SjÊledyrlÊgen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fik min lille hund Malou aflivet af Ditte i mandags- og jeg mÃ¥ sige, at afskeden blev meget fin og vÊrdigt for Malou og os,der var omkring hende ❀Det foregik stille og roligt,og Ditte var meget e... もっず芋る

䌁業が回答したした

Meget meget omsorgsfuld hÃ¥ndtering bÃ¥de telefonisk af Kristoffer og efterfÞlgende af Ditte som pÃ¥ meget respektfuld mÃ¥de hjalp vores elskede kat afsted pÃ¥ den sidste rejse. Jeg vÊrdsÊtter den ro som... もっず芋る

䌁業が回答したした

Tak for en fantastisk hÃ¥ndtering af et farvel til vores elskede hund. Tak Kristoffer for din profesionelle samtaler i telefonen og tak Ditte for din fantastiske mÃ¥de at gennemfÞre vores farvel til... もっず芋る

䌁業が回答したした

Den 21 juli mÃ¥tte vi desvÊrre sige farvel til vores elskede lille hund Luna. Vi ville gerne have det skulle vÊre i trygge rammer sÃ¥ Luna ikke skulle blive bange eller fÞle ubehag pÃ¥ sin sidste rejse,... もっず芋る

䌁業情報

1. 獣医

圓該䌁業による蚘述

Hjemmeaflivning på dyrets prÊmisser, hvor familien kan vÊre samlet om det sidste farvel i trygge omgivelser.

優良

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 36ä»¶

レビュヌを曞く

Den bedste oplevelse i den sÞrgelige

Den bedste oplevelse i den sÞrgelige situation vi stod i.
Ditte var super skÞn og alle i familien var meget glade for hendes rolige og professionelle facon.
Vil anbefale SjÊledyrlÊgen til alle.

2023幎7月2日

KÊre Karina & resten af familien ❀

Af mit hjerte får I en dyb tak for jeres meget fine anmeldelse af vores service. Det betyder meget for mig at vide, jeg kunne hjÊlpe jer, i den svÊre og tunge situation I stod i.

Mange tanker til jer alle,

SjÊledyrlÊgen gav os den

Ditte fra SjÊledyrlÊgen gav os den afsked med vores Vovse som vi Þnskede, hjemme sammen med os.
Tak for det, Ditte

2023幎7月24日

KÊre Jens & familien ❀

Af hjertet tak for den femstjernede anmeldelse af vores service - den betyder meget for vores lille virksomhed. Jeg er glad for, jeg kunne hjÊlpe jer med at sende Vovse afsted i hjemlige omgivelser omgivet af kÊrlighed.

Mange tanker til jer alle tre,

Omsorg

Vi kan kun anbefale på det varmeste at ringe til sjÊledyrlÊgen når man står i den svÊre situation at skulle sige farvel til sit kÊledyr. Vores hund Tilde blev i hjemlige, trygge omgivelser skånsom hjulpet over på den anden side og vi blev oplyst, trÞstet og stÞttet i denne smertelige situation.
Tak Ditte

2023幎7月31日

KÊre Karin & Per ❀

Af hjertet tak for jeres flotte anmeldelse af vores service. Det har stor betydning for mig at vide, jeg kunne hjÊlpe jer & lille Tilde med en tryg afsked. Der er ingen tvivl om, Tilde har haft et hundeliv fyldt med fantastiske oplevelser sammen med jer. Jeg synes, vi sammen gav hende den vÊrdige afslutning, hun fortjente.

