レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Butikken har sendt spam pÃ¥ SMS uden tilladelse. Edit: Hold nu op et flabet svar. "Ikke lÊngere Þnsker". Jeg har ALDRIG Þnsket det. Lad nu vÊre med at bortforklare, at I bryder alle regler og... もっず芋る

䌁業が回答したした

NÃ¥r det betales med kort og jeg som kunde gjÞr mine ting riktigt fungerer dette helt flott! (har lest all kritikk men fikk ikke dette til helt Ã¥ stemme med at nettbutikken skulle vÊre SÅ dÃ¥rlig,... もっず芋る

NÃ¥r jeg har lest alle kommentarer ble veldig usikker om det er en god idé Ã¥ handle pÃ¥ shopping4net, men de hadde veldig bra tilbut og jeg bestemte meg til Ã¥ risikere. 😁😂 SÃ¥ jeg vi si at alt gikk kje... もっず芋る

Hvorfor 1 stjerne, man kan ikke give mindre. Vi kÞbte en julegave til vores barnebarn, og han blev naturligvis skuffet, da vi mÃ¥tte tage den med igen, fordi den ikke virkede. vi lavede en rekl... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. むベント・゚ンタヌテむンメント

圓該䌁業による蚘述

Hos Shopping4net Danmark kan du handle kontaktlinser, linser, blÊkpatroner, toner, parfume, sminke, kosttilskud og helsekost direkte på nettet til billige priser.

2.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 35ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg lom til at bestille en vare 2 gang

Jeg lom til at bestille en vare 2 gang, skrev til firmaet at jeg kun havde brug for den ene vare, men de sendte begge varer i en pakke, men tog 2 gange forsendelse, det synes jeg er frÊkt
ordrenummer12971105 og 12971110
Kurt Nielsen

2023幎7月12日

Hej

Vi beklagar att du kÀnner så. Vi hade kunnat lösa allt om du bara hade kontaktat oss.

Frakten på 39kr Àr nu återbetalt. Lagerpersonalen sampackar ibland av miljöskÀl och de ser inte vilka har betalat för frakten.
Vi beklagar att vi inte hann avbestÀlla din order i tid. Ett tips Àr att alltid skriva om Àndringen i rubriken (tex. Àndring, avbestÀll, byte osv) så hanteras Àrendet snabbare.

Ha en fin dag! / Shopping4net

Politianmeldt virksomhed

Den 17/4 lavede jeg en bestilling hos denne virksomhed, hvor en vare manglede og en anden var defekt. Jeg modtog efter 1,5 mÃ¥ned en ny vare i stedet for den Þdelagte, men har endnu ikke modtaget den manglende vare, som jeg har betalt for! Som mange kunder tydeligvis oplever, bliver jeg ogsÃ¥ bombarderet med rykkergebyrer, selv om jeg har betalt den oprindelige faktura (hvor betalingsdatoen allerede var overskredet, da jeg kunne hente forsendelsen!), og jeg tillige har betalt for en vare, jeg ikke har fÃ¥et! Da virksomheden ikke har sendt den manglende vare og ovenikÞbet bliver ved med at sende rykkergebyrer samt ‘meddelelsesgebyrer’ og renter og blot ignorerer mine indsigelser, har jeg derfor vÊret nÞdsaget til at politianmelde virksomheden, da de ikke overholder dansk lovgivning, som de er underlagt.

2023幎6月22日

Hej Ane,

Dette er din anden anmeldelse af det samme kÞb.

Der er meget, der ikke er korrekt i det du skriver. Du har modtaget et erstatningsprodukt, men har ikke returneret det defekte til os, selvom vi har sendt retursedler både via e-mail og med posten.

Den rykker, du har modtaget, gÊlder derfor for den vare, der ikke er returneret, og vi har ved flere lejligheder fortalt dig, at gebyrerne annulleres, når returneringen ankommer. Vi har igen besvaret din e-mail i dag og tilbudt at sende en ekstra returseddel for at afslutte sagen.

