SjÊledyrlÊgen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fik min lille hund Malou aflivet af Ditte i mandags- og jeg mÃ¥ sige, at afskeden blev meget fin og vÊrdigt for Malou og os,der var omkring hende ❀Det foregik stille og roligt,og Ditte var meget e... もっず芋る

䌁業が回答したした

Meget meget omsorgsfuld hÃ¥ndtering bÃ¥de telefonisk af Kristoffer og efterfÞlgende af Ditte som pÃ¥ meget respektfuld mÃ¥de hjalp vores elskede kat afsted pÃ¥ den sidste rejse. Jeg vÊrdsÊtter den ro som... もっず芋る

䌁業が回答したした

Tak for en fantastisk hÃ¥ndtering af et farvel til vores elskede hund. Tak Kristoffer for din profesionelle samtaler i telefonen og tak Ditte for din fantastiske mÃ¥de at gennemfÞre vores farvel til... もっず芋る

䌁業が回答したした

Den 21 juli mÃ¥tte vi desvÊrre sige farvel til vores elskede lille hund Luna. Vi ville gerne have det skulle vÊre i trygge rammer sÃ¥ Luna ikke skulle blive bange eller fÞle ubehag pÃ¥ sin sidste rejse,... もっず芋る

䌁業情報

1. 獣医

圓該䌁業による蚘述

Hjemmeaflivning på dyrets prÊmisser, hvor familien kan vÊre samlet om det sidste farvel i trygge omgivelser.

優良

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 36ä»¶

レビュヌを曞く

God oplevelse for dyr og menneske

God oplevelse for dyr og menneske.
Rolig, empatisk, god tid.

2023幎10月23日

KÊre Lotte ❀

Du skal have en stor tak for din femstjernede anmeldelse af vores service. Jeg er glad for, du havde en oplevelse af ro og empati i en svÊr stund.

DyrlÊgerne Kristoffer & Ditte fra SjÊledyrlÊgen ❀

Vi havde en meget fin afsked med vores

Vi havde en meget fin afsked med vores 14Ã¥rige hund.
Ditte kom hos os og var meget dygtig og professionel, håndterede fÞlsomt både hund og mennesker, det var for os den helt rigtige afsked.

2023幎12月6日

KÊre Mette ❀

I skal have en dyb tak for den hjertevarme anmeldelse af vores service. Tak fordi jeg måtte hjÊlpe jer i en svÊr stund. Jeg er glad for at vide, jeg kunne hjÊlpe jer med en god afsked.

Mange tanker til jer alle & med Þnsket om en glÊdelig jul, trods savnet,

Fredfyldt oplevelse.

Fredfyldt oplevelse.
Jeg kan varmt anbefale SjÊledyrlÊgen, Ditte sÞrgede for at de blev en rigtig god afsked, i det tempo vi Þnskede det, der var god tid til at få sagt farvel.

2023幎10月18日

KÊre du ❀

Af hjertet tak for en smuk femstjernet anmeldelse af vores service. Jeg er taknemmelig for, jeg kunne hjÊlpe jer med at få en god afsked i hjemmets trygge rammer.

Mange tanker til jer alle & med Þnsket om en glÊdelig jul, trods den bliver uden jeres elskede kÊledyr,

Afslutning pÃ¥ nÊsten 15 gode Ã¥r Det var en meget rolig og blid

Det var en meget rolig og blid afslutning for vores hund, takket vÊre dyrlÊge Ditte’s empatiske mÃ¥de at hÃ¥ndtere situationen pÃ¥. Vi fÞlte os meget trygge.
Kan varmt anbefales

2023幎11月3日

KÊre Georg & Familien ❀

Fra mit hjerte får I en stor tak for den fine anmeldelse af vores service. Det betyder meget for mig at vide, I havde en oplevelse af tryghed i en uendeligt svÊr stund. Tak for jer og fordi I er den bedste familie, Luca kunne have Þnsket sig ❀

Mange tanker og med Þnsket om en glÊdelig jul, trods savnet, til jer alle,
DyrlÊgerne Kristoffer & Ditte fra SjÊledyrlÊgen.