Mange tanker til jer begge,
DyrlÊgerne Kristoffer & Ditte fra SjÊledyrlÊgen

Tak for hjÊlpen i den meget svÊre

Tak for hjÊlpen i den meget svÊre stund. Ditte hjalp os med at sende Flora afsted på en meget fin, rolig og betryggende måde. Det blev en smuk og vÊrdig afsked ❀

2023幎7月10日

KÊre Anette ❀

Af hjertet tak for den sÞde anmeldelse af vores service. Det varmer mit hjerte at vide, jeg kunne hjÊlpe jer med at fÞle ro og tryghed i en svÊr stund, samt at vi sammen fik sendt Flora vÊrdigt afsted omgivet af kÊrlighed ❀

Mange tanker til dig & familien,

SjÊledyrlÊgerne reprÊsenteret ved Ditte

SjÊledyrlÊgerne reprÊsenteret ved Ditte var en kÊmpe hjÊlp og stor trÞst, da vi skulle sige farvel til vores gamle Border Collie.
At vi kunne sige farvel i vores hjem, hvor der var tryghed og varme, var så dejligt.
Ditte var så sÞd, varm og fyldt med omsorg.
Hun havde fokus på os og vores hund.
Vi fÞlte at hun havde al den tid i verden, som vi havde brug for.
Vi fik sagt det smukkeste farvel på en fin og meget kÊrlig måde.
At der fandtes så sÞde og dejlige mennesker i en meget svÊr situation er helt fantastisk.
SjÊledyrlÊgerne kan varmt anbefales.

2023幎7月3日

KÊre Pia ❀

Fra mit hjerte skal du/I have den dybeste tak for den sky-rosende anmeldelse. For mig betyder det noget helt sÊrligt at vide, jeg kunne hjÊlpe jer & Kiwi til at fÞle tryghed og ro i en svÊr stund.

Mange tanker til jer begge,

DYRLÆGE, PSYKOLOG OG BEDEMAND I ÉN OG SAMME PERSON

Ditte hjalp os gennem en hård tid, hvor vores elskede kat, Nala, på 17 år skulle aflives. Da Ditte kom hjem til os, forklarede hun vores datter, hvorfor det kan vÊre nÞdvendigt at aflive et syg og gammelt dyr, og hvad der vil ske, hvis man ikke gÞr det. Derefter sad vi alle tre omkring Nala, mens Ditte forklarede, hvad der skulle ske. Vi havde ro til at koncentrere os om Nala og hjÊlpe hende godt på vej. Efter aflivningen fik vi en god snak med Ditte om livet med et kÊledyr, og hvorfor det er så svÊrt at sige farvel. Ditte er både dyrlÊge, psykolog og bedemand i én og samme person. Vi kan varmt anbefale SjÊledyrlÊgen til andre i samme, svÊre situation.

2023幎6月19日

KÊre Dorte & Familien
Fra mit hjerte får I min dybeste taknemmelighed. TÊnk at blive tildelt så fine, uofficielle titler som bedemand og psykolog sammen med den titel, jeg har arbejdet mange år, sved og tårer for at opnå. Jeg fÞler mig både stolt og udmyg over jeres rosende ord omkring vores service og mig som person. Grunden til, jeg kan arbejde, med det jeg gÞr, er netop, når jeg ved, jeg har gjort en forskel i en svÊr stund. Tak fordi I tog jer tid til at skrive en anmeldelse. Det har en sÊrlig betydning for mig at vide, jeg kunne hjÊlpe jer med at tage afsked med Nala på jeres og hendes prÊmisser.
Mange tanker til jer alle tre, DyrlÊge Ditte fra SjÊledyrlÊgen

Aflivning i hjemmet

Min hund blev aflivet og jeg havde bestilt SjaeledyrlÊgen Ditte til at komme. Hun var så sÞd, rolig og empatisk. Havde en stor forståelse for sorgen og situationen.
Min hund fik en flot, rolig afslutning i hjemmet omgivet af hans familie.
Kan klart anbefalede SjaeledyrlÊgen.

