レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Dette er ikke et sted, man skal tage hen, hvis man gerne vil have fred og ro. Mange af vÊrelserne ligger ud til en gÃ¥rdhave, hvor mange af de andre gÊster sidder i stÞrre og mindre grupper og... もっず芋る

Vi var en gruppe og brugte vel godt 29 vÊrelser samt spiste der. SÃ¥ min anmeldelse bygger pÃ¥ fleres udsagn. Ingen varmt vand pÃ¥ vÊrelset. Flere vÊrelser lugtede af kloak. Verdens dÃ¥rligste hvidvin.... もっず芋る

Vi var til konfirmation, som blev blev holdt pÃ¥ Skjalm Hvide den 18/5. Personalet var virkelig imÞdekommende, smilende og hjÊlpesomme fra start til slut. Maden (3 retters-buffet) var fantastisk lÊkke... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har netop holdt en helt fantastisk konfirmation i Slottets smukke lokaler. Alt - lige fra forberedelsen, til selve arrangementet, maden, festen, personalet, vÊrelserne og morgenmaden dagen derpÃ¥ v... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ホテル

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i NordsjÊlland. Hotellet har i alt 54 vÊrelser heraf 2 suiter og 2 ferielejligheder. Derudover har hotellet en restaurant samt selskabs- og konferencefaciliteter.

3.5

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

54件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Uden gardiner og varmt vand

Vi havde bestilt en suite fra fredag til sÞndag. To dage fÞr ringede hotellet og foreslog en flytning, da receptionisten mente at der pga. fester ville vÊre mere stille i hotellets ferielejlighed. Det var betÊnksomt, og tog udgangspunkt i de to bÞrn pÃ¥ hhv. 2 og 4 Ã¥r, der skulle med. Jeg spurgte om der var et “men” ved ombookingen men blev forsikret om at det var der ikke. Hun spurgte om vi skulle bruge en babyseng til den mindste, og jeg svarede at han fint kunne sove i den ene af dobbeltsengene (dobbeltseng/sofaseng).SÃ¥ ville hun sÞrge for 4 opredninger.
Receptionen lukkede 10 minutter efter vi ankom, og der var derfor lukket da vi så at der kun var opredning til 3. Det var varmt, og vi deltes om de dyner der var.
LÞrdag morgen stod den på iskoldt bad. Det fortalte vi i receptionen kl. 9 lÞrdag, og hun ville få en mand til at kigge på det. Vi frabad os også rengÞring, og receptionisten stregede i nogle lister til rengÞringspersonalet. Vi tog på familiebesÞg og returnerede til hotellet kl. 23. hvor vi forventede at kunne hoppe direkte under dynerne.
Der havde vÊret rengÞring! Sengene var redt, og gardinerne trukket fra, og det store mÞrklÊgningsgardin for vinduet i sovevÊrelset var hevet ned, ligesom loftskinnen. Efterladt var et meget tyndt gardin, som ikke kunne dÊkke hele det 2 m bredde gulv-til-loft-vindue langs sengen. Vi brugte mindst en time på interimistisk ophÊngning. Der var fortsat kun iskoldt vand.
SÞndag morgen var der også kun iskoldt vand. Naboen havde også kun koldt vand. Vi henvendte os i receptionen til de to meget unge receptionister. De havde en seddel vedr. det af personalet nedrevne gardin, så de vidste besked, men havde ikke fikset det. De ringede til deres chef, og kunne så meddele at de kunne give et afslag 200 kr. pr. dag - svarende til 8,35 % i forhold til den oprindelige pris for ikke at levere opredning, privatliv og varmt vand, hvilket ellers må anses som kerneopgaver for et hotel.

Svar på kommentar fra hotel:
Vi var IKKEi kontakt med personalet lÞrdag aften! Der var lukket i receptionen, da vi kom tilbage og opdagede det manglende gardin. Den der hev det ned, skulle jo bare have fået det fikset omgående, så havde vi ikke opdaget det, og så havde der blot vÊret en uÞnsket rengÞring.

