SjÊledyrlÊgen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fik min lille hund Malou aflivet af Ditte i mandags- og jeg mÃ¥ sige, at afskeden blev meget fin og vÊrdigt for Malou og os,der var omkring hende ❀Det foregik stille og roligt,og Ditte var meget e... もっず芋る

䌁業が回答したした

Meget meget omsorgsfuld hÃ¥ndtering bÃ¥de telefonisk af Kristoffer og efterfÞlgende af Ditte som pÃ¥ meget respektfuld mÃ¥de hjalp vores elskede kat afsted pÃ¥ den sidste rejse. Jeg vÊrdsÊtter den ro som... もっず芋る

䌁業が回答したした

Tak for en fantastisk hÃ¥ndtering af et farvel til vores elskede hund. Tak Kristoffer for din profesionelle samtaler i telefonen og tak Ditte for din fantastiske mÃ¥de at gennemfÞre vores farvel til... もっず芋る

䌁業が回答したした

Den 21 juli mÃ¥tte vi desvÊrre sige farvel til vores elskede lille hund Luna. Vi ville gerne have det skulle vÊre i trygge rammer sÃ¥ Luna ikke skulle blive bange eller fÞle ubehag pÃ¥ sin sidste rejse,... もっず芋る

䌁業情報

1. 獣医

圓該䌁業による蚘述

Hjemmeaflivning på dyrets prÊmisser, hvor familien kan vÊre samlet om det sidste farvel i trygge omgivelser.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 36ä»¶

レビュヌを曞く

Afsked med min kat gennem knap 14 år♡

Var nÞdt til at aflive min knap 14 årige kat. Havde tÊnkt at når tiden kom, så skulle det vÊre hjemme i vandet omgivelser.
Tak til Ditte! DyrlÊgen Der kom hjem til mig, for at hjÊlpe mig med at sende min lille kat godt af sted.
Tak for din tid, din ro, din rådgivning og din professionalisme. Du gÞr virkelig en forskel i sorgen.

2023幎3月15日

KÊre Christina
Af hjertet tak for din flotte femstjernede anmeldelse. Det betyder utrolig meget for mig at vide, jeg kunne hjÊlpe dig med at få sendt Muser roligt afsted i et hjem fyldt med kÊrlighed. Det var så fint at se det stÊrke bånd, der altid vil vÊre mellem jer.
Mange tanker til dig, DyrlÊge Ditte fra SjÊledyrlÊgen

Aflivning i hjemmet uden smerter og stress

vi ringede til Ditte sÞndag formiddag og Ditte kom hjem til os samme dag.
Der var god tid og alt blev gjort uden at hunden mÊrkede noget.
En god oplevelse uden stress for hunden.

2023幎3月12日

KÊre Henrik
Af hjertet tak for din fine anmeldelse af vores service. Det betyder meget for mig, jeg kunne hjÊlpe jer & Rosie med at tage afsked med Gucci. Jeg håber, I alle tre passer på hinanden i sorgens stund.
Mange tanker til jer, DyrlÊge DItte fra SjÊledyrlÊgen

Et vÊrdigt og roligt farvel til vores

Et vÊrdigt og roligt farvel til vores hÞjt elskede og temmelig sÊre kat. DyrlÊgen var venlig og super professionel og hjalp os godt igennem en meget svÊr begivenhed. Kan varmt anbefales.

2023幎3月10日

KÊre Pernille
Af hjertet tak for din sÞde anmeldelse af vores service. Jeg er glad for, jeg kunne hjÊlpe jer med at tage afsked med lille, sÊre Mis med den smukke pels. Jeg håber, I fik lavet et fredfyldt sted i haven til hende, hvor I kan mindes alle de gode stunder, I har haft sammen.
Mange tanker til jer begge, DyrlÊge Ditte fra SjÊledyrlÊgen

SjÊledyrelÊgen er et enestÃ¥ende sted at

SjÊledyrelÊgen er et enestående sted at sÞge hjÊlp i en svÊr situation. Vores Arthur var gammel og slidt og det var tid til at han skulle herfra. Vi Þnskede at han dÞde i hjemmet og selv om det er svÊrt fik Ditte fra SjÊledyrelÊgen os til at fÞle os rolige og mere afslappet end vi ellers ville have gjort - en fÞlelse som Arthur også fik og som hjalp ham godt afsted. Vi kan varmt anbefale SjÊledyrelÊgen og vil også bruge Ditte til vores 2 andre hunde, når det bliver deres tid til at skulle herfra.