SjÊledyrelÊgen gjorde det til en tryg

SjÊledyrelÊgen gjorde det til en tryg og god oplevelse i en svÊr tid, da vi skulle aflive vores dejlige hund. Kan kun give vores bedste anbefalinger. Tak for det.

2023幎11月16日

KÊre Torben & Ulla ❀

Af hjertet tak for de flotte fem stjerner og de sÞde ord omkring vores service. Jeg er glad for, jeg kunne hjÊlpe jer & Bella i en svÊr stund.

Mange tanker og med Þnsket om en glÊdelig jul til jer, trods den bliver uden Bella,
DyrlÊgerne Kristoffer & Ditte fra SjÊledyrlÊgen.

Vi valgte at bruge sjÊledyrlÊgen da vi

Vi valgte at bruge sjÊledyrlÊgen da vi skulle have aflivet vores hund i sommers, og det har vi virkelig ikke fortrudt. Det var Ditte som var ude og aflive vores hund, og hun var så sÞd og forstående! Det var den fineste og mest respektfulde afsked, og vores bÞrn kunne gå til og fra som de havde lyst til.
Vil til hver en tid anbefale SjÊledyrlÊgen, så man kan få sagt farvel til sit kÊledyr på den mest rolige måde.

2023幎7月16日

KÊre du ❀

Af vores hjerter får du en stor tak for den meget fine anmeldelse af vores service. Jeg er beÊret over, de rosende ord til mig. Det betyder utrolig meget for mig at vide, jeg kunne hjÊlpe jer med en rolig, fredfyldt og respektfuld afsked.

Mange tanker til jer alle & med Þnsket om en glÊdelig jul, trods den bliver uden jeres hÞjtelskede hund,
DyrlÊgerne Kristoffer & Ditte fra SjÊledyrlÊgen ❀

SjÊledyrlÊgen har en empatisk og seriÞs tilgang

SjÊledyrlÊgen har en empatisk og seriÞs tilgang til den som regel meget triste opgave det er, at afslutte et kÊledyrs liv. Ikke mindst forstår de at kommunikere via mail og SMS, i en form der giver ro og tryghed. En meget stor hjÊlp for os, da vi måtte sige farvel til Bianco, vores kat og trofaste ven gennem 16 år. De bedste anbefalinger til SjÊledyrlÊgen og deres servicemindede og meget professionelle setup.

2023幎11月4日

KÊre Michael ❀

Af hjertet tak for en utrolig flot og sÞd anmeldelse af vores service. Det betyder meget for mig at vide, I havde en oplevelse af tryghed, samt I også kunne fornemme dette gennem mail og sms, som vi forsÞger at gÞre meget ud af ❀ Jeg er glad for, vi sammen fik sendt Bianco afsted i hjemmets rammer.

Mange tanker og med Þnsket om en glÊdelig jul, trods tomrummet, til jer begge,

De varmeste anbefalinger herfra

De varmeste anbefalinger herfra - Ditte var fantastisk varm og empatisk da vi skulle tage afsked med vores hÞjt elskede katte, der var ro og al den tid jeg havde brug for og hun kom hurtigt da fÞrst den smertefulde beslutning var truffet

2023幎10月23日

KÊre Tove ❀

Du skal have en stor tak for så fin en anmeldelse af vores service. Jeg er glad for, vi sammen fik sendt Magnus & Samson afsted på en vÊrdig og fredfyldt måde.

Mange tanker og med Þnsket om en glÊdelig jul, trods savnet, til jer begge,

Den bedste hjÊlp

Vi havde en rigtig fin oplevelse med at bruge sjÊledyrlÊgen, da vi skulle tage afsked med vores hund Lady. Lige fra den fÞrste samtale, til besÞget hjemme hos os, var det roligt og meget empatisk. Jeg kan varmt anbefale at bruge dem. Super sÞde og hjÊlpsomme, det hele var meget trygt for os og vores hund.