2023幎9月10日

KÊre Sanne
Tusind tak for din tilbagemelding. Det betyder altid meget for os at vide hvordan vores gÊster oplever hotellet i forbindelse med deres ophold. Vi bestrÊber os altid på at blive endnu bedre og sÊtter derfor stor pris på konstruktiv feedback.
Vi beklager meget jeres oplevelse omkring den manglende opredning, gardinet og det kolde vand. Det er langt fra vores standard og vi tager selvfÞlgelig jeres feedback til os, så vi kan undgå lignende situationer i fremtiden.
I var i dialog med min kollega på selve aftenen, hvor i her gÞr opmÊrksom på gardinet. Hun spÞrger her ind til hvilket vÊrelse det omhandler, men her Þnsker i ikke at informere om jeres vÊrelsesnummer. Det er selvsamme kollega der ligger en seddel vedr. problemet til mine kollegaer i receptionen til nÊste morgen, så de vidste besked. Vi havde selvfÞlgelig håbet at I havde ladet vores personale hjÊlpe om aftenen, så problemet var lÞst hurtigst muligt.
Det er altid vigtigt for os at indgå i en konstruktiv dialog med vores gÊster, hvis de skulle opleve at der er noget som ikke lever op til deres forventninger. Mine kollegaer tilbyder en kompensation, som I ikke finder passende, hvor de herefter giver kontaktinformationerne til vores personale der håndterer disse sager, til en videre dialog, men dette afviste i desvÊrre.
I skal vÊre mere end velkommen til at kontakte os direkte på info@shh.dk, hvis i skulle Þnske at fortsÊtte den videre dialog.
Vi beklager endnu engang oplevelsen omkring det kolde vand, gardinet og opredningen. Dette er klart vores fejl og er også noget som vi tager med videre til det relevante personale, så vi undgår lignende situationer i fremtiden.
Med venlig hilsen Sarah Westen, Skjalm Hvide Hotel

Jeg holdt en sammenkomst for min

Jeg holdt en sammenkomst for min familie 18.-19.8.Blev venligt modtaget i receptionen der fleksible og venlige. Festen blev afholdt hos KÞbmanden, dejlige lokaler med terrasse hvor vi fik lov at sidde indtil vi skulle spise. Fik en fantastisk god betjening af fantastiske tjenere.
Alle mine gÊster var meget glade opholdet.

2023幎8月18日

KÊre Esther
Tusind tak for din positive tilbagemelding efter dit arrangement her på hotellet.
Vi er glade for at vi har kunne danne rammerne omkring et godt arrangement som både du og dine gÊster har nydt til fulde.
Vi vil sÞrge for at alle dine rosende ord kommer videre til resten af personalet her på hotellet.
Vi håber at kunne byde velkommen igen en anden gang.

Bryllup 22 Juli 2023

Vi har lige holdt vores bryllupsfest i Skjalm hvides festlokale der hedder KÞbmanden. Fantastisk lokale med tilhÞrende terrasse og gÃ¥rdhave. Endnu mere fantastisk personale og service. Helt igennem perfekt kommunikation, servering og professionalisme. Maden var helt igennem perfekt og vi er 110% tilfredse. Liva der var med til at planlÊgge og organisere hele forlÞbet var sÃ¥ ualmindelig hjÊlpsom og serviceminded og gjorde at vi var fuldstÊndig trygge ved det hele. Tusind tak for et helt igennem fantastisk arrangement til ALLE de ansatte der var med til at gÞre vores dag helt perfekt 🙏🏌❀

2023幎7月22日

KÊre Martin
Tusind tak for din meget positive anmeldelse efter jeres bryllup på Skjalm Hvide Hotel.
Det betyder meget for os at vi har kunne skabe prÊcis de rammer som I Þnskede for jeres store dag.
Vi er glade for at I har fundet både lokalet, personalet og maden god.

Vi er glade for at vores har personale har gjort, så at i har fÞlt jeg trygge igennem hele processen.

Vi vil gå videre med alle jeres rosende ord til resten af teamet på Skjalm Hvide Hotel.