Ikke-stÞttende kundeservice

Vi har for nylig kÞbt nogle kÞkkenting fra deres hjemmeside, desvÊrre havde 2 af pladerne nogle pletter på dem. Jeg tog billeder fra problemerne og sendte dem til deres kundeservice. De fortalte mig, at jeg er nÞdt til at pakke og sende varerne tilbage for at få en erstattet vare eller refunderet. Det var ikke, hvad jeg forventede. Når de sender varer med problemer, bÞr de nemt refundere det i stedet for at bede om pakning og ekstra opgaver.

2023幎6月15日

Hej

Vi beklager, at du ikke var tilfreds. I langt de fleste tilfÊlde Þnsker producenten at returnere de annoncerede varer. I dette tilfÊlde kan det ses, at mÊrkerne på pladen er under glasuren, hvilket betyder, at der er tale om en fabrikationsfejl, og derfor Þnsker producenten varen tilbage for at kunne sende dig nye varer, som vi fortalte dig i e-mailen.
Vend tilbage, hvis du Þnsker at modtage en returseddel, så hjÊlper vi gerne.

Har modtaget Rosendahl take

Har modtaget Rosendahl take tallerkener.
Efter 2 dages brug, er de meget grimme med ridser.
Kun brugt på camping, af 2 voksne.
Ingen skarpe knive, kun vasket op almindelig.
Da jeg reklamere og sender foto...er svaret at det må vÊre fordi jeg har brugt stålsvamp og skarpe knive.
Jeg har kontaktet Rosendahl, som ikke har haft klager fÞr
Derfor tror jeg der er sket en fejl, at det er en kopivarer.
Jeg har ikke betalt....og Þnsker det heller ikke, da varen er defekt.
De oplyser bare, at hvis jeg ikke betaler, kommer der gebyr på.

2023幎6月7日

Hej Lis,

Vi beklager, men disse tallerkener er lavet af melamin, en type plast, og du kan tydeligt se på billederne, at der er brugt metalbestik på disse. Melamin tåler ikke skarpe knive eller lignende og skal desuden vaskes med en blÞd klud.
Klagen er derfor ikke godkendt. Pladerne er fuldt anvendelige på trods af mÊrkerne, der er ikke noget galt med selve varen. Og nej, vi sÊlger ikke kopier. Disse tallerkener sÊlges for SEK 119/2 st og er derfor originale.

pas på Shopping4net...

pas på. de sÊlger defekte produkter og har mange forklaringer på hvorfor de ikke skal rette på disse fejl.
kÞbte produkt Rubicon, og kun ca 25% af indholdet kunne bruges.
selvom jeg har sendt dem billeder der visuelt viser der er noget galt og selvom produktet blev forsÞgt brugt gav det voldsomt ubehag efterfÞlgende og det virkede ikke.
Det ser du til de, med fortsÊt, sÊlger defekte produkter så bare en advarsel herfra.
vh
John

2023幎5月30日

Hej John,

Lad os starte med at takke dig for at have vÊret en loyal kunde i årevis.

Vi har sendt dig 4 dåser Rubicon. En var fra et tidligere parti og tre dåser fra et nyt parti. Producenten har Êndret bindemidlet i produktet, hvilket vi naturligvis ikke kan påvirke. De 3 nye dåser er derfor fra et nyt produktionsbatch, og tabletterne er derfor forskellige i farve. Vi beklager, hvis du har haft problemer med produktet, men da tabletterne nu skulle se ud som på de nye dåser, du har modtaget, kan vi ikke behandle sagen som en klage.
Vi fremstiller ingen varer, så anmeldelsen er ikke ligefrem pÊn, men vi beklager som sagt, hvis produktet ikke passer dig.

/ Shopping4net

Groft svindel!! Jeg er blevet opkrÊvet uretsmÊssige

Jeg er blevet opkrÊvet uretsmÊssige faktura gange flere på en vare jeg har bestilt, men IKKE modtaget på min adresse. Pakken er ved en fejl sendt til Aarhus jeg bor i KÞbenhavn.