2023幎10月12日

KÊre Dorthe ❀

Af hjertet tak for din fine, femstjernede anmeldelse af vores service. Det betyder meget for mig at vide, jeg kunne hjÊlpe jer til en fredfyldt afsked med Lady ❀

Mange tanker og med Þnsket om en glÊdelig jul til jer, trods hjertesorgen,
DyrlÊgerne Kristoffer & Ditte fra SjÊledyrlÊgen.

Så fin en oplevelse som det kunne vÊre

Den 21. september var en ubeskrivelig hård dag for min familie og jeg. Vi måtte tage afsked med vores bedste Dexter, og det var den svÊreste og mest smertefulde beslutning at skulle sige farvel, når vi for alt i verden gerne ville holde fast. Jeg fandt SjÊledyrlÊgen online, og kan kun vÊre enig i de rosende anmeldelser. Ditte var utrolig rolig og empatisk, men mest af alt, gav hun os tid til at gennemgå processen i vores eget tempo. Hvis jeg havde brugt min egen dyrlÊge, havde der vÊret meget mindre tid, hvor vi med Ditte fik lov til stille og roligt at sige farvel til Dexter, med hele familien omkring ham. Som psykolog vil jeg gerne rose Ditte for hendes evne til at formå at vÊre dyrlÊge med et terapeutisk element på samme tid. Det var alle pengene vÊrd. Tak til Ditte for hjÊlpen med at få Dexter over til Rainbow Bridge.

2023幎9月21日

KÊre Emilie ❀

Af mit hjerte får du en dyb tak for din utroligt sÞde og smukke anmeldelse af vores service. Jeg sÊtter stor pris på dine ord, og det betyder alt for mig i mit virke at vide, I havde en rolig og empatisk oplevelse i afskeden med Dexter. Dexter har uden tvivl en familie, der elsker ham utrolig hÞjt - det var tydeligt at se. Tak for dig ❀

Mange tanker og med Þnsket om en glÊdelig jul, trods savnet, til jer alle,
DyrlÊgerne Kristoffer & Ditte fra SjÊledyrlÊgen.

Vi giver de varmeste anbefalinger til

Vi giver de varmeste anbefalinger til Ditte fra SjÊledyrlÊgen. Vores hund måtte aflives en weekend og Ditte kom med få timers varsel, var meget empatisk og gav tid og ro til at vi alle kom igennem den svÊre dag.

2023幎9月30日

KÊre Marianne & Familien ❀

Af hjertet tak for den flotte anmeldelse af vores service. Jeg er glad for, jeg kunne hjÊlpe jer med at tage afsked med Viggo derhjemme.

Mange tanker og med Þnsket om en glÊdelig jul (trods alt) til jer alle & Kalle,
DyrlÊgerne Kristoffer & Ditte fra SjÊledyrlÊgen ❀

Det er en svÊr beslutning

Det er en svÊr tid nÃ¥r ens kÊreste dyr skal aflives, og jeg er glad for vi valgte en hjemmeaflivning og vi valgte SjÊledyrlÊgen. Den lyttende, venlige og behagelig mÃ¥de at vÊre pÃ¥ var helt perfekt. Jeg vil til enhver tid anbefale hende. Tak🙏🏻 ⭐⭐⭐⭐⭐

2023幎10月2日

KÊre Claus ❀

Af hjertet tak for din sÞde, femstjernede anmeldelse af vores service. Det betyder meget for mig at vide, jeg kunne hjÊlpe jer med at sende en trofast ven afsted i hjemmets tryghed og kÊrlighed.

