm Hvide.
Ikke nogen god oplevelse desvÊrre.

Tak bare kÊmpe tak!
Mange tusinde tak for at gÞre vores store bryllupsdag helt igennem magisk og fyldt med smil! <3
Vi holdt vores bryllup hos jer d. 15/10/2022 og trods en masse sidste rettelser og Êndringer så var dagen helt perfekt! Tak til Sabina for at holde styr på planlÊgningen og skabe rammerne for vores dag :) Og ikke mindst tak til alle de fantastisk sÞde medarbejdere på hele hotellet for ALTID at vÊre imÞdekommende og smilende :) Maden smagte fantastisk og vi kunne ikke have drÞmt om en bedre dag. Det er bestemt ikke sidste gang vi er hos jer! Vi glÊder os til at komme igen<3

Skjalm Hvide Hotel ããã®åç
Tusind tak for en fantastisk fest iâŠ
Tusind tak for en fantastisk fest i perfekte rammer.
Der var stor ros til både mad og vin fra gÊsterne.
Alt var lige som vi håbede - vi kan varmt anbefale at holde festen hos jer :)

Skjalm Hvide Hotel ããã®åç
Det var en fornÞjelse at holde voresâŠ
Det var en fornÞjelse at holde vores bryllup hos jer, en helt fantastisk god oplevelse lige fra bordet der ramte vores smag spot on, personale i sÊrklasse, fantastisk mad, en helt igennem god oplevelse.
Tak fordi i var med til at lave vores drÞmmebryllup .
Venlig hilsen Pia og Michael

Blandet oplevelse
Hotellets personale er venligt og hÞfligt og der var sÞrget for at jeg kunne spise den 4 retters middag, da jeg hverken tåler gluten eller laktose. DesvÊrre blev jeg lidt skuffet over desserten, da de vidste på forhånd (2 mdr. inden ankomsten) om mine allergener). Min kÊreste fik en gateau Marcel og jeg skulle have en syltet blomme med appelsinsorbet. Vi spurgte, om der mon var andre muligheder og jeg endte med at få appelsinsorbet med rabarberkompot. Maden smagte godt, men det er aldrig sjovt som allergiker at fÞle sig lidt snydt for at spise det samme, som andre. VÊrelset var udmÊrket, pÊnt og som på billederne, men en del pletter på gulvtÊppet og i lÊnestolen. Sengen var komfortabel og rar at ligge i. Der var en del larm under vores ophold om aftenen og tidlig morgen, da hotellet havde 4 fester og dette skabte en del larm om aftenen/natten, da mange gÊster gik til og fra vÊrelserne forbi vores og der var meget lydt på vÊrelserne.
Jeg undrer mig over restauranten, hvor vi skulle spise de 4 retter, som var en del af opholdet. Vi sad i samme rum som receptionen og med udsigt til dÞren til kÞkkenet, som gik hele tiden, og bagved mig var dÞren til gårdhaven og vÊrelserne, hvor folk også gik ind og ud. Vi havde derfor en blandet fÞlelse af restauranten. Det var ikke en sÊrlig intim eller hyggelig atmosfÊre.
Alt i alt en middelgod oplevelse.

Ringe ringe service
Overnatter som gÊst til et bryllup, der er ikke kaffe eller kopper eller el-kedel på vÊrelset, så spÞrger efter det i reception, men får besked på de ikke har det. Til gengÊld forlanger de 30 kr pr kop kaffe, og bedyre at de til brylluppet har ryddet flere kopper af end der er betalt for, så det må vÊre vores. Den misforståelse for vi hurtigt ryddet af vejen, da vi simpelthen nÊgter at betale for dem.
Bruden og gommen ender udover dette med en ekstra regning på 2800 kr fordi personalet finder ris i sengen i brudesuiten. Ris til bryllup koster åbenbart 9 gange så meget som det koster en stuepige at fjerne i timelÞn.
Kommer aldrig til at overnatte på dette hotel igen, endsige deltage i en fest!

Fantastisk bryllupsfest på Skjalm Hvide
Vi havde en helt igennem vidunderlig fest hos jer med super kompetente og engagerede medarbejdere. Både Natascha i receptionen og ikke mindst Natascha som ansvarlig tjener med team gjorde det strålende!! Stor ros til dem for god service og et Þje på hver finger for vores Þnsker og behov og fantastisk lÊkker mad - som overgik vores forventninger. Det var en storslået og mindevÊrdig fest - prÊcis som vi Þnskede os den.
Fra vi bookede festen over en udsÊttelse pga. Covid til vi endelig kunne gennemfÞre 1,5 år efter, fik vi en virkelig god og personlig service af alle medarbejdere i receptionen og kom på fornavn med Sara, Sabina og Maja, som fik alt til at klappe også ift. last minute requests fra vores side. Perfekt!

Bryllup på Skjalm Hvide
D 27.08.21 satte Skjalm Hvide Hotel rammerne for vores bryllup og hvad der blev den mest fantastiske dag! Jeg vil blive ved med at anbefale Skjalm Hvide til alle de kommende arrangementer som jeg hÞrer om og også til dem som bare gerne vil have en hyggelig overnatning med forkÊlelse og lÊkker mad!
Tak for det sÞde personale, i gÞr det til et 12-tal â€ïž Og havde jeg kunne give jer 6 stjerner herinde, havde i fÃ¥et det.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