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen en anden gang.

250 kr for en halv time 😳🀔

Rent og pÊnt vÊrelse med meget god seng.
Dejlig morgenmad.
Vi havde dog en forespÞrgsel om at tjekke ind en halv time fÞr. Det kunne sagtens lade sig gÞre for et gebyr pÃ¥ 250 kr 😳🀔 Det har vi alligevel aldrig prÞvet fÞr. Super dÃ¥rlig start pÃ¥ et ophold

2023幎6月24日

KÊre Hanne
Tusind tak for din anmeldelse.
Det betyder altid meget for os at vide hvordan vores gÊster oplever hotellet og personalet i forbindelse med deres ophold.
Vi er glade for at I har fundet vÊrelset rent og pÊnt samt morgenmaden dejlig.
I forhold til oplevelsen omkring den tidligere indtjekning, så skyldes tillÊgget at vores rengÞringspersonale er nÞdsaget til at Êndre i deres arbejdsprocedure, for at vi kan stille en garanti for at vÊrelset er klar til indtjekning på det Þnskede tidspunkt. Jeg kan se at i har forespurgt at tjekke ind kl. 14.30, hvilket her er 1 time fÞr tjek ind starter.
Vi beklager selvfÞlgelig hvis i ikke har fået den fulde forståelse for hvorfor at dette tillÊg er pålagt den endelige afregning, og det vil vi blive bedre til at gÞre tydeligt fremover.
Vi håber at kunne byde jer velkommen en anden gang.

Fest

KÊre Skjalm Hvide,

Hold nu ferie et arrangement og fest i havde fået sat op! Vi er så mega tilfredse og har holdt vores livs fest hos jer.

Lad os starte med receptionen, vi var jo sÃ¥ heldige at kunne vÊre i gÃ¥rdhaven, sÃ¥ godt et set up der var lavet. Dejligt med kolde drikke og hold nu op nogle lÊkre appetizers kÞkkenet havde lavet! Stor ros skal de ha’! BorddÊkningen var SÅ perfekt og prÊcis som vi havde Þnsket os! Maden var sÃ¥ god og dejlige smage, vinen helt perfekt og jeres personale - waow! OG Liva du skal have sÃ¥ meget ros. Man kan mÊrke du brÊnder for det og det ikke kun er et job for dig! Vores toastmaster skulle vi hilse fra og sige tak for din kÊmpe indsats, det kunne ikke have vÊret sÃ¥ perfekt uden din hjÊlp og koordinering!
SkÞnne vÊrelser og skÞn overnatning med dejlig morgenmad!
Vores gÊster har også rost det hele så meget.
Vi vil gerne gÞre det hele igen og isÊr hos jer!

Mange hilsener
Fra det nygifte par, som havde en fantastisk dag og fest hos jer!
(Sanne og Phillip)

2023幎5月13日

KÊre Sanne og Phillip

Tusind tak for jeres meget positive tilbagemelding af jeres bryllups arrangement hos os.

Vi er utroligt glade for at vi kunne danne rammerne omkring prÊcis den dag i havde drÞmt om. Her tÊnker vi på alt fra reception, fest, overnatning og morgenmad.

Vi håber meget at kunne byde jer og jeres gÊster velkommen en anden gang.

Endnu engang stort tillykke med jeres store dag!

Super service hele weekenden 👍

Vi holdt min mands 70 års fÞdselsdag. Vi var 15 personer og der var super service fra personalet fra vi ankom lÞrdag til vi tog afsted sÞndag. Fantastisk mad og drikkevarer, og dejlige omgivelser overalt.

2023幎4月22日

KÊre Gitte
Tusind tak for din positive tilbagemelding af jeres arrangement her på hotellet. Vi er glade for at din mand havde en dejlig dag i forbindelse med hans 70 års fÞdselsdag, og at både I og gÊsterne havde en god oplevelse.
Vi håber at kunne byde velkommen igen en anden gang.