Mange tanker til jer alle fire i sorgens stunder,
DyrlÊgerne Kristoffer & Ditte fra SjÊledyrlÊgen

En meget empatisk og ordentlig dyrlÊge

Vi måtte desvÊrre tage afsked med vores elskede kat igennem 18 år. Ditte var utrolig ordentlig og oprigtig empatisk i sin tilgang til at hjÊlpe os med vores sidste farvel til vores elskede kat. Det betÞd utrolig meget.

2023幎9月21日

KÊre alle fire ❀

I skal have et kÊrligt tak for jeres fine anmeldelse af vores service. Jeg sÊtter stor pris på at vide, jeg kunne hjÊlpe jer med en empatisk afsked i hjemmets tryghed og kÊrlighed.

Mange tanker til jer & kattene,

Den fineste oplevelse

Det må vÊre så svÊr en opgave. At komme ind i folks hjem, og man skal vÊre oplysende men samtidigt usynlig, og sikke en tålmodighed man skal have. Jeg er så imponeret over at Ditte påtager sig sådanne opgaver og min egen oplevelse var mere end 5 stjerner vÊrd. TÊnk at så sÞrgelig en situation kan blive til den fineste oplevelse. Det er bestemt ikke sidste gang jeg anvender SjÊledyrlÊgen, det skal alle mine dyr få lov at få, det roligste farvel med en hÞjest empatisk dyrlÊge.

2023幎9月27日

KÊre Linnea ❀

Sikke en smuk og sjÊlefuld anmeldelse du har skrevet. Du skal vide, jeg blev meget rÞrt af at lÊse den. Tak er et fattigt ord, men du skal have tak af hele mit hjerte.

Kan varmt anbefales

Det er altid en svÊr og hård beslutning, når man ved man bÞr/skylder at sige farvel til ens bedste ven.
Vi valgte sjÊledyrelÊgen for at det kunne foregå hjemme i trygge rammer for alle.
DyrelÊgen kom til tiden, medbringende en fin lille papkiste. Der var tid til snak, tåre, billeder ovs. Stille og roligt i vores tempo, blev vi ledt igennem processen. Så svÊrt men fint, takket vÊre dem.
Kan kun anbefale sjÊledyrelÊgen, og at få sagt det svÊre farvel på denne måde.
Det blev en fin, rolig og kÊrlig afsked.

Info om alt det praktiske, blev også givet fint. Kan kun varmt anbefale sjÊledyrelÊgen, i så svÊr en beslutning/proces.

2023幎8月11日

KÊre Kenny ❀

Af hjertet tak for din meget fine anmeldelse af vores service. Det har stor betydning for mig at vide, jeg kunne hjÊlpe jer med at gÞre en svÊr stund til en kÊrlig afsked i hjemmets trygge rammer. Jeg håber, I fik lavet et smukt gravsted ude i haven.

Mange tanker til jer alle tre,
DyrlÊgerne Kristoffer & Ditte fra SjÊledyrlÊgen

VÊlg altid aflivning derhjemme hvis du kan!

Jeg kan på det absolut varmeste anbefale sjÊledyrlÊgen. Personligt måtte jeg sige farvel til min bedste ven Loui, en fransk bulldog på knap 7 år pga. medfÞdt hjertefejl. Fra den dag jeg hentede hende til den dag jeg sagde farvel, har andre dyrlÊger forsÞgt at tage hende fra mig, men Loui var altid en fighter og modbeviste alle - og da hun så ikke kunne mere er jeg ekstremt glad for at det var Ditte der kom forbi mit hus og hjalp Loui over på den anden side. Loui var omringet af kÊrlighed og tryghed lige til det sidste, alt sammen takket vÊre Ditte og hendes professionelle, rolige og forklarende person.

2023幎9月5日

KÊre Peder ❀

Af hjertet tak for dine rosende ord omkring vores service. Jeg er glad for, jeg kunne hjÊlpe jer & Loui i en svÊr stund. Det var så fredfyldt og smukt ude i haven den dag. Og Loui viste lige til det sidste, at hun var en fighter fyldt med gåpåmod og livsglÊde.