2023幎6月30日

KÊre Jytte
Af hjertet tak for din sÞde og rosende anmeldelse af vores service. Det betyder noget helt sÊrligt for mig at vide, jeg kunne hjÊlpe dig & Mickey gennem en svÊr stund.
Mange tanker til dig fra mig, DyrlÊge Ditte fra SjÊledyrlÊgen

Kunne kun give 5 ⭐fortjener 10 ❀yderst

Kunne kun give 5 ⭐fortjener 10 ❀yderst professionel, meget empatisk og gjorde mit svÊre valg til en smuk oplevelse

2023幎5月26日

KÊre Lisbet
Af hjertet tak for din fantastiske, hjertevarme, 5-stjernede anmeldelse. Den betyder utrolig meget for mig - både som dyrlÊge og som menneske. Jeg er glad for, vi sammen fik sendt Wilma afsted under kÊrlige forhold.
Mange tanker til dig & Wilma, DyrlÊge Ditte fra SjÊledyrlÊgen

Ditte er i sit rette element

Ditte er i sit rette element. Meget forstående og omsorgsfuld. Jeg vil til hver en tid,anbefale at ens kÊledyr får lov at dÞ i hjemmet. Det var en god oplevelse.

2023幎5月19日

KÊre Sandie
Af hjertet tak for din fine femstjernede anmeldelse af vores service. Jeg er glad for at vide, du havde en fÞlelse af forståelse og omsorg, da jeg hjalp jer med at tage afsked med lille, blÞde April.
Mange tanker til jer begge, DyrlÊge Ditte fra SjÊledyrlÊgen.

En smuk og vÊrdig afsked

Det er en kÊmpe sorg at skulle sige et sidste farvel til sin bedste ven.❀
Jeg skulle sige farvel til vores elskede 10 år gamle mops Luie . Selvom det var en frygtelig dag , vil jeg huske tilbage på dagen som smuk. Luie tog her fra liggende i sin hundekurv i en solstribe på vores teresse, et af hans ynglings steder.
Ditte som hjalp Luie i hundehimlen, var så omsorgsfuld , empatisk og rolig . FÞlte jeg havde alt den tid jeg skulle bruge til at sige farvel . Er meget taknemmelig for den måden Luie kom her fra .
Vil til enhver tid vÊlge sjÊledyrlÊgen igen hvis vi skulle få brug for det en dag.
K.h Bende

2023幎5月17日

KÊre Bende
Af hjertet tak for dine smukke ord omkring vores service. Jeg er taknemmelig for, jeg kunne hjÊlpe dig med at sende Luie afsted til hundehimlen på en rolig og empatisk måde. Det var en god måde for ham at få fred på; i hans kurv ude i solens stråler, mens du aede ham lige til det sidste. Jeg tror ikke, han kunne have Þnsket sig det anderledes, hvis vi kunne spÞrge ham. Du skal altid vÊre velkommen hos os, hvis behovet opstår en anden gang.
Mange tanker til dig, hundene & familien, DyrlÊge Ditte fra SjÊledyrlÊgen

Tak Ditte ❀

Min elskede pige skulle have fred, og det skulle ske hjemme i trygge og rolige omgivelser. Dagen kom i sÞndags, hvor jeg måtte tage afsked med min bedste ven gennem mere end 16 år.

KÊre Ditte,
Jeg er dig så taknemmelig for at komme op til os og tage dig så god tid til at snakke med mig og Viky. Da du og Viky af 2 omgange bare kiggede ind i hinandens Þjne var det som om, I talte sammen. Og du var så nÊrvÊrende og omsorgsfuld gennem hele forlÞbet og gjorde alt for, at det hele blev så smukt og fredfyldt.
Du er også bagefter kommet med sÞde og trÞstende ord på mail - tusind tak for det.

Det er sÃ¥ hÃ¥rdt at miste min elskede hundepige, som har vÊret min bedste ven i over 16 Ã¥r, og jeg savner hende sÃ¥ meget ❀🐶❀

Men takket vÊre dig, vil jeg altid kigge tilbage på det med fred i sindet, fordi det hele var så smukt, roligt og fredfyldt.