Dejligt sted til fest

God service - dejlig mad - styr pÃ¥ arrangementet. Jeg afholdt min 50 Ã¥rs fÞdselsdag i festlokalet Slottet og alt klappede fra start til slut. Absolut anbefalelsesvÊrdig med overnatning, mad, fest, sÞde tjenere. Tak😊

2023幎4月19日

KÊre Rikke
Tusind tak for din fine anmeldelse og for de meget rosende ord i forbindelse med afholdelse af din 50 års fÞdselsdag her på hotellet.
Vi er glade for at både du og dine gÊster havde en dejlig dag, hvor alt klappede fra start til slut. Vi sÊtter stor pris på din anbefaling.
Vi håber at kunne byde velkommen en anden gang.

DÃ¥rlig service og intet TV

Bestilt enkelt vÊrelse og får vÊrelse uden TV. Receptionen vil ikke annullere min booking, men siger jeg er velkommen til ikke at benytte vÊrelset ( mange tak!) og kan ringe og evt klage i morgen. Jeg skulle specifikt have bedt om TV på vÊrelset, hvis det er vigtigt.
Jeg fortÊller at de på hjemmesiden ingen vÊrelser har uden TV, så hvorfor skulle jeg bede om et TV? Jeg skal måske nÊste gang også bede om eget bad og wc? Dårlig service og intet ansvar.

2023幎4月18日

KÊre Stefanie

Tak for din anmeldelse. Det betyder altid meget for os, at vores gÊster tager sig tid til at vende tilbage til os. Det betyder meget for os at vide hvordan de oplever hotellet i forbindelse med deres besÞg.

Vi beklager oplevelsen omkring det manglende TV. Vi har enkelte vÊrelser på hotellet, hvor der endnu ikke er TV. Vi var fuldt bookede den pågÊldende dag, og kunne desvÊrre ikke tilbyde at allokere dig til at vÊrelse med TV, det beklager vi. Vi havde dog muligheden for at allokere og opgradere dig til et stÞrre dobbelt vÊrelse inden ankomst, fremfor det enkelt vÊrelse som der var bestilt. Vi beklager igen at vi ikke kunne tilbyde et vÊrelse med TV den pågÊldende dag.

Dejligt vÊrelse

Dejligt vÊrelse, men overnat der IKKE en sÞndag til mandag, alt er lukket ned, så i lejer faktisk bare et vÊrelse, reception og alt er der gitter for så man ikke kan komme ind, havde et skÞnt vÊrelse ud til vejen med udgang dertil. Dejlg morgenmad, Men de 1245 kr de har reserveret på kortet ved bestilling har vi stadig ikke fået retur efter en uge trods adskillelige henvendelser og lÞfter om at låse dem op, de sagde da vi checkede ud at de godt ville lÞse det op men at det ellers gik af sig selv efter 14 dage. Betalte dels med gavekort og dels med kreditkort ved udchckning også - men stadig 1245 reserveret på mit electron kort - må se om det lÞser sig elelrs må vi gå rettens vej.

2023幎4月2日

KÊre Charlotte

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder altid meget for os at vide hvordan vores gÊster oplever hotellet i forbindelse med deres ophold hos os.

Vi beklager at du har vÊret påvirket af vores åbningstider om sÞndagen. Det skulle meget gerne fremgå af din ordrebekrÊftelse at receptionen lukker kl. 15.00 om sÞndagen og at vores restaurant ligeså er lukket om sÞndagen. Dette kan også ses på vores hjemmeside. Vi opfordrer i ordrebekrÊftelsen, også til at man kontakter receptionen hvis man forventer at ankomme udenfor åbningstiden.
I forhold til det reserverede belÞb på dit electron kort, så ophÊvede vi reservationen af belÞbet samme dag som din udtjekning, men her har banken desvÊrre vÊret påvirket af påskens helligdage, hvilket har forsinket registreringen af dette.

Vi er glade for at du har fundet dit vÊrelse skÞnt og at morgenmaden også har vÊret god.