Mange tanker til jer,
DyrlÊgerne Kristoffer & Ditte fra SjÊledyrlÊgen

Det var en rigtig fin oplevelse

Det var en rigtig fin oplevelse. DyrlÊge Ditte var rolig og empatisk - alvorlig med smil og omsorg. Min gamle kat kom afsted som jeg Þnskede - roligt, stille og fredfyldt. Det var trist men nÞdvendigt at måtte tage afsked. Sorgen er der, men jeg havde i en tid vÊret opmÊrksom på hvor det bar hen, så jeg var forberedt. Jeg kan på det varmeste anbefale SjÊledyrlÊgen og vil nok også igen benytte dem når ude i fremtiden det bliver tid.

2023幎9月7日

KÊre Lene ❀

Af hjertet tak for en velskrevet og rosende anmeldelse - den betyder meget for mig i mit virke. Det varmer mit hjerte at vide, du havde en oplevelse af ro og fred på trods af den svÊre afsked. Det gÞr mig ondt at vide, du nu står tilbage med sorgen. Jeg håber, du ved, den med tiden vil Êndre sig, så alle minderne får lov til at omfavne den i kÊrlighed.

DyrlÊgerne Kristoffer & Ditte fra SjÊledyrlÊgen

God mulighed for at sig farvel til sin kat 🐈

Ditte som er dyrlÊge var lyttende og forstående. Hun gav sig tid til at vÊre nÊrvÊrende for den situation vi var i, da vores kat skulle aflives. Hun lod os vÊre den del af det, som vi havde brug for. Det var en god måde at kunne få mulighed for at tage afsked med sin kat.

2023幎8月31日

KÊre Irene ❀

Af hjertet tak for den sÞde anmeldelse af vores service. Jeg er glad for, jeg kunne hjÊlpe jer med at tage afsked med Mille i hjemmets tryghed og hjerterum.

Mange tanker til jer alle sammen,
DyrlÊgerne Kristoffer & Ditte fra SjÊledyrlÊgen

Er så glad for at jeg fandt dem

Er så glad for at jeg fandt Ditte. Det var så fint, en meget professionel behandling og super medfÞlende. Det er det bedste jeg nogensinde har gjort. Tusinde tak for det.

2023幎6月7日

KÊreste Linda ❀

Af mit hjerte skal du have en stor tak for din fine anmeldelse af vores service. Jeg er glad for, jeg kunne hjÊlpe dig & Pablo med en smuk afsked derhjemme sammen med Fie. Jeg er sikker på, han passer på jer begge to fra den anden side ❀

Mange tanker til dig & et kÊrligt klap til Fie,

SjÊledyrlÊgen Ditte

Har vÊret uger om denne anmeldelse, men i virkeligheden, behÞver mine stjerner til Ditte, ej at fylde ret meget.

Ditte er i sit helt rette element - sjÊl, DET har hun.
Rykker hurtigt ud hvis nÞdvendigt.
Ditte tackler sorg, gråd, krise, på den fineste samt naturligste måde muligt.
Ditte formår uden ord, at vÊre til stede, trÊde tilbage, give, plads, rum og ro.
TAK Ditte ♥
Jinxy og jeg, fik sagt vort sidste farvel på bedst tÊnkelige vis - herhjemme, sammen, på hendes dyne.
For dette evigt Taknemmelig.

Medgiver Ditte mine aller varmeste anbefalinger!

2023幎7月31日

KÊre Louise ❀

Du skal have en dyb tak for din meget rosende og sÞde anmeldelse af vores service. Det betyder meget for mig - både som person og som dyrlÊge - at vide, jeg kunne give dig & Jinxy den afsked, I havde brug for. En afsked, der var prÊget af rummelighed, ro og hjemmets tryghed. Jeg tror, vi alle finder tryghed i duften af vores egen dyne - og det tror jeg også, Jinxy gjorde sammen med dig ❀