«Lekene som kom er veldig fine og ser veldig realistiske ut, de er utrolig godt laget. Det hadde vært enda bedre hvis edderkoppjenta hadde hatt en funksjon der hun kunne skyte ut spindelvev. Jeg lurer... もっと見る
企業が回答しました
Kjøpet ditt er ikke inkludert toll som de ikke opplyser om. I tillegg blander de bestillinger og sender feil vare til feil kunde. Når du da i godtroende velvilje kontakter firmaet for å opplyse om fei... もっと見る
企業が回答しました
Var litt skeptisk etter noen av de negative anmeldelsene, men min opplevelse var bare positiv. Ut i fra min handel, er dette en seriøs aktør. Varen jeg mottok var akkurat den som var annonsert, de... もっと見る
ネガティブなレビューの 81%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
I am very disappointed with your company. Shame on you! You advertise that it’s possible to pay with "Faktura," but when it’s time to complete the payment, the website switches to "Debit Visa" instead. This makes your company seem untrustworthy.
Why should we pay with Visa when your company already has bad reviews? Of course, customers prefer to use an invoice for security. The fact that your website forces a switch to debit payment suggests that even you are aware of these concerns. It feels like a deliberate attempt to avoid accountability.

Shopping4net からの回答
Det tok 14 dager før varene ble levert. Det kom ingen ankomst melding fra Posteren, bare purring.
Jeg prøvde å bestille 2 stk, Footmender, men fikk beskjed om at de kun hadde 1 stk på lager. på tross av dette fikk en bekjent levert footmender raskt, selv om hun bestilte etter meg.

Shopping4net からの回答
Jeg har bare gode erfaringer. Varene kommer raskt og prisene er veldig bra. Aldri opplevd noe tull eller forsinkelser.
Nettstedet hadde noen varer jeg ønsket, men ble skeptisk etter å lese gjennom noen omtaler her på trustpilot. Legger igjen erfaring for å betrygge de som kanskje kjenner på usikkerheten jeg følte på før jeg kjøpte noe. Jeg fikk nøyaktig det jeg bestilte uten avvik og varene ankom hentestedet 5 virkedager senere 🙌🏼 bestiller her neste gang jeg har behov for det samme.
Fikk bekreftelse at mine varer var pakket og venter på henting hos posten.
Men pakken aldri dukket opp i Postens system.
Kontaktet kundeservice og fikk beskjed å vente i to uker før jeg skriver dem igjen og si at pakken hadde ikke dukket opp.
Da ville jeg ha pengene tilbake, men fikk beskjed å vente lengre igjen.
Selvsagt måte jeg finne tilsvarende varen annen plass og betalte allerede for dem.
Ser ut som spam til meg.
Vurderer å kontakte mitt kredittkort å kansellere kjøp.
Styr unna, se på andre alternativer.
P.S. Selv om jeg skrev på norsk og websiden er på norsk, bruker de svensk å svare. Jeg er ikke norsk, og det er problematisk å lese på svensk for meg. Det synes jeg er respektløst i forhold til kunder.

Shopping4net からの回答
Kjapp levering, godt pakket, og supert produkt! Bestilt herfra flere ganger før helt smertefritt, og det har ofte vært billigere enn andre steder. Kjempefornøyd!
Rask levering, fikk det jeg ville ha for en god pris. Enkelt å betale gjennom Vipps. Var litt skeptisk på forhånd, basert på anmeldelsene, men ble positivt overrasket.
Hinnat paljon edullisemmat kuin paikkakuntani Apteekissa. Tilaan hygieniatuotteita. Lisäksi tulevat aivan lähelleni R-kioskiin. On nopeat toimitukset, vaikka ne ei ole oston syy, vaan hinta ja helppous.
Maksan heti tilaukseni PayPal tililtä.
Tilausnumero: 5498873
Tilausnumero: 5463021
Jeg savner å få bekreftelse på Mail. Er redd jeg har gått på en svindel smell 😌

Shopping4net からの回答
Jeg er kjempefornøyd med Shopping4net :-).. Jeg anbefaler dem til familie og venner også :-) ..
Det jeg bestilte var rimelig i forhold til andre. Men postgangen tok litt tid.
Ganske rask levering, gode priser. Veldig fornøyd
God og profesjonell håndtering av min bestilling! Frakten er heller ikke så dyr😊👍
De pakker varene godt og sender veldig fort. Veldig fornøyd.
Takk skal dere ha 👍🏾
Mvh Gamal
Fikk et mangelfullt produkt (bamse med stort hull) og etter reklamasjon under 2 måneder etter kjøpet ble reklamasjonen blankt avvist av Shopping4net med den begrunnelse at dette ikke var en reklamasjon siden produktet var levert ca. 1,5 mnd siden. Bamsen var så vidt lekt med, og hullet ble reklamert kort tid etter at det ble oppdaget. Useriøst at en nettbutikk ikke forholder seg til forbrukerkjøpsloven. Takknemlig for at det ikke var noe dyrt produkt det var snakk om.

Shopping4net からの回答
Havner alltid på denne nettbutikken. Di har det meste jeg trenger av både hudpleie, gaver, å kosttilskudd. +at di har super gode priser i forhold til mange andre aktører. Har heller aldri hatt noen problemer her. Så anbefaler gjerne videre. Takk for mange gode handler!
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。