En Êrgelig og trÊls oplevelse

En desvÊrre meget Êrgelig og trÊls oplevelse med gavekort, som ender med denne klage.
En oplevelse med miskommunikation fra hotellets side og en manglende indstiling til at lÞse problemet og påtage sig et ansvar for denne miskommunikation, da ansvaret som altid ligger på hotellet side og ikke kundens side i denne givende situation. Vi kan håbe receptionens viden og intelligents forbedres til de nÊste gÊster, så de ikke har samme beklagelige oplevelse.

2023幎2月16日

KÊre Jytte

Tak for din tilbagemelding af jeres ophold hos os. Vi er kede af at I ikke har fundet os hjÊlpsomme og at du mener at vi har misinformeret jer.

Efter din tilbagemelding, har vi undersÞgt jeres oplevelse og vil her gerne give en opfÞlgning.

Der er fra start givet den korrekte information i forbindelse med reservationen. For at kunne lave en reservation skal man opgive kreditkort oplysninger. Det skal man også hvis man senere Þnsker at afregne med gavekort. GÞr man brug af sit Forbrugsforeningskort vil man inden ankomst til hotellet få fremsendt et betalingslink. Det fremgår også af din ordrebekrÊftelse at opholdet vil blive trukket på det oplyste Forbrugsforeningskort, medmindre man aktiv tager et valg omkring andet f.eks. betaling med gavekort.

Vi tager jeres oplevelse til os og vil se på hvordan vi kan vÊre med til at lÞse disse problemstillinger fremadrettet.

Vi håber på trods af ovenstående, at I ellers har haft et godt ophold.

Med venlig hilsen Sarah Westen, Skjalm Hvide Hotel

Skjalm Hvide er et fantastisk godt sted

Skjalm Hvide er et fantastisk godt sted at vÊre gÊst, du mÞder altid en smilende personale og de giver en fÞrste klasses service og er altid behjÊlpelige med alt.
Maden er suverÊn god og der er meget godt at vÊlge imellem.

2022幎12月31日

KÊre Ole
Tusind tak for din meget positive anmeldelse. Vi er glade for at vi kan danne rammerne omkring nogle gode ophold, og at du finder vores service i topklasse.
Vi er derudover også glade for at du finder maden i restauranten god. Det betyder meget for os at vide, når det kommer fra en stamgÊst som dig!
Vi håber snart at kunne byde dig velkommen på hotellet igen.
Med venlig hilsen Sarah Westen, Skjalm Hvide Hotel

Kunne ikke fremskaffe en dyne og hovedpude 😱

Vi var til en 18. års fÞdselsdag. Venligt personale og vanvittigt lÊkker mad. Det der trÊkker ned er simpelthen at vi havde et familie vÊrelse og de kunne simpelthen ikke skaffe noget så simpelt som en dyne og hovedpude til den 4. person i vÊrelset. Vi måtte selv på jagt hos de andre gÊster til selskabet. I blev informeret om manglen kl. 1600 men gjorde jer ikke ulejligheden af skaffet os en dyne og hovedpude til kl. 0200 om natten. Der er ingen undskyldning på dette. Om jeg kommer igen? Nej det tror jeg bestemt ikke.

2022幎10月29日

KÊre Jesper
Tusind tak for din anmeldelse af dit ophold hos os. Det betyder altid meget for os at vide hvordan vores gÊster oplever hotellet og personalet i forbindelse med deres ophold hos os. Vi er glade for at vi har kunne danne rammerne omkring en oplevelse i forbindelse med den 18 års fÞdselsdagsfest som i var gÊster til. Det betyder også meget for os at I har fundet personalet venlige og maden god. I forhold til oplevelsen omkring den manglende dyne og hovedpude, så er dette selvfÞlgelig helt uacceptabelt, og vi er meget kede af den situation som I har stået i. Vi har allerede taget dialogen med rengÞringspersonalet her på hotellet, og dette er en situation som de tager meget alvorligt og de vil se på hvordan vi undgår at det sker i fremtiden. Vi beklager endnu engang situationen meget. Vi er glade for at I udover dette ellers havde en dejlig aften her på hotellet.

