Flot service og kÊmpe kÊmpe indsats da GLS drillede. TAK SilkeFoto har mange flotte anmeldelser, hvor alt forlÞb efter planen. Det gjorde det ikke her. Grundet koks i GLS f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SilkeFoto siger de stÃ¥r for rÃ¥dgivning, service, overspilninger, pasfoto, billedprint, filmfremkaldelser, fotobÞger og meget meget mere. Det gÞr de 100 % sikkert.. At de er flyttet, gÞr det kun nemme... ãã£ãšèŠã
VERDENSKLASSE service! Ringede 15:47 og klagede min nÞd over min egen dÃ¥rlige evne til at planlÊgge. Panik panik, skulle bruge 8 indrammede billeder i A3, fra en PDF fil, senest morgenen efter. kl. 1... ãã£ãšèŠã
Har handlet ved CLICK Silkeborg gennem flere Ã¥r - det seneste Ã¥r bl.a. objektiver, teleconverter, kamera, storprint, alm. print og fotobÞger. Jeg fÞler derfor, at jeg med god grund kan stÃ¥ ved ovennÊv... ãã£ãšèŠã
Hos SilkeFoto står vi for rådgivning, service, overspilninger, pasfoto, billedprint, filmfremkaldelser, fotobÞger og meget meget mere.
Ãrstedsvej 1, 8600, Silkeborg, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Fantastisk service og yderst kompetent personale bag disken!
Jeg har kÞbt mit fotoudstyr der i flere år og vil fortsat gÞre det :-)
Altid god, faglig og personlig service.
Uanset om man er nybegynder, amatÞr eller professionel fotograf så kan man forvente sig en yderst professionel service ved Click i Silkeborg.
Jeg er bosiddende i Lemvig men tager gerne turen til Silkeborg når der skal kÞbes ind... Mandskabet i forretningen står altid klar med et smil på lÊben, og de har virkelig sat sig ind i de produkter de sÊlger. Hos click i silkeborg er man helt sikkert i trygge hÊnder.
Hvis man bare er lidt nysgerrig for at se hvad der rÞre sig af nye produkter, så stik hovedet ind forbi - der er sikkert kaffe på kanden :-)
Jeg vil klart anbefale at handle hos Click i Silkeborg
Karl-Christian Buus
Har handlet ved CLICK Silkeborg gennem flere år - det seneste år bl.a. objektiver, teleconverter, kamera, storprint, alm. print og fotobÞger. Jeg fÞler derfor, at jeg med god grund kan stå ved ovennÊvnte 5 stjerner, da service og oplevelse, hver gang har vÊret i absolut sÊrklasse. Må absolut anbefale alle med interesse i foto og den rigtige service, at besÞge CLICK i Silkeborg.
Altid god service og kvalificeret vejledning! Kan kun anbefales
Uanset hvornår jeg har brug for kopier, print, rammer, pasbilleder - eller hvad det end kan vÊre, så er der altid tid til mig - og alt klares i lÞbet af noget der minder om nul-komma-fem. På den gode måde! Det er skÞnt at komme et sted, der sÊtter en Êre i at have tid til sine kunder - men at have ordren klar på no-time - uanset om det drejer sig om kÊmpekÞb af fotoudstyr eller blot to enkelte print. Jeg fÞler mig altid velkommen og mine behov som forbruger bliver mÞdt med et smil, med de professionelle briller, overskudsvesten og en hat fyldt med godt humÞr. Tak skal det lyde herfra.
De sidste gange jeg har kÞbt fotoudstyr har jeg kÞrt til Click i Silkeborg (selv om jeg bor i VidebÊk), hver gang har de fundet det som jeg sÞger. Hver gang en professionen betjening, og med et glimt i Þjet.
Hvis de ikke har det på lager, skaffer det det meget gerne.
Da jeg for eksempel kÞbte Olympus kamera var de meget omhyggelig med at jeg fik det objektiv som dÊkker mit behov, det objektiv jeg regnede med at ville have kun de hurtigt se ikke passede til mine hÊnder og store fingre. Hvis jeg bare havde fulgt min egen mening havde jeg ikke fået nÊr så meget ud af det, og så er det jo rart med faglig hjÊlp.
Og der er ingen tvivl om jeg gerne vil anbefale butikken til andre.
Click Silkeborg er indbegrebet af en fotobutik med alt hvad man kan Þnske sig! De har viden, som deles rundhåndet ud; udstyr for enhver og så er de Êgte foto-nÞrder med alt det gode, det betyder: De kan kompetent vejlede alle uanset niveau, de elsker alt med foto, og skal der printes billeder, så findes der ikke bedre sted i hele det midtjyske område! Mine varmeste anbefalinger kan jeg kun give dem!
Super - og hurtig service. Flotte print til absolut fornuftige priser. Kan varmt anbefales.