Sikamutレビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Sikamut leverer en god service. Købte en kasket med sælprint og lækker blødt tørklæde. Begge dele er i god kvalitet. Em tilfreds kunde

5つ星のうち5の評価

Gode produkter lavet af Grønlandsk sælskind. Og dermed støtter de grønlandske fanger- jæger, som lever af at fange sæler, hvor kødet er til eget forbrug. Skindet bliver videre solgt og derefter f... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Det er en god hjemmeside der også fortæller historien om at skindet er et biprodukt, når grønlændere/eskimoer skal fange deres mad, alt fra fangsten bliver brugt. Jeg modtog en fin indpakket vare me... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Passer perfekt, og de er bare så superflotte, hvis det ikke lige var så varmt vejr var de blevet taget i brug med det samme🥰

企業情報

1. 衣料品店
  2. バッグ店
  3. インテリア デザイン店
  4. ヘッドウェア店

当該企業による記述

Hos Sika-mut kan du bl.a. købe fodtøj, tasker og handsker lavet af grønlandsk sælskind og rulam. Vi har også forskellige slags skind, som du hurtigt og nemt kan bruge, når du vil give dit hjem, have eller terrasse et rustik look med fine og enkle nordiske materialer. Vores lammeskind er garvet uden brug af krom og nikkel. Det er allergikere glad for. Derudover har vi også rensdyrskind, som er mega bløde og varme at sidde på. Perfekt til bænken på terrassen. Det gode ved naturmaterialer - som f.eks. sælskind - er, at det kan holde i årtier. Skind kan genbruges og re-styles i modsætning til billige materialer eller fake fur – det er faktisk ikke er så miljøvenligt et tilvalg, som mange i bedste mening fejlagtigt tror. Skind er biologisk nedbrydeligt og skader ikke miljøet, når det kasseres. Godt håndværk, gode materialer og flot design resulterer altid i et lækkert produkt, som du kan være glad for og bruge i mange år. Vores tøj er noget vi skal være stolte af at have på, og det skal kunne holde til at blive brugt igen og igen. Skind og naturmaterialer er et godt tilvalg til det gode liv – så længe det bliver brugt med omtanke for naturen og respekt for de fremtidige generationer. I Grønland har man levet af fangst og jagt i generationer. I dag er fangst et vigtigt supplement til naturalieøkonomien og for at bevare den Grønlandske kulturarv. Både EU og Green Peace anerkender sælfangst som bæredygtig jagt, fordi fangerene jager med hensyn til både naturen, miljøet og de fremtidige generationer. Derfor er vi stolte af at være med til at sælge sko, støvler og accessories i grønlandsk sælskind.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 91

レビューを書く

Helt fantastisk positiv oplevelse

Helt fantastisk positiv oplevelse
Jeg fik fin behandling i forbindelse med bytning af støvler. Hurtig respons og lækker kvalitet der lever helt op til forventningerne
Sød og venlig personlig kommunikation Sika-mut
Vil absolut handle der igen 👍

2026年1月14日
自発的なレビュー
5つ星のうち4の評価

Hurtig levering pakken var endda pakket…

Hurtig levering pakken var endda pakket ind i julepapir.
Ørevarmerne er fint betrukket med sælskind, meget varme og lyddæmpende.( kunne godt have ønsket at de kunne reguleres i bøjlen)
Sælskindslufferne ,Fik jeg bestilt med læder ved håndfladen, min fejl.
Men, er nu glad for dem, de er varme og med fin grå pelskant

2025年12月16日

Sikamut からの回答

Skønt at høre, at du er glad for dit køb. Vi tager dit forslag om justerbar bøjle til ørevarmerne med videre til systuen ☺️

5つ星のうち4の評価

Lækker pelssål

Meget lækre pelssåler, men fylder godt i støvlerne.

2025年12月7日

Sikamut からの回答

Ja, sålerne er lidt tykke indtil man får dem gået til og de passer til din fod, og når de så er blevet for flade, kan du støvsuge dem og de bliver tykke igen😉 Håber du bliver glad for dem 😉

det hele

det hele. men lang tid om forsendelsen.!!

2025年12月9日

Sikamut からの回答

Tak, så godt at høre 🙏 Desværre har vi ikke indflydelse på hvor hurtigt pakkebudene når frem. Måske er det pga julen, at din pakke blev forsinket. Håber du bliver rigtig glad for indholdet alligevel 😊

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。