Fik madforgiftning

Overnattede der fra mandag til onsdag. Efter jeg havde spist aftensmad om tirsdagen og morgenmad om onsdagen, der spiste jeg intet derefter, og da jeg kom hjem onsdag aften havde jeg fået madforgiftning. Det kan kun vÊre kommet fra noget jeg har indtaget fra Skjalm Hvide.

Ikke nogen god oplevelse desvÊrre.

2022幎10月26日

KÊre Daniel
Tusind tak for din anmeldelse.
Du skal vide at vi tager din oplevelse meget seriÞst, idet at vi selvfÞlgelig ikke er interesseret i at der er nogle af vores gÊster som bliver syge i forbindelse med deres ophold hos os.
Vi så dog meget gerne at du havde taget kontakt til os hurtigst muligt, idet at vi her med det samme kunne have undersÞgt hvorvidt det er noget der kommer fra os.
Vi er ikke blevet kontaktet af andre gÊster med lignende oplevelse, så hvis du kan finde tid og lyst til det, så må du gerne tage kontakt til os hurtigst muligt, således at vi sammen kan finde ud af hvorvidt det er noget her fra hotellet som du er blevet syg af.
Vi håber på at hÞre fra dig hurtigst muligt.

Tak bare kÊmpe tak!

Mange tusinde tak for at gÞre vores store bryllupsdag helt igennem magisk og fyldt med smil! <3
Vi holdt vores bryllup hos jer d. 15/10/2022 og trods en masse sidste rettelser og Êndringer så var dagen helt perfekt! Tak til Sabina for at holde styr på planlÊgningen og skabe rammerne for vores dag :) Og ikke mindst tak til alle de fantastisk sÞde medarbejdere på hele hotellet for ALTID at vÊre imÞdekommende og smilende :) Maden smagte fantastisk og vi kunne ikke have drÞmt om en bedre dag. Det er bestemt ikke sidste gang vi er hos jer! Vi glÊder os til at komme igen<3

2022幎10月15日

KÊre Josefine
Tusind tak for din utroligt positive anmeldelse.
Vi er glade for at vi har kunne danne prÊcis de rammer som I Þnskede til jeres store dag. Det betyder også meget for os at I har kunne mÊrke at vi har vÊret behjÊlpelige og med jer hele vejen fra start til slut.
Vi vil sÞrge for at alle jeres rosende ord kommer videre til alle implicerede.
Vi ser også allerede frem til at kunne byde jer velkommen en anden gang.
I Þnskes alt godt!
Med venlig hilsen Sarah Westen, Skjalm Hvide Hotel

Tusind tak for en fantastisk fest i

Tusind tak for en fantastisk fest i perfekte rammer.
Der var stor ros til både mad og vin fra gÊsterne.
Alt var lige som vi håbede - vi kan varmt anbefale at holde festen hos jer :)

2022幎4月13日

KÊre Christina
Tusind tak for din meget positive anmeldelse. Det betyder altid meget for os at vide hvordan vores gÊster og vÊrtspar oplever hotellet, personalet og arrangementet. Vi er glade for at vi kunne danne rammerne for en god fest, som både I og Jeres gÊster vil mindes med glÊde. Jeres anbefaling betyder meget for os. Vi håber at kunne byde velkommen en anden god gang. Med venlig hilsen Sarah Westen, Skjalm Hvide Hotel

Det var en fornÞjelse at holde vores

Det var en fornÞjelse at holde vores bryllup hos jer, en helt fantastisk god oplevelse lige fra bordet der ramte vores smag spot on, personale i sÊrklasse, fantastisk mad, en helt igennem god oplevelse.

Tak fordi i var med til at lave vores drÞmmebryllup .

