Butikken har sendt spam på SMS uden tilladelse. Edit: Hold nu op et flabet svar. "Ikke længere ønsker". Jeg har ALDRIG ønsket det. Lad nu være med at bortforklare, at I bryder alle regler og... もっと見る
企業が回答しました
Når det betales med kort og jeg som kunde gjør mine ting riktigt fungerer dette helt flott! (har lest all kritikk men fikk ikke dette til helt å stemme med at nettbutikken skulle være SÅ dårlig,... もっと見る
Når jeg har lest alle kommentarer ble veldig usikker om det er en god idé å handle på shopping4net, men de hadde veldig bra tilbut og jeg bestemte meg til å risikere. 😁😂 Så jeg vi si at alt gikk kje... もっと見る
Hvorfor 1 stjerne, man kan ikke give mindre. Vi købte en julegave til vores barnebarn, og han blev naturligvis skuffet, da vi måtte tage den med igen, fordi den ikke virkede. vi lavede en rekl... もっと見る
企業が回答しました
Hos Shopping4net Danmark kan du handle kontaktlinser, linser, blækpatroner, toner, parfume, sminke, kosttilskud og helsekost direkte på nettet til billige priser.
スウェーデン
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg købte et legekøkken fra Jabadabado igennem Shopping4net. Vi har ikke engang haft det i et år og den ene låge er nu faldet af fordi en metalsplit på beslaget er knækket af. Jeg kontakter selvfølgelig Shopping4net med henblik på en reklamation da man har 2 år reklamationsret (endda 3 år i Sverige). De påstår hårdnakket at det ikke er en reklamation og at det er pga for voldsom brug. Det er selvfølgelig ikke tilfældet. Jeg er nu strandet med et ødelagt køkken og kan hverken få et nyt køkken eller pengene tilbage. Håbløst dårlig kundeservice!

1. Hurtig levering
2. Varer som vist på billederne
3. Billige priser
Har handlet der i mange år, altid uden problemer.Megettilfreds.
Shopping4net tjener sine penger på gebyrer og inkasso. Styr unna. Lite behjelpelig kundeservice. Verste shopping opplevelse på nett for meg og jeg handler mye på nett.
Jeg har bestilt og betalt for en Staub oval gryde 6,7 L i GRÅ, som også står på medsendte følgeseddel, MEN jeg har modtaget en Staub oval i SORT og kun på 4,2 L ...

Shopping4net からの回答
Before you order to this company make sure you read their "Shipment not collected Terms" you will be charged 199 nok including VAT.
Don't give them your card information because they will deduct it automatically. If you have chosen invoice as the payment method, the invoice will be canceled but they're gonna give you another invoice for not picking up the package.
The way they inform customers with their packages is only with a number. They don't use their own name. So if you ordered several things online it would mixed up with the notifications. Which will seems like it's an extended notifications from one of your orders from another company that uses names. This is their strategy for you not to claim your parcel/package. They make money even you don't get the items that you ordered. Stay away from this company. Order to a legit company who's not hiding their company's name when you receive a notifications on your phone. As a customer you should wondered how they come up with thoss terms, who made it and if it's even legal. Just stay away!

Shopping4net からの回答
Styr unna!! De sender deg purring og purregebyr selv om hele fakturaen er betalt. Kommer aldri til å handle her igjen.

Shopping4net からの回答
HURTIG LERVERING OG RIGTIGT GOD SVENSKTALENDE KUNDESERVICE!!
Jeg har købt et par kaffekopper med underkop som kom dagen efter bestilling.
Desværre var en kop gået i stykker, hvorfor jeg selvfølgelig skriver til dem.
Jeg sender et billede og forklare situationen og at kun koppen er gået i stykker.
Allerede dagen efter min henvendelse modtager jeg svar om at de sender en ny og at jeg blot skal beholde den ikke ødelagte underkop.
jeg modtager 2 dage efter en ny kop og underkop.
TAK for super betjening - ikke sidste gang vi køber herfra!
Intet at være bekymret for. Bedste pris på den vare jeg søgte, levering til tiden og varen var pakket godt og forsvarligt, meget bedre indpakning end forventet. Betalte ikke på faktura men mobilepay. Handler gerne her igen.
Købte naturprodukt hos dem og modtog en forkert vare. Jeg fik det rette produkt og de ville få den forkerte vare retur. Da jeg ikke havde mulighed for at sende produktet retur i en periode, fik jeg en masse bøvl med at skulle betale flere hundrede. Det endte med at de fik den forkerte vare retur og jeg blev 300 kr. fattigere. Jeg handler aldrig hos dem igen.

Shopping4net からの回答
Had a bit of hesitation with ordering from this site due to bad reviews, but the product arrived in 2 days, super easy and cheap. No complaints fro here.
So I bought a supplement and although I read suom enegative reviews I ordered cause I didaktiikan haave to pay immediately and no card info was askel.halthoughbI still think invoicing on sen is a bit sketchy but anyways. It came fast and it was the right product.
Helt igennem tilfreds.
God og hurtig levering ifht det sendes fra Sverige.
Varerne var som forventet og til rimelige priser.
God kundeservice og hurtig levering. Vil helt sikkert handler hos jer igen.
Varen var præcist som lovet, fin leveringstid, intet at klage over. Jeg handler gerne med Shopping4net igen.
Jeg er rigtig glad for shopping4net , jeg vil gerne sig mange tak 😊😊
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。