レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Dejlig Þl, SÞd betjening og fin mad. Manglende 2 stjerner skyldes langsom betjening (ja, der var mange i lÞrdags, men det bÞr I inddrage i bemandingen). Og en skuffende oplevelse med jeres sÃ¥kald... もっず芋る

Kort anmeldelse: Vi spiste frokost pÃ¥ Restaurant Skovlyst i Svanninge Bakker og fik en fantastisk oplevelse. Vores pariserbÞf med lokalt Welsh Black-kÞd var bÃ¥de lÊkker og bÊredygtig, og dertil nÞd... もっず芋る

Den 31/1 2026 fejrede vi 90 Ã¥rs fÞdselsdag - brunch pÃ¥ Bryggeri Skovlyst. Alt fungerede perfekt , og brunch- buffeten var rigtig god, med mad lavet af gode rÃ¥varer af hÞj kvalitet. Endvidere havde vi... もっず芋る

LÊser pÃ¥ hjemmesiden klokken 17, at kÞkkenet er Ã¥bent til klokke. 21.30. MÞder op 20.15 og fÃ¥r beskeden: “i kan ikke bestille mad, kÞkkenet er lukket”. For ligesom at verificere dette stÃ¥lsatte arg... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

skovlyst, fåborg, bryllup, konfrimation, konferencer,Restaurant Skovlyst

3.2

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

36件のレビュヌ

Dejlig Þl, men

Og en skuffende oplevelse med jeres sÃ¥kaldte oste tallerken - to stykker ost, som er mindre end et stykke viskelÊder kombineret med 6 kiks marcher i min optik ikke den svimlende pris i forlanger

Men ellers end god dag

2026幎5月9日

Den 31/1 2026 fejrede vi 90 års

Den 31/1 2026 fejrede vi 90 års fÞdselsdag - brunch på Bryggeri Skovlyst. Alt fungerede perfekt , og brunch- buffeten var rigtig god, med mad lavet af gode råvarer af hÞj kvalitet. Endvidere havde vi vort eget personale, der serverede Þl m.m. . Personalet var yderst service- mindede. Alt i alt ; en dejlig oplevelse.

2026幎1月31日

Falske åbningstider

Vi ankommer kl. 18.30 Alt er oplyst der er skilte med meny. Der er ingen kunder i restauranten vi bliver modtaget af ejer der fortÊller at de lige har haft et stort selskab og ikke kan klare mere vi bliver henvist til hans pÞlsevogn på den anden side af vejen.
Der skiltes med åbent fra kl. 11.00-22.00
Det her har vi prÞvet 3 gange
Vi kommer aldrig igen.

2025幎11月4日

Kort anmeldelse:helstÞbt oplevelse

Kort anmeldelse:
Vi spiste frokost på Restaurant Skovlyst i Svanninge Bakker og fik en fantastisk oplevelse. Vores pariserbÞf med lokalt Welsh Black-kÞd var både lÊkker og bÊredygtig, og dertil nÞd vi fadÞl og en delikat Alsace-riesling. Vi rundede af med kaffe og gammeldags lagkage - ren nostalgi.
SkÞn udsigt, veldÊkket bord og en tjener med god humor - klart et besÞg vÊrd! Jeg kan bestemt give en varm anbefaling herfra.

2025幎9月7日

En aften buffet til 350kr

En aften buffet til 350kr, på ingen måder pengene vÊrd. Maden var medium kvalitet og jeg fik mest af alt indtryk af at jeg lige så godt kunne stå i kantinen på mit arbejde. Den tappede Þl var flad og smagslÞse. Det er et par år siden jeg var der sidst og jeg husker det som en super oplevelse. Men jeg blev meget skuffet

2025幎8月8日
自発的なレビュヌ

Ik kom her til aftensmad

Aldrig kom her til aftensmad!!!!!

Maden var muggen numse og kolde kartofler som man siger.

Buffeten var mega syg og kedelig, betjeningen var også dårlig tjenerne var ikke opmÊrksom på deres gÊster og gik bare rundt uden at komme hen til en, en eneste gang.

Prisen var Alt for dyrt for sådan noget fesent mad

2025幎6月27日

For lang ventetid

Jeg ankom kl.13 og fÞrst efter en 1 time og 30 minutter kom min mad. Efter jeg havde vÊret oppe og sige det i kÞkkenet. Manden var fin men ikke noget sÊrligt.

Jeg fÞler hellere ikke at vi blev behandlet godt nok da tjenerne havde mere Þje på en kendis der spiste på samme tid som os. De fik også maden meget fÞr os ,selvom de var menge fler og kom senere ind os ( ingen hate på kendissen)

Jeg anbefaler ikke dette sted og kommer ikke igen.