Venlig hilsen Pia og Michael

2021幎12月4日

KÊre Pia og Michael
Tusind tak for Jeres meget rosende ord. Det betyder meget for os at vi har kunne vÊre med til at skabe prÊcis de rammer omkring Jeres store dag, som I Þnskede. Det betyder altid meget for os at vi kan sammensÊtte prÊcis den dag som vores brudepar de drÞmmer om.
Jeg vil sÞrge for at alle jeres rosende ord kommer videre.
Vi håber at kunne byde jer og jeres gÊster velkommen en anden gang. Endnu engang Þnskes I et stort tillykke med Jeres store dag. Med venlig hilsen Sarah Westen, Skjalm Hvide Hotel

Blandet oplevelse

Hotellets personale er venligt og hÞfligt og der var sÞrget for at jeg kunne spise den 4 retters middag, da jeg hverken tåler gluten eller laktose. DesvÊrre blev jeg lidt skuffet over desserten, da de vidste på forhånd (2 mdr. inden ankomsten) om mine allergener). Min kÊreste fik en gateau Marcel og jeg skulle have en syltet blomme med appelsinsorbet. Vi spurgte, om der mon var andre muligheder og jeg endte med at få appelsinsorbet med rabarberkompot. Maden smagte godt, men det er aldrig sjovt som allergiker at fÞle sig lidt snydt for at spise det samme, som andre. VÊrelset var udmÊrket, pÊnt og som på billederne, men en del pletter på gulvtÊppet og i lÊnestolen. Sengen var komfortabel og rar at ligge i. Der var en del larm under vores ophold om aftenen og tidlig morgen, da hotellet havde 4 fester og dette skabte en del larm om aftenen/natten, da mange gÊster gik til og fra vÊrelserne forbi vores og der var meget lydt på vÊrelserne.
Jeg undrer mig over restauranten, hvor vi skulle spise de 4 retter, som var en del af opholdet. Vi sad i samme rum som receptionen og med udsigt til dÞren til kÞkkenet, som gik hele tiden, og bagved mig var dÞren til gårdhaven og vÊrelserne, hvor folk også gik ind og ud. Vi havde derfor en blandet fÞlelse af restauranten. Det var ikke en sÊrlig intim eller hyggelig atmosfÊre.
Alt i alt en middelgod oplevelse.

2021幎11月22日

KÊre Camilla
Tusind tak for din anmeldelse af jeres ophold. Det betyder altid meget for os at vide hvordan vores gÊster oplever hotellet, restauranten og personalet. Vi er glade for at I har fundet vores personale venligt og hÞfligt, samt maden i restauranten god. Vi beklager selvfÞlgelig hvis du har haft en oplevelse af at fÞle dig snydt. Det er vigtigt for os at vores gÊster med allergier bliver mÞdt af en menu der er velsmagende og som de kan spise med god samvittighed, velvidende at deres allergier er blevet imÞdekommet. Vi er dog selvfÞlgelig kede af hvis desserten ikke faldt i din smag. Vores ophold inkl. middag er baseret på en 3 eller 4-retters middag efter kÞkkenchefens valg.

Vi er glade for at I syntes at sengen var god og at vÊrelset generelt levede op til forventningerne. Vi beklager dog hvis I har vÊret generet af stÞj under Jeres ophold.

I skal vide at I altid er mere end velkommen til at henvende jer til vores reception under Jeres ophold eller ved udtjekning, hvis I skulle opleve at der er noget som ikke lever op til Jeres forventninger. Vi kunne med fordel have rykket jer til et mere roligt bord i restauranten eller givet jer et andet vÊrelse.
Med venlig hilsen Sarah Westen, Skjalm Hvide hotel

Ringe ringe service

Overnatter som gÊst til et bryllup, der er ikke kaffe eller kopper eller el-kedel på vÊrelset, så spÞrger efter det i reception, men får besked på de ikke har det. Til gengÊld forlanger de 30 kr pr kop kaffe, og bedyre at de til brylluppet har ryddet flere kopper af end der er betalt for, så det må vÊre vores. Den misforståelse for vi hurtigt ryddet af vejen, da vi simpelthen nÊgter at betale for dem.
Bruden og gommen ender udover dette med en ekstra regning på 2800 kr fordi personalet finder ris i sengen i brudesuiten. Ris til bryllup koster åbenbart 9 gange så meget som det koster en stuepige at fjerne i timelÞn.
Kommer aldrig til at overnatte på dette hotel igen, endsige deltage i en fest!

