SilkeFoto レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Flot service og kÊmpe kÊmpe indsats da GLS drillede. TAK SilkeFoto har mange flotte anmeldelser, hvor alt forlÞb efter planen. Det gjorde det ikke her. Grundet koks i GLS f... もっず芋る

䌁業が回答したした

SilkeFoto siger de stÃ¥r for rÃ¥dgivning, service, overspilninger, pasfoto, billedprint, filmfremkaldelser, fotobÞger og meget meget mere. Det gÞr de 100 % sikkert.. At de er flyttet, gÞr det kun nemme... もっず芋る

VERDENSKLASSE service! Ringede 15:47 og klagede min nÞd over min egen dÃ¥rlige evne til at planlÊgge. Panik panik, skulle bruge 8 indrammede billeder i A3, fra en PDF fil, senest morgenen efter. kl. 1... もっず芋る

Har handlet ved CLICK Silkeborg gennem flere Ã¥r - det seneste Ã¥r bl.a. objektiver, teleconverter, kamera, storprint, alm. print og fotobÞger. Jeg fÞler derfor, at jeg med god grund kan stÃ¥ ved ovennÊv... もっず芋る

䌁業情報

1. カメラ屋
  2. 写真珟像サヌビス
  3. 写真屋

圓該䌁業による蚘述

Hos SilkeFoto står vi for rådgivning, service, overspilninger, pasfoto, billedprint, filmfremkaldelser, fotobÞger og meget meget mere.

優良

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 23ä»¶

レビュヌを曞く

Super god service og lynhurtig digitalisering

Super god service! Jeg havde et par spÞrgsmål vedrÞrende klipning og afsendelse af film. Jeg fik svar på spÞrgsmålet 14 timer efter jeg sendte mailen afsted, klokken 8.00 mandag morgen - meget imponerende! DernÊst sendte jeg min filmrulle afsted med Quickbrev senere samme mandag, og fik i dag klokken 12, ikke engang to dage efter, mine digitaliserede billeder tilbage. Jeg er meget tilfreds med scanningen, farverne er super fine og kvaliteten er i top. Super god oplevelse, billig og i topkvalitet. KÞber bestemt herfra igen!

2022幎10月12日

Fantastisk hjÊlp af Martin

Fantastisk hjÊlp.

Forestil jer det her: Det er lÞrdag kl 12:30 (30 min inden luk) og jeg indser, at et analogt billede der skal afleveres om mandagen ikke er i god nok kvalitet i forhold til de andre digitale filer jeg har skudt.
Jeg har ikke nogen scanner selv.

Fremkaldelsen af filmrullen er sket via Silkefoto (i skÞn kvalitet som altid med analoge skud) men på tidspunktet af fremkaldelsen valgte jeg en lav oplÞsning jpeg da jeg ikke vidste jeg ville bruge denne fil senerehen.

Jeg får scannet filmen hos Photocare fordi jeg ikke er i Silkeborg på dette tidspunkt, jeg tÊnker "der kan ikke vÊre den store forskel" og jeg skal bare have flere pixels at arbejde med - får deres "top" kvalitet scanning retur, og er meget, meget utilfreds i forhold til blot den laveste oplÞsning jpeg version jeg har fået fra Silkefoto dengang jeg fik fremkaldt rullen. Resultatet fra Photocare er stribet, grumset, og lettere uskarpt.

Hvad gÞr jeg så?

Jeg ringer til Martin ved Silkefoto, og han foreslår at jeg sender ham den originale jpeg jeg fik af dem da filmen blev fremkaldt, hvorefter han sender filen igennem et AI program for at give mig en hÞjere oplÞsning at arbejde ud fra. Jeg får ikke bare én version, men hele 4 versioner som jeg kan arbejde videre med.

DÉT er god service!

Selvom jeg er flyttet til Viborg, kommer jeg til at blive ved med at bruge Silkefoto. Tak for hjÊlpen!

2022幎8月6日
自発的なレビュヌ

SuverÊn faglighed, kvalitet og service

Jeg har fået fremkaldt film, der havde ligget hengemt i 40 år.
Jeg har fået digitaliseret disse fremkaldte sort/hvid 135-mm-film.
Jeg har fået lavet digitale kopier af en rulle gamle sort/hvid 4,5x6,0 cm negativer og af nogle 'lÞse' gamle 6x9 cm negativer.
Alt i super kvalitet og leveret med kompetent faglighed, perfekt service og god rådgivning.
Mine varmeste anbefalinger og 5+ stjerner til SilkeFoto.

2021幎8月17日

Fremragende service

Fremragende service - for dem, skal kunden gå af med et smil.

Har handlet der i mange år, uden den mindste problem. Forleden skulle jeg havde fremkaldt og skannet 5 stk C-41 film. Jeg afleveret filmen til min pakkepost om onsdagen, så Silkefoto kunne få mine film. Fredag eftermiddag havde jeg et download link til mine skanninger! Som virkelig er i tip top kvalitet. Jeg er droppet med at skanne selv nu.

2020幎9月4日

Altid god service.

Jeg kan varmt anbefale Silkefoto.
En butik hvor der altid er god service, og en god snak om fotografi, og andet. Jeg slår ofte turen omkring, også selv om jeg ikke lige skal bruge noget. Der er altid, tid til en lille snak, og erfaringsudveksling. Skal jeg bruge noget, spÞrger jeg om de kan vÊre med på priserne.
Det kan de for det meste, og ellers giver jeg gerne de få procent mere, for den gode service.
Varen er ofte ikke på lager, det er forståeligt. Men ventetiden er ikke lÊngere end, hvis det var kÞbt i en webshop. Servicen er dog noget bedre.

SÃ¥ klart et 5/5 herfra.

2020幎3月10日

silkefoto - et besÞg vÊrd

Var lige forbi Silkefoto i Silkeborg og skulle bruge lidt hjÊlp med nyt kamera og WOW en betjening jeg fik. Ekstrem kompetent, lyttende til mit behov og ikke mindst et smil med på vejen. Selvom prisen i butikken var lidt dyrer end på nettet blev den samlede handel stort set det samme med de ekstra service ydelser jeg fik med. Kan på det varmeste anbefale Silkefoto butikken samt deres fotobog som jeg efterfÞlgende bestilte på fotobog.nu

2020幎2月2日

Best in town

Silkefoto har et kompetent personale som ved hvad det snakker om, de har nogen gode priser på print mm.
Altid god betjening og tid til en snak om dit og dat, det kan for nogen trÊkke lidt ned at de holder en lille merpris i forh. til netpriserne, men så har de til gengÊld altid en hjÊlpende hånd hvis man har problemer med sine indkÞb fra stedet og det er det der gÞr det til en bedre totaloplevelse at handle hos dem.

2020幎2月1日

Reddet af Silkefoto:-)

Ville lave en fotobog og havde brugt virkelig lang tid på at stille det hele perfekt op, men da bogen skulle bestilles var softwaren på min Imac forÊldet, så man ikke kunne hverken bestille eller opgradere! PANIK!
Henvendte mig i Silkefoto, som på 1 time tryllede min pdf-fil om til den flotteste fotobog:-)
Tusinde tak for hjÊlpen og den virkelig gode service:-)

2018幎12月9日

virkelig dårlig kvalitet

Har netop modtaget to fotokalendere, der trods programmet, de laves i, har godkendt billederne, er virkelig slÞrede og uskarpe. Pinligt at skulle give dem i julegave til bedsteforÊldre der gerne vil have dem hÊngende et helt år.
Kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale at lave kalendere her. Øv Þv er sÃ¥ Êrgerlig.

2018幎12月7日