Tusind tak, jeg er så taknemmelig for, at du sendte min engel trygt afsted.

KÊrlig hilsen
Tine

2023幎5月14日

KÊre Tine ❀
Hold nu op, sikke et fint og rÞrende brev du har skrevet til mig i form af en anmeldelse. Af hele mit hjerte tak for det. Tak for dig!

Viky var uden tvivl en helt sÊrlig, sjÊlelig lille hund - fyldt med kÊrlighed, visdom og spilopper. Det var så smuk en måde, hun kom herfra på; du & hende liggende sammen og den bevÊgende musik, jeres musik, i baggrunden. Det gÞr mig så ondt, du nu skal lÊre at leve uden hende og mÊrke, hvordan sorgens stilhed runger i dit hjerte. Men jeg ved, der en dag bliver plads i dit hjerte til at smile over alle de uforglemmelige minder, I har sammen. Indtil da skal du give dig selv omsorg, tålmodighed og tid. PrÊcis som Viky ville have gjort.

Tak fordi jeg måtte hjÊlpe dig med at sige "på gensyn" til Viky og give hende fred fra det jordiske liv.

Mange tanker til dig & Viky,
DyrlÊge Ditte fra SjÊledyrlÊgen

Ren verdensklasse

Ren verdensklasse, har kun ros at sige om Ditte fra SjÊledyrlÊgen, fra det Þjeblik hun trådte ind af dÞren og til hun gik igen, en så rolig og behagelig stemme gjorde det lidt nemmere at sende min kat BÞlle på 18 år videre på sin rejse. Var så glad for jeg brugte SjÊledyrlÊgen, så min BÞlle kunne sove ind på sit tÊppe og med sin bamse. At Ditte så med sin rolig vÊsen gav en tid til at man kunne sige ordentlig farvel er jeg mega glad for. Så jeg ville helt klart anbefale SjÊledyrlÊgen til andre. Endnu engang stor tak til Ditte som er en vidunderlig kvinde/dyrlÊge samt SjÊledyrlÊgen

2023幎5月4日

KÊre Michael
Af hjertet tak for din anmeldelse. Jeg sidder her og lÊser den med blanke Þjne. Det gjorde mig så ondt at se, hvor svÊrt det var for dig at give slip på BÞlle. Han har levet et mÊgtigt katteliv sammen med dig i 18 år. Det varmer mit hjerte at vide, du havde en oplevelse af ro og god tid til at tage afsked i en svÊr stund. Tak for din anbefaling, den betyder mere for os end du aner.
Mange tanker til dig & himmelkatten BÞlle, DyrlÊge Ditte fra SjÊledyrlÊgen

Smukt farvel til vores kÊre kat Lessi

Det var en ubeskrivelig god oplevelse, at Ditte med kort varsel kunne bistå os med det traume det er at måtte aflive sit kÊre kÊledyr. Vores kÊre kat Lessi fik en afsked i egne smukke omgivelser, hjemme hvor den hÞrte til. Fredfyldt og med en empatisk og forstående Ditte. Det gjorde forlÞbet så smukt og andÊgtigt. Det betyder så meget for os efterfÞlgende. Af hjertet TAK❀

2023幎5月4日

KÊre Lynge & Ingelise
Af hjertet tak for den uendeligt fine anmeldelse. Afskeden med Lessi er en jeg sent vil glemme. Det var så smukt i drivhuset i jeres magiske have. Lessi fik fred i sine trygge rammer omgivet af kÊrlighed lige til det sidste. Det betyder meget for mig at vide, jeg kunne hjÊlpe jer med forståelse og empati i en svÊr stund.
Mange tanker til jer begge, DyrlÊge Ditte fra SjÊledyrlÊgen

Fredfyldt sidste farvel

Vi havde en trods omstÊndighederne fredfyldt oplevelse lige som vi Þnskede Puf undgik stres inden han fik fred. Ditte var meget empatisk meget rolig og kyndig, meget forklarende så vi vidste hvad der skulle ske. Hvis vi igen skal have kÊledyr så vil jeg til enhver tid vÊlge samme fremgangs måde når det nÊrmere sig slutningen.