2023幎10月21日

Stor skuffelse

Stor skuffelse, vi havde planlagt en gåtur i skoven og efterfÞlgende frokost på skovlyst, terassen, vi havde hund med, og det ikke tilladt
Vi kommer da ikke igen

2023幎9月17日
自発的なレビュヌ

Vi hade bestilt bord på skovlyst en lun

Vi hade bestilt bord på skovlyst en lun torsdag aften
Og det fÞrste vi mÞder er et skilt hvor man kan få sprytan og bobler spÊndende tÊnker vi

Vi bliver mÞdt i restauranten af en tjener der virker alt andet en Êdrug og her starter så middag med underholdning
Tjeneren talte vine ned inden vi hade fået den og smadrede proppen så uhjÊlpeligt ud over bordet og ned i flasken hvor efter flasken bliver fjernet med kommentaren om ar den var dårlig ??
Vi kunne kun vÊlge dagens 3 retters meny
Forretten var fantastisk
Men det var ikke muligt at vÊlge anden sovs til hovedretten til den i selskabet der ikke brÞd sig om. Tomat sovs
KÞdet så ud som om. Det var skåret med en slÞv brÞdkniv
GulerÞdderne var kolde og tomatsovsen smagte så meget af ketchup at vi opgav og sprang desserten over
En meget underholdende oplevelse på den triste måde og det skal lige siges vi var kun os 3 i hele restauranten
Vi fÞlte os ikke velkommen
Men udsigten var fantastisk..

2023幎8月31日
自発的なレビュヌ

Familiemiddag var en stor skuffelse

Familiemiddag var en stor skuffelse. FÞrst var maden forsinket betragteligt, vi fik dog gratis chips i ventetiden. Kalvenyretapper var rå - også efter at de var en tur i kÞkkenet igen og de var seje og svÊre at tygge. En entrecote var kold, der manglede tilbehÞr ved en af retterne. Vi var 2 der fik oste til dessert, knÊkbrÞdet var blÞdt og ikke sprÞdt. Her kommer jeg ikke tilbage og spiser.

2022幎9月2日

Et fantastisk sted!

Vil du spise lÊkker mad uden at betale en formue, sÃ¥ er det Skovlyst du skal vÊlge. Skovlyst har det hele! Her spiser du rigtig god mad i hyggelige omgivelser. Der er sÃ¥ meget stemning pÃ¥ denne restaurant, og sÃ¥ er beliggenheden enestÃ¥ende —udsigten er fantastik!
Jeg spiste på Skovlyst to gange, og min mand og jeg var solgt! Derfor valgte vi sidste år, at blive viet bag Restauranten og selvfÞlgelig holde festen på Skovlyst. På Skovlyst fik de gjort vores aften intet mindre end perfekt! Alle vores gÊster har efterfÞlgende rost betjening, mad, drikke samt de hyggelige og smukke omgivelser, såvel inde som ude. Jeg vil til hver en tid anbefale Restaurant Skovlyst!

2022幎5月28日

Super sted

Forstår ikke de dårlige anmeldelser.
Var med min datter til frokost idag.
Restauranten var fuld og masser af tid for personalet til at hjÊlpe, hvilket var super.
Mad og drikkevarer i top og superb, intet at klage over, så kommer igen

2022幎3月31日

Hold jer til Þllet

Hold jer til Þllet
Vi var 4 mennesker ude og spise aftensmad på Restaurant Skovlyst i VÊrlÞse d.30/7-21
Det var en god start med sjove fantasifulde snacks - forretterne var nogenlunde - men alle 4 hovedretter var måske lavet i forgårs? En blanding af overkogte og rå ‘nye’ kartofler.
‘Stegte’ rÞdspÊtter, der var kogt pÃ¥ den ene side - garniture: nogle slatne sure rabarber, kalvebryst der var stegt totalt dÞdt, gammeldags sovs, der var uden smag. Intet var velkrydret.
Nej tak vi skulle ikke have dessert.
Meget sÞde unge der serverede - og beliggenheden er fantastisk, derfor en stjerne.
Men vi kommer ikke igen og spiser - og anbefaler ikke stedet til nogen

2021幎8月1日

BesÞg ikke denne restaurant

BesÞg ikke denne restaurant, var der i går den 20.07.21, elendig betjening, de glemte en kuvert, der fÞrst kom efter 20 minutter, efter at der blev rykket ! og en levering helt uden undskyldning ! Uforskammet. Desuden var de 2 bestilte burgere indeholdende gammel salat, bÞffen var ikke gennemstegt, og min svigerdatter fik problemer med maven kort efter at hun havde smagt på den. Bliv vÊk og find et bedre sted på Bakken, Lasse Asp / HillerÞd

2021幎7月21日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