Jeg kontakter dem og be’r
om at sende varen til min rigtige adresse, efter lange diskussioner og e-mails korrespondance (hvor de svarer på svensk), bliver vi enige om, at de vil slette regningen for gebyr, da det ikke er min adresse, hvis jeg vil modtage pakken i Kbh., det blir vi enig om. Har nu modtaget varen på min rigtige adresse i Kbh..
en lille mdr. efter modtagelsen sender de en ny faktura med endnu hÞjere gebyrer.
Det er svindel når vi havde en anden aftale og jeg ikke bor i Aarhus.
Regningen indeholder et gebyr for:
- indgående saldo,
-forsendelsesafgift,
-meddelsesgebyr
- renter i alt 827 kr, det lÞber op for noget der SLET ikke er rimeligt.

Jeg har valgt at betale, blot for at slippe for det her fuske firma, de bliver ved med ekstra gebyr og påstår nu pengene heller ikke er overfÞrt d. 23.5 - det er elendig kundeservice!!
Sender gerne dokumentationen til trust pilot, at pengene er overfÞrt mm.

Shopping4net finder hele tiden pÃ¥ nye ekstra gebyrer pÃ¥ regninger, har dog dokumentationen i orden og de bÞr tjekke op pÃ¥ sagen fÞr de kommer med beskyldninger og ta’ ansvar.
Jeg Þnsker ikke at bruge tid pÃ¥ SÅ dÃ¥rlig kundeservice og forretningsmetoder og frygter de ogsÃ¥ vil true mig med inkasso, som jeg efterfÞlgende lÊser andre er udsat for!
TÊnker Firmaet gÞr klogt i at lave en refusion, for deres fejl og tilbagebetale for alle ekstra gebyrer asap!! De er gået langt over stregen, og må melde dem, hvis det ikke går i orden inden udlÞbet af denne uge!!

Jeg kommer 100 % ALDRIG til at kÞbe fra shopping4net nogensinde igen, og råder alle andre til at gÞre det samme. Vigtigst hvis anmeldelsen kan hjÊlpe andre.

Mvh.
Kamilla

2023幎5月24日

Hej

Du har kÞbt varer fra vores danske side til en adresse, du ikke bor på. Vi ved ikke hvorfor, men du har selv skrevet disse adresseoplysninger på din profil.

Der blev sendt 2 pakker og en af ​​dem blev afhentet hos en agent i Aarhus. Den anden pakke blev sendt tilbage til os, og vi har faktureret dig for forsendelsen.

Efter en lang e-mail-samtale, hvor vi forsÞgte at vise dig alle dokumenterne, ville du have endnu en pakke til KÞbenhavn, som vi sendte.
Fakturaen for dette kÞb blev fÞrst sendt i går. Så du har ikke betalt for dette kÞb endnu.

Du bliver ikke udsat for noget. Det handler om et ubetalt fragtgebyr på 129 SEK, som du ikke har betalt, og som du har modtaget en rykker for
Samt et kÞb du ikke har betalt for.

Vi beklager, at du fÞler, at vores snesevis af e-mails om sagen ikke har vÊret tilstrÊkkeligt svar.
/ Shopping4net

Ingen klager herfra, tvÊrtimod.

Jeg bestilte varer 10 MAJ 23. I dag - 12 MAJ 23 kunne varerne afhentes i pakkeshoppen. What's not to like 😁👍

2023幎5月12日

Hej Elin,

Vi tackar så hemskt mycket för detta fina omdöme! 😁

Shopping4net önskar dig en underbar dag! 🌺

Svindelfirma,KÞb aldrig på denne hjemmeside!