2023幎4月22日

KÊre Tony & Familien
Af hjertet tak for jeres meget fine anmeldelse af vores service. Jeg er glad for, jeg kunne hjÊlpe jer og Puf, som var kommet til vejs ende i et katteliv, der har vÊret fyldt med kÊrlighed lige til det sidste. Det betyder meget for mig at vide, I havde en oplevelse af at blive fÞrt roligt og kyndigt igennem en svÊr stund. I skal altid vÊre velkomne hos os, hvis I får brug for hjÊlp en anden gang.
Mange tanker til jer alle tre, DyrlÊge Ditte fra SjÊledyrlÊgen

NÃ¥r man skal sige farvel til sin hund

Når man skal sige farvel til sin hund, som jeg var nÞdt til, kan det ikke gÞres på nogen finere måde, end den du gjorde det på, kÊre Ditte. Din empati, din omsorg både over for mig og over for Agnes, hele din ro og åbenhed over for mine fÞlelser, er det smukkeste, jeg har oplevet. Det kunne mange humane lÊger og sygeplejersker lÊre meget af!

2023幎4月21日

KÊre Susanne
Du har min dybeste taknemmelighed for din utrolig fine anmeldelse af vores service. Når man vÊlger at have det arbejde, som jeg har, betyder det alt for mit hjerte at vide, jeg fik hjulpet dig & Agnes på en empatisk, omsorgsfuld og rolig måde. Tankerne falder ofte på min oplevelse med dig & Agnes og dit hyggelige hus i naturskÞnne omgivelser. Jeg håber, du & bÞrnebÞrnene fik lavet et mindevÊrdigt sted i haven til Agnes.
Mange tanker til dig, DyrlÊge Ditte fra SjÊledyrlÊgen

Smukt farvel taklet vÊre Ditte

Max-stjerner til Ditte, som hjalp os i den svÊre situation, hvor vi skulle have aflivet vores hund. Ditte var fra fÞrste opkald meget sÞd pg forstående og var gennem hele forlÞbet meget god til at forklare, hvad der skulle ske. Hun var diskret i vores sårbare situation, pg lod os tage den perfekte afsked. Jeg vil klart anbefale alle, der skal tage afsked med deres dyr at bruge Ditte.

2023幎4月20日

KÊre Anne-Marie & Familien
Af hjertet tak for den meget flotte 5-stjernede anmeldelse. Det betyder ufattelig meget for mig at vide, I havde en oplevelse af at blive mÞdt med forståelse i en svÊr stund. Futuna var omgivet af kÊrlighed lige til det sidste ❀
Mange tanker til jer alle, DyrlÊge Ditte fra SjÊledyrlÊgen.

Vi måtte sige farvel til vores elskede Molly

Vi måtte sige farvel til vores elskede Mollymis ret pludseligt. Ditte (dyrlÊge) kom allerede et par timer efter det svÊre opkald. Og nÞj hvor er hun dygtig og rolig. Hun favnede rummet, lyttede og kÊlede med Molly. Hun hjalp os med at acceptere, at det var det rigtige tidspunkt. Molly var så tryg og spandt gennem hele forlÞbet. Vi er dybt dybt taknemmelige for at Molly fik den bedste rejse videre. Dittes rolige gemyt og professionalisme er ikke mindre end fantastisk. Tusinde tak for Jer. Og et ydmygt tak for at rumme vores sorg ❀ vi giver de allerbedste anbefalinger herfra.