2021幎10月27日

KÊre Susanne
Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder altid meget for os at vide hvordan vores gÊster oplever hotellet og personalet. Vi beklager meget hvis I har fået information omkring at det ikke er muligt at låne elkedel samt kopper og instantkaffe hos os. Dette er selvfÞlgelig noget vi tilbyder til at låne med på vÊrelset, hvis dette skulle Þnskes.
Jeg er glad for at misforståelsen omkring de ekstra kopper kaffe blev lÞst på dagen.
Ekstra regningen på kr. 2800,- dÊkker ikke kun over den ekstra rengÞring der var af brudesuiten. Ekstra rengÞring var desvÊrre en nÞdvendighed idet at der både fandtes ris i sovevÊrelset, i sengen, på gulvet, samt i stuen og rundt i sofaen samt stole. Vi har fuldt forståelse for at det er det som traditionerne foreskriver, men det krÊver desvÊrre også bare ekstra rengÞring, hvilket her blev gjort over flere omgange.
Vi er selvfÞlgelig utroligt kede af at I ikke Þnsker at benytte jer af hotellet fremadrettet, da vi ellers har fået tilbagemeldinger omkring at det var en god fest og en god aften både for gÊster og brudepar.

Fantastisk bryllupsfest på Skjalm Hvide

Vi havde en helt igennem vidunderlig fest hos jer med super kompetente og engagerede medarbejdere. Både Natascha i receptionen og ikke mindst Natascha som ansvarlig tjener med team gjorde det strålende!! Stor ros til dem for god service og et Þje på hver finger for vores Þnsker og behov og fantastisk lÊkker mad - som overgik vores forventninger. Det var en storslået og mindevÊrdig fest - prÊcis som vi Þnskede os den.
Fra vi bookede festen over en udsÊttelse pga. Covid til vi endelig kunne gennemfÞre 1,5 år efter, fik vi en virkelig god og personlig service af alle medarbejdere i receptionen og kom på fornavn med Sara, Sabina og Maja, som fik alt til at klappe også ift. last minute requests fra vores side. Perfekt!

2021幎10月25日

KÊre Elisabeth
Tusind tak for de rosende ord og den flotte anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne vÊre med til at danne rammerne omkring Jeres store dag, og at den levede op til alle Jeres forventninger. Det betyder meget for os at vores gÊster og ikke mindst vÊrtspar fÞler sig velkomne og trygge fra det Þjeblik de trÊder ind af dÞren. Det betyder meget at I fik den dag som i drÞmte om, isÊr nu når I skulle vente på den lidt lÊngere end fÞrst Þnsket. Vi håber meget at kunne byde jer og Jeres gÊster velkommen en anden gang. Med venlig hilsen Sarah Westen, Skjalm Hvide Hotel

Bryllup på Skjalm Hvide

D 27.08.21 satte Skjalm Hvide Hotel rammerne for vores bryllup og hvad der blev den mest fantastiske dag! Jeg vil blive ved med at anbefale Skjalm Hvide til alle de kommende arrangementer som jeg hÞrer om og også til dem som bare gerne vil have en hyggelig overnatning med forkÊlelse og lÊkker mad!

Tak for det sÞde personale, i gÞr det til et 12-tal ❀ Og havde jeg kunne give jer 6 stjerner herinde, havde i fået det.

2021幎9月26日

KÊre Amanda
Tusind tak for din meget positive anmeldelse. Vi er utroligt glade for at vi kunne danne de rammer som I havde Þnsket omkring Jeres store dag. Vi er glade for at I havde en fantastisk dag, der levede op til alle Jeres forventninger.
Det betyder meget for os at I har lyst til at anbefale os til andre. Det er den bedste kompliment vi kan få. Vi håber meget at kunne byde velkommen en anden gang. Endnu engang Þnskes i et stort tillykke med Jeres bryllup og alt held og lykke i fremtiden. Med venlig hilsen Sarah Westen, Skjalm Hvide Hotel

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。