Svindelfirma.Jeg modtog min ordre som jeg gennemfÞrte betalingen og ikke noget problem her, men de sendte en anden ordre som Jeg gennemfÞrte ikke kÞbs- og betalingsprocessen,
For det fÞrste: Jeg modtog ikke order bekrÊftelse via e-mailen på den anden order(Fejl ordre) som jeg har ikke gennemfÞrte betalingen,
Men jeg har modtog order bekrÊftelse på den rigtige order
For det andet: de har sent den anden ordre tre dage efter den fÞrste order blev sent !!!!
Jeg ringede til dem, og de fortalte mig, at jeg skulle betale de samlede returomkostninger på 129 DKK. HOLD JER LANG VÆK FRA DETTE SVINDELFIRMA

2023幎5月12日

Hej

Nej, det er ikke helt rigtigt.
Du havde afgivet flere ordrer, der blev afsendt som anmodet. Vi kan ikke se, om du har afgivet ordrerne med vilje eller ved en fejl, da der kun var én vare i ordren.

Det vi har informeret dig om er, at hvis du ikke afhenter din pakke, koster den 129 SEK ifÞlge kÞbsbetingelserne, men vi har også tilbudt at sende dig en returseddel.

SÃ¥ nej, der er ikke noget lyssky ved noget, vi har sendt de varer du har bestilt med den betalingsmetode du valgte ved kassen.

VÆRSTE KUNDESERVICE! FLABET MEDARBEJDER

VÊrste kundeservice jeg har oplevet. De folk de har i deres kundeservice er så flabbede og tager intet ansvar for deres handlinger.
De truer med at sende inkasso firmaer efter mig, da jeg nÊgter at betale for en vare jeg ikke har modtaget.
De siger det er min skyld fordi adresse og telefonnummer ikke passer, og nu hÊfter jeg for en regning, for en vare jeg ikke har modtaget. Deres kundeservice er elendigt!! Det er tydeligt at se at folk de har i kundeservice, kun duer til at diskutere frem og tilbage.KØB IKKE DERFRA

2023幎5月10日

Hej igen,

Dette er din anden anmeldelse af det samme emne, men vi tager sagen igen.

Du har bestilt en pakke med Bring, der er afhentet. Der er sendt SMS til det nummer, du selv har oplyst. Vi kan ikke sige, om det er dit nummer eller en andens.
Adressen er, hvad du har givet os.

I starten bad vi dig anmelde sagen til Bring, men efter du fortalte os, at telefonnummeret ikke var dit, altså det nummer, du havde givet os, kan hverken du eller vi anmelde noget. Bring har ikke gjort noget forkert.
Du har fra starten fået at vide, at fakturaen skal betales. Nu flere uger senere er gÊlden stÞrre og vil blive sendt videre, hvis betalingen ikke sker med det samme.

Alle bandeord, uhÞfligheder og trusler på e-mail virker ikke nu, men sagen er afsluttet, når fakturaen er betalt.

Vi har forsÞgt at hjÊlpe dig fra begyndelsen, men kan af en eller anden grund ikke nå dig. Du har fået svar på alle spÞrgsmål hele tiden, så der er ikke noget i vejen med kundeservicen. Men vi kan ikke annullere fakturaen, da vi har sendt varerne på den måde du Þnskede, til den adresse og med de kontaktoplysninger du har oplyst og hverken vi eller transportfirmaet har gjort noget forkert.

/ Shopping4net

De dårlige anmeldelser jeg havde lÊst blev gjort til skamme.

Jeg registrerede mig som kunde og bestilte varerne, 2 daqe efter hentede jeg pakken i pakkeshoppen, ingen problemer. Var dog dagen fÞr i tvivl om jeg havde fået bestilt, da jeg ringede nÊste morgen var jeg igennem i lÞbet af 1 min. og de kunne straks se på telf.nr. at jag ikke havde ordret noget, da jeg så bestilte gik der der kun 1 min. så fik jeg ordrebekrÊftelsen, fin service, og kvittering ligger i pakken, som normalt

2023幎5月4日

Hej Leif,

Vi Àr så glada över dessa ⭐⭐⭐⭐⭐
Shopping4net uppskattar verkligen att du tog dig tiden att skriva om ditt köpupplevelse.

SÃ¥ hÀr smidigt fungerar det i vanliga fall 😀
Vi finns alltid hÀr för att hjÀlpa till!

Ha en underbar helg!