2023幎3月6日

KÊre Jakob
Af hjertet tak for din rÞrende anmeldelse. Det varmer mit hjerte at vide, jeg kunne hjÊlpe jer & Arthur til at fÞle jer mere afslappede i en uendelig svÊr situation. Det var så smukt at se jer alle - både mennesker & hunde - samlet omkring ham, mens han tog sit sidste åndedrag. Han var omgivet af stor kÊrlighed lige til det sidste. Hvad mere kan man Þnske sig?
Mange tanker til dig & familien, DyrlÊge Ditte fra SjÊledyrlÊgen

En kÊmpe anbefaling

Vi vil varmt anbefale sjÊledyrlÊgen. Ditte hjalp vores aller bedste ven Max afsted til hundehimlen på fineste vis. Det hele foregik roligt og i vores helt eget tempo. Vi vil til enhver tid anvende sjÊledyrlÊgen hvis vi skulle få behov igen.

2023幎3月6日

KÊre Patricia & Rasmus
Af hjertet tak for jeres 5-stjernede anmeldelse af vores service. Det betyder meget for mig, jeg kunne hjÊlpe jer i en svÊr stund. Det gÞr mig uendelig ondt på jeres vegne, at Max skulle herfra alt for tidligt. Men der er ingen tvivl om, han har haft en liv fyldt med kÊrlighed i jeres hjem. Jeg håber, Felix kan trÞste jer lidt, og han ikke savner sin hundeven alt for meget.
Mange tanker til jer alle tre, DyrlÊge Ditte fra SjÊledyrlÊgen.

VÊrdig måde at sige farvel på ❀

VÊrdig måde at sige farvel på ❀
I ro og trygge omgivelser kunne vi sige farvel til vores bedste ven🐟
Fantastisk professionalisme og omsorg fra dyrelÊge Ditte ❀

2023幎3月3日

KÊre Maria & Familien
Af hjertet tak for den meget fine anmeldelse af vores service. Det varmer mit dyrlÊgehjerte at vide, jeg kunne give jer en tryg, professionel og omsorgsfuld oplevelse i en svÊr stund. Texas vil altid vÊre i jeres hjerter, og jeg håber, I har fået lavet en mindevÊrdig plads i haven til ham. Mange tanker til jer alle, DyrlÊge Ditte fra SjÊledyrlÊgen.

Det er med stor sorg , nÃ¥r man har brug for en dyrelÊge , men sjÊledyrelÊgen , er bare de bedste

Det er med stor sorg når man skal sige farvel til sit kÊre dyr, igår skulle vi det med vores hund , og hvis man kan sige at det var en god oplevelse så var det , med sjÊledyrelÊgen , de er så sÞde / har så meget omsorg/ er så betÊnkelig / og har så god tid . Jeg vil anbefale alle at bruge sjÊledyrelÊgen ❀ 1000 tak for så god en behandling af mig og min bedste 4 benet ven . Tak for jer

2023幎2月27日

KÊre Jeanett
Af hjertet tak for din meget sÞde og fine anmeldelse af vores service. Det betyder utrolig meget at vide, jeg kunne hjÊlpe dig til at have en tryg oplevelse i en svÊr stund. Og tak for den lÊkre og betÊnkelige gave - den smager SÅ godt! Du skal have tak for din Ã¥benhed og den nÊrvÊrende samtale vi delte. BesÞget hos jer, betÞd meget for mig, og jeg er glad for, jeg mÃ¥tte mÞde Charlie og hjÊlpe ham videre. Jeg hÃ¥ber, I har fÃ¥et lavet et smukt sted i haven til ham, hvor I kan mindes alle de hyggelige stunder, I har haft sammen med Charlie.
Mange tanker til dig & familien, DyrlÊge Ditte fra SjÊledyrlÊgen

Aflivning i gode faglige hÊnder.

Da vi måtte aflive vores fÞrste fÊlleshund, Sammy, var vi dybt taknemmelige for at sjÊledyrlÊgen (I dette tilfÊlde Ditte) kunne tilbyde at komme hjem til os og sende Sammy afsted i ro og fred, således at både vores anden hund og os selv kunne sige ordentlig farvel. Det var en yderst fÞlelsesmÊssigt dag og Ditte var ekstrem professionel og stÞttede os igennem dette, Sammy drog afsted uden smerte. Det var en stor hjÊlp at vi var så afklarede omkring processen både under og efter aflivning, hvilket vi kan takke dem for.

Både ens elskede kÊledyr/familie medlem samt en selv er i gode hÊnder når det kommer til SjÊledyrlÊgen.

2022幎10月1日

KÊre Christoffer
Selvom dagen var hård for os alle, er jeg evigt taknemmelig for, jeg kunne vÊre der for jer og Sammy i en svÊr tid. Det er en dyb Êre, at I stoler på mig i en sådan grad. Når jeg tÊnker tilbage på dagen, er der stadigvÊk sorg i mit hjerte og tårer i Þjnene. Sammy vil altid vÊre i vores hjerter.

Jeres ven og dyrlÊge, Ditte fra SjÊledyrlÊgen