«Lekene som kom er veldig fine og ser veldig realistiske ut, de er utrolig godt laget. Det hadde vært enda bedre hvis edderkoppjenta hadde hatt en funksjon der hun kunne skyte ut spindelvev. Jeg lurer... もっと見る
企業が回答しました
Kjøpet ditt er ikke inkludert toll som de ikke opplyser om. I tillegg blander de bestillinger og sender feil vare til feil kunde. Når du da i godtroende velvilje kontakter firmaet for å opplyse om fei... もっと見る
企業が回答しました
Nettstedet hadde noen varer jeg ønsket, men ble skeptisk etter å lese gjennom noen omtaler her på trustpilot. Legger igjen erfaring for å betrygge de som kanskje kjenner på usikkerheten jeg følte på f... もっと見る
Var litt skeptisk etter noen av de negative anmeldelsene, men min opplevelse var bare positiv. Ut i fra min handel, er dette en seriøs aktør. Varen jeg mottok var akkurat den som var annonsert, de... もっと見る
ネガティブなレビューの 81%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Her var det lett å finne fram til det du ønsket. Rask levering. 👍
De gir ikke bekreftelse på kjøp bare sender deg tilbake til en full handlevogn så det ser ut som kjøpet ikke gikk igjennom og du får ingen bekreftelses mail før neste dag. Jeg prøvde derfor naturligvis en gang til og da fikk jeg vite at jeg hadde bestilt samme vare 2 ganger. Jeg snakket med kundeservice og forklare situasjonen innen 12 timer av kjøpet for å kansellere det ene kjøpet. Fikk jeg bare vite at jeg kunne returnere varen men måtte betale retur selv og de ikke kunne kansellere til tross for at jeg kontkontaktet dem ganske raskt etter kjøpet. Synes dette er misledene og veldig kipt. Fikk 50 kroner rabatt jeg kan bruke på et nytt kjøp hos dem, men de kunne ikke gi meg gratis retur. Rabatten har jeg uansett ikke bruk for siden jeg neppe kommer til å handle her igjen.

Shopping4net からの回答
Dette er dårlig ordren kjøp og betalt fredag sporing virker ikke
Og ingen annen melding enn klar til å hentes
Siegfred olsen
Very happy with my first purchase!
- Lowest Price in the market for the product I needed.
- Free and Quick Delivery right into postbox at home.
- Payment with invoice after receiving the product.
Thank You
Helt utroligt hvordan dette svindlerfirma prøver at forsvarer sig, med løgn på løgn!!
Jeg krummer tæer på deres vegne!! Hvis man skriver til dem på messenger, får man de mest ubehøvlet svar og så blokerer de!!
Lad være med at handle her.. Det er et svindlerfirma!!
Edit:
Ja, jeg har smurt virksomheden og det fortsætter jeg med!!

Shopping4net からの回答
Har vært fornøyd før, men kommer ikke til å bestille sminke derfra mer. Enten er det noe feil med holdbarheten eller oppbevaringen av produktene, eller så er det rett og slett piratkopier🤷♀️

Shopping4net からの回答
Tross mye negativ omtale tok vi sjansen på å handle her. Veldig rask og enkel handel. Alt gikk bedre en forventet. Kanskje problemer oppstår ved twit, retur, for sen betaling mm? Vår erfaring var bare positiv.
Fikk kun levert 1/3 del av varene jeg bestilte og da jeg ga beskjed om dette trodde de ikke på meg. Ba meg opprette sak mot Bring selv om jeg sa at dette ikke er en transportskade. Etter mye frem og tilbake sier de at saken er avsluttet og jeg får ikke varene mine, men må betale for dem. Hårreisende dårlig kundebehandling.
Som dere ser av svaret under blir jeg rett og slett beskyldt for å lyve!

Shopping4net からの回答
Pakken kom ikke i nærheten av oppgitt adresse, ikke en gang riktig kommune!

Shopping4net からの回答
Bestilte en vare rett etter midnatt på fredag, fikk mail om at forsendelsen var pakket og klar til å hentes av transportør tidlig påfølgende morgen og fikk levert pakken allerede mandag. Kjempekjapp ekspedisjon og frakt, og produktet stod til forventningene. :)
Helt elendig kundeservice.
Kjøpte en vare til 158,- inkl frakt. Fikk ingen faktura eller påminnelser, men i slutten av November dumper det ned inkassovarsel i postkassa pålydende 385,- altså over dobbelt så mye som kjøpssum.
Sender e-post til kundeservice, som skylder på at e-postene fra dem har havnet i mitt spam filter så de har sitt på det rene. Forklarer at Shopping4net ikke ligger i spamfilter hos meg, men de påstår hardnakket at dette er tilfellet. Alle skyld legges på kunden.
Jeg betaler regningen for å slippe mere styr. Mon tro om dette er måten de tjener penger på. Møkkabutikk. Styr unna.
Oppdatering: Det ble faktisk enda verre, for etter at jeg betalte faktura med gebyr (den samme dag som jeg mottok den) så sendte de faktura videre til inkasso. Så nå er regningen over 4 x kjøpssummen. På tross av at jeg tok kontakt med service direkte, samme dag. Dette er helt utrolig, har aldri opplevd maken. Dette er så ille at jeg faktisk har lyst til å ta saken videre. Helt sjukt at de får lov til å drive på i det hele tatt🤬.

Shopping4net からの回答
Billigere enn konkurrenter og kjapp leveranse 👌
Min tilbakemelding er basert på et netthandel kjøp fra Shopping4net.com til Norge. Varen kom innen en uke. Jeg valgte faktura. Denne fikk jeg først på mail. Så låg den også med varen. Det var ingen gebyr på fakturaen, så lenge jeg betalte innen betalingsfristen som i mitt tilfelle ble 10 dager etter at jeg mottok varen (står på fakturaen). Ingen ekstra toll/mva.
Donot buy any thing from shopping4net. When you have ordered they will spam you every day with mail to hope to sell more. It is very difficult to find where you can subscribe. I did not give consent to recieve advertising.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。