Johanna på Shopping4net

Super bad and rude customer service

Super bad and rude customer service. Spoke with two different ladies that works for Shopping4Net and they where not solution oriented or eager to collaborate at all. I would find another place to buy my products

2023幎2月27日

Hello

We are sorry to hear this, allthough we understood your side already on the phone.

You called first when you got a reminder asking what you have purchased. We informed you about this and the call was very pleasent.

A little while after you called to inform us that you are not willing to pay the reminder fees since you thought we would just draw the money from your account. We informed you that we can not do that, you have never provided us with your credit card information since you chose to pay with an invoice.

You have received 4 invoices through email since your purchase in February, which you admitted not have read before.

We are sorry that you think it is poor customer service when we inform you that you, as any other customer, need to pay the late fees. No one was rude or any way not solution oriented but you had made up your mind not to pay more than the original amount for the items. Both the customer service rep and the manager informed you otherwise and then got called a few unpleasent names.

Nevertheless, we wish you a good day.

Helt igennem svindelfirma - HOLD JER LANGT VÆK

Helt igennem svindelfirma. Jeg bestilte et produkt Pure Cleanse, og kunne se, at kÞbte jeg 3 stk. kunne jeg få 15% yderligere rabat. Da anmeldelserne herinde ikke er positive, og en del ikke har fået deres produkter, besluttede jeg, at bestille via faktura, så produkterne kom frem fÞr betaling. Men i det Þjeblik, jeg har sagt gennemfÞr på min ordre, er mit belÞb nu Êndret til, at der ikke lÊngere er 15% rabat. Jeg har skrevet, og de kan desvÊrre ikke Êndre faktura - right. Fordi min ordre er sendt afsted. Jeg var ikke kvik nok til, at tage et skÊrmdump inden jeg sendte ordren igennem, så nu er forklaringen, at jeg aldrig har benyttet min af rabatten

2023幎4月27日

Hej

Beklagar igen att du missade skriva in koden på din order och kontaktade oss först efter du hade mottagit en leveransbekrÀftelse. Hade du hört av dig direkt så hade vi sjÀlvklart kunnat Àndra på faktureringen man kan inte göra detta efter att ett paket har skickats. Alla koder måste registreras via hemsidan som vi har skrivit.

Du skickade oss ett skÀrmdump från hemsidan från förrigår och sa att den var från innan du gjorde ordern vilket inte var sant baserat på datumet på bilden.

Vi har berÀttat att du kan så klart returnera köpet och bestÀlla på nytt med rabatten om du skulle önska det. Koden du ville anvÀnda Àr giltig Àven idag.

Vi har verkligen försökt att hjÀlpa till och förklara allt men det enda vi inte kan göra Àr att lÀgga till koden på fakturan i efterhand. Det Àr viktigt man kontrollerar allt på kassan innan man godkÀnner köpet gÀllande koder och priser och skulle man av misstag skicka in bestÀllningen lite för snabbt, det går alldeles utmÀrkt att kontakta oss direkt.

Jeg var meget i tvivl

Jeg var meget i tvivl, om jeg skulle bestille noget hos shopping4net på grund af mange negative anmeldelser. Men det hele gik fint. De sender fra Sverige og derfor er der ca. 2-3 dage leveringstid.

2023幎4月20日

Hej

Vi tackar att du bestÀllde trots tvekan! Vi uppskattar det verkligen. 🙏
I vanliga fall rullar allt på precis som med din order 🌺
Det flesta anmÀlningar handlar om pÃ¥minnelser som skickas ut pga obetalda fakturor och det Àr en liten % av alla köp bara 😊

Vi önskar dig en underbar helg!

Ingen klager herfra.

Bestilte en vare og fik den leveret 2 dage efter. Alt var som beskrevet.

Eneste ting, som kan forbedres er, når man har placeret ordren og betalt, bliver man fÞrt ind på selve hjemmesiden igen og der kan derfor opstå tvivl om ordren er gået igennem. Der kommer dog bekrÊftelse på mail, nogle minutter efter.

Kan kun anbefales!

2023幎4月14日