2023幎4月21日

KÊre Karina & Familien ❀
Af hjertet tak for en helt utrolig flot anmeldelse af vores service - jeg får blanke Þjne, hver gang jeg lÊser den. Det betyder alt for mig at vide, I fÞler, jeg mÞdte jer & Molly på en omsorgsfuld, rolig og professionel måde. Det vigtigste, for mig, er, at I fÞlte, Molly blev sendt afsted på en vÊrdig, respektfuld og god måde. Det gÞr mig så ondt, I skal gennemgå den enorme sorg over tabet af jeres elskede Mollymis. Men jeg håber, I indimellem kan huske jer selv på, sorgen kommer af en kÊrlighed, der er blevet hjemlÞs. Pas godt på jer selv og kÊrligheden, for den vil I altid have sammen med minderne om Molly ❀
Mange tanker til jer alle, DyrlÊge Ditte fra SjÊledyrlÊgen.

Jeg kan varmt anbefale SjÊledyrlÊgen.

Jeg kan varmt anbefale SjÊledyrlÊgen.
Alting foregik så fint og uden vores elskede kat mÊrkede noget.
DyrlÊgen tog sig tid til at fortÊlle forlÞbet og ventede til vi havde sagt et smukt farvel.
Skal du sige farvel til et elsket kÊledyr er SjÊledyrlÊgen det bedste valg.
Meget varme anbefalinger herfra

2023幎4月11日

KÊre Linda
Af hjertet tak for din utrolig fine anmeldelse af vores service. Det betyder meget for mig at vide, jeg kunne hjÊlpe jer på en rolig og god måde med at tage afsked med Lille Fis. Jeg håber, I har fået lavet et smukt sted ved sommerhuset til hende.
Mange tanker til jer begge to & Karma, DyrlÊge Ditte fra SjÊledyrlÊgen

Ren omsorg i en svÊr tid.

Ditte var bare fantastisk da min kat skulle aflives, alt fra den fÞrste kontakt indtil hun tog afsted igen. Hun var kÊrlig, viste så meget omsorg og gav mig tid og lov til at vÊre ked af det og få sagt ordentligt farvel. Kan kun anbefales når man skal tage den svÊre beslutning om at sige farvel til ens kÊledyr.

2023幎3月29日

KÊre Mariet
Af hjertet tak for din meget fine anmeldelse af vores service. Det betyder meget for mig at vide, jeg kunne hjÊlpe dig med at tage afsked med Fie. Jeg håber, du lige nu er på en oplevelsesrig sjÊlerejse.
Mange tanker til dig, DyrlÊge Ditte fra SjÊledyrlÊgen

Afsked med vores elskede hund Kala.

Vi skulle tage afsked med vores elskede hund Kala i Februar 2023, efter 14 œ år sammen.
Det skulle vÊre trygt, hjemme hvor hun hÞrte til, og med sine kÊre omkring sig. Vi fandt sÃ¥ “SjÊledyrlÊgen” og Ditte (dyrlÊge” kom en aften, og vi var langt nede. Ditte’s rolige sind, stille trÞstende ord, og overbevisning om at det var det rigtige, var beroligende. Det var en smuk, stille og rÞrende afsked, med al den tid vi havde brug for. Vi kan varmt anbefale SjÊledyrlÊgen🙏 Mange kÊrlige hilsner fra Kim og Jamila☺

2023幎2月24日

KÊre Kim & Jamila
Af hjertet tak for jeres sÞde og hjertegribende anmeldelse. Jeg er så taknemmelig for, Kim ringede til os, og jeg kunne få lov til at hjÊlpe jer med at tage afsked med Kala. Den aften, jeg kom hjem til jer, var noget ganske sÊrligt. Jeg trådte ind i et rum med lys, stille countrymusik og en energi af overvÊldende kÊrlighed. Mens Kala tog sine sidste åndedrag i denne verden, sang solsorten så smukt i trÊet udenfor vinduet. Tak for jer alle tre og den kÊrlighed I har til Kala.
Mange tanker, DyrlÊge Ditte fra SjÊledyrlÊgen