Flot service og kÊmpe kÊmpe indsats da GLS drillede. TAK SilkeFoto har mange flotte anmeldelser, hvor alt forlÞb efter planen. Det gjorde det ikke her. Grundet koks i GLS f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SilkeFoto siger de stÃ¥r for rÃ¥dgivning, service, overspilninger, pasfoto, billedprint, filmfremkaldelser, fotobÞger og meget meget mere. Det gÞr de 100 % sikkert.. At de er flyttet, gÞr det kun nemme... ãã£ãšèŠã
VERDENSKLASSE service! Ringede 15:47 og klagede min nÞd over min egen dÃ¥rlige evne til at planlÊgge. Panik panik, skulle bruge 8 indrammede billeder i A3, fra en PDF fil, senest morgenen efter. kl. 1... ãã£ãšèŠã
Har handlet ved CLICK Silkeborg gennem flere Ã¥r - det seneste Ã¥r bl.a. objektiver, teleconverter, kamera, storprint, alm. print og fotobÞger. Jeg fÞler derfor, at jeg med god grund kan stÃ¥ ved ovennÊv... ãã£ãšèŠã
Hos SilkeFoto står vi for rådgivning, service, overspilninger, pasfoto, billedprint, filmfremkaldelser, fotobÞger og meget meget mere.
Ãrstedsvej 1, 8600, Silkeborg, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Fantastisk god og hurtig service !
Svarer altid hurtigt på spÞrgsmål.
Jeg vil mene jeg er ret krÊsen i forhold til kvalitet, da jeg selv har fortid i denne branche⊠Silkefoto er min KLART fortrukne forhandler! MÞg hÞj kvalitet og vanvittig hurtig levering!
Hos Silkefoto er der serie på hÞj plan. Det er en skÞn forening at komme i og der er altid hjÊlp at hente. Da mit Sd kort med mange vigtige billeder på meldte fejl fik Martin redet dem. Tak for jer...
Super god service! Jeg havde et par spÞrgsmål vedrÞrende klipning og afsendelse af film. Jeg fik svar på spÞrgsmålet 14 timer efter jeg sendte mailen afsted, klokken 8.00 mandag morgen - meget imponerende! DernÊst sendte jeg min filmrulle afsted med Quickbrev senere samme mandag, og fik i dag klokken 12, ikke engang to dage efter, mine digitaliserede billeder tilbage. Jeg er meget tilfreds med scanningen, farverne er super fine og kvaliteten er i top. Super god oplevelse, billig og i topkvalitet. KÞber bestemt herfra igen!
Fantastisk hjÊlp.
Forestil jer det her: Det er lÞrdag kl 12:30 (30 min inden luk) og jeg indser, at et analogt billede der skal afleveres om mandagen ikke er i god nok kvalitet i forhold til de andre digitale filer jeg har skudt.
Jeg har ikke nogen scanner selv.
Fremkaldelsen af filmrullen er sket via Silkefoto (i skÞn kvalitet som altid med analoge skud) men på tidspunktet af fremkaldelsen valgte jeg en lav oplÞsning jpeg da jeg ikke vidste jeg ville bruge denne fil senerehen.
Jeg får scannet filmen hos Photocare fordi jeg ikke er i Silkeborg på dette tidspunkt, jeg tÊnker "der kan ikke vÊre den store forskel" og jeg skal bare have flere pixels at arbejde med - får deres "top" kvalitet scanning retur, og er meget, meget utilfreds i forhold til blot den laveste oplÞsning jpeg version jeg har fået fra Silkefoto dengang jeg fik fremkaldt rullen. Resultatet fra Photocare er stribet, grumset, og lettere uskarpt.
Hvad gÞr jeg så?
Jeg ringer til Martin ved Silkefoto, og han foreslår at jeg sender ham den originale jpeg jeg fik af dem da filmen blev fremkaldt, hvorefter han sender filen igennem et AI program for at give mig en hÞjere oplÞsning at arbejde ud fra. Jeg får ikke bare én version, men hele 4 versioner som jeg kan arbejde videre med.
DÃT er god service!
Selvom jeg er flyttet til Viborg, kommer jeg til at blive ved med at bruge Silkefoto. Tak for hjÊlpen!
Jeg har fået fremkaldt film, der havde ligget hengemt i 40 år.
Jeg har fået digitaliseret disse fremkaldte sort/hvid 135-mm-film.
Jeg har fået lavet digitale kopier af en rulle gamle sort/hvid 4,5x6,0 cm negativer og af nogle 'lÞse' gamle 6x9 cm negativer.
Alt i super kvalitet og leveret med kompetent faglighed, perfekt service og god rådgivning.
Mine varmeste anbefalinger og 5+ stjerner til SilkeFoto.
Har for tredje gang bestilt fotobÞger fra Silkefoto er virkelig glad for resultatet alle gange, så kan varm anbefale Silkefoto.
Fremragende service - for dem, skal kunden gå af med et smil.
Har handlet der i mange år, uden den mindste problem. Forleden skulle jeg havde fremkaldt og skannet 5 stk C-41 film. Jeg afleveret filmen til min pakkepost om onsdagen, så Silkefoto kunne få mine film. Fredag eftermiddag havde jeg et download link til mine skanninger! Som virkelig er i tip top kvalitet. Jeg er droppet med at skanne selv nu.
Jeg kan varmt anbefale Silkefoto.
En butik hvor der altid er god service, og en god snak om fotografi, og andet. Jeg slår ofte turen omkring, også selv om jeg ikke lige skal bruge noget. Der er altid, tid til en lille snak, og erfaringsudveksling. Skal jeg bruge noget, spÞrger jeg om de kan vÊre med på priserne.
Det kan de for det meste, og ellers giver jeg gerne de få procent mere, for den gode service.
Varen er ofte ikke på lager, det er forståeligt. Men ventetiden er ikke lÊngere end, hvis det var kÞbt i en webshop. Servicen er dog noget bedre.
SÃ¥ klart et 5/5 herfra.
Var lige forbi Silkefoto i Silkeborg og skulle bruge lidt hjÊlp med nyt kamera og WOW en betjening jeg fik. Ekstrem kompetent, lyttende til mit behov og ikke mindst et smil med på vejen. Selvom prisen i butikken var lidt dyrer end på nettet blev den samlede handel stort set det samme med de ekstra service ydelser jeg fik med. Kan på det varmeste anbefale Silkefoto butikken samt deres fotobog som jeg efterfÞlgende bestilte på fotobog.nu
Dejlig med levende betjening af kompetente folk
Silkefoto har et kompetent personale som ved hvad det snakker om, de har nogen gode priser på print mm.
Altid god betjening og tid til en snak om dit og dat, det kan for nogen trÊkke lidt ned at de holder en lille merpris i forh. til netpriserne, men så har de til gengÊld altid en hjÊlpende hånd hvis man har problemer med sine indkÞb fra stedet og det er det der gÞr det til en bedre totaloplevelse at handle hos dem.
Altid hurtig og effektiv service. Alt er som det skal vÊre og lidt til. De er altid super imÞdekommende, og er der noget, de ikke har, så hjÊlper de gerne med at skaffe det hjem hvis muligt. Derudover er de glade og med et smil på lÊben. Kan kun anbefales :)
SpÊnderne forretning
Altid venlige og behjÊlpelige med at finde den bedste lÞsning både ved kÞb, og rådgivning og ved udskrivning af billeder
En forretning jeg varmt kan anbefale
Ville lave en fotobog og havde brugt virkelig lang tid på at stille det hele perfekt op, men da bogen skulle bestilles var softwaren på min Imac forÊldet, så man ikke kunne hverken bestille eller opgradere! PANIK!
Henvendte mig i Silkefoto, som på 1 time tryllede min pdf-fil om til den flotteste fotobog:-)
Tusinde tak for hjÊlpen og den virkelig gode service:-)
Har netop modtaget to fotokalendere, der trods programmet, de laves i, har godkendt billederne, er virkelig slÞrede og uskarpe. Pinligt at skulle give dem i julegave til bedsteforÊldre der gerne vil have dem hÊngende et helt år.
Kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale at lave kalendere her. Ãv Þv er sÃ¥ Êrgerlig.
Fin oplevelse i butikken. Medlevende og kompetent rådgivning inden kÞb af kamera. Og en rigtig fin pris. Butikken får min bedste anbefaling
Hvad enten det er erhverv eller privat så er Click Silkeborg min foto forhandler
Altid professionel behandling og super information omkring produkterne
Kan varmt anbefale Click Silkeborg til